Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας!

Κι εμεις πριν λιγο γυρισαμε σπιτι, ειχαμε παει σε παιδοτοπο στο Κορωπι μαζι με το fystikaki, την culte και τις ζουζουνες μας!

Ωραια περασαμε, αλλα η Μαρια ειχε πολληηηηηη γκρινια γιατι δεν κοιμηθηκε πολυ το μεσημερι.

Κατα τα αλλα, καλα! Ο Βασιλης γυρισε σπιτι μιση ωρα πριν επιστρεψουμε κι εμεις απο τον παιδοτοπο και με βοηθησε με τη ρουτινα υπνου.

Τωρα παω να βαλω πατατες στη φριτεζα να φαμε μαζι με κοτοπουλακι που περισσεψε απο το μεσημερι!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Θα τα πουμε το πρωι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!

Ή αν θελετε οπως λεει ο Τασος μου Μανανελα!!!!!!!

Ξυπνησα στις 07 00 κ ετοιμασα τον Τασο για το σχολειο.Ο Βασιλης σημερα δε θα παει στη δουλεια,θα παει να κανει service το αυτοκινητο και να το περασει ΚΤΕΟ οποτε πηγα εγω τον Τασο σχολειο,μιας και εχω πολυ καιρο.Τα διδυμακια κοιμουνται.Ο Θανος ξυπνησε στις 05 00 και εφαγε ενω ο Χρηστος κοιμαται απο το βραδυ.Τωρα βεβαια εχει ψιλοξυπνησει αλλα ακομη δεν τον σηκωσα.Χτες με πηρε μια φιλη μου τηλ που εχει εναν γιο σαν τον Τασο μου και μου ειπε οτι ειναι 2 μηνων εγκυος,αλλα δυστυχως επαθε μια μικρη αποκολληση κ ειναι στοο κρεβατι.Και σημερα αλλη μια φιλη απ το παρεντς μου εστειλε μηνυμα στο φατσοβιβλιο οτι ειναι κα υτη εγκυος και εχει ηδη ενα αγορακι 8 μηνων,αλλα θα κανει περιδεση.Ολο για εγκυμοσυνες μαθαινω.....μηπως τα Χριστουγεννα ανακοινωθει και καμια αλλη εγκυμοσυνη απο δω!!!!!:D:D:D:D:D

Τωρα περιμενω να ξυπνησουν τα διδυμα να τα ταισω και να κανω καμια δουλιτσα!Να μαζεψω νεροχυτη,να μαγειρεψω.....τα κλασσικα!!!!!

Πολλα φιλια και να εχουμε μια υπεροχη Παρασκευη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

μαρια ειδα κ εγω τη ζωγραφια στο φεις κ επαθα πλακα!πραγματικα πολυ ομορφη!μπραβο στον ευριπιδακο!

πηγαμε κ εμεις βολτα χθες (βασικα εγω πηγα στο γιατρο γιατι με πονουσε ο λαιμος μου-ειχε πολυ κοσμο ομως κ βαρεθηκα να περιμενω μεχρι τελους ευτυχως σημερα δε με ποναει) κ ο αντωνης με την ελισαβετ κατεβηκανε στις κουνιες στη πλατεια.η ελισαβετ ειναι παλι μες τη μυξα ψιλοβηχει κιολας ελπιζω μονο να μην ανεβασει πυρετο.ευτυχως ειναι ευδιαθετη κ ολο κ κατι τρωει.τη δευτερα θα τη κρατησω σπιτι μιας κ λογω εκλογων ο παιδικος θα λειτουργησει μεχρι τις 12 οποτε καλυτερα να κατσει σπιτι.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα κορίτσια

τι καιρός είναι αυτός σήμερα; εδω στη γλυφάδα που δουλεύω ποτάμια οι δρόμοι, ελπίζω να κοπάσει μέχρι να γυρίσω.. κατά τα άλλα καλά, ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ταξίδι αύριο και επιστρέφουμε δευτέρα, ευτυχώς αυτή τη φορά θα είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα γιατί δεν έχουμε σταυρούς και σίγουρα θα έχει λιγότερο κόσμο.

Όσο για το στόλισμα .. και εγω το βαριέμαι πολυυυυυυυυυυ. Μου αρέσει να το βλέπω το σπίτι στολισμένο, γενικά όλο το κλίμα με ενθουσιάζει, αλλά μακάρι να μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος για μένα. Ίσως φέτος να είναι διαφορετικά, επειδή έχει μεγαλώσει η Κυριακή να ξετρελαθεί με την όλη διαδικασία...

Αυτά.. πάω να συνεχίσω τη δουλειά μπας και τελειώσω κάποια πράγματα πριν φύγω.

Αν δεν τα ξαναπούμε να έχετε όλες ένα ωραίο ΣΚ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Tι γίνατε σήμερα, σας πήρε η βροχή;

Ήθελα να κατέβω Αθήνα το πρωί για κάτι δουλειές και ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί θα γινόμασταν λούτσα και εγώ και η Ιφιγένεια. Το μεσημέρι κράτησε ο Διονύσης την Ιφιγένεια και πήγα τον Ευριπίδη κολυμβητήριο. Τρεις και ο κούκος ήμασταν. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια ήταν άλλο ένα αγοράκι και το χαιρετάει ο Ευριπίδης "γεια σου φίλε". "Πως τον λένε το φίλο σου;" ρωτάω. "Μου έχει πει το όνομά του" μου λέει "αλλά δεν το θυμάμαι εεεε Μαργαρίτο νομίζω" :shock::shock: Για την ιστορία Τριαντάφυλλο το λέγαν το παιδάκι :lol::lol:

Σας αφήνω για να κοιμηθώ.

Καληνύχτα σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!!!!

Κι εγω εδω παλευω με τα θηρια.

Ξυπνησανε ολα τα παιδακια μου στις 07 00.Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια,αλλα ευτυχως εφτιαξε γαλα του Τασου.Οποτε εγω ασχοληθηκα με τα διδυμα.Τωρα εβαλα μοσχαρακι να κανω κοκκινιστο μαλλον με μακαρονια!!!!

Μαρια Θεος ο Ευριπιδης!!!!

Μαλλον δε θα προλαβω να ξαναμπω,λογω Τασου που με τραβολογαει!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και απο εμας!!

Συγγνωμη που δεν μπηκα εχθες, αλλα πανω που πηγαινα να γραψω, ολο κατι προεκυπτε και εβγαινα! Σας διαβαζα παντως! ;)

Με εχει πιασει μια μανια και επειδη περυσι δεν καναμε τιποτα στα γενεθλια της Μαριας, εχω αρχισει απο τωρα να οργανωνω τα 2α γενεθλια μας!!! :lol: Εχω ανοιξει θεμα στο αλλο parents, το παρτυ μας (εκτος απροοπτου) θα γινει ανημερα των γενεθλιων της (20/02), και ειναι η 2η Κυριακη του τριωδιου.. Επειτα ακολουθει Τσικνοπεμπτη! Οπως καταλαβαινετε, το παρτυ μας θα ειναι μασκε!!! Η Μαρια θα ντυθει Τινκερμπελ, η τουρτα μας θα ειναι επισης Τινκερμπελ, το βιβλιο ευχων μας θα εχει επισης τη νεραϊδουλα!! Τα υπολοιπα παιδακια (τα δικα σας δηλαδη + καποια αλλα), μπορουν να ντυθουν ο,τι θελουν!!! Επειδη το σπιτι μας ειναι πολυ μικρο αλλα και επειδη ειναι μακρια απο τα περισσοτερα παιδακια που γνωριζουμε, το παρτυ μας θα γινει σε παιδοτοπο. Που ακριβως δεν εχουμε αποφασισει ακομα (αν και εχουμε καιρο), παντως θα ειναι κοντα σε εσας! Ψαχνω - ψαχνω, εχω βρει 2 - 3 καλες προτασεις, αλλα μενει να επισκεφτω τους χωρους γιατι απο το τηλεφωνο ολα ειναι απροσωπα! Οπως καταλαβαινετε τα περισσοτερα εχουν μπει σε σειρα! Ηδη εχω αναθεσει σε μια θεια μου γραφιστρια τα προσκλητηρια και το βιβλιο ευχων και τωρα ψαχνω να βρω ιδεες για τα δωρακια που θα δωσουμε στα παιδακια στο τελος! Αντε, μην σας πρηζω αλλο με το παρτυ που θα γινει σε ..... 3 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα, εχω ενα ευχαριστο και ενα δυσαρεστο: Το ευχαριστο ειναι πως βρηκα και παλι "δουλιτσα".. Το βαζω μεσα σε εισαγωγικα γιατι πιο πολυ βολεμα δικο μου ειναι, παρα δουλεια! Καθε Δευτερα και Παρασκευη λοιπον, θα κραταω την κορη της fystikaki λιγες ωρες το απογευμα! Και εγω δεν θα φευγω απο το σπιτι, και το Μαρακι θα εχει παρεα και εν πασει περιπτωσει, ειμαι πολυ χαρουμενη! Το δυσαρεστο ειναι πως εχθες κατεβηκα τη σκαλα και σκοτωθηκα... Χτυπησα το χερι μου και σημερα εχει γινει καταμαυρο! Αλλα ευτυχως, περα απο αυτον το μολωπα, ειμαι αρτιμελης! :mrgreen:

Η Μαρια απο το πρωι ασχολειται με ενα σετ ζωγραφικης που της εκανε δωρο η μανα μου! Ποτε μουντζουρωνει, ποτε νευριαζει και τα πεταει ολα κατω, ποτε ηρεμει και τα καλοπιανει... Παντως απο το πρωι, ασχολειται με αυτα και ειναι -σε γενικες γραμμες- ησυχη!

Αυτα απο εμας!

Μαρια ο Ευριπιδης ειναι αστερι!! (Μαργαριτο!?!?!? :lol::lol::lol:)

Φιλια σε ολες!!! :D:D

gM4vp2.png

καλημερα σας,χαιρομαι που ειστε καλα.εμεις ειμαστε παρα πολυ χαλια και λιγα λεω.χτες μαθαμε οτι αλλαζουνε το συστημα στη δουλεια του Τασου και οτι δεν το χρειαζονται πια.δεν εχω λογια ουτε αποζιμιωσει μεγαλη θα παρει αφου ηταν εκει μονο δυο μηνες.τωρα ας ελπιζουμε να βρει γρηγορα κατι.

σας ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας,χαιρομαι που ειστε καλα.εμεις ειμαστε παρα πολυ χαλια και λιγα λεω.χτες μαθαμε οτι αλλαζουνε το συστημα στη δουλεια του Τασου και οτι δεν το χρειαζονται πια.δεν εχω λογια ουτε αποζιμιωσει μεγαλη θα παρει αφου ηταν εκει μονο δυο μηνες.τωρα ας ελπιζουμε να βρει γρηγορα κατι.

σας ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο.

:-(:-(:-(:-(

Κρίμα. Εύχομαι να βρει κάτι γρήγορα και καλύτερο!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ναταλακι τι να πω ρε κοριτσι μου... :(

Μακαρι οπως ειπε και η Μαρια να βρει γρηγορα κατι καλυτερο!

gM4vp2.png

Αντε παλι τα ιδια....

Βρε Ναταλια μου τι να πω....νομιζω πως ειστε λιγο ατυχοι στο θεμα αυτο.....

Ευχομαι κι εγω να βρει κατι πολυ γρηγορα!!!!!

Δυστυχως τωρα με αυτην την κριση,ολα ειναι αναμενομενα......δυστυχως......

Καλο κουραγιο!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναταλία κρίμα τι να πω. Απολύουνε πολύ κόσμο πάντως. Τώρα τελευταία συνέχεια απολυουνε φίλους και γνωστούς από τις δουλειές τους. Που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω. Ζητάνε και την ψήφο μας. Άντε μην πω τι θα πάρουνε γιατί θα φάω καμιά κάρτα. Τεσπα εύχομαι να βρει κάτι σύντομα.

Φαίη στους παιδότοπους πάντως σου δίνουνε προσκλητήρια να μοιράσεις στον κόσμο. Εϊναι μέσα στην τιμή. Εσύ παιδί μου το πάρτυ θα το κάνεις υπερπαραγωγή!!!! Μπράβο!!!!

Μαρία είχαμε κάτσει με τον Νικόλα εχθές και χαζεύαμε τις φωτογραφίες σας!!! Πολύ ωραίες όλες. Πήγατε και κολυβητήριο εχθές, μπράβο!! Εγώ βαρέθηκα να τα πάω αλλά το μετάνιωσα τελικά.

O Νικόλας μου είπε εχθές να πάρουμε τηλέφωνο τον Αγ. Βασίλη να του πούμε που είναι το σπίτι μας μη τυχών και δεν το βρει και δεν μας φέρει το δώρο του!! Επίσης να του δώσουμε και ένα χάρτη σαν αυτόν που έχει η Ντόρα να το βρει σίγουρα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...