Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας,φαιη περαστικα στο μαρακι σου ευχομαι να της περασει γρηγορα.

μαρια μπραβο στην ιφιγενεια και σε σενα μια χαρα τα παει σε λιγο θα μας φτασεται κιολας η κωνσταντινα πριν ενα μηνα ηταν 9.300. :)

σοφια μου σου ευχομαι αλλα πολλα ομορφα χρονια με τον αντρα σου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ενωμενοι οικογενεια!!

μαριανδ εχεις παθει κολλημα βλεπω με το φατσοβιβλιο. :):) ωραια τραγουδια βαζεις....

ειρηνη εσεις πως τα πατε? το ομορφο μωρακι?ολα καλα?

γιωτα μακαρι να συνεχιζουν να κοιμουνται ομορφα τις νυχτες τα μωρακια σου για να ξεκουραστεις οσο μπορεις.

σονια καλο κουραγιο για τις δουλειες σου....

γλυκουλα πως τα πας με τη δουλεια?

l9Iop2.png

Καλημερα!!!!!

Δυστυχως χτες δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα.....ξυπνησε ο Θανος στις 04 00 και του εδωσα 100γρ γαλα και μετα μιλουσε στο περιστρεφομενο και ξυπνησε κ ο Χρηστος αλλα δεν γκρινιαζε κι ετσι δεν τον ταισα.Στις 05 00 κοιμηθηκανε και τωρα ξυπνησανε,τους αλλαξα και ρουχαλακια,τους ταισα και ενω ο Χρηστος κοιμαται,ο Θανος παλι μιλαει μονος του!!!!!!

γιωτουλα μην ανησυχεις αφου ηδη εχουν κοιμηθει ολη νυχτα θα στρωσουν.ο δικος μου παντως κοιμηθηκε πρωτη φορα ολοκληρη νυχτα απο τις 21.00 εως τις 8 το πρωι στι 19 απριλιου.αξεχαστη νυχτα.3 μηνων και 3 ημερων.

4ywWp2.png

σοφια ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενη με τον αντωνη σου κα την ελισαβετουλα σας!να ζησετε

φαιη ειστε καλυτερα σημερα?που εισαι??

ναταλακι καλα ειναι ο παιδις.γκρινιαζει αλλα δεν βαριεσαι.......

4ywWp2.png

γεια σας!τι καμετε?εγω τρεχω τωρα και δεν φτανω μια η δουλεια μια να φτιαξω το σπιτι δεν μου μενει χρονος για τιποταααα!!!εγω αποφασισα το σκ να στολισω το σπιτι ελπιζω να τα καταφερω κιολας με τον μικρο τιραμολα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Μαρια νδ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!

Σοφια κανε λιγο υπομονη,ειναι ο πρωτος καιρος δυσκολος.Σιγουρα μια παραιτηση στο δημοσιο τομεα δεν ειναι οτι καλυτερο.......

Ο Θανουλης ξυπνησε στις 05 00 και εφαγε 100γρ γαλα κ μετα τον πηρα στο κρεβατι μου γιατι γκρινιαζε.Τελικα στις 06 00 τον πηγα στην κουνια του γιατι ηθελε ο Τασος να ερθει στην μαμα του.....μια τρελλα ειμαστε!!!!Που να μεγαλωσουν και τα διδυμα και να ερχονται ολα στο κρεβατι μου....απο την μια θα με αγκαλιαζουν και τα τρια αλλα απο την αλλη δε θα χωραω στο κρεβατι!!!!!!!

Τωρα περιμενω να ξυπνησουν να τα ετοιμασω για την υπεροχη μερα που ξεκινησε!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ειρηνη κ ναταλια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ευχομαι τα καλυτερα και για σας!

φαιη πως τα παει το μαρακι?

ελενη με το καλο να στολισεις!νωρις νωρις ε?οι υπολοιπες ποτε θα στολισετε?εγω μαλλον θα μαι η τελευταια...συνηθως γυρω στις 15-20 δεκεμβρη στολιζω.φετος ισως το κανω κ νωριτερα να το ευχαριστηθει κ η ελισαβετουλα(αν αφησει βεβαια τιποτε ορθιο:P)

γιωτα μου εχεις απολυτο δικιο αισθανομαι ασχημα που παραπονιεμαι ειδικα σε μια τοσο δυσκολη εποχη που οι δουλεις ειναι δυσευερετες...κανω υπομονη(δε μπορω να κανω κ κατι αλλο) ειναι ωρες ωρες που τσαντιζομαι ομως ειδικα οταν δεν υπαρχει οργανωση σε τιποτε κ ολα γινονται τελευταια στιγμη κ η δουλεια πεφτει σε ενα-δυο ατομα κ οι υπολοιποι ξυνονται...κ να σε ειρωνευονται κ απο πανω...τεσπα εννοειται θα εξαντλησω καθε περιθωριο(να δω τι θα γινει κ με την αλλαγη τμηματος ειναι ολα στον αερα) κ βλεπουμε...δε θα τρελλαθω κιολας....

οντως εχει υπεροχη μερα σημερα σχεδον καλοκαιρινη θα ελεγα!ανυπομονω να γυρισω σπιτι κ να βγουμε καμια βολτιτσα!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Ειχαμε ενα αρκετα ησυχο βραδυ, η Μαρια κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 8 το πρωι αλλα σηκωθηκε ο Βασιλης να τη βγαλει απο το δωματιο και με αφησε να κοιμηθω μεχρι τις 11. Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορω να αντεξω το κεφαλι μου, εχω παρει ηδη δυο πονσταν και ενα μεσουλιντ και παρολαυτα, νομιζω πως θα εκραγει..

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, ο Βασιλης εφυγε πριν λιγο για δουλεια, η Μαρια επεσε για υπνο κι εγω εδω....

Να σας πω πως εμεις στολιζουμε καθε χρονο στις 06/12, ανημερα του Αγιου Νικολαου. Το εχουμε καθιερωσει σαν οικογενεια, ο Βασιλης παιρνει ρεπο εκεινη την ημερα, σηκωνομαστε το πρωι, πινουμε καφε και στολιζουμε μεχρι αργα το βραδυ (γιατι περαν του δεντρου, βαζουμε "βροχες" σε ολα τα τζαμια, σωληνα και αστερι στην αυλη -φετος στο μπαλκονι-, και το βραδυ που τελειωνουμε, παραγγελνουμε απ' εξω και βλεπουμε ταινια στο σκοταδι με τα φωτακια!!).

Απο οσο διαβασα, ειμαστε ολες σε γενικες γραμμες καλα! Χαιρομαι ιδιαιτερως να ξερετε! :D

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια

Εχθές πήγαμε στο σπίτι ενός φίλου των παιδιών, παίξανε ευχαριστηθήκανε. Το παιδάκι έχει αδερφούλες δίδυμες και ήτανε 5 παιδάκια μαζί με τα δικά μου. Νηπιαγωγείο!!!

Εγώ βαριέμαι πάαααααρα πολύ το στολισμα και το ξεστόλισμα. Αν ήταν δυνατόν να μην στολίζαμε και καθόλου!!!!!!!!!! Ή αν είχα χώρο να αποθήκευα το δέντρο στολισμένο!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγώ στολίζω μια μέρα πριν του Αγ. Νικολάου και ξεστολίζω 2-3 Ιανουαρίου

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγώ στολίζω το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα γενέθλιά μου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν τα χριστούγεννα. Για να είναι φρέσκο στις γιορτές :mrgreen:

Χθες έφερε ο Ευριπίδης μια ζωγραφιά από το σχολείο, που δεν το πιστεύαμε ότι την έκανε αυτός. Μας επιβεβαίωσε όμως η δασκάλα του ότι είναι δικό του έργο. Επιτέλους, το παιδί μου σταμάτησε να ζωγραφίζει τέρατα και έφτιαξε ένα σπιτάκι! (την έχω ανεβάσει στο facebook για όποιον ενδιαφέρεται).

Το απόγευμα θα πάμε στους νονούς του Ευριπίδη γιατί γιορτάζει η κόρη τους (Βικτώρια).

Τα λέμε αργότερα (μάλλον αργά το βράδυ :roll: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τσα....να μαι κι εγω!!!!!

Εκανα μπανιο τον Τασο και τον κοιμησα,ο Βασιλης γυρισε πριν λιγο απ το μαγαζι,τα διδυμα ειναι ξυπνια και τα εβαλα στον καναπε γιατι γκρινιαζουν στο κρεβατι τους....τι να κανουνε κ αυτα...πιανονται!!!!!

Τωρα θα παραγγειλουμε σουβλακια να φαμε,ειχα ολη την καλη διαθεση να φτιαξω αυγα με λουκανικα,αφου μονο αυτα διαθετω για βραδυ αλλα ο καλος μου αντρουλης σκεφτηκε να μην μπαινω σε μπελάδες και να φαμε κατι ετοιμο.....δε με χαλαει καθολου!!!!Αντε να φαμε,να κοιμηθουν και τα ζουζουνοδιδυμακια να παω κι εγω για υπνο!!!!!

Καλο βραδυ!!!!Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μπραβο γλυκουλα.νωρις νωρις θα στολισεις,με το καλο!

θα σταματησεις τελικα απο την δουλεια?

γεια σας!!!ναι ειρηνη μου θα σταματησω αλλα οχι τωρα τα χριστουγεννα ας παρω κατι να περασω γιατι απο τον πατερα του δεν γινεται να τα βγαλω περα και μετα θα διαβασω για να τελειωσω ελπιζω την σχολη και μετα ψαχνω για δουλεια παλι...αχαχαχαχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Γυρίσαμε από την επίσκεψη. Ο Διονύσης ετοίμασε τον Ευριπίδη και εγώ την Ιφιγένεια. Κοιμούνται και οι δύο τώρα και λέω να την πέσω και εγώ.

Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...