Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να μην εχει κατι το μαρακι!κοιμηθηκε καθολου το βραδυ?τωρα πως ειναι?μιλησες με τον φιτσιαλο?περιμενουμε νεα σας!

γιωτα χαιρομαι που φαινεται να στρωνει ο υπνος τον αγοριων σου!

εμεις ολοι καλα εγω εδω στη δουλεια η ελισαβετ παιδικο ολα οκ.χθες δεν εβαλε κ@λο κατω απιστευτη ενεργεια ολη τη μερα δε κοιμηθηκε κ για μεσημερι μπουσουλαγε σ ολο το σπιτι...ευτυχως κοιμηθηκε νωρις για βραδυ ξερη εννοειται:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες

Δεν είχα μπει καθόλου αυτές τις ημέρες γιατί συνόδευσα τον Δημήτρη σε ένα χωρίο όπου τον διόρισαν δικαστικό αντιπρόσωπο, κάπου κοντά στον Αστακό. Εκτός της κούρασης από το ταξίδι, είχαμε και πολύ ξενυχτι και γράψιμο (τον βοήθησα λίγο με τα βιβλία) και βέβαια μέχρι να μετρήσουν σταυρούς και τέτοια κοιμηθήκαμε 5 η ώρα το πρωί, είμασταν 24 ώρες σερί ξύπνιοι.. και χθες με μόλις 4 ώρες ύπνο, το ταξίδι της επιστροφής... Όλα καλά πήγαν όμως παρά την κούραση. Την Κυριακή την άφησα στη μαμά μου όπου πέρασε πολύ καλά με τους γονείς μου και τις αδελφές μου!!!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε σε πάρτυ και συγκεντρώσεις είναι πολύ ίσυχη, της αρέσει να παίζει με παιχνίδια διαφορετικά από αυτά που έχει σπίτι τις, αλλά από την άλλη επειδή είναι μοναχοπαίδι και το μοναδικό εγγόνι και από τις δύο οικογένειες είναι αρκετά κακομαθημένη, γίνεται πολύ διεκδικητική και πεισματάρα με κάποια πράγματα ... π.χ. να παίζει μόνη της με τα παιχνίδια ή από την άλλη στο θέμα του φαγητού όπου θέλει αρκετό κυνήγι (όλο δεν θέλω είναι ειδικά με τα φρούτα και το γιαούρτι) και γενικά χρειάζονται πολλές διαπραγματεύσεις για να πειστεί για κάτι.

Και εμείς περάσαμε πολύ ωραία στο σπίτι της Ειρήνης. Και ο Δημήτρης μου χόρτασε κουβέντα με τους άλλους άντρες της παρέας (όσο για τα τσιγάρα Ειρήνη αν καπνίζει ο άντρας σου δωράκι πες από τον Δημήτρη μου). Για την Κυριακή δεν το συζητάω, είδατε πόσο ωραία πέρασε, ειδικά εκεί στον καναπέ που την είχαν καλύψει με τα μαξιλάρια και παίζανε όλα τα αγόρια μαζί της φαντάζομαι αισθανόταν σαν πριγκίπισα :)

Και εμένα μου αρέσει πολύ να συζητάω με την κάθε μια από εσας και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας.

Για να μην σας κουράσω με λεπτομέρειες για το κάθε παιδί, θεωρώ ότι είναι όλα τους ένα και ένα με την δική τους προσωπικότητα και χαρη. Φαντάζομαι ότι για όλες μας υπάρχουν στιγμές εκνευρσιμού και ανησυχίας, αλλά οι στιγμές που υπερισχύουν είναι εκείνες τις ευτυχίας όταν έχουμε τα παιδιά στην αγκαλιά μας :)

Ειρήνη, περιτό να σου πω πόσο ξετρελάθηκα που κράτησα τον μπέμπη αγκαλιά, μήπως αρχίζω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το δεύτερο...

Φαίη πως είναι το μαράκι σήμερα; Ελένη ελπίζω να περάσει γρήγορα η ιστορία με τα δοντάκια του ευθύμη και να σε δούμε την επόμενη φορά, όπως και εσένα Γιώτα...

Εύχομαι να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα....

Αααα επίσης επειδή χθες ήμουν πολύ κουρασμένη δεν κατάφερα να δω νησί όπως και την προηγούμενη δευτέρα. Ξέρετε αν παίζει σε επανάλψη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!

Το βραδυ μας ξεκινησε δυσκολο και εξελιχθηκε σε εφιαλτικο θα ελεγα.. Η Μαρια οπως σας ειπα δεν μπορουσε να αναπνευσει και σε καποια φαση εκανε δυσπνοια, τοσο εντονη που εβαλε τα κλαμματα μη μπορωντας να ανασανει αλλα οπως καταλαβαναιτε ετσι τα εκανε χειροτερα και μελανιασε... Τα ειδα ΟΛΑ! Ετρεξα στο μπανιο, να το γεμισω με υδρατμους αλλα δεν βοηθησε ιδιαιτερα... Ολο το βραδυ ειμαστε ξαγρυπνες, ηθελα να την παω στο Παιδων αλλα ο Βασιλης φοβηθηκε πως θα μας κρατησουν μεσα και επεμενε να μην την παμε... Ριξαμε εναν τσακωμο γιατι εγω μολις μελανιασε τα επαιξα και ηθελα να καλεσω ταξι να μας παει στο νοσοκομειο αφου εκεινος αρνιοταν, εκεινος ηθελε να περιμενουμε λιγακι και αν χειροτερευε να παμε τοτε και καταλαβαινετε τι εγινε..... Τελικα δεν χειροτερεψε, αλλα δεν καλυτερευσε κιολας... Το απογευμα θα την παω στο γιατρο και μαλλον θα μεινω στη μανα μου γιατι δεν νομιζω να προλαβει ο Βασιλης να μας γυρισει πισω (πρεπει να φυγει στις 7 για δουλεια).. Τελος παντων, θα δειξει!

Αυτα απο εμας.. Πριν λιγο την πηρε ο Βασιλης και πηγανε μεχρι τη σχολη εκπαιδευσης στο Λαγονησι μηπως ηρεμησει λιγο (εχει ανοιχτο χωρο αλλα κλειδωμενο με μεγαλες πορτες). Φοβαμαι βεβαια μην του κανει καμμια κριση... Τελος παντων.. Θα σας πω νεα μας οταν επιστρεψουμε απο τον παιδιατρο!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Γιώτα είδες; κατάλαβαν τα παιδιά σου ότι έχεις ανάγκη από ξεκούραση και σε αφήνουν να κοιμηθείς :D

Φαίη περαστικά στο Μαράκι. Τι σας είπε ο Φιτσιάλος;

Τον επισκεφτήκαμε και εμείς σήμερα, για εμβόλιο της Ιφιγένειας. Αφού τη μέτρησε (8,1 κιλά βάρος και 66 εκατοστά ύψος), έκανε ο Διονύσης το λάθος να ρωτήσει "πρέπει να ξεκινήσει στερεές τροφές;" :lol::lol:

Η αντίδραση του Φιτσιάλου ήταν :shock::shock: "ΌΧΙ ΚΡΕΜΕΣ" και μετά χαλάρωσε λίγο και είπε "κανένα φρουτάκι ίσως που και που, αλλά δεν είναι απαραίτητο".

Σας αφήνω τώρα. Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μαρια θηριακι η Ιφιγενεια!!!!! Η Μαρια ειναι σχεδον 21 μηνων και την περναει μονο 3 κιλα (11 κιλα τη ζυγισε σημερα ο Φιτσιαλος!), το κοβω να τρωμε τη σκονη σας!! :lol: Τι ωρα πηγατε? Εμεις στις 5 ημασταν ηδη εκει και ξεμπερδεψαμε 5 και 25 (ημασταν δευτεροι), κριμα που δεν συναντηθηκαμε!

Τελικα λαρυγγιτιδα εχουμε... :( Μας εδωσε κατι σταγονες soldesanil, να παιρνει 15 το πρωι και αλλες 15 το βραδυ και οταν την πιανει κριση, να βραζω σε ενα κατσαρολακι νερο και να βαζω μια - δυο σταγονιτσες ευκαλυπτο. Αν ανεβασει πυρετο, depon εναλλαξ με ponstan. Αυτα για αρχη και βλεπουμε. Μας ζυγισε (το ειπα και παραπανω) και ειμαστε 11 κιλα, ενω το υψος μας ειναι 85 ποντοι. Ολα καλα μας ειπε.

Αυτα κοριτσακια! Παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι χωμα! Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

σονια καλα εκανες και συνοδευσες τον αντρα σου.του λαχιστον μοιραστηκατε το "πακετο".οσο για τον μπεμπη που κρατησες σου ευχομαι μολις το αποφασισεις να σας ερθει.

φαιη δηλαδη απο την λαρυγγιτιδα εκανε σαν να δυσκολευεται να παρει ανασες?ελπιζω να ειστε καλυτερα τωρα.να ξερεις οταν αναβετε καλοριφερ να βαζεις πανω ενα αλουμινενιο ταψακι αυτα τα μιας χρησης με νερακι και ευκαλυπτο για να μην ξερενεται η ατμοσφαιρα.ελπιζω να εχεις ενα ησυχο βραδυ.

μαρια η μικρη σας ειναι πανω πανω στην καμπυλη ετσι?μπραβο το κοριτσακι.φαγανουλα.ματι να μην την πιασει.

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!!

Δυστυχως χτες δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα.....ξυπνησε ο Θανος στις 04 00 και του εδωσα 100γρ γαλα και μετα μιλουσε στο περιστρεφομενο και ξυπνησε κ ο Χρηστος αλλα δεν γκρινιαζε κι ετσι δεν τον ταισα.Στις 05 00 κοιμηθηκανε και τωρα ξυπνησανε,τους αλλαξα και ρουχαλακια,τους ταισα και ενω ο Χρηστος κοιμαται,ο Θανος παλι μιλαει μονος του!!!!!!

Φαιη μου πως ειναι η τσουγδω μας?????

Μαρια η Ιφιγενεια θα φαει κι εμας σε λιγο!!!!!Καλα να ναι το κοριτσακι σου!!!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε????

Τελικα Σονια το ειδες το νησι απ το λινκ?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μπραβο στην ιφιγενεια στη φαγανουλα μας!(κ σε σενα μαρακι εννοειται;))φοβερη αναπτυξη!σας περναμε 10 μηνες κ ειμαστε στα ιδια κιλα σχεδον:shock:

φαιη περαστικα στο μαρακι ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!

ανυπομονω κ εγω να παμε στο φιτσιαλο τον αλλο μηνα να του θεσω ξανα τους προβληματισμους μου για το φαγητο επιστρεψαμε στα τραγουδακια για να τρωμε φρουτα κ γιαουρτι(να ναι καλα η μπεμπε λιλη:D) ηταν που ηταν δυσκολη στο φαγητο τωρα με τα δοντακια ηρθε κ εδεσε το γλυκο!ελπιζω να μου πει οτι δε θα χει προβλημα να την αφησω νηστικη 2-3 μερες βαρεθηκα ολο αυτο το κυνηγητο κ την πιεση...να μου πει μονο οτι δε κινδυνευει απο υποσιτισμο μια βδομαδα θα την αφησω να δουμε θα φαει μετα??παλι καλα που ειναι κ ο παιδικος κ ολο κ κατι τρωει αλλιως δε ξερω τι θα κανα...καλο χρυσο μωρο δε λεω αλλα σ αυτο το θεμα μου χει βγαλει τη πιστη!(ουφ τα πα κ ξαλαφρωσα!)

σημερα κλεινουμε και 10 χρονια κοινης πορειας με τον αντωνη ποπω πολλαααα χρονια πως περασε ετσι ο καιρος....παμε για την επομενη δεκαετια τωρα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η Ιφιγένεια είναι όντως στην ανώτερη καμπύλη βάρους, αλλά δεν μπορεί, θα φρενάρει κάποια στιγμή.

Φαίη αυτές τις σταγόνες τις ήπιαν και τα δικά μου πριν ένα μήνα. Να ξέρεις ότι είναι πικρές, αλλά έχουν αποτέλεσμα.

Σόνια, όπως είπε και η Ειρήνη, ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις :D

Γιώτα τους ίδιους μονόλογους κάνει και η Ιφιγένεια :lol:

Σοφία εύχομαι να σου τα πει όλα καλά ο Φιτσιάλος στην επόμενη επίσκεψή σας :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Περαστικά Φαίη, ναι όντως η λαρυγγίτιδα έχει τέτοια συμπώματα αλλά εγώ είχα ακούσει ότι ο βήχας του παιδιού μοιάζει με γαύγισμα σκύλου... μήπως άκουγες κάτι τέτοιο όταν ανέπνεε η Μαρία; Πάντως ο καθαρός αέρας είναι το πρώτο πράγμα που βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Σίγουρα με το soldesanil θα γίνει περδίκι σύντομα...

Γιώτα σʼευχαριστώ για το link. Θα το δω με την πρώτη ευκαιρία... χθες προσπαθούσα να συμμαζέψω ότι δεν κατάφερα το ΣΚ που έλειπα και ακόμα έχω πολλές δουλείες να κάνω, αφού θα λείπω και το ΣΚ που έρχεται.

Πολλές άλλες δεκαετίες με τον Αντώνη και προπάντων καλές & γεμάτες υγεία εύχομαι Σοφία. Μην στεναχωριέσαι για την Ελισάβετ πάντως, αν σε παρηγορεί καθόλου να σου πω και εγώ ακόμα παλεύω να δίνω φρούτα και γιαούρτι στην Κυριακή... μιλάμε για τρελό κυνήγι... μόνο όταν είναι απορροφημένη με παιχνίδια ή όταν βλέπει κανένα παιδικό θα φάει. Πάντως η πολύ πίεση πολλές φορές έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, περισσότερο πείσμα, δώσε της όσο μπορείς και θέλει και μην την πιέζεις πολύ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί θέλεις να της δώσεις τα απαραίτητα στοιχεία, αλλά πίστεψέ με και εγώ που την κυνηγάω από σχεδόν ενός έτους δεν είδα καμία προκοπή... θέλω να πω ότι μου έχει αρρωστήσει συχνά παρόλο τον αγώνα μου.

Θρεφτάρι η Ιφιγένεια DEMS, άλλωστε φαίνεται!!!..Εμείς παραμένουμε στα 14 κιλά και κάτι το τελευταίο διάστημα, αλλά σημασία έχει ότι βρισκόμαστε στο μέσο όρο της καμπύλης. Θα δούμε, θα δούμε για το δεύτερο... από τον επόμενο χρόνο, γιατί δύσκολα τα πράγματα.... Σας ευχαριστώ πάντως για τις ευχές!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα

Μαρία πρέπει να είσαι πολύ περήφανη που η Ιφιγένεια έχει γίνει θρεφταράκι μόνο με το δικό σου γαλατάκι. Μπράβο σας!!!!!

Φαίη ο Δημήτρης έχει πάρει πολλές φορές soldesanil. Εγώ το βάζω σε ένα σφηνοπότηρο με λίγο νερό και βάζω και λίγη ζάχαρη γιατί είναι πικρές αυτές οι σταγόνες. Θα της περάσει όμως γρήγορα.

Γιώτα τι ωραίες που είναι οι φωτογραφίες με τα αγοράκια σου!!!

Σοφία να τα εκατοστήσετε με τον Αντώνη. Εμείς πάμε για τα 13 χρόνια!!!!

Περιττό να σας πω πως έχω πάθει πόρωση με το φατσοβιβλίο :lol::lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

...

σημερα κλεινουμε και 10 χρονια κοινης πορειας με τον αντωνη ποπω πολλαααα χρονια πως περασε ετσι ο καιρος....παμε για την επομενη δεκαετια τωρα!

:oops::oops::oops:

Sorry, ξεχάστηκα

Να τα εκατοστήσετε Σοφία μου!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Το βραδυ μας ηταν αρκετα καλυτερο απο το προχθεσινο. Απλα η Μαρια απο τις 2 εως τις 4 δεν μπορουσε να βολευτει, της εφταιγαν ολα.. Τελικα στις 4 ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 8. Τις σταγονες τις δυαλυω μεσα σε μια κουταλια γαλα με λιγη ζαχαριτσα γιατι φοβαμαι μην μου τις κανει εμετο αλλιως. Παντως μεχρι στιγμης ολα καλα, απλα θελει να τρωει ΠΟΛΥ! Οταν λεμε πολυ ομως, το εννοουμε. Το πρωι ηπιε 280 ml γαλα :shock: (τοσο δεν επινε ουτε οταν ηταν μωρο), μετα εφαγε ενα ολοκληρο τοστ με 150 ml στιμμενο πορτοκαλι, μετα αυγο με ψωμι (το οποιο το εκανα υπερπαραγωγη: ψωμι, λαδακι, αλατακι, πιπερακι και ελαχιστη ριγανιτσα μηπως τη χορτασει αλλα μπααααα), πριν λιγο ενα κρουασαν βουτυρου απο το φουρνο και τωρα την ταϊζει ο Βασιλης φρουτοκρεμα (ενα μηλο, ενα αχλαδι, μια μπανανα και ενα μανταρινι)... Να δουμε, θα χορτασει?? :roll:

Κατα τα αλλα καλα, εχθες δεν εβγαλα τιποτα να ξεπαγωσει (πανω στο αγχος μου το ξεχασα), και τωρα μαλλον θα τη βγαλουμε με καμμια ομελετα.

Μαρια ηθελα κι εγω να σου πω για τον αποκλειστικο θηλασμο ενα μεγαλο μπραβο! Τα πατε περιφημα αν και ειμαι σιγουρη πως δεν περιμενες εμενα να στο πω!! ;)

Γιωτακι μου και παλι υπομονη, οσα και να σου πω εγω ξερω πως δεν μπορω να σε βοηθησουν.. Απλα παιρνε κουραγιο γιατι το γεγονος πως κοιμηθηκαν 2 νυχτες σερι, δειχνει πως αρχισαν να αντιλαμβανονται τη διαφορα μερας - νυχτας! Ολα θα πανε καλα βρε αγορομανουλα!! :D

Σοφακι να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι! Ευχομαι ολα να σας πανε καλα και να κανετε συντομα αδερφακι στην Ελισσαβετ! :D

Σονια μου πως σε καταλαβαινω με τις παλιοδουλειες... Δεν τελειωνουν ποτε ρε γαμωτο.... Συνεχεια κατι υπαρχει να κανεις! Καλη υπομονη και σε εσενα και μιας που δεν σου ευχηθηκα εχθες, σου ευχομαι σημερα με το καλο το 2ο νινι σας οποτε το θελησετε! :D

Μαριανδ ειναι παρηγορια το φατσοβιβλιο για οσους δεν εχουν ευκαιρια να βγαινουν τοσο συχνα εξω (οπως εμεις καλη ωρα). Κι εγω ειχα πορωθει στην αρχη, τωρα δεν με πειραζει και τοσο να μην μπαινω, το parents εχει γινει η πορωση μου!! :lol:

Ειρηνακι απο τη λαρυγγιτιδα δεν μπορουσε να αναπνευσει, καλα καταλαβες! Ο γαντζος τι κανει? :D

Γλυκουλα η δουλεια πως παει? :)

Ναταλακι μου εσυ που βρισκεσαι με τα δυο ζουζουνακια? Ελπιζω να μην σε παιδευουν -πολυ-! :-P

Παω να φτιαξω την ομελετα, θα τα πουμε αργοτερα!

Φιλια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας κοριτσακια!να ειστε καλα κ να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

σονια κ εγω δε σου ευχηθηκα με το καλο το δευτερο μωρακι οταν τ αποφασισετε!

μαρια νδ κ εσεις αυτο το μηνα εχετε επετειο?να τα χιλιασετε!(πες μου ποτε ειναι να σου ευχηθω τοτε;)

εμενα με βλεπω συντομα ν αποφασιζω για δευτερο μωρο η κατασταση ξεφευγει στη δουλεια κ με βλεπω να βαραω μια ωραιοτατη παραιτηση...(καλα πανω στ ανευρα μου το λεω αλλα αν συνεχισουμ ετσι πολυ φοβαμαι δε θα μεινω στα λογια...)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...