Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

γιωτα δεν εχω πολλα να σου πω μονο ενα μεγαλο μπραβο φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι με 3 μωρα χαρα στο κουραγιο σου μπραβο κ παλι!ελπιζω ολα τα βραδια σας να ειναι ετσι ησυχα οπως το χθεσινο.

πηγαμε κ ψηφισαμε κ εμεις χθες ευτυχως δεν ειχε πολυ κοσμο ειχε κ ωραια μερα καναμε τη βολτα μας με την ελισαβετ κ μετα την αφησα στη μαμα μου κ πηγαμε για καφεδακι.ωραια περασαμε!κ σημερα στη δουλεια οι περισσοτεροι δεν εχουν ερθει οποτε βλεπω να κυλαει χαλαρα αυτη η βδομαδα κ πολυ το χαιρομαι!η ελισαβετ συνεχιζει να εχει λιγο γκρινιτσα ειδα οτι βγαζει 3 δοντακια μαζεμενα κ ζοριζεται κ δε τρωει.σημερα στο παιδικο δεν εχουν φαγητο θα σχολασουν νωρις λογω εκλογικων αδειων ελπιζω να καταφερει να της δωσει λιγο να φαει ο αντωνης.

τα φιλια μου σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακομη να σηκωθειτε οι υπολοιπες?????

Μαλλον δεν προλαβαινετε.....

Ο Χρηστος και ο Θανος ξυπνησανε στις 10 00 και τους εκανα μπανακι,και μετα τους ταισα.Βεβαια κλαιγανε οση ωρα ειχα τον αλλον στο μπανιο και τον εντυνα αλλα το ξεπερασανε.Αφου ηπιανε το γαλατακι τους και τος αφησα στην κουνια τους,τους αναψα το φως,τους εβαλα και μουσικουλα να ακουνε και τωρα ξανακοιμηθηκανε.....

Επομενος γυρος το μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα και απο εμας!

Ο Βασιλης τελικα ξεμπερδεψε στη 1 τα μεσανυχτα εχθες... Μεχρι να ερθει εδω, πηγε 2. Δεν τον ειδα καθολου ολη μερα κι οταν ηρθε ειχα πεσει ξερη και κοιμομουν αφου ολη μερα ημουν μονη με τη Μαρια (ηταν και η αδερφη μου εδω αλλα και παλι δεν μπορει να βοηθησει στο ταϊσμα, ξεσκ@τισμα, κοιμισμα, μπανιο, το μονο που μπορει ειναι να την απασχολει με παιχνιδια.. Κατι ειναι κι αυτο ομως!). Ο Βασιλης οταν ηρθε σπιτι, ειχε τρομερη υπερενταση και εκατσε λιγο στο σαλονι με την αδερφη μου. Ηπιε μια μπυριτσα, εκανε τσιγαρακι και μετα απο καμμια ωρα ηρθε μεσα και κοιμηθηκε.

Το Μαρακι ξυπνησε 2 φορες κλαιγοντας σαν να ειδε κακο ονειρο. Τσιριζε και εκλαιγε αλλα με το που πηγαινε και της ελεγα ηρεμα "σσσςς, νανι τωρα" και τη σκεπαζα, γυρνουσε πλευρο και ξανακοιμοταν. Τελικα σηκωθηκαμε στις 9 παρα. Πηγα τουαλεττα και συνηδητοποιησα πως αδιαθετησα... Μολις ταϊσα το Μαρακι, εστρωσα κρεββατια, ανοιξα λιγο να αεριστει το σπιτι και πηγαμε την αδερφη μου και παλι πισω. Ψωνισα και κατι ψιλοπραγματακια (φρουτα, μπατονετες, στικ για τη λεκανη, αποσμητικο για τις μασχαλες, γαλα, σερβιετες και μια απλωστρα γιατι η αλλη εσπασε) και γυρισαμε. Ετριψα τα φρουτα της Μαριας, την ταϊσε ο Βασιλης και εγω επλυνα πιατα, μαζεψα νεροχυτη, και εβαλα τα ρεβυθια να γινονται. Αργησα ομως να τα βαλω και τωρα μας κοβω να τρωμε κατα τις 4....

Το Μαρακι κοιμηθηκε πριν κανενα 10λεπτο και εγω βρηκα ευκαιρια να αραξω.

Γιωτακι ευχομαι να συνεχισετε ετσι!

Σοφια καλη υπομονη με τα δοντακια της Ελισσαβετ!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Εχθές πήγαμε στο ζωολογικό πάρκο και περάσαμε τέλεια!!! Είδαμε και το σόου με τα δελφίνια και τους θαλάσσιους λέοντες. Τα μικρά ξετρελλάθηκαν με τα ζωάκια.

Α!!! Έβαλα και φατσοβιβλίο και έχω πάθει πόρωση!!!! Όποια θέλει να της στείλω με πμ να με κάνει add!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Α!!! Έβαλα και φατσοβιβλίο και έχω πάθει πόρωση!!!! Όποια θέλει να της στείλω με πμ να με κάνει add!!!!

Εγω θελωωωωωωωωωω!!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας,γιωτα πολυ ωραια τα νεα σου μακαρι να κοιμουνται ετσι καθε βραδυ πλεον.σοφια ευχομαι να μην ποναει πολυ η ελισαβετ με τα δοντακια και να τις περασει ο πονος.μαριανδ και εγω θελω να σε κανω add.σας φιλω ολες μολις ξυπνησανε τα ζουζουνια.

l9Iop2.png

Γιωτουδακι εχει νησι σημερα ε? ;)

Στις αλλες δεν το λεω, γιατι μονο εσυ συμπασχεις οσο εγω!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα...

Η Μαρια απο οταν βγηκαμε απο το μπανιο το βραδυ, ειχε ενα μυστηριο ηχο στο στερνο, σαν ελαφρυ ροχαλητο αλλα ηταν ξυπνια... Μυξες ή αλλα συμπτωματα δεν εχουμε... Αλλα καθε 5 λεπτα απο την ωρα που την εβαλα για υπνο ξυπναει κλαιγοντας και ειναι φανερο πως δυσκολευεται πολυ να ανασανει.... Θα δω πως θα κυλησει και αν δεν καταληξουμε στο Παιδων μεχρι να ξημερωσει, τοτε θα παμε σιγουρα στο Φιτσιαλο αυριο το απογευμα (θα τον εφερνα εδω το πρωι αλλα δεν νομιζω να ερχεται Λαγονησι).

Να σκασω ειμαι.... Φοβαμαι μηπως παθει καμμια απνοια...... :(:(:(

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!

Φαιη αν ειχες λιγο αερολιν να της κανεις????Μη σε πιανει πανικος και σκεφτεσαι απνοιες κτλ.....απλα λιγο αερολιν.Το πιθανοτερο ειναι να κρυωσε μ αυτον τον παλιοκαιρο!!!!

Τα διδυμακια μου παλι κοιμουνται απο τις 21 30.....τωρα περιμενω να ξυπνησουνε να φανε κ να αλλαχτουνε.Ο Τασος ηδη εφυγε για το σχολειο!!!!!Ολα καλα λοιπον!!!!

Φαιη περιμενουμε νεοοτερα απο την τσουγδω....πως κυλησε το υπολοιπο βραδυ?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...