Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...απλα ειδα τον γιο σου να βγαινει απο το δωματιο με την τσαντουλα σας και σκεφτομουν οτι ειναι φοβερος.πηγε και μαζεψε τα πραγματα και νομιζω χωρις να του το πεις...

Ειρήνη, όντως μάζεψε τα πράγματα από μόνος του ο προκόπης αλλά αφού είδες ότι πήρε και τα μωρομάντηλα γιατί δεν τα έβγαζες από την τσάντα; περίμενες να κτυπήσει το αντικλεπτικό στην έξοδο; :?:-D

Πάντως τελικά κερδισμένη βγήκες (μείον ένα κουτί μωρομάντηλα, συν ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κουταλάκι) :lol::lol:

Φαίη εσύ μου φαίνεται ότι το έχεις συνήθειο να ξεχνάς και κάτι όπου πας. :lol: Πέρσι είχες αφήσει κάποια στιγμή ένα μπαλάκι μέσα στο αυτοκίνητό μου και νομίζω πως και στο σπίτι της Σοφίας είχε ξεχάσει κάτι την πρώτη φορά που είχαμε πάει :roll:

Σήμερα πέρασα έξω από το καινούργιο εμπορικό στο σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο. Χλωμό το βλέπω να είναι έτοιμο στις 30 Νοεμβρίου...δεν ξέρω :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

δεν ειδα οτι τα πηρε,μετα που φυγατε το καταλαβα και οταν εδωσα τα μπουφαν και δεν τα ειδα στο κρεβατι

ασχετο που μπορω να μαθω τι καταστηματα θα ανοιξουν sto athens metro mall?

σε ορισμενα καταστηματα που ξερω οτι θα ανοιξουν εκει εκανα αιτηση αλλα θα ηθελα να κανω και σε αλλα.ξερει καμια κοπελα?

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!

Δυστυχως δε σας ειδα αλλα ηταν καλυτερα για τον Τασο,αφου ειχε πολυ γκρινια κ κοιμθηκε και μια ωριτσα.Πριν λιγο γυρισαμε,πηγαμε ψηφισαμε και μετα πηγαμε στο παρκο του Φλοισβου κ τωρα που γυρισαμε φαγαμε αυγο κ επεσε ο Τασος για υπνο.Μαλλον θα παω κι εγω να ξαπλωσω γιατι αδιαθετησα και ποναει κ η μεση μου....

Χτες εστειλα το πρωι τον Τασο στην μαμα μου κ εκανα μια ψιλογενικη στο σπιτι κ κουραστηκα αφου ειχα και τα διδυμα να με βασανιζουν!!!!

Σας φιλω!!!!Να εχετε μια ομορφη Κυριακη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγωωωω!!

Πως ειστε?

Εχθες πηγαμε το απογευμα και φεραμε εδω την αδερφη μου για να εχω παρεα. Πιο μετα ηρθε και ο Αντωνης με τη Σοφια και το Ελισσαβετακι και κατσαμε και οταν εφυγαν, ηθελα να κατσω να δω τα 5 λεπτα ακομα με τον Χαραλαμποπουλο γιατι το ειχα δει στο σινεμα και μου αρεσε, αλλα με πηρε ο υπνος!

Σημερα ξυπνησαμε το πρωι, ηπιαμε γαλατα, μαζεψα το νεροχυτη, εστιψα ενα χυμο της Μαριας, εβαλα το φαγητο, την ταϊσα φρουτοκρεμα, μετα απο λιγο την εβαλα για υπνο, ηρθε ο Βασιλης, φαγαμε, ξαπλωσαμε για 1 ωρα, σηκωθηκε η Μαρια, την ταϊσα, ξαναεπλυνα το νεροχυτη, εφυγε ο Βασιλης, μπηκα να κανω μπανιο, μετα ξαναταϊσα τη Μαρια και τωρα (ΟΥΦ!) εκατσα!

Σε λιγακι εχει μπανακι, γαλατακι και νανακια! Ο Βασιλης δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει, αλλα ευτυχως εχω την αδερφη μου εδω!

Μαρια επιτηδες τα αφηνω ρε, για να βρισκω αφορμες να σας συνανταω εκτακτως!!! :lol::lol:

Γιωτακι εγω ειμαι εδω! Τι κανεις? Τα αντρακια που ειναι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εδω ειναι τα αντρακια.Καναμε μπανιο,ηπιαμε γαλα και τωρα περιμενω να κοιμηθουν.

Σιδερωσα,εβαλα πλυντηριο,θελω να πιω κ ενα μεσουλιντ γιατι ποναει η κοιλια μου και η ζωη συνεχιζεται......Η αληθεια ειναι πως εχω φρικαρει λιγο....ειμαι σε φαση να δωσω τα παιδια για υιοθεσια.....ειναι πρα μα παρα πολυ γκρινιαρικα....δεν νομιζω οτι αλλα παιδια γκρινιαζουν τοσο πολυ...εχω απελπιστει.....αλλα δυστυχως δε γινεται διαφορετικα.....

Αυριο μια καινουρια εβδομαδα ξεκιναει και ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι και εγώ εδώ :D

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ busy. Χθες το μεσημέρι κατέβηκα με την Ιφιγένεια στο Σύνταγμα να θηλάσω μαζί με άλλες 50 μαμάδες. Πλάκα είχε, καλά περάσαμε. Την ίδια ώρα ο Διονύσης και ο Ευριπίδης πήγαν supermarket και jumbo για να πάρουν δώρο για ένα φίλο του Ευριπίδη που είχε πάρτυ σήμερα.

Σήμερα το πρωί πήγαμε στους γονείς του Διονύση, γιατί το σχολείο που ψηφίζουμε είναι κοντά στο σπίτι τους (στη γειτονιά σου Γιώτα). Φάγαμε εκεί γύρω στις 13:30 και μετά πήγαμε στο πάρτυ και ξαναφάγαμε κατά τις 15:00. Έχουμε σκάσει όπως καταλαβαίνετε :lol: Γυρίσαμε πριν μιάμιση ώρα, βάλαμε τα παιδιά για ύπνο και έκατσα και εγώ πια να δω τα νέα του forum και να χαζέψω λίγο στο internet.

Γιώτα ούτε μπορώ να φανταστώ πως είναι τα πράγματα με τρια μωρά. Εδώ εγώ με ένα και πολλές φορές δεν τα βγάζω πέρα.

Φαίη το είχα υποψιαστεί ότι το κάνεις εσκεμένα :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ χειροτερα απ οτι τα φανταζομουν....

Τα πλυντηρια ατελειωτα....μια σταλια πιτσιρικια και εχουν ενα σωρο απλυτα,χωρια μπουρνουζια,σεντονια κτλ......Και απο την αλλη αυτη η απιστευτη γκρινια.....ειναι φοβερο,εκει που κανεις μια ωρα να ηρεμησεις τον εναν ξυπναει ο αλλος....και ξανα μανα απο την αρχη....και αν ειναι κ ο Τασος εδω...εκει να δειτε πανηγυρι!!!!!!Ειμαστε τρελλα ολοι μαζι!!!!!

Ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα τραβηξει αυτο.....και μεχρι ποτε θα τρωνε βραδυ.....ας κοψουν τουλαχιστον το βραδυνο να κοιμαμαι κι εγω λιγο.....τωρα 22 00 η ωρα και ειμαι κομματια....λες και εσκαβα ολη την εβδομαδα......α πα πα.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτουδακι μου εχεις απολυτο δικιο! Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω! Η Μαρια ειναι ζορικο παιδι, δεν ξερω κι εγω πως να τη χειριστω και ειλικρινα παρολο που ειναι μια, μου ερχεται ωρες - ωρες να ανοιξω την πορτα και να μην κοιταξω πισω μου! Να εξαφανιστω! Ποσο μαλλον εσυ που εχεις τρια! Εγω το ομολογω, δεν θα το αντεχα με τιποτα! Τα παιδια ειναι ευλογια και ισως καποιος θυμαται αυτο που γραφω τωρα οταν στο μελλον θελησω να κανω στη Μαρια ενα αδερφακι αλλα ειμαι σιγουρη, ξερω τις αντοχες μου, δεν θα μπορουσα με τιποτα να τα καταφερω!

Μαρια πως τρως συνεχεια και εξακολουθεις να εχεις ΑΥΤΟ το κορμι???? :twisted::twisted: Μετα πως να μην εκδηλωθω εγω στο facebook?? :lol::lol:

Γλυκουλα ζορικος και ο Ευθυμης ε? :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Μαρια πως τρως συνεχεια και εξακολουθεις να εχεις ΑΥΤΟ το κορμι???? :twisted::twisted: Μετα πως να μην εκδηλωθω εγω στο facebook?? :lol::lol:

...

:lol::lol::lol:

Αν νομίζεις ότι τώρα τρώω πολύ, έπρεπε να με έβλεπες όταν ήμουν στην εφηβεία χεχεχε

Το σώμα το χρωστάω στα γονίδια του μπαμπά μου και τις καλές διατροφικές συνήθειες της μαμάς μου :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Ευτυχως κοιμηθηκα ολη νυχτα!!!!

Τα διδυμακια απο τις 21 30 μεχρι τις 07 00 κοιμηθηκανε σερι,χωρις να με ξυπνησουν ουτε μια φορα,ακομη κ για πιπιλα....ελπιζω να συνεχισουν ετσι.

Ο Τασος ξυπνησε κατα τις 04 00 και ζητησε γαλα αλλα το εφτιαξε ο Βασιλης κι ετσι δε σηκωθηκα.

Το πρωι ξυπνησε ο Τασουλης μου και φωναζε μανανελα μανανελα....δλδ καλημερα!!!!Ειχε πολυ γελιο!!!!!Τελικα εφυγε στις 07 30 για το σχολειο,εγω ταισα τα διδυμα και τωρα κοιμηθηκανε παλι οποτε παω να μαζεψω νεροχυτη!!!!

Ας ελπισω να μπουνε σε σειρα γιατι ειλικρινα εχω κουραστει παρα πολυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...