Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Ξερά πέσανε τα βλαστάρια μου!! Κουραστήκανε πολύ. Κρίμα που δεν ήρθε και η Γιώτα.

Ειρήνη σε ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία, περάσαμε πολύ ωραία. Στεναχωριέμαι όμως γιατί σου κάναμε ένα σπίτι χάλια. :-(

Φαίη με συμπάθησε λες το Μαράκι; Ερχότανε και μου έλεγε τα αλαμπουρνέζικα της!!! Πολύ πλάκα είχε. Δεν κατάλαβα όμως έκλαιγε στο τέλος γιατί δεν της έδινε ο Δημήτρης τον πίνακα;

Σοφία μην ζητάς συγνώμη. Κουράστηκε η Ελισάβετ από τον πολύ κόσμο, για αυτό γκρίνιαζε. Λογικότατο!!

Σόνια χάρηκα που τα είπαμε. Όποτε θες κανονίζουμε να βρεθούμε σε κούνιες.

Ελένη την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρεις να έρθεις

Ναταλία πλάκα ειχε ο Ηλίας που ήθελε να τρώει συνέχεια τα μπισκότα! Ελπίζω να μην τον πόνεσε η κοιλίτσα του.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη με συμπάθησε λες το Μαράκι; Ερχότανε και μου έλεγε τα αλαμπουρνέζικα της!!! Πολύ πλάκα είχε. Δεν κατάλαβα όμως έκλαιγε στο τέλος γιατί δεν της έδινε ο Δημήτρης τον πίνακα;

Ναι, ειμαι σιγουρη πως σε συμπαθησε!

Εκλαιγε γιατι επαιζε με τον πινακα και ηρθε ο Δημητρακης και της τον πηρε γιατι θελατε να φυγετε. Μολις φυγατε της περασε, αλλα μετα απο λιγο στραβωσε με την Κωνσταντινα επειδη ηθελε να καθεται μονη της στον καναπεδακο του γαντζου και η Κωνσταντινα πηγαινε και καθοταν διπλα της. (Σοφια, μη στεναχωριεσαι εκλαιγε και η δικια μου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Απλα ρε Μαρακι, το δικο μου το Μαρακι δεν ερχεται συχνα σε επαφη με παιδακια. Ουτε αδερφια εχει, ουτε παει σε βρεφικο και η αληθεια ειναι πως ειναι και λιγο κακομαθημενη αφου ο,τι ζηταει της το δινουμε. Οποτε, με τον πινακα στραβωσε γιατι μεχρι στιγμης κανεις δεν της εχει παρει παιχνιδι και με το Κωνσταντινακι της Ναταλιας, στραβωσε επειδη εχει μαθει να θεωρει τα παντα δικα της.

Γι' αυτο απο το Μαϊο που ξεκινανε οι αιτησεις θα τη στειλω βρεφικο. Να μαθει πως μοιραζομαστε τα πραγματα και πως δεν ειναι ΟΛΑ δικα μας. Αυτο εγω θα μπορουσα να της το μαθω μονο με ενα αδερφακι. Αλλα ειλικρινα δεν ειμαι σε φαση.

Παντως, ειμαι σιγουρη πως σε συμπαθησε γιατι ερχοταν συνεχεια και σου μιλουσε!:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα και από εμάς! Περάσαμε και εμείς πάρα πολύ όμορφα. Ειρήνη σ'ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ήταν όλα υπέροχα και ο γάντζος σου πολύ γλυκός! Σοφία Δεν πειράζει που έκλαιγε η Ελισσάβετ. Έχουν και αυτά τις μέρες τους... Κουκλίτσα ήταν πάντως! Φαίη Στο τέλος είχαν κουραστεί πια τα παιδάκια όποτε λογικό που έκλαιγε το Μαράκι. Πιστεύω πως τα πήγαν αρκετά καλά και ο Ηλίας και η Κώνσταντίνα με τη ζουζούνα σου. Πάντως έχει πλάκα η Μαρία έτσι όπως μιλάει συνέχεια!!!Μαριανδ Μάλλον παραέφαγε ο Ηλίας απόψε. 10:00 η ώρα τα πήρε ύπνος!!! Ευτυχώς δεν τον έπιασε η κοιλίτσα του. Παίξανε πολύ ωραία τα αγόρια σου. Μακάρι, όταν μεγαλώσουμε κι εμείς να παίζουμε έτσι όμορφα. Μαρία Ο Ευριπίδης πολύ ήσυχος και υπάκουος, μπράβο σας! Η Ιφιγένεια πανέμορφη και δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου! Σόνια Όντως η Κυριακή πολύ γλυκειά και ήσυχη. Γιώτα και Γλυκούλα ελπίζω να σας δούμε στην επόμενη συνάντηση 3 Δεκεμβρίου. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση σε όλες!!! Καλο Σαββατοκύριακο!!!

l9Iop2.png

Φαίη Στο τέλος είχαν κουραστεί πια τα παιδάκια όποτε λογικό που έκλαιγε το Μαράκι. Πιστεύω πως τα πήγαν αρκετά καλά και ο Ηλίας και η Κώνσταντίνα με τη ζουζούνα σου. Πάντως έχει πλάκα η Μαρία έτσι όπως μιλάει συνέχεια!!!!

Ναταλακι τι ωρα ειναι αυτη? Δεν σε εχω συνηθισει τοσο αργα!:-D

Κι εγω πιστευω πως τα πηγαν πολυ καλα, ειδικα ο Ηλιας τη χαϊδευε συνεχεια τη Μαρια. Αλλα και η δικια μου, ειδες που του εδινε μπισκοτα να τρωει? Χαχαχα!!!:lol::lol::lol: Αλλα και η Κωνσταντινα, παρολο που εκλαιγε η Μαρια, πηγαινε συνεχεια διπλα της!

Οντως ολη την ωρα μιλαει η γλωσσοκοπανα!!:lol::lol:

gM4vp2.png

επιτελους σηκωθηκε ο δημητρης απο το κομπιουτερ.

ξεκινησα να τα γραφω απο το κινητο και εσβησε απο μπαταρια.

σκατα........

ελπιζω να μην τρωει κανεις σοκολατα

λοιπον..............

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ξεκιναω πρωτα πρωτα απο την φαιη μας που εκανε πραγματικο κοπο για να μας επισκεφτει.και λογο αποστασης (καλα αυτο ειναι το λιγοτερο) και λογο οροφων.ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και τα δωρακια σου.η discoμπαλα ειναι ολα τα λεφτα.την χρησιμοποιω ηδη και κανω βασανηστηρια στον γαντζο .κολλησε!!!!

την βαζω οσο ειναι ξαπλωμενος και οταν παει να σηκωθει την σβηνω και τσουπ παλι ξαπλωνει .το εκανε καμια δεκαρια φορες και μετα δεν επιασε αλλο.ακομα ξυπνιος ειναι και παρολο που κουτουλαει δεν κοιμαται.τωρα ανελαβε ο πατερας.χαχα το μαρακι ειναι πολυ γλυκο και νομιζω θα ειναι γενικα δυσκολο γυναικακι.ελπιζω να μην σφαζονται στην ποδια της.

μαριανδ ευχαριστω πολυ και εσας και τα αντρακια σου .μου γανηκαν τοσο διαφορετικοι χαρακτηρες.ο μικρος πρεπει να ειναι πιο αγαπησιαρης ε?παντως μην ανησυχεις για το σπιτι ολα μια χαρα, στην θεση του και καθαρα .εκτος τα ποτηρια που κανουν το δικο τους παρτυ στο νεροχυτη.κριμα που δεν ανεβηκε και ο αντρουλης σου να κατσετε κι αλλο.

μαρακι το κεικακι τελειο αλλα θα τρωμε μια βδομαδα.ευχαριστουμε πολυ.

ο ιφιγενεια γλυκητατη και ησυχη(εκτος πεινας).ο ευρυπιδακος τα εχουμε αντρακι πρωτο.ααααααα και μας αφησε και χωρις μωρομαντηλα οταν μαζεψε απο το δωματιο την τσαντα της ιφιγενειας.χαχα.

ναταλακι τα ζουζουνια σου ειναι ησυχα μαλλον σου μοιαζουν και εσυ μου φαινεσαι παραααα πολυ ηρεμη.

σοφια η ελισαβετ εχει παθει λιγο παραπανω ερωτα με τον πατερουλη μωρε μην στεναχωρισαι.αυτα κανουν οι μπαμπαδες στις κορες!!!!

σονια χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα.χαρηκα πιο πολυ που ηρθες αν και δεν ειχαμε γνωριστει .η κυριακουλα ειναι ενα πολυ ηρεμο και χαριτομενο κοριτσακι.ευχαριστω και για τα αυτοκινητακια οταν τον αλαζα το κραταγε ηδη και δεν το αφηνε οποτε κανανε μαζι μπανακι.τι να τον κανω τον γαντζουλα.

γιωτουλα κριμα που δεν μπορεσες.δεν ειχα μπει ολη μερα και μου ειπε η φαιη οτι δεν θα ερχοσασταν.θα τα πουμε στην επομενη συναντηση

να τα χαιρομαστε ολεςςςςςςς μας τα βλασταρακια μας και ευχομαι να μπορεσουμε να μεγαλωσουμε χαρουμενα παιδια.

4ywWp2.png

ασε που εμενα μου τριτωσε το κακο σημερα.

1ον το μεσημερι καηκε το φαγητο του μικιου μου.ευτυχως ειχα στην καταψυξη και του ξεπαγωσα και εφαγε.

2ον το μικιο μου τραβηξε το σουπλα πανω απο το τραπεζι και εσπασε το πιατο που τον ταιζα.παλι ευτυχως ειχε μεινει λιγο

3ον πηγα να τραβηξω το επιπλακι της τηλεορασης και εσπασα ενα διακοσμητικο ροδι που ειχα.

ευτυχως που ολα ειχαν να κανουν με μαλακοζημιες

4ywWp2.png

Καλημερα σε ολες!

Το τσουγδακι μου σημερα ξυπνησε στις 6μιση. Νυσταζωωωω! Ποτε θα ερθει το μεσημερι να κοιμηθω? Ο Βασιλης δουλευει πρωι, σχολαει στις 2 και μου ειπε να ψιλοτσιμπησω κατι να μη με κοψει η πεινα και οταν ερθει, θα βγει στο μπαλκονι να ψησει μπριζολιτσες στο grill. Οποτε εγω θα φτιαξω μονο το ριζοτο. Κατα τα αλλα, μια χαρα! Ειχαμε ενα ησυχο βραδυ και ελπιζω και η μερα μας να μην απεχει πολυ απο αυτο!

ξεκιναω πρωτα πρωτα απο την φαιη μας που εκανε πραγματικο κοπο για να μας επισκεφτει.και λογο αποστασης (καλα αυτο ειναι το λιγοτερο) και λογο οροφων.ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και τα δωρακια σου.η discoμπαλα ειναι ολα τα λεφτα.την χρησιμοποιω ηδη και κανω βασανηστηρια στον γαντζο .κολλησε!!!!

την βαζω οσο ειναι ξαπλωμενος και οταν παει να σηκωθει την σβηνω και τσουπ παλι ξαπλωνει .το εκανε καμια δεκαρια φορες και μετα δεν επιασε αλλο.ακομα ξυπνιος ειναι και παρολο που κουτουλαει δεν κοιμαται.τωρα ανελαβε ο πατερας.χαχα το μαρακι ειναι πολυ γλυκο και νομιζω θα ειναι γενικα δυσκολο γυναικακι.ελπιζω να μην σφαζονται στην ποδια της.

Ειρηνακι χαιρομαι που σας αρεσε! Την εχω κι εγω στην κρεβατοκαμαρα μου και οποτε βγαζω τη Μαρια απο το μπανιο, την ανοιγω επειδη κλαιει και κολλαει εκει, οποτε με αφηνει να τη ντυσω με την ησυχια μου!

Η Μαρια οντως ειναι δυσκολο γυναικακι! Σε ευχαριστουμε και παλι πολυ για τη φιλοξενια!:-D

gM4vp2.png

....

μαρακι το κεικακι τελειο αλλα θα τρωμε μια βδομαδα.ευχαριστουμε πολυ.

Ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι το δικό σου κέικ ήταν καλύτερο :-D

ο ιφιγενεια γλυκητατη και ησυχη(εκτος πεινας).ο ευρυπιδακος τα εχουμε αντρακι πρωτο.ααααααα και μας αφησε και χωρις μωρομαντηλα οταν μαζεψε απο το δωματιο την τσαντα της ιφιγενειας.χαχα.

:oops::oops::oops::oops::oops:

Χίλια συγνώμη. Τα είδα όταν μπαίναμε στο αυτοκίνητο. Θα σου πάρω καινούργια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια κ για την κατανοηση...δεν ειμαι συνηθισμενη σε τετοιες αντιδρασεις απ τη μερια της ελισαβετ και δε ξερω να τις χειριστω καλα...πασα συμβουλη δεκτη.:wink:καλα ειρηνη για την μαπαμπακιαση που χει παθει δε σχολιαζω δε ξερω τι θα κανω (αν αρχισε το οιδιποδειο απο τωρα ζητω που καηκαμε) ως ενα σημειο το χαιρομαι δε μπορω να πω αλλα τα χω παρει κ με τον αντωνη(καλα χθες εγινε χαμος οταν φυγαμε ειχα κ εγω πολλα νευρα-οχι με την ελισαβετ εννοειται αλλα μαζι του) που καθε φορα που βλεπει οτι κλαιει κ δε σταματα αντι να την κρατησει παραπανω αγκαλια την αφηνει κατω κ πλανταζει χειροτερα η ελισαβετ.οτι κ να κανω εγω απλα δε πιανει.μιλαμε τρελος ερωτας με το μπαμπα!!

να δωσω κ τα συγχαρητηρια μου κ στην ειρηνη κ στη μαρια για τα κεικ τους δοκιμασασ κ τα 2(μη χασω:-D) ηταν πραγματικα τελεια!

για τα παιδακια ολα δεν εχω λογια πολυ τα χαρηκα που παιζανε ολα μαζι!ο ευριπιδακος τι στοργικο παιδι που ειναι της εδινε παιχνιδακια της δικιας μου να ηρεμησει οταν εκλαιγε το ιδιο κ η κυριακη κ το μαρακι υπεροχα ολα τα βλασταρια σας!

ναταλακι ειναι τοσο δεμενοι ο ηλιας με τη κωνσταντινα χαρηκα πολυ που τα ειδα να παιζουνε μαζι.το ιδιο κ τα δικα σου λασταρια μαρια νδ ειναι αστερια!

η ιφιγενεια μια κουκλιτσα ολο χαρουλες εκανε πολυ γλυκο μωρακι!κ ο γατζος ειρηνακι μεγαλωσε πολυ φτυστος εσυ ειναι!κ πολυ ησυχο παιδακι!

να τα χαιρομαστε ολα τα παιδακια μας!

γιωτα κ ελενη ελπιζω να σας δουμε την επομενη φορα!

οσο για την επομενη συναντηση μαρια αν εχει καλο καιρο(σαν το σημερινο πχ) θα προεινα να γινοταν καπου εξω αλλιως μπορουμε να πουμε κ στο καινουριο mall στον αγ δημητριο-πιστευω να χει λειτουργησει μεχρι τοτε.πειτε κ εσεις ιδεες!

πολλα φιλια κ καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Το τσουγδακι κοιμηθηκε πριν λιγο! Εγω εχω τελειωσει με την κουζινα και τωρα εχω κατσει και αραζω. Λεω να παω να ξαπλωσω μεχρι να ερθει ο Βασιλης.

Αυριο δουλευει πρωι και λογω εκλογων τους ειπαν πως στις 6μιση το απογευμα τους θελουν επιφυλακη. Αυτο για εμας σημαινει πως θα φυγει στις 7 το πρωι, θα γυρισει στις 3 και θα ξαναφυγει στις 5μιση μεχρι αγνωστο το ποτε θα γυρισει.. Ολη μερα μονη θα τη βγαλω.. Ισως παω να φερω την αδερφη μου εδω το απογευμα για να εχω παρεουλα να λεω καμμια κουβεντα κι εγω!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο! Παω να ξαπλωσω!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσακια μου.τι κανετε?

μαρια δεν θελω να μας παρεις αλλα .εννοειται οτι θα τσακωθουμε αν γινει κατι τετοιο.απλα ειδα τον γιο σου να βγαινει απο το δωματιο με την τσαντουλα σας και σκεφτομουν οτι ειναι φοβερος.πηγε και μαζεψε τα πραγματα και νομιζω χωρις να του το πεις.αυτο σκεφτομουν.μην ανησυχεις.αγορασαμε .νομιζα οτι ειχα κι αλλα,αλλα δεν.ευτυχως δεν χρειαστηκαμε.κοινως δεν μας εχεσε ο λεβεντης.χαχα

φαιη θελω και εγω μπριζολιτσα στα καρβουνα αλλα σημερα εφτιαξα σπετζοφαι.βασικα ακομα δεν φαγαμε.παω ομως γιατι αδυνατησα απο την πεινα.μαλλον το παχυνα παλι.φιλια

4ywWp2.png

που γυρναε παλι?

ποια μανουλα ξεχασε το κουταλακι της σπιτι μου?ολο σκεφτομουν να το γραψω και ολο το ξεχναγα.

σονια ο αντρας σου ξεχασε τα τσιγαρα του.αυτα......

4ywWp2.png

ποια μανουλα ξεχασε το κουταλακι της σπιτι μου?

Ειρηνακι εγω το ξεχασα, αλλα δεν πειραζει! :-D

Παω να κανω μπανιο το Μαρακι και θα επανελθω!

gM4vp2.png

γεια σας!!!τι κανετε???πως ειστε???

εμεις ημασταν μεσααααααααααααα στην γκρινιααααααααααα σημερα δεν ησυχαζε πουθενα ακομα και βολτα που τον πηγα δεν αλλαξε κατι και πριν λιγο επεσε ξερος επιτελους!!!ελπιζω να εχουμε καλυτερη νυχτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...