Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!

Τελικα δεν αντεξα χτες και κοιμηθηκα.Ο Θανος ηταν στο ρηλαξ και προσπαθουσε ο Βασιλης να τον κοιμησει.Τελικα τον πηγε στην κουνια του κατα τις 02 00....Και στις 04 00 ειχαμε συναυλια!!!!Κλαιγανε και οι δυο!!!!Τους εφτιαξα γαλα,τους ταισα και κατα τις 05 00 κοιμηθηκανε.....σημερα δε θα τους ξυπνησω για να τους ταισω.Αφου ετσι κι αλλιως ξυπνανε την νυχτα,Υποτιθεται πως τους ταιιζω πριν κοιμηθω για να κοιμηθουν ολη νυχτα αλλα αυτοι τιποτα!!!!!Οποτε δε θα αγχωνομαι,οποτε θελουν ας ξυπνησουν να φανε.....

Ο Τασος απο τις 02 30 ηταν στο κρεβατι μας,του εφτιαξα κ γαλα οπως μου ζητησε κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 07 00 που ξυπνησε για το σχολειο.......

Τωρα παλι ακουω τα διδυμα ξυπνησανε αλλα αν δεν κλαψουν δεν παω να τα σηκωσω....ας πεινασουν λιγο και μετα.Προς το παρον παω βεραντα να κανω ενα τσιγαρο να ανοιξει το ματι.....να ταισω μετα τα διδυμα και να πλασω μπιφτεκια κα να καθαρισω πατατες για τον φουρνο.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα σε όλες... βλέπω το ξενυχτήσατε χθες εε!!!!!

Πρώτον Ειρήνη υπολόγισε και εμάς 3 άτομα (ή μάλλον 2,5 χιχιχιχιχι) κατάφερα και έπεισα τον Δημήτρη να έρθει και αυτός, αφου θα υπάρχουν και άλλοι άντρες στην παρέα... οπότε Ειρήνη θέλω και εγώ πμ.

Επίσης σας ευχαριστώ όλες που ασχοληθήκατε με τα θέματά μου. Τα αποτελέσματα του υπέρηχου ήταν πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΑ (μου άρεσε πολύ αυτό Γιώτα μου !!!), ο κύστης που έχω παραμένει, αλλά δεν έχει μεγαλώσει ευτυχώς :)

Όσο για τον υπνόσακο δεν ήξερα ότι υπάρχουν και για πιο μεγάλες ηλικίες. Θα το δοκιμάσω, γιατί δεν μπορώ άλλο αυτό το ξύπνημα μεσάνυχτα (λες και δεν φτάνει το ξενύχτι όταν αρρωσταίνει...)

Οπότε τα λέμε από κοντά... κατά τις 17:30 - 18:00 έτσι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσακια!

ειρηνη το πηρα κ εγω το πμ thanks θα τα πουμε τ απογευμα!

σονια μπραβο που τ αποτελεσματα ειναι καλα!

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γιοτα, τι λουκι ειν αυτο κοπελα μου!!!!!!!!!! μου ρθε κ μενα να βαλω τα κλαματα!

κι εγω απο ηλιουπολη, μου ειχες δωσει κατι πανες.

εμαθα για το parentscafe σημερα που με διεγραψαν απο το parentς προσωρινα, σσνιφφφφφφφφφφ...

καλως ηρθες στο καφε μας εριφιλλη!γιατι σε διεγραψαν καλε?(αν θες απαντας δε θελω να γινομαι αδιακριτη)τα παιδακια σου τι κανουν?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σονια χαιρομαι που ειχες πολυ καλα αποτελεσματα απ τον ΥπερΟχο!!!!!!

Πριν λιγο με ειδοποιησε η κοπελα που μου κραταει τα διδυμα οτι δεν μπορει να ερθει και δυστυχως πελαγωσα!!!!!Ευτυχως θα σχολασει ο Βασιλης κατα τις 15 00 κ θα παει να τον παρει.Οποτε δεν ξερω αν θα ερθω στην Ειρηνη γιατι δεν ξερω πως θα ειναι ο Τασος....επειδη δεν καθεται τοσες ωρες στο σταθμο και δεν ξερω τι ωρα θα κοιμηθει,αν θα κοιμηθει εδω ή εκει....δεν εχω ιδεα.....οποτε μην μας υπολογισετε για το απογευμα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κριμα ρε 'συ Γιωτα... :(

Γιατι ρε γαμωτο τελευταια στιγμη? :( Μακαρι να μεναμε κοντα, να ερχομουν εγω να στα κρατησω για λιγο (νομιζω την τελευταια φορα τα πηγα καλα!)... Ελπιζω τουλαχιστον ο Τασουλης να μην εχει γκρινια!

Εμεις καλα, τα γνωστα! Ευτυχως κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ, το πρωι σηκωθηκαμε και ηπιαμε γαλατα, φαγαμε κανονικα και την εβαλα για υπνο στις 2 ετσι ωστε να εχει σηκωθει ως τις 5 για να ξεκινησουμε.

Παω να κανω ενα μπανακι!

Θα σας δω το απογευμα!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ειρηνακι σ ευχαριστουμε πολυ για ολα!

συγνωμη που φυγαμε ετσι ξαφνικα και που σας αναστατωσαμε.μακαρι να μπορουσα να σας δω ολες κ να μιλησουμε περισσοτερο δε ξερω τι επαθε η ελισαβετ τετοια ανησυχια κ αναστατωση δε την περιμενα τι να πω...δεν ηταν η μερα μας σημερα...ελπιζω στην επομενη συναντηση να μαστε καλυτερα.

γυρισαμε την εκανα μπανιο κ κοιμηθηκε αμεσως ουτε εφαγε ουτε τιποτε.της βγηκε η κουραση μαλλον ολης της βδομαδας.μας συγχωρειτε κ παλι!

καλο βραδυ κ πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μολις εβαλα την τσουγδω για υπνο!

Περασαμε πολυ ωραια, αν και στο τελος η Μαρια εκλαιγε γιατι ηθελε να καθεται μονη της στον καναπε του γαντζου και εδιωχνε την Κωνσταντινα της Ναταλιας. Ε, μολις φυγαμε ηρεμησε! :lol:

Ειρηνακι σε ευχαριστουμε πολυ για τη φιλοξενια, καλοριζικο το νεο σας σπιτακι, περασαμε πολυ ομορφα και εγω και ο Βασιλης!

Μαρια η Ιφιγενεια ειναι πολυ ομορφη, ειχα καιρο να σας δω και ειχε μεγαλωσει πολυ και εκεινη και ο Ευριπιδης!

Μαριανδ δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα η κορη μου σε συμπαθησε πολυ! Τα αγορακια σου ειναι γλυκυτατα!

Σονια χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και εσενα και τον αντρα σου! Η Κυριακουλα ειναι πολυ καλο παιδι και πολυ ησυχο!

Σοφια σε δυσκολεψε λιγακι η Ελισσαβετ ε? Οπως και να 'χει, εγω εγαφα κολλημα με τα ρουχα της παλι, ηταν πολυ ομορφα ντυμενη!

Ναταλια ελπιζω να μην μας μισησε η Κωνσταντινα μετα τα κλαμματα στον καναπε! Τα παιδακια σου ειναι καταπληκτικα, εμενα βεβαια την ξερεις την αδυναμια μου!

Χαρηκα πολυ που σας ειδα ολες αν και ελειπε η Γιωτουλα απο την παρεα! Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερει κι εκεινη αλλα και η Γλυκουλα που δεν την εχω γνωρισει ακομα!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

συγνωμη που φυγαμε ετσι ξαφνικα και που σας αναστατωσαμε.

Σοφακι δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη, ετσι κανουν τα παιδια, αν εβλεπες τη Μαρια προς το τελος, σιγουρα δεν θα ενιωθες μονη. Η Ελισσαβετ μπορει να ενιωθε ετσι για τους δικους της λογους, το θεμα ειναι πως τουλαχιστον ηρεμησε και κοιμηθηκε!

Χαμογελα, αυριο θα ειναι καλυτερη μερα!:wink:

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, περάσαμε πολύ καλά :D

Σοφία δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη από εμάς. Η συμπεριφορά της Ελισάβετ ήταν απόλυτα φυσιολογική. Κάτι δεν της έκατσε καλά, δεν πειράζει. Σε καταλαβαίνω που στενοχωρήθηκες, αλλά θα έχουμε κι άλλες συναντήσεις βρε. Θες να αρχίσω να οργανώνω την επόμενη; Έλα, λέγε που θες να βρεθούμε στις 3 Δεκεμβρίου; :lol::lol::lol::lol:

Φαίη sorry αν έγινα φορτική, είναι που σε αγαπάω και δεν θέλω να παιδεύεσαι. Το Μαράκι είναι πολύ χαριτωμένο!!

Ναταλία μου φαίνεται ότι τα δίδυμα μεγάλωσαν πολύ μέσα σε ένα μήνα, ειδικά η Κωνσταντίνα.

Maria nd και Σόνια νομίζω ότι τα παιδιά μας έκαναν πολύ καλή παρέα σήμερα. Δεν ξέρω βέβαια αν συμφωνούν και οι καναπέδες της Ειρήνης :rolleyes:

Γιώτα και Ελένη κρίμα που δεν μπορέσατε να έρθετε.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Φαίη sorry αν έγινα φορτική, είναι που σε αγαπάω και δεν θέλω να παιδεύεσαι. Το Μαράκι είναι πολύ χαριτωμένο!!

Μαρια δεν εγινες καθολου φορτικη! Κι εγω σε αγαπαω και ξερω πως ολα μου τα λες για καλο! Κι εγω καθοδηγηση ψαχνω ωρες - ωρες γιατι παω τυφλοσουρτη και τα κανω σαν τα μουτρα μου..

Σε ευχαριστω!:D

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια....βλεπω η μαλλον διαβαζω περασατε πολυ καλα λυπηθηκα που δεν ηρθα ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω!!!

τι κανετε??εγω ειμαι κουρασμενη απο την δουλεια με τρωει η αποσταση και οχι τοσο η δουλεια...τι να κανω ομως???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...