Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εγω παλι βγαζω

7 μαμαδες

4 μπαμπαδες (5 αν ερθει και ο Διονυσης)

10 πιτσινια

Γιατι ετσι?

Στις μαμαδες εχω βαλει : Εμενα, εσενα (Ειρηνη), τη Μαρια, τη Μαριανδ, τη Γιωτα, τη Σοφια και τη Ναταλια

Στους μπαμπαδες εχω βελει: Το Βασιλη, τον καλο σου, τον Αντωνη, τον Τασο της Ναταλιας και το Διονυση της Μαριας αν τελικα ερθει.

Πιτσιρικια: Τη Μαρια, τον γαντζο, τον Ευριπιδη και την Ιφιγενεια, τον Νικολα και το Δημητρακη, τον Τασουλη, τον Ηλια και την Κωνσταντινα και την Ελισσαβετ.

Ξεχναω καποιους?

Οσο για το παρκινγκ κι εγω ηθελα να σε ρωτησω! Ειναι ευκολο ή θα κοβουμε βολτες αρκετη ωρα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι ακριβως μετα τα δημοτικα που ειναι δεξια οπως κατεβαινεις απο ηλιουπολη εχει ενα οικοπεδακι εχει εχει χωρο και αν παρκαρεις εκει ειναι πολυ κοντα 2 λεπτα αλλιως αν εχεις τυχει βρισκεις και απεξω

γεια σου εριφυλη σε πετυχαινα που και που στο παρεντ γιατι σε διαγραψανε αν επιτρεπεται?

4ywWp2.png

Εγω παλι βγαζω

7 μαμαδες

4 μπαμπαδες (5 αν ερθει και ο Διονυσης)

10 πιτσινια

Γιατι ετσι?

Στις μαμαδες εχω βαλει : Εμενα, εσενα (Ειρηνη), τη Μαρια, τη Μαριανδ, τη Γιωτα, τη Σοφια και τη Ναταλια

Στους μπαμπαδες εχω βελει: Το Βασιλη, τον καλο σου, τον Αντωνη, τον Τασο της Ναταλιας και το Διονυση της Μαριας αν τελικα ερθει.

Πιτσιρικια: Τη Μαρια, τον γαντζο, τον Ευριπιδη και την Ιφιγενεια, τον Νικολα και το Δημητρακη, τον Τασουλη, τον Ηλια και την Κωνσταντινα και την Ελισσαβετ.

Ξεχναω καποιους?

Οσο για το παρκινγκ κι εγω ηθελα να σε ρωτησω! Ειναι ευκολο ή θα κοβουμε βολτες αρκετη ωρα?

ρε μπουμπου εγω εδω θα ειμαι.....χαχα

οι σοφιες ειναι δυο.τα διδυμακια της γιωτουλας?

4ywWp2.png

Ιιιιιιιιιιιι!!!!!! :oops::oops: Ξεχασα τη Σονια!! Ειναι επειδη δεν την εχω συναντησει ποτε, συγγνωμη Σονια μου!! :oops::oops:

Νομιζω η Γιωτα ειπε θα φερει μονο τον Τασο.. ή καταλαβα λαθος κι εδω?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω ακομα οτι δεν εχω βαλει κουρτινες γιατι ο κυρ δημητρακης δεν ερχεται μαζι μου να διαλεξουμε οποτε και του ειπα οτι δεν παω και γω μονη....

α θα μου πει και η ειδικος της παρεας για το χρωμα που μου προτεινει γιατι τα εχουμε κανει λιγο πανηγυρι εδω μεσα.ελπιζω να μην παρεξηγησετε αλλα δεν ειναι το σπιτι ακομα ετοιμο.εχουμε να παμε και για τραπεζαρια.......

αυτα τα ολιγα.

φαιη το ιιιιιιιιιιιιιιιιι γραφεται ετσι οπως το εγραψες ή ηηηηηηη?

4ywWp2.png

Ειρηνη το θεμα ειναι πως την ξεχασα, οχι το ορθογραφικο! :oops: Αλλα δεν πειραζει, μου αρεσει να με διορθωνεις, οπως την αλλη φορα που ειχα γραψει μεγεια κι εσυ μου εγραψες με γεια :lol:

Οσο για το οοοοοολλλλεεεε, εγω προτεινω καθε φορα που θα περναμε, να μας δινετε και απο ενα 10 ευρω Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!! :cool:

Εμεις σπιτι σου, ερχομαστε για να δουμε εσενα κι οχι τις κουρτινες ή τα επιπλα! Αυτα ειναι για να νιωθεις ανετα εσυ μεσα στο σπιτακι σου! ;)

gM4vp2.png

εγω σου εγραψα με γεια?το ιιιιιιιιι ή ηηηηηηη ειναι πλακα μπουμπου.με εχει πιασει η μ@λ@κι@ και γραφω κοτσανες,δεν το βλεπεις τοση ωρα?

εννοεις οτι σε ειχα διορθωσει?

αν ειναι να σου δινουμε 10 ευρα να κατεβω εγω να κανω βολτες γυρω γυρω.οχι που θα εχανα καιρο.

οσο για το decoration το σχολιαζω εγω πρωτη

4ywWp2.png

εγω σου εγραψα με γεια?το ιιιιιιιιι ή ηηηηηηη ειναι πλακα μπουμπου.με εχει πιασει η μ@λ@κι@ και γραφω κοτσανες,δεν το βλεπεις τοση ωρα?

εννοεις οτι σε ειχα διορθωσει?

αν ειναι να σου δινουμε 10 ευρα να κατεβω εγω να κανω βολτες γυρω γυρω.οχι που θα εχανα καιρο

Το ξερω βρε πως ειναι πλακα, και εγω για πλακα τα λεω!

Κατεβα εσυ να κανεις βολτες και στο τελος μου δινεις την εισπραξη για τη βενζινη που θα 'χεις καψει τοσες ωρες γυρω - γυρω!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

εισαι και μικρουλα εισαι και εξυπνουλα!!!!

θελεις να μου βαλεις την βενζινη και να μου δωσεις 5 ευρω τον γυρω?να κανουμε και κανα παζαρι.τι κανει το μαριακι?κοιμαται?

4ywWp2.png

Ναι, κοιμηθηκε το τσουγδακι!!

Σημερα ηταν αρκετα ησυχη, δεν εχω παραπονο!

Ο γαντζ-ακης που βρισκεται? Κανει βολτα το ριλαξ με την πλατη του? :lol:

gM4vp2.png

Γιωτουλα εβαλες για υπνο τους αντρες σου?

Ευχομαι να εχετε μια ησυχη νυχτα!

Κι εγω λεω να την κανω γιατι με περιμενει σιδερο... :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...