Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

! ξερετε που ειναι η εργατικη εστια στην αργυρουπολεως?

Εγω δεν εχω ιδεα,απλα στειλε μου διευθυνση να το βαλω στο gps...γραψε το κουδουνι τι λεει και τι οροφο εισαι....νομιζω ειχες πει 5ο?????

Φαιη τυχερουλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εγώ Ειρήνη θα έρθω με τα αντράκια μου, ο σύζυξ θα είναι στην δουλειά!!

Δείτε και αυτό: http://www.infokids.gr/2010/11/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-village-cinemas-%CF%83%CF%84%CE%BF-athens-metro-mall-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF/

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας και παλι!

Ειρηνακι δεν ηξερα πως θα ειναι και ο καλος σου στο σπιτι και ο Βασιλης κανονισε να παει για καφε μολις μας αφησει με τον Αντωνη της Σοφιας! Θελω κι εγω με πμ τη διευθυνση γιατι δεν ξερω τι κινηση θα βρουμε και αν θα πετυχουμε τις υπολοιπες! Αν μπορεις, στειλτη μου!

Θα μπω μετα να σας διαβασω εκτενως γιατι τωρα η Μαρια κατεδαφιζει το σπιτι.. Ευτυχως σε λιγο ερχεται ο Βασιλης!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και παλι!

Ειρηνακι δεν ηξερα πως θα ειναι και ο καλος σου στο σπιτι και ο Βασιλης κανονισε να παει για καφε μολις μας αφησει με τον Αντωνη της Σοφιας! Θελω κι εγω με πμ τη διευθυνση γιατι δεν ξερω τι κινηση θα βρουμε και αν θα πετυχουμε τις υπολοιπες! Αν μπορεις, στειλτη μου!

Θα μπω μετα να σας διαβασω εκτενως γιατι τωρα η Μαρια κατεδαφιζει το σπιτι.. Ευτυχως σε λιγο ερχεται ο Βασιλης!

μηπως να κατσουν τοτε να χει κ ο δημητρης παρεα?

ειρηνη κ εγω θελω πμ με τη διευθυνση του σπιτιου καλυτερα μεχρι να ξυπνησει κ να φαει η δικια μου δε ξερω τι ωρα θα ρθουμε(πιστευω 6 -6 και το πολυ)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μηπως να κατσουν τοτε να χει κ ο δημητρης παρεα?

Ναι, κανενα προβλημα!

Ειρηνηηηηη το πμ και γρηγορααααα!!;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΕΡΧονΤΑΙ τα πμια

........

ΟΠΟΙΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝεχω στειλει πμ να μου ξαναγραψει.......

λες και ετοιμαζω βιογραφικο ειναι.

ναταλια ναι θα ειναι και ο δημητρης εδω.

4ywWp2.png

οποια δεν ακουσε το ονομα της να μας αναζητησει.

και εχουμε και λεμε...........

και για να εξηγουμαστε δεν θα φερει κανεις τιποτα!!!!!!!!!οποιος φερει οτιδηποτε το παιρνει μαζι του φευγοντας.

μπορειτε ομως να φερετε μαζι κανα παιχνιδακι απο αυτα που παιζουν τα πιτσινια σας γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ευχαριστηθουν με τα παιχνιδια του γαντζου.χαχα

μπορειται να φερετε και τα κρεβατια τους και να κανουμε ενα παιδικο σταθμο χαχα

ποιος θα κανει καταμετρηση?εγω βγαζω.......

7μαμαδες

3 μπαρμπαδες

11 πιτσινια

και μια γιαγια

οχι ακυρη η γιαγια

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη εμείς τα είπαμε στο fb οπότε δεν θέλω πμ. Σε έχω εντοπίσει ;) Να ρωτήσω...το παρκάρισμα είναι εύκολο στη γειτονιά σου ή να φορέσω τα αθλητικά μου παπούτσια;

Ίσως να έρθει και ο Διονύσης.

Τα λέμε αύριο. Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γιοτα, τι λουκι ειν αυτο κοπελα μου!!!!!!!!!! μου ρθε κ μενα να βαλω τα κλαματα!

κι εγω απο ηλιουπολη, μου ειχες δωσει κατι πανες.

εμαθα για το parentscafe σημερα που με διεγραψαν απο το parentς προσωρινα, σσνιφφφφφφφφφφ...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...