Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σοφια μου να σου πω την αληθεια δεν ηθελα αμεσα ενα μωρακι αλλα δεν χαρηκα και για την εξελιξη.. Ευτυχως που εβαλε η μανα μου τα λεφτα για τα τεστ και τη χοριακη γιατι ακομα θα αναρωτιομουν τι ηταν αυτο.. Το πρωι εκανα τη χοριακη και πηγα φαρμακειο για τα τεστ. Στις 2 βγηκαν τα αποτελεσματα της χοριακης, μου ειπε και η μικροβιολογος πως για τελευταια περιοδο 17/09 ειναι πολυ χαμηλη, πηρα το γιατρο ξανα και μου ειπε αυτο που σας ειπα.

Γιωτα νομιζω εσυ ειχες μια παλινδρομη χωρις να χρειαστεις αποξεση ή κανω λαθος? Αν δεν κανω λαθος μηπως ξερεις ποσο πρεπει να μου βγει η χοριακη τη Δευτερα που θα την ξανακανω για να μην χρειαστω την επεμβαση? Η σημερινη ηταν 30 και μου ειπε ο γιατρος να την κανω σε 2 μερες παλι αλλα επειδη πεφτει Κυριακη και ειναι κλειστα, θα παω Δευτερα πρωι - πρωι.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη μου τωρα γυρισα σπιτι και διαβασα τις εξελιξεις σου.

Θυμασαι πολυ καλα.Ειχα μια παλινδρομη που δε χρειαστηκε να κανω αποξεση.Για μια εβδομαδα εκανα καθε 2 μερες χοριακη μεχρι που μηδενισε.Κανονικο κουλουρακι δλδ.

Και γι αυτο δε χρειαστηκε αποξεση.Αλλα είχα πολυ αιμα,οχι απλα καφετι.Ημουνα σαν να ειχα περιοδο........παει το πρωτο μου το παιδι το κατουρησα.......

Τελοσπαντων,να μην ανυσηχεις για τιποτα,εκει ψηλα ειναι καποιος που μας βλεπει κ ξερει να μας συμπεριφερθει αναλογα με τις πραξεις μας.......

Ολα θα πανε καλα ακομη και αποξεση να κανεις,αλλα πιστευω πως δε θα χρειαστει.

Πολλα πολλα φιλακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΧΑΛΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΧΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ.....ΧΑΛΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

l9Iop2.png

ναταλια μου λυπαμαι πολυ...ευχομαι να βρει συντομα αλλη δουλεια ο αντρας σου κ καλυτερη!καλη δυναμη κ κουραγιο.σε καταλαβαινω κ ο δικος μου δε δουλευει κ ειναι στο ψαξιμο αλλα τουλαχιστον εχουμε το δικο μου μισθο.μακαρι να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα κουκλα μου.καλο σαβατοκυριακο και σε σενα.

δεν εχετε καποια βοηθεια απ τους δικους σου η τους γονεις του αντρα σου?αν χρειαστεις κατι οτιδηποτε μπορουμε να κανουμε...μη διστασεις να το πεις.

Επεξεργάστηκαν by elisabeth

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσακια μου τωρα εκατσα κι εγω να σας διαβασω! Ετρεχα με τη Μαρια μου το απογευμα (απλα παιζαμε, δεν εγινε τιποτα) και οταν την κοιμισα εκανα ενα πολυυυυ ζεστο μπανιο. Πριν λιγο αρχισε να με ποναει η κοιλια μου χαμηλα και η μεση μου λες και ειχα περιοδο.. Πηγα στο μπανιο κι ειδα αιμα αλλα ειχε πολλα κομματια μεσα.. Απο τη μια ανακουφιζομαι, απο την αλλη λυπαμαι.. Τελος παντων, βλεποντας και κανοντας!

Ναταλια μου πολυ στεναχωριεμαι.. Γιατι τον απολυσανε βρε παιδι μου? Και τετοιες μερες? Ημαρτον κι αυτοι.. Τι να πω!

Παω να κανω νανι! Φιλακια σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.....Έχουμε 38,4....ξυπνουσαμε καθε 1 ωρα την νυχτα....τι να πω....υπομονη κ θα περασει!!!!!

Ναταλια μου λυπαμαι πολυ που εχασε τη δουλεια του ο αντρας σου.Αν θελεις πες μας με τι ασχολειται μηπως ακουσουμε κατι να εξυπηρετηθει.Να βοηθησουμε αν μπορουμε.....

Σας φιλω ολες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα! Τι κανετε? Κι εμεις σημερα πουρνο - πουρνο ξυπνησαμε!

Τι επαθε ο Τασουλης? Γιατι εχει πυρετο? Αααχχ.. Κομματια πρεπει να 'σαι τωρα Γιωτα! Εδω εγω που κοιμηθηκα κανονικα και νιωθω... "υποτονικη", οχι εσυ που ολο το βραδυ ξυπνουσατε!

Παω να παιξω με τη ζουζουνα! Φιλακια!!

gM4vp2.png

Τι να κανω βρε Φαιη μου.....αυτος χειροτερα ταλαιπωρειται........

Θα φυγει ο παλιο-πυρετος που θα παει....

Ισως να ειναι και απ το δοντακι ή μηπως κρυωσε καπου......

Πιστευω θα περασει....αν δω οτι ανεβαινει πανω απο 39 θα παμε ΠΑΙΔΩΝ αλλα σκεφτομαι την εκει ταλαιπωρια με χειροτερες ασθενειες......

Ας ελπιζουμε να μην ανεβει και σιγα-σιγα να συνελθει......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι να κανω βρε Φαιη μου.....αυτος χειροτερα ταλαιπωρειται........

Θα φυγει ο παλιο-πυρετος που θα παει....

Ισως να ειναι και απ το δοντακι ή μηπως κρυωσε καπου......

Πιστευω θα περασει....αν δω οτι ανεβαινει πανω απο 39 θα παμε ΠΑΙΔΩΝ αλλα σκεφτομαι την εκει ταλαιπωρια με χειροτερες ασθενειες......

Ας ελπιζουμε να μην ανεβει και σιγα-σιγα να συνελθει......

καλημερα κοριτσια!

περαστικα στο τασουλη γιωτα μου!δεν ερχεται ο παιδιατρος σπιτι?μη τρεχετε κ εσεις στο παιδων με τις κ..οιωσεις που κυκλοφορουν.τον πηρες τηλ?τι σου ειπε απο τι ειναι ο πυρετος?

κ εμεις δε κοιμηθηκαμε καλα ξυπναγε συνεχεια κ εκλαιγε.μαλλον την ποναγαν τα ουλα της τι να πω δε ξερω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Δεν τον πηρα τηλεφωνο γιατι δεν μου αρεσουν οι τηλεφωνικες διαγνωσεις.

Αν δε δει το παιδι,να το ακροαστει τι να μου πει απ το τηλεφωνο?????

Αν χρειαστει θα τον παρω για να ερθει σπιτι......αλλα δεν εχει αλλα συμπτωματα βηχα κτλ....θα δειξει.....αχρειαστος να ειναι παντως.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!τι κανετε?γιοτουλα περαστικα στον γιοκα σου.

εγω πηγα εχθες και εκανα το ντοπλερ και εφτασε δυο κιλα το σποριαρικο μου,

4ywWp2.png

Δεν τον πηρα τηλεφωνο γιατι δεν μου αρεσουν οι τηλεφωνικες διαγνωσεις.

Αν δε δει το παιδι,να το ακροαστει τι να μου πει απ το τηλεφωνο?????

Αν χρειαστει θα τον παρω για να ερθει σπιτι......αλλα δεν εχει αλλα συμπτωματα βηχα κτλ....θα δειξει.....αχρειαστος να ειναι παντως.....

μη το λες εμας μας εχει βοηθησει κ απ το τηλεφωνο...αν κ συμφωνω μαζι σου οτι διαγνωσεις δε γινονται τηλεφωνικα.αφου δεν εχει αλλα συμπτωματα ενταξει ειναι πιστευω να περασει γρηγορα...ισως ειναι κ απ το δοντακι ποσες μερες εχουν περασει που το βγαλε?

καλο σαβατοκυριακο να εχετε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσακια!!τι κανετε?γιοτουλα περαστικα στον γιοκα σου.

εγω πηγα εχθες και εκανα το ντοπλερ και εφτασε δυο κιλα το σποριαρικο μου,

γεια σου ειρηνακι!μια χαρα μεγαλωνει το σπορακι μπραβο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Οταν ηταν 3 μηνων κ τον πηρα τηλεφωνο επειδη εκανε πυρετο πρωτη φορα μου ειπε να τον παρακολουθησω κ αν δεν υποχωρησει να τον παω νοσοκομειο να του κανουν καλλιεργεια ουρων.Εμενα δεν με ικανοποιει αυτη η απαντηση γιατι αν δεν ακροαστεις το παιδι πως μου λες κυριε οτι εχει ουρολοιμωξη????Ή θα τρεχω στα νοσοκμεια να ταλιπωρησω το παιδι μου??????

Τεσπα πιστευω οτι ειναι κατι παροδικο,αλλωστε αν δεν περασει ενα 24ωρο δεν μπορω να κρινω.

Ειρηνουλα αυτο δεν ειναι σπορακι αυτο ειναι καρπουζακι!!!!!!!

Αντε βρε με το καλο!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...