Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες

Ωραία μέρα σήμερα!!! Γιώτα πιστεύω ότι θα τους κάνει καλό η βόλτα και θα ηρεμήσεις και εσύ!!

Εμείς αν είμαστε εδώ θα προτιμούσαμε να πάμε στην Ειρήνη κατά τις 17:30, αλλά αποφασίστε εσείς και βλέπουμε.. Μόνο που χρειάζομαι σε πμ και τη διευθυνση σου Ειρήνη...

Φαίη το μπρόκολο εγώ συνήθως το φτιάχνω με κοτόπουλο λεμονάτο & πατάτες, αλλά έχω διαβάσει και συνταγή με πένες. Ίσως τα άλλα κορίτσια έχουν και άλλες ιδέες

Εγώ το απόγευμα θα πάω να κάνω ένα υπερηχογράφημα μαστού και ελπίζω να είναι όλα καλά. Πολύ αγχώνομαι με αυτό το θέμα, γιατι έχω πολλές κυστούλες. Πέρυσι με τρέχανε να κάνω μαστογραφία (που γίνεται συνήθως μετά τα 35-40), γιατί δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν μια κύστη και τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχτικό. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτα...

Και κάτι άλλο, έχω ένα θεματάκι με την Κυριακή, ξεσκεπάζεται τη νύχτα και εφόσον κοιμάται σε δικό της δωμάτιο δεν μπορώ να είμαι συνέχεια από πάνω της, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να τη βρίσκω το πρωί με παγωμένα χέρια-πόδια :( (της φοράω και κάλτσες στον ύπνο για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά και πάλι είναι κρύα τα πόδια της). Βάζω ξυπνητήρι κατά τις 3 για να τη δω, αλλά έχουμε και πολύ γκρίνια οπότε καταλαβαίνει οτι τη σκεπάζω.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, όχι τιποτε άλλο, αλλά φοβάμαι μην κρυώσει έτσι. Έχει καμία σας παρόμοιο θέμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σονια μου κι εγω εκεινη την ωρα υπολογιζω να παμε στην Ειρηνη,αλλα θελω κι εγω πμ με διευθυνση.Καλη επιτυχια στον υπερηχο,μπορεις να τον μετονομασεις σε υπεροχο!!!!!Για να μη σε αγχωνει!!!!!Οσο για την Κυριακη μπορεις να τις παρεις υπνοσακο με χερακια κ ποδαρακια,οχι φορμα εξοδου που ειναι πολυ χοντρη αλλα υπαρχουν φορμακια για τον υπνο,με χερια κ ποδια ετσι ωστε και να μενει ζεστη αλλα και να μπορει να κινηθει αν χρειαστει,δλδ να κατεβει απ το κρεβατι κτλ.Το μονο που θα την δυσκολεψει ειναι αν πηγαινει μονη της τουαλετα.Θα πρεπει να την βοηθας.

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

ειρηνη πολυ στενοχωρεθηκα με τη δουλεια κριμα ρε γμτ:(μη το βαζεις κατω ομως ευχομαι να βρεις κατι αλλο καλυτερο συντομα.κ εγω θελω πμ με τη διευθυνση σου στο περιπου εχω καταλαβει που μενεις.σχετικα με την ωρα κατα τις 6 ειναι καλα για εμας αν βολευει και τις υπολοιπες βεβαια.

φαιη το μπροκολο εγω το βαζω στη σουπα της μαζι με μοσχαρακι η κοτοπουλο κ τα υπολοιπα λαχανικα.της αρεσει πολυ!

γιωτα τελικα πηγατε νεα σμυρνη?κ εγω πιτευω με τη βολτα θα ηρεμησουν τ αγορακια σου!

σονια καλη επιτυχια στον υπερηχο!για την κυριακη που ξεσκεπαζεται συμφωνω με τη γιωτα κ εγω υπνοσακο θα σου λεγα να δοκιμασεις κ εγω την ελισαβετ ετσι την κοιμιζω το παπλωμα της δε μενει πανω απο 5 λεπτα πανω της!μπορεις να παρεις κ καμια πιο χοντρη φορμα βελουτε κ ενα φανελακι απο μεσα τωρα που δε ξεκινησαν τα μεγαλα κρυα θα ειναι καλα πιστευω.

εχει τελεια μερα σημερα μερα για να βγεις εξω οχι να εισαι κλεισμενη σ ενα γραφειο...τεσπα τι να κανουμε?και το σκ λενε θα εχει καλο καιρο οποτε θα το εκμεταλλευτω καταλληλα;)σημερα εχει συναντηση ο συλλογος γονεων στο παιδικο θα παμε τ απογευμα να δουμε τι θα πουνε.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από εμένα!!

Εμείς αύριο τελειώνουμε από το κολυμβητήριο στις 5, μέχρι να τον ντυσω, υπολογίζω 6 παρά να είμαστε στο σπίτι της Ειρήνης.

Ειρήνη θέλω και εγώ πμ με την διεύθυνση

Σόνια το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον Δημήτρη που ξεσκεπάζεται τα βράδια. Μέχρι πέρσι του φόραγα υπνόσακο και ήτανε μια χαρά. Φέτος δεν έχω πάει να του πάρω ακόμα. Στο mothercare που είδα έχει νομίζω μέχρι 7 χρονών. Κάποια στιγμή θα του πάρω. Προς το παρών του φοράω κάλτσες, διπλή φανέλα και όταν κάνει κρύο αντί για πυτζάμες του φοράω φόρμα που είναι λιγο πιο χοντρή. Ο Νικόλας ευτυχώς σπάνια ξεσκεπάζεται. Καλή επιτυχία και με τον υπέρηχο. Της άρεσε της Κυριακής το θέατρο;

Εμένα μου λέει εχθές ο Νικόλας, μαμά θέλω να γίνω ηθοποιός όταν μεγαλώσω!! Εχθές ήθελε γιατρός, προχθές αστροναύτης για να πάει στο φεγγάρι και αντιπροχθές ήθελε να χτίσει ξενοδοχείο στην Γαλλία μαζί με τον αδερφό του. Και μια άλλη μέρα ήθελε να φτιάξει εργοστάσιο και να φτιάχνει ηλεκτρικές σκούπες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα και απο εμενα!

Σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο, ισως επειδη κοιμηθηκα σχετικα νωρις και δεν σηκωθηκα καθολου ολο το βραδυ (η Μαρια το πηγε σερι, απο τις 9 μεχρι τις 9 το πρωι).. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, η Μαρια εχει ηρεμησει καπως, τωρα λεω να παω να της στιψω κανενα πορτοκαλι γιατι εχθες, παρολο που τα φαγητα που της εδωσα ηταν καταλληλα για δυσκοιλιοτητα, δεν εκανε κακα της.. :roll:

Ειρηνη θελω κι εγω πμ με τη διευθυνση! Οσο για την ωρα, συμφωνω κι εγω οτι 5μιση ειναι καλα! Ισως αργησουμε λιγακι, αλλα μονο αν πετυχουμε κινηση.

Σονια κι εγω υπνοσακο προτεινω! Η Μαρια δεν μενει ποτε σκεπασμενη, με το που θα φυγω απο το δωματιο της, θα πεταξει παπλωματα/κουβερτες/σεντονια και τελος! Πολλα βραδυα πηγαινω σχεδον ανα μια ωρα και τη σκεπαζω αλλα και παλι μεχρι να φυγω απο το δωματιο της, κανει πως αλλαζει πλευρο και ξεσκεπαζεται! Οποτε ειναι να σαν να μη σηκωνομαι! Υπνοσακος και θα δεις πως θα σου λυσει τα χερια! Εμεις επειδη εχουμε και πολλη υγρασια λογω της θαλασσας εδω, της ειχε αγορασει η μαμα μου εναν που εχει υφασμα σαν μπουφαν. Ειναι τοσο ζεστος που απο μεσα της φοραω μονο ενα φακελακι και οταν σηκωνομαστε το πρωι, ειναι ζεστουλα! Ελπιζω να σας βολεψει κι εσας!

Αντε, παω να στιψω το χυμο της τσουγδως και τα λεμε αργοτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις επιστρεψαμε απο Ν.Σμυρνη!!!!

Ευτυχως ολα καλα!!!!Ο Χρηστος εκανε κ κακα του λιγο πριν φυγουμε,και σε ολη τη διαδρομη κοιμοντουσαν!!!!Μεχρι και καφε με αφησανε να πιω!!!!!Ωρες ωρες ειναι πολυ καλα παιδακια......Τωρα γυρισαμε,τα ταισα κ κοιμουνται.Σε λιγο θα ερθει η κοπελα να τα κρατησει να παω να παρω τον μεγαλο ανταρτη απ τον παιδικο.....ηρθε κ ενα χαρτι για τον Βασιλη οτι ειναι εφορευτικη επιτροπη την Κυριακη κ φρικαραμε αλλα ολα οκ!!!!

Μιλησα με την δικηγορο μου κ μου ειπε πως μπορουμε να το αποφυγουμε,οποτε μαλλον δε θα παει!!!!

Το απογευμα παλι θα χωσω την μανα μου να κρατησει τα παιδια να παω σουπερ-μαρκετ γιατι εχω ελαχιστες πανες κ πρεπει να προμηθευτω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ηρεμουν με τις βολτες αλλα οταν γυρναμε σπιτι τι γινεται????

Και στον Τασο ειχα το καροτσι μεσα στο σπιτι,αλλα το διδυμοκαροτσο ειναι εκτος σπιτιου!!!!Ασε που αν εχω και τον Τασο δεν μπορω να τα παω βολτα.....τωρα ταισα τον Χρηστο,ο Τασος και ο Θανος κοιμουνται!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαίη το έφτιαξες το μπρόκολο σουφλέ? Ξέχασα να σου πω, μάλλον θα το έχουνε αναφέρει και στο άλλο parents, το ακτινίδιο είναι ότι πρέπει για δυσκοιλιότητα. Βάλτο μέσα στο φρουτοχυμό μαζί με πολλά φρούτα, δηλαδή μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, ακτινίδιο και αχλάδι. Είναι αποτελεσματικό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Γιώτα σου βγάζω το καπέλο!!!!! Εγώ δεν μπορώ να βάλω δύο παιδιά για ύπνο ( τι δύο δηλαδή, ο Ευριπίδης ετοιμάζεται μόνος του) και εσύ βάζεις τρία. Μπράβο σου!!!!

Ειρήνη μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό. Στείλε και σε μένα τη διεύθυνση please. :D

Σόνια ελπίζω να τα καταφέρεις και να σε δούμε αύριο. Για τα σκεπάσματα νομίζω ότι υπάρχουν κάτι clips που τα κρατάνε σταθερά. Δεν το έχω ψάξει γιατί ο Ευριπίδης δεν ξεσκεπάζεται, εκτός αν ζεσταθεί πολύ.

Φαίη μην αγχώνεσαι, με την κατάλληλη διατροφή θα στρώσει σιγά - σιγά. :)

Σοφία σε καταλαβαίνω. Δουλειά και λιακάδα είναι ζόρικος συνδυασμός. :?

Για αύριο ισχύει για μένα ότι και για τη maria nd. Θα έρθουμε αμέσως μετά το κολυμβητήριο :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα μολις εβαλα τα ζουζουνια για υπνο.σονια ευχομαι να σου πανε ολα καλα για τον υπερηχογραφημα.ειρηνη λυπαμε που δεν σε πειρανε στη δουλεια κριμα.μακαρι να βρεις κατι καλυτερο.αν χωραμε και εμεισ στο σπιτι σου μπορεις να μου στειλεις και σε μενα η διευθυνση σε παρακαλω.οσο για την ωρα ελπιζω και εγω μεταξυ 17.30-18.00 το αργοτερο να εχω ερθει αλλα δυστυχως με τη δουλεια του τασου δεν ξερω τη ωρα θα ειναι εδω για να με φερει.μαρια οντως ειναι πιο ζωιρα αλλα καλα παιδακια αυτο που με κουραζει ειναι η γκρινια που εχουνε ωρες ωρες και αυτη η αρνηση για τα παντα.ουτε πανες θελουν να αλλαξουν ουτε παπουτσια να βαλουν κτλ.αλλα βρησκω κατι κολπα μερικες φορες και ειναι πιο ευκολο.φιλια σε ολες.

l9Iop2.png

...μαρια οντως ειναι πιο ζωιρα αλλα καλα παιδακια αυτο που με κουραζει ειναι η γκρινια που εχουνε ωρες ωρες και αυτη η αρνηση για τα παντα.ουτε πανες θελουν να αλλαξουν ουτε παπουτσια να βαλουν κτλ.αλλα βρησκω κατι κολπα μερικες φορες και ειναι πιο ευκολο.φιλια σε ολες.

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Μόλις μάθουν να λένε "όχι" αρνούνται τα πάντα :lol: Αυτό που έκανα και κάνω με τον Ευριπίδη είναι να του δημιουργώ την αίσθηση ότι αποφασίζει μόνος του. Δεν του λέω "φόρεσε τα παπούτσια σου", ρωτάω "ποια παπούτσια θα φορέσεις τα πράσινα ή τα μαύρα;"

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Μόλις μάθουν να λένε "όχι" αρνούνται τα πάντα :lol: Αυτό που έκανα και κάνω με τον Ευριπίδη είναι να του δημιουργώ την αίσθηση ότι αποφασίζει μόνος του. Δεν του λέω "φόρεσε τα παπούτσια σου", ρωτάω "ποια παπούτσια θα φορέσεις τα πράσινα ή τα μαύρα;"

μαρια μου ετσι ειναι απλα δεν ξερουν να λενε οχι ακομα οποτε νευριαζουνε και τσιριζουνε ασ'τα δυσκολη φαση με τα δυο. :) αυτο το εχω ακουσει και εγω να τα αφηνουμε να διαλεξουνε αλλα για τα παππουτσια εχουνε μονο ενα ζευγαρι το καθενας οποτε απλα τα αφηνω να τα παρουν μονα τους και τους λεω για να δω αν μπορεις να βαλεις τα παπουτσια μονος σου.και αφου δεν μπορουνε μονα τους ακομα, τους λεω θελεις να σε βοηθησει η μαμα και σηνηθως ερχονται. εχουνε πλακα παντως ολα τα παιδακια.να τα χαιρομαστε ολες και να μην χασουμε ουτε λεπτο απο τη ζωη τους μεγαλωνουνε τοσο γρηγορα..

l9Iop2.png

Για τα σκεπάσματα νομίζω ότι υπάρχουν κάτι clips που τα κρατάνε σταθερά. Δεν το έχω ψάξει γιατί ο Ευριπίδης δεν ξεσκεπάζεται, εκτός αν ζεσταθεί πολύ.

Έχω ακούσει και εγώ για αυτά τα clips. Που να τα πουλάνε άραγε; Και εγώ ξεσκεπαζόμουνα όταν είμουνα μικρή και η μαμά μου μου τα έπιανε τα σκεπάσματα με τιράντες (αυτές που κρατάνε τα παντελόνια!!! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας και απο μενα μολις εβαλα τα ζουζουνια για υπνο.σονια ευχομαι να σου πανε ολα καλα για τον υπερηχογραφημα.ειρηνη λυπαμε που δεν σε πειρανε στη δουλεια κριμα.μακαρι να βρεις κατι καλυτερο.αν χωραμε και εμεισ στο σπιτι σου μπορεις να μου στειλεις και σε μενα η διευθυνση σε παρακαλω.οσο για την ωρα ελπιζω και εγω μεταξυ 17.30-18.00 το αργοτερο να εχω ερθει αλλα δυστυχως με τη δουλεια του τασου δεν ξερω τη ωρα θα ειναι εδω για να με φερει.μαρια οντως ειναι πιο ζωιρα αλλα καλα παιδακια αυτο που με κουραζει ειναι η γκρινια που εχουνε ωρες ωρες και αυτη η αρνηση για τα παντα.ουτε πανες θελουν να αλλαξουν ουτε παπουτσια να βαλουν κτλ.αλλα βρησκω κατι κολπα μερικες φορες και ειναι πιο ευκολο.φιλια σε ολες.

καλα εισαι τρελη??????

ολοι χωρανε!!!! ξερετε που ειναι η εργατικη εστια στην αργυρουπολεως? θα κανονισετε ολες μαζι να βρεθειτε η θα ερθετε ολοι ξεχωριστα?αν ερθετε απεναντι απο την εργατικη εστια εχει και ενα χωρο (οικοπεδακι που παρκαρουν ακριβως τον πρωτο δρομο παραλληλα ειναι το σπιτι .θελετε να σας στειλω διευθυνση σε μια μια χωριστα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...