Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια

Φαίη συμφωνώ με τη Σοφία ... ιδιαίτερα το αχλάδι τη δικιά μου την βοηθάει πολύ, γιατί κάνει αραιά και που τέτοια κακά.. επίσης από λαχανικά και το μπρόκολο λένε κάνει καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Ενταξει, δεν θα της δωσω ουτε δαμασκηνα, ουτε κομποστα! Πριν λιγο σηκωθηκε και της εδωσα το αυγο με τη φρουτοκρεμα αλλα μετα πηγε μονη της στην κουνια της και ζητησε να κοιμηθει κι αλλο. Εχουμε τοσες μερες αυτο το χαβα "δεν-θελω-τιποτα", οποτε πιστευω εχει αρχισει και εξαντλειται.

Το απογευμα θα της στιψω δυο πορτοκαλακια να πιει για να ανακτησει δυναμεις που λεει και η Γιωτα. Τον αρακα τον εβαλα αλλα δεν παιρνω και ορκο οτι θα τον φαει.. Πιο πιθανο ειναι να τσακισει τη φετα, παρα να φαει τα μπιζελακια.. :? Εγω θα δοκιμασω παντως! Επισης ξερω πως κανει καλο και το νερο! Νερο δεν πολυπινει, οποτε καταλαβαινετε!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σονια εχεις δικιο! Λεω να της κανω αυριο μπροκολο! Με τι να το συνδυασω ομως? Ετσι σκετο, δεν νομιζω να το φαει!

Σοφια οποτε μπορεσεις ριξε μου ενα τηλ.!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη είχες κανένα νέο από τη δουλειά;

Γιώτα εύχομαι να περνάτε καλά στο πάρτυ. Το βράδυ τους ετοιμάζεις και τους τρεις εσύ για ύπνο; :shock: Λίγες φορές που έλειπε ο Διονύσης και χρειάστηκε να ετοιμάσω τον Ευριπίδη και την Ιφιγένεια μόνη μου για ύπνο, δεν ήταν και η καλύτερή μου.

Φαίη το είχε πάθει και ο Ευριπίδης αυτό. Τα ίδια μου είχε πει και μένα ο Φιτσιάλος τότε. Εκτός από τα φρούτα, θα τη βοηθούσε επίσης κανένα όσπριο ή κανένα φρικασέ με σέλινο :roll:

Ναταλία καλά είναι και οι δύο. Τα δικά σου, απ' ό,τι διαβάζω, όσο πάνε ζωηρεύουν ε; :D

Πόσες τελικά θα επισκεφτούμε την Ειρήνη μεθαύριο;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γυρισαμε κι εμεις.

Ναι Μαρια μου εγω τους ετοιμαζω και τους τρεις.Ευτυχως ο Τασος πινει το γαλα του κ ξαπλωνει στο κρεβατι του.Τωρα που ειναι κ κουρασμενος δεν εκανε κιχ,απλα κοιμηθηκε.

Ο Βασιλης γυρναει απογευμα απο τη δουλεια και ειναι τοσο κουρασμενος που τον παιρνει ο υπνος στον καναπε.......οποτε εγω πρεπει να ετοιμασω τα παιδια,μπανιο γαλα και νανι....

Τωρα θα ξυπνησω τα διδυμα να τα ταισω και να ξαπλωσω κι εγω,και αυριο εχουμε παλι βολτα με το διδυμοκαροτσο!!!!!Πρεπει να παω στην Ν.Σμυρνη να πληρωσω το ταξιδι της Αγγλιας........Οποτε αναγκαστικα θα παρω και τα μικρα,αρκει να μη βρεχει!!!!!

Παω για ταισμα...σας φιλω.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!!!

δυστυχως μαριω μας εφαγαν οι τριετιες.σου λεει σιγα μην παρω εςσενα με τρεις τριετιες και παιδι.να σα ςπω την αληθεια απογοητευτηκα παρα πολυ........ ουτε η ευκαιρια της ζωης μου να ηταν δεν θα στεναχωριωμουν τοσο.

για τι ωρα λετε να ερθετε κοριτσουδια?οποτε σας βοπευει.....πρωι μεσημερι απογευμα δεν μας πειραζει καθολου!

φαιη μαλλον καποιος δοκιμαζει τις αντοχες σου.κουραγια

4ywWp2.png

Δεν πειραζει Ειρηνη μου! Την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη, μη στεναχωριεσαι! Εκεινοι εχασαν!

Τρομερη γαντζομανουλα, μη μασας εχουμε πει!!! (Και μην ακουσω τιποτα "σκ@τα" ε? :lol: )

gM4vp2.png

την εχασαν ρε συ ?θα μας τρελανεις?μονο σκατα?

σκατα μαυρα με δυοσμο

:lol::lol::lol:

Να 'σαι καλα ρε Ειρηνη.. Και με πετυχες την ωρα που ανοιξα lacta! Καλη μου ορεξη!! :lol::lol:

gM4vp2.png

ασε φαιη τωρα πολλα σκατα............

ανοιξε μονο του το καλοριφερ που ειναι αυτονομο και δεν σβηνει με τιποτα.τι σκατα θα κανουμε τωρα?τετοια ωρα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Να 'σαι καλα ρε Ειρηνη.. Και με πετυχες την ωρα που ανοιξα lacta! Καλη μου ορεξη!! :lol::lol:

Φαίη μόλις τσάκισα και εγώ μια lacta!!!!

Ειρήνη κρίμα βρε κοριτσάκι μου. Μην στεναχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ασε φαιη τωρα πολλα σκατα............

ανοιξε μονο του το καλοριφερ που ειναι αυτονομο και δεν σβηνει με τιποτα.τι σκατα θα κανουμε τωρα?τετοια ωρα?

:shock::shock::shock: Δεν το πιστευω ρε γαμωτο...

Μαλλον καποιος παιζει και με τα δικα σου νευρα..:|

Μαρια σουξε ειχε η lacta αποψε!:cool:

gM4vp2.png

ευτυχως βρηκε το τηλεφωνο του παιδιου που κανει σερβις στους καυστηρες και του ειπε να παει κατω στο υπογειο και να κλεισει τον γενικο.ευτυχως δροσιαααααααααα ανασανα.ρε εκαψε το σπιτι κατευθειαν.και το θεικο που του ειπε ......

αντε ρε και περασα πριν κανα δυωρο και τα κοιταξα και τα ανοιξα (για χειμωνα).πηγα να πω εεε πες μας οτι εισαι μαλακας να μην φοβαμαι οτι το σπιτι ειναι στοιχειωμενο

Ειρήνη γιατί δεν σβήνει; Κλείσε τότε τα καλοριφέρ, εννωώ τα σώματα έχουνε οn και of

και να τα σβηναμε ετσι παλι καιει πετρελαιο αφου δουλευουν, απλα καιει λιγοτερο και δεν ζεστενει το σπιτι

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!!

Τελικα τι ωρα λετε να βρεθουμε στης Ειρηνης????

Εγω λεω νωρις το απογευμα εκτος αν δε βολευει τις Μαριες με το κολυμβητηριο.

Απλα επειδη κοιμομαστε νωρις κατα τις 20 30 δε θελω παλι να τον ξενυχτησω.

Το βραδυ περασα χαλια.Χτες ειχα αφησει τα διδυμα σπιτι με τον Βασιλη κ κοιμοντουσαν,τα ξυπνησα πριν παω για υπνο και στις 3 30 ξυπνησανε και τα δυο ταυτοχρονα και ουρλιαζανε!!!!!Τα σηκωσα,τους εφτιαξα γαλα κ μετα τα εβαλα παλι για υπνο αλλα τζιφος....κλαιγανε συνεχεια μεχρι που πηγε 4 30 κ απελπιστηκα,εκλαιγα απ τα νευρα μου....τελικα ξυπνησα τον Βασιλη κ πηρε τον εναν αγκαλια κ τα κοιμησαμε στις 05 00....τον εναν στην κουνια,τον αλλον στο ρηλαξ......και στις 07 00 ξυπνησε κ ο Τασος....τον ετοιμασα για το σχολειο κ εκει που ηταν ετοιμος να φυγει εκανε κακα του....αντε παλι αλλαγμα.....μολις εκλεισε η πορτα κ ειπα να παω να πλυθω αρχισε να κλαιει ο Θανος.....στα καπακια κλαιει κ ο Χρηστος......τωρα τους ταισα παλι κ ειναι στην κουνια τους κ ψιλογκρινιαζουν.....λιγο πιο μετα θα τα παρω να παμε Ν.Σμυρνη,αλλα πρεπει πρωτα να ησυχασουν γιατι δε θα το αντεξω να ειμαστε στο δρομο και να κλαινε και τα δυο και να με κοιτανε ολοι περιεργα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...