Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!!

Ξέρεις πότε πρέπει να πληρώσουμε το ποσό των 10 ?;

Σόνια εγώ θα τα δώσω όταν θα πάω να πληρώσω για τον μήνα. Πάρε αν θες τηλέφωνο να ρωτήσεις. Θα πάω ή αύριο το πρωί ή την Πέμπτη

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα!

Όπως είπε και η maria nd η σύνδεση μου κάνει νάζια και μια έχω και μια δεν έχω (καταραμένες ιδιωτικές εταιρείες :twisted: )

Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά την Παρασκευή :DΕιρήνη ισχύει η πρόσκληση ή το ξανασκέφτηκες; :lol:

Φαίη μια χαρά στα είπε ο Φιτσιάλος, μη διστάζεις να τα εφαρμόσεις :D

Σόνια ούτε εμένα μου αρέσουν οι μπάμιες. Ενώ όταν μαγειρεύονται μου μυρίζουν πολύ ωραία και βουτάω και ψωμί στη σάλτσα, δεν μπορώ αυτό το γλίτσι - γλίτσι που κάνουν όταν τις μασάς. Και μη μου πεις ότι έτσι όπως τις μαγειρεύει η μάμα σου δεν το κάνουν :lol::lol: όλοι το ίδιο μου λένε. Όπου και να τις έχω δοκιμάσει, δεν κατάφερα να τις φάω.

Γιώτα, ταξιδιάρικο τοξοτάκι, μπράβο που τα απρόοπτα δεν σας χάλασαν τη διάθεση και περάσατε καλά!

Σοφία το είδα και εγώ το Νησί χθες, αλλά προς το τέλος με πήρε ο ύπνος και ούτε και εγώ κατάλαβα τι έγινε :roll:

Ειρήνη εύχομαι να σε πάρουν στη δουλειά που θες. Έπρεπε να τους πεις ότι έχεις να τους φέρεις πολύ πελατεία ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σόνια ούτε εμένα μου αρέσουν οι μπάμιες. Ενώ όταν μαγειρεύονται μου μυρίζουν πολύ ωραία και βουτάω και ψωμί στη σάλτσα, δεν μπορώ αυτό το γλίτσι - γλίτσι που κάνουν όταν τις μασάς. Και μη μου πεις ότι έτσι όπως τις μαγειρεύει η μάμα σου δεν το κάνουν :lol::lol: όλοι το ίδιο μου λένε. Όπου και να τις έχω δοκιμάσει, δεν κατάφερα να τις φάω.

Κανονικα για να μη βγαζουν γλιτσα πρωτα τις σωταρεις στο τηγανι με λαδι,κι εγω ετσι τις κανω αλλα παλι δεν τις τρωω!!!!!Εισαι κι εσυ τοξοτης.....τυχαιο????Δεν νομιζω!!!!!:D:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας και απο μενα,εμεις καλα ειμαστε παντα τα ιδια.φαιη ετσι ειναι τα παιδια μεταξυ 18 μηνων εως περιπου 3 ετων περνανε τη φαση τις αρνησεις οποτε γκρινιαζουν συχνα και για το παρα μικρο το περναω εδω και 3 μηνες αυτο με τα δυο ζουζουνια μου και ξερω πως ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο.ωρες ωρες εχω φτασει και εγω στα ακρα και δεν αντεχω αλλο αλλα υπομονη δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο παντως συμφωνω και εγω με αυτα που ειπε ο παιδιατρος σου.ευχομαι να περασει για να ξεκουραζεσαι και εσυ.μαριανδ και σονια ευχομαι τα παιδακια σας να περασουνε ωραια στο θεατρο.ειρηνη καλη επιτυχια για τη δουλειαευχομαι να πανε ολα καλα.μαρια πως τα πας με την ομορφουλα σου και το παλικαρι σου?γιωτα πως τα πας με τους αντρες σου?εμενα μ'αρεσουνε πολυ οι μπαμιες αλλα εχω πολυ καιρο να φτιαξω.σοφια με γεια για το κουρεμα πως παει η δουλεια σου σημερα?γλυκουλα?πως ειστε με το μικρουλη σου ολα καλα?

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ, αφου η Μαρια κοιμηθηκε απο τις 10 παρα το βραδυ, μεχρι τις 6μιση που ξυπνησε με κλαμματα.. Εκανα αυτο που μου ειπε ο Φιτσιαλος και τελικα την εβγαλα απο μεσα στις 8. Δεν διαμαρτυρηθηκε πολυ, μπορω να πω πως πηγε καλυτερα απο οσο περιμενα! Μετα πηγαμε και πηραμε τις κουρτινες απο τη μοδιστρα, γυρισαμε, ταϊσα το Μαρακι και πηγαμε στο baby beauty στη Γλυφαδα για το 1ο της κουρεμα. Ο χωρος απιστευτος, τιγκα στο παιχνιδι, ειχε διαφορετικα καθισματα για καθε ηλικια, ζεστος, με λιγα λογια τελειος! Το προσωπικο το ιδιο, πολυ υπομονετικο με το παιδι, δεν σε αρπαζει να σε ξεπεταξει! Πηγαμε λιγο νωριτερα για να εξοικειωθει η Μαρια με το χωρο. Μας εβαλαν καφε να πιουμε, η κοπελα ασχοληθηκε μονο με τη Μαρια (ηταν νορμαλ σε ηλικια, ουτε μικρη αλλα ουτε μεγαλη) και οταν ηρθε η ωρα του κουρεματος, την εβαλε στο ειδικο καρεκλακι με το παιχνιδι. Η Μαρια βεβαια τα εμπηξε και δεν σταματησε καθολου οση ωρα την κουρευε, οχι ομως απο φοβο, αλλα απο τσαντιλα που σταματησε το παιχνιδι! Τελικα της εκοψε λιγακι τις ακρες, τις φιλαρε τα πανω για να σουλουπωνονται πιο ευκολα και αφου τις τα στεγνωσε με τη φυσουνα για να τονωσει τις μπουκλες, μας εκανε ενα πλεξιδακι απο τη μια πλευρα και ενα κοτσιδακι απο την αλλη. Στο τελος, μας ειπε να μη φυγουμε κατευθειαν για να μην το συνδεσει στο μυαλο της με κλαμμα και μας εβγαλε στη βεραντα τους οπου ειχε κουνιες (πλαστικες), γυρω - γυρω ολοι, ενα σπιτακι με κουζινικα και διαφορα αλλα παιχνιδια! Καθησαμε εκει αρκετη ωρα (γυρω στο μισαωρο) και μολις πηγαμε να πληρωσουμε, μας εδωσαν ενα διπλωμα που ελεγε πως απονεμεται στη Μαρια Ρουσακου για το 1ο της κουρεμα και μαλιστα ειχε επανω μια απο τις τουφες που της εκοψε η κομμωτρια. Πληρωσαμε 17 ευρω και φυγαμε. Εμεινα καταευχαριστημενη και δεν νομιζω πως θα απευθυνθω ποτε καπου αλλου για τη Μαρια!

Μετα ηρθαμε σπιτι, κρεμασαμε τις κουρτινες και τωρα κανω ενα διαλειμμα απο το στρωσιμο των χαλιων. Οπου να 'ναι θα τελειωσω πιστευω! Η τραπεζαρια τελικα θα μου ερθει αυριο!

Αυτα τα ολιγα και απο εμας!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!ευχαριστω .....μακαρι να με παρουν !!!!

μου ειπε οτι μεχρι τεταρτη (θα δουν κι αλλους) θα μου απαντησουν.αν ναι θα ξεκινησω εκπαιδευση στην παλληνη.εννοειται ισχυει η προσκληση εκτος αν με παρουν και μου πουν να ξεκινησω (μακαρι παναγια μου).αλλιως οτι ωρα θελετε εδω ειμαστε!!αν θελετε να φερετε και τους αντρες σας κανενα προβλημα.θα με ενδιεφερε βεβαια να ξερω τι πινει η καθεμια και τα παιδακια σας για να τα ψωνησω αλλιως.....

περιμενω ωρα.

φαιη ζηλεψα το κουρεματακι σας και το διπλωμα!!θα παω και εγω οταν με το καλο βαφτιστουμε

4ywWp2.png

Καλα Ειρηνη, ειμαι εντελως γαϊδουρα! Ξεχασα να σου ευχηθω! Μακαρι να πανε ολα καλα και να σε παρουν! Το γαντζο που θα τον αφηνεις τις ωρες που θα δουλευεις?

Οσο για τις προτιμησεις στα ποτα και τα εδεσματα, μη σε αγχωνει! Εμεις τα πινουμε ολα! Νομιζω ενας γαλλικος εκεινη την ωρα θα ειναι ο,τι πρεπει! Η Μαρια θα βολευτει και με ενα χυμο, μη σε νοιαζει! Παντως μην ψωνισεις πολλα πραγματα!

Οσο για το κουρεμα, να πατε! Θα σας μεινει αξεχαστο! :)

Να σας πω κι ενα ευχαριστο: Μολις εφαγε, ενα κατσαρολακι γεματο τραχανα! Ειχε να φαει ετσι απο τις 27/10 (το θυμαμαι γιατι η επομενη ειναι η 28η).... Μακαρι να αρχισει να συνερχεται σιγα - σιγα!

gM4vp2.png

...θα με ενδιεφερε βεβαια να ξερω τι πινει η καθεμια και τα παιδακια σας για να τα ψωνησω αλλιως.....

Νερό :mrgreen:

Είδες τι σου κάνει η προϋπηρεσία; :lol::lol::lol::lol: Σου έχει μείνει το συνήθειο να παίρνεις παραγγελίες :lol::lol::lol::lol:

Χωρίς πλάκα μην πας να ψωνίσεις τίποτα. Ό,τι έχεις, αν έχεις.

Φαίη με γεια το κούρεμα της Μαρίας! Τον Ευριπίδη τον πήγα για κούρεμα πρώτη φορά 13 μηνών, μόλις τον βαφτίσαμε, γιατί η μπούκλα του σκέπαζε τα μάτια :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Φαιη μεγεια το κουρεματακι της τσουγδως!!!!!!

Σονια,τελικα δεν εφαγε χτες μπαμιες ο αντρας μου,δεν ερχεσαι απο δω να τις παρεις μην τις πεταξω?????:D:D:D:D

Τα διδυμακια μου φαγανε και κοιμηθηκανε και το απογευμα εχουμε να παμε σε μια φιλη μας που εχει γενεθλια!!!!!Θα σβησει δυο ολοκληρα κερακια!!!!!

Θα παρω μονο τον Τασο μαζι (εννοειται) και τα διδυμα θα τα αφησω στην μαμα μου....το μονο που σκεφτομαι ειναι οταν θα γυρισω που πρεπει να τα μαζεψω και τα τρια,και να τα ετοιμασω για υπνο.....παντα το βραδυ ειναι μια δυσκολη ωρα!!!!!

Ο Τασος μαλλον εχει αρχισει κ ζηλευει αρκετα και καθε βραδυ ερχεται στο κρεβατι μας και ζηταει γαλα.....μαλλον το αποδιδουμε οτι ξυπνανε τα διδυμα και τα ταιζω και θελει κ αυτος.....ευτυχως ομως δεν τα πειραζει.....τουλαχιστον οχι ακομη.....

Τωρα μαζεψα τον νεροχυτη μου και λεω να μπω να κανω ενα μπανακι μιας κ προλαβαινω.....θα τα πουμε μετα!!!!Πολλα φιλακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

ειρηνη οπως ειπαν και τα κοριτσια μην αγχωνεσαι για τα εδεσματα κ τα ποτα δε χρειαζεται να ψωνισεις τιποτε.οτι εχεις.

φαιη μεγεια το κουρεμα της μαριας!εγω την κουρεψα παλι μονη μου την δικια μου(χαλια τι το θελα?)την επομενη φορα θα την παω κομμωτηριο οπωσδηποτε.

γιωτα καλα να περασετε στα γενεθλια της φιλης σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα!

Μολις εκατσα κι εγω!

Ειμαι λιγο ψιλοτρομαγμενη, γιατι εχθες το απογευμα μολις εφυγε ο Βασιλης για δουλεια, καθομουν κι επινα καφε στο σαλονι με τη Ρουλα απο κατω και ερχεται η Μαρια ψιλοζορισμενη να μου πει οτι εκανε κακα. Την αφηνω λιγο, παω να την αλλαξω και μολις ανοιγω την πανα συνηδητοποιω πως τα κακα της ειναι σαν πετρα (κυριολεκτικα) και σε ορισμενα σημεια ειχε λιγο αιμα... :(:(:( Φυσικα πηρα κατευθειαν το Φιτσιαλο τηλεφωνο, ο οποιος μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα το αιμα προκληθηκε επειδη ηταν σκληρα κι αυτο επειδη τοσες μερες που δεν τρωει, δεν προσλαμβανει φυτικες ινες που τα μαλακωνουν. Ειπε απλα να το παρακολουθω... :( Την εβαλα για υπνο στις 11 παρα 20 και μετα καθησα κι ειδα λιγη τηλεοραση. Ηρθε και ο Βασιλης στις δυο και μετα εψαξα και βρηκα απο ενα αλλο site αυτο: (δειχνει φωτογραφιες απο πανες με ακαθαρσιες, επειδη ειναι αρκετα αηδιαστικο, οποια δεν θελει ας μην το ανοιξει, εμενα παντως με κατατοπισε πληρως! Τα δικα μας ειναι αυτα που μοιαζουν με σβωλο! Υ.Γ.: Τι καθεται και ψαχνει μια μανα στις 2 τα ξημερωματα -για ονομα-!! :rolleyes:) http://www.babycenter.com/baby-poop-photos?scid=momsbaby_20100518:2&pe=2UyDszi Ελπιζω να βοηθησει και οποια αλλη εχει απορια σχετικα με τα κακα των παιδιων της!:mrgreen:

Το πρωι σηκωθηκαμε, ηπιε με το ζορι 100 ml γαλα και μετα πηγαμε να παρουμε την τραπεζαρια γιατι τα μεταφορικα εως εδω θα πονουσανε την τσεπη μας. Κολλησαμε στην κινηση ομως και καθυστερησαμε αρκετα, με αποτελεσμα να κοιμηθει η Μαρια στον καναπε χωρις να εχει φαει απολυτως τιποτα... :roll: Μολις ξυπνησει θα της δωσω αυγο και φρουτοκρεμα στο καπακι και αργοτερα θα της δωσω λιγο αρακα (τωρα λεω να παω να τον βαλω αλλα βαριεμαι ελεεινα!).

Ηθελα να σας ρωτησω: Λενε πως στη δυσκοιλιοτητα κανουν καλο τα δαμασκηνα και τα βερυκοκα. Επειδη ομως δεν μπορω να βρω φρεσκα, πειραζει να της δωσω δαμασκηνα sunsweet? Επισης βρηκα στο σουπερ μαρκετ κομποστα βερυκοκο. Να της δωσω ή να το αφησω καλυτερα?

Παω να βαλω τον αρακα και μετα θα αραξω διπλα στην τσουγδω που κοιμαται στον καναπε!

Τα λεμε σε λιγο!

gM4vp2.png

Φαιη μου εγω θα σου ελεγα να μην τις δωσεις εμποριου δαμασκηνα.Απλα να τις δινεις φρουτα πρωι κ βραδυ να τρωει για να λειτουργησει το εντερο της.Καμια φορα κανει κ ο Τασος τετοια κακα αλλα ξερω οτι ειναι απο την κακη διατροφη.....τρωει φρουτα 1 φορα την εβδομαδα......Οποτε να τις δινεις φρουτα κ στιψε κ καμια πορτοκαλαδιτσα τωρα που χειμωνιασε να παρει βιταμινες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

φαιη μου τ αποξηραμενα δαμασκηνα κανουν θαυματα στους ενηλικες εχω ακουσει.τωρα δε ξερω αν ειναι καταλληλα για παιδια.μπορεις να της βαλεις πορτοκαλι στη φρουτοκρεμα μαζι με αχλαδι η φυσικη πορτοκαλαδα ειναι εξισου αποτελεσματικο.απεφυγε μηλο κ μπανανα αυτες τις μερες μεχρι να επανελθει.κ δωσε της πολλα υγρα να πινει.επισης αν τρωει και τα δημητριακα βοηθανε.ο αρακας επισης που κανεις θα της κανει καλο(οτιδηποτε σε λαδερο πχ φασολακια βοηθαει).ελπιζω να επανελθει στα φυσιολογικα γρηγορα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...