Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα σε ολες!!!

Πως ειστε γλυκιες μου μανουλες?

Τις τελευταιες μερες οπως εγραψα πανω - κατω και στο τελευταιο μου ποστ, ζω ενα δραμα! Δεν εχει αλλαξει τιποτα, περα του οτι η υπομονη μου εχει εξαντληθει για τα καλα! Εχθες εφτασα στο αποκορυφωμα, η Μαρια ειχε κοιμηθει απο τις 2 το βραδυ εως τις 3μιση (ουτε νεογεννητο δεν κοιμοταν τοσο λιγο), ο Βασιλης ηταν πρωινος και οπως καταλαβαινετε απο τις 3μιση τα ξημερωματα ημασταν στο ποδι με τη Μαρια να γκρινιαζει ανελεητα... Γυρω στις 10 το πρωι και μετα απο την αποτυχημενη μου προσπαθεια να της δωσω το αυγο της, επαψα να ειμαι εγω... Εβλεπα τον εαυτο μου απο ψηλα, νομιζα πως μου εστριψε! Ειχα κατσει στον καναπε, η Μαρια στα ποδια μου και εγω να εχω πλανταξει στο κλαμμα... Εκεινη την ωρα λοιπον, με παιρνει τηλ. η μανα μου! Με ακουσε ετσι οπως με ακουσε τελος παντων και τι γυρναει και μου λεει? "Καλα πως κανεις ετσι? Τι σου κανει πια?" :confused::shock::mad::evil: Τη συνεχεια μπορειτε να τη φανταστειτε........ Το μεσημερι, ηρθε ο Βασιλης απο τη δουλεια, επεσε να ξεκουραστει λιγο, η Μαρια -φυσικα- δεν κοιμηθηκε και το απογευμα που σηκωθηκε ο Βασιλης, μας πηρε και πηγαμε σε ενα μεγαλο παρκο στην Καλλιθεα (κοντα στο σπιτι του Χρυσοχοϊδη, οπου κανει βαρδιες)! Ειχε και πανυγηρι εκει κοντα, καναμε περατζαδα και βγαλαμε φωτογραφια οι 3 μας πανω σε κουπα. Καλα ητανε.. Μετα γυρισαμε σπιτι, η Μαρια κοιμηθηκε απο τις 10 εως τις 4 και εκτοτε ειμαστε ορθιες.. Ο Βασιλης ειναι και σημερα πρωινος και νιωθω τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν..

Παρολαυτα, ξυπνησα με αισιοδοξια! Θελω να πιστευω πως ολα θα πανε καλα, ο μηνας αλλαξε, αρα ευκαιρια να αλλαξουν πολλα! Πριν λιγο επλυνα το νεροχυτη, εβαλα γιγαντες να βρασουνε (τους ειχα απο εχθες το βραδυ στο νερο), εστρωσα τα κρεβατια και τωρα λεω να κατσω μεχρι να τελειωσει το πλυντηριο για να το απλωσω!

Μαρια το ξερω πως μου τα λες για καλο! Το δοκιμασα αυτο (να της πιανω τα χερια και να της λεω "αυτο δεν επιτρεπεται, δεν χτυπαμε αλλους ανθρωπους"), αλλα γελαει σαν να παιζουμε και μολις της αφησω ελευθερα τα χερια, ξαναρχιζει τα χτυπηματα.. Δεν θα το βαλω κατω ομως! Σε ευχαριστω!

Γιωτα καλως μας ηρθατε παλι! Τι ταλαιπωρια τραβηξατε ρε φιλεναδα! Μπραβο σου που σκεφτηκες να ευχαριστησεις την εταιρεια με το τρενο, οντως ειναι πολυ καλο το οτι δεν σας χρεωσανε ουτε τη διαφορα! Οι αντρες σου τι κανουν? Σου ελειψαν πολυ ε?

Σονια ολα καλα θα πανε, καλα εκανες που την εστειλες και παλι σχολειο την Κυριακη!

Μαριανδ που ακριβως ειναι οι κουνιες στο Φαληρο? Θελω να παω κι εγω τη Μαρια!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη οι κούνιες είναι στου Αβέρωφ στο Φάληρο. Μήπως έχει κάτι άλλο η Μαρία; Τόση γκρίνια από τα δόντια; Τα δικά μου ποτέ δεν κάνανε τόση γκρίνια από δόντια. Ο παιδίατρος τι λέει; Δηλαδή εννωώ μήπως πονάει πουθενά αλλού και δεν μπορεί να κοιμηθεί, πχ στο αυτί ή στην κοιλίτσα (λέω τώρα εγώ). Σε καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να αντέξεις ειδικά αν δεν κοιμάσαι και τα βράδυα. Υπομονή! Εγώ με τα 2 πρέπει να πέσω από το μπαλκόνι!!! (πλάκα κάνω! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Φαιη μου,μου ελειψαν πολυ τα αγορακια μου,φαντασου αυτες τις δυο μερες που λειψαμε δεν μιλησα καθολου στο τηλ με τον Τασο.Οποτε μιλουσα με τον πατερα μου ηταν στις κουνιες ή κοιμοτανε.Τα διδυμακια ηταν ξυπνια αλλα ακομη δε μιλανε στο τηλ.

Χτες μολις φτασαμε στο αεροδρομιο πηγαμε κατ ευθειαν στους γονεις μου.Ο Τασος οταν μας ειδε να ανεβαινουμε τις σκαλες ελαμψε το προσωπο του και αρχισε να μου δειχνει τα παιχνιδια που επαιζε στη γιαγια!!!!!!Ο Χρηστος και ο Θανος ηταν ξυπνιοι και φυσικα τους πηρα αγκαλιτσα!!!!!Μαζευτηκαμε σπιτι,καναμε μπανιο,ηπιαμε γαλα κ κοιμηθηκαμε!!!!Οχι ολοι,τα παιδια.......

Τωρα τις βαλιτσες ακομη να τις μαζεψω,θα ξεκινησω σιγα-σιγα γιατι μετα θα παω να παρω και τον Τασο απ τον παιδικο!!!!!

Μαρια νδ σε αυτες τις κουνιες πανε οι γονεις μου καθε σαββατοκυριακο τον Τασο.Αν λεμε τις ιδιες ειναι στο Φλοισβο ε?????Εχει πολυ ωραιες κουνιες και πολυ απλα για τρεξιμο!!!!!!Ισως να παμε το σαββατο αλλα να παρουμε και τα διδυμα μαζι να τα χτυπησει λιγο ο ηλιος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε!σας ευχαριστω για τις ευχες για το κουρεμα ευτυχως που μπορω κ τα πιανω καπως ακομα.

εμεις περασαμε ενα ησυχο σκ το σαβατο πηγαμε τζαμπο για κατι μικροπραγματα ηθελα κ εγω να χαζεψω τα παιχνιδια να παρω μια ιδεα για τα χριστουγεννιατικα δωρα της ελισαβετ την κυριακη πηγαμε κουνιες κ μετα την αφησα στη μαμα μου.ωραια περασαμε ηρεμα κ χαλαρα.σημερα ειμαι σπιτι(αυριο επιστρεφω στη δουλεια) ειπα να βαλω κανενα πληντηριο να σιδερωσω κ οσα ρουχα στεγνωσαν να μη τα εχω μεσα στη βδομαδα αλλα βαριεμαι....αργοτερα θα τα κανω.

μαρια-dems απ οτι εχω διαβασει τα περισσοτερα παιδακια που εχουν αλλεργια στο γαλα τη ξεπερνουν μετα το χρονο η το πολυ μεχρι τα 2.ευχομαι οταν τελειωσετε με το θηλασμο να την εχει ξεπερασει.

γιωτα κλως ηρθες πισω.χαιρομαι που περασατε καλα παρα την ταλαιπωρια σας στο αεροδρομιο.

σονια ευχομαι να μεινετε μακρια απο αρρωστιες και αυτο το μηνα κ τους επομενους!

φαιη υπομονη κ κουραγιο σε νιωθω.ειναι κ πολλα τα δοντια που βγαζει 6 μαζεμενα ουτε να φανταστω δε μπορω το πονο που θα χει το μαρακι λογικο ειναι να βγαζει τοση γκρινια.τουλαχιστον αν θυμαμαι καλα ειναι τα τελευταια νεογιλα αυτα μετα θα ηρεμησει.οσο για το ξυλο εχει απολυτο δικιο η μαρια συμφωνω κ επαυξανω.μη περιμενεις να το καταλαβει αμεσως θελει πολλη υπομονη κ επιμονη.κ εμενα η ελισαβετ εχει αρχισει κ μας δαγκωνει καμια φορα στον ωμο οταν τη παιρνουμε αγκαλια εγω παντα την αφηνω κατω και καθε φορα της λεω αυστηρα οτι δε το κανουμε αυτο εκεινη τη στιγμη δειχνει να καταλαβαινει την επομενη φορα κανει ομως ξανα το ιδιο.θελει συνεχη επαναληψη.ο αντωνης γελαει οταν της το λεει με αποτελεσμα να το βλεπει σα παιχνιδι η ελισαβετ ολο αυτο.προσπαθω να του εξηγησω αλλα δε θελει να καταλαβει.

παω να κανω σιγα σιγα τις δουλειες μου.πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλο μηνα και καλη εβδομαδα κοριτσακια!

φαιη κουραφιο και υπομονη.ελπιζω να ησυχασει γρηγορα η μικρουλα σας να ξεκουραστεις και εσυ λιγακι.

σοφακι σε ποιες κουνιες πηγατε χτες?και εμεις πηγαμε για καφε χτες κατα τις 12 και πηγα λιγο στις κουνιες τον μικρουλη μου αλλα μονο εισητηρια δεν χρεασστηκαν για να κανει κουνια .ενω περιμενα να τον βαλω να κανει ερχοντουσαν αλλες και μου επερναν την σειρα.τελικα στην πλατεια δεν λεει.........

γιωτουλα καλως ηρθατε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι πηγαμε σ αυτες κατω απ την αρχιμηδους.στη πλατεια γινεται χαμος τις περισσοτερες φορες ειδικα κυριακες κ αργιες δε μπορεις να βρεις κουνια με τιποτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσακια!

Τελικα δεν τον γλιτωσαμε το Φιτσιαλο σημερα.. Πηγαμε τελευταια στιγμη, τον πετυχαμε λιγο πριν φυγει. Την εξετασε, ειχε καθαρα αυτια, καθαρο λαιμο, φυσιολογικη κοιλια (δεν ειχε τυμπανισμο ή κατι που να τον θορυβησε), ολα νορμαλ. Τον ρωτησα αν γινεται ολο αυτο απο τα δοντια και μου ειπε πως ειναι λογικο να την ποναει αλλα για τετοιο χαμο δεν θεωρει πως ευθυνονται τα δοντια. Τον ρωτησα μηπως να της κανω εξετασεις ουρων ή αιματος και (προς μεγαλη μου εκπληξη, ομολογω) ειπε πως αν ειχε κατι παθολογικο, απο την Πεμπτη που ξεκινησε αυτος ο χαβας μεχρι τωρα, θα ειχε εκδηλωσει κι αλλα συμπτωματα, αρα το θεωρει ανουσιο. Μου ειπε αν θελω να της κανω αλλα μονο για να καθησυχαστω εγω, εκεινος δεν θελει. Και επισης μας ειπε πως ολο αυτο το κανει γιατι δινει την πρωτη της "μαχη" για το ποιος θα επικρατησει. :roll: Τα μωρα οπως ειπε και ο ιδιος εχουν απιστευτες αντοχες. Οποτε αφου εχει δει πως της περναει, καθε φορα θα βγαζει κι απο κατι καινουριο μεχρι να υποχωρησουμε και να χρισει τον εαυτο της νικητρια. Πως το αντιμετωπιζουμε? Με πολλη - πολλη αγαπη και ακομα περισσοτερη υπομονη. Δεν φωναζουμε, αλλα θετουμε ορια. Π.χ. η Μαρια ξυπναει στις 4. Παμε στο δωματιο και της εξηγουμε οτι τετοια ωρα ο κοσμος κοιμαται. Αν εκεινη συνεχισει να κανει τα δικα της (κι εμεις φυσικα εχουμε τσεκαρει πως ολα ειναι οκ), της βαζουμε 2-3 παιχνιδια στην κουνια και της εξηγουμε πως εχει το δικαιωμα να παιξει αλλα μονο στο χωρο της και πως και η μαμα εχει δικαιωμα να ξεκουραστει και θα τα πουμε το πρωι. Θα φωναξει μια-δυο-τρεις, στο τελος θα κοιμηθει. Η αληθεια ειναι πως μου ακουγεται πολυ δυσκολο αυτο γιατι μεχρι τωρα αλλα εκανα (και εξαιτιας μου φτασαμε ως εδω :(), αλλα προκειμενου να ηρεμησουμε ξανα, θα το δοκιμασω κι αυτο. Τελος, η Μαρια με το που φτασαμε Λαγονησι, επεσε ξερη για υπνο....... :roll::roll::roll: Ουτε γκρινια, ουτε κλαμματα, ουτε τιποτα. Βεβαια δεν εφαγε αλλα οκ..

Οσο για το φαϊ, μου ειπε πως δεν θα την πιεσω επουδενι και για κανενα λογο. Αν δεν θελει να φαει, παιρνουμε απο μπροστα το πιατο και την αφηνουμε. Οταν θα ξαναζητησει να φαει, ξαναεμφανιζουμε το πιατο. Αλλα φαγητο, οχι μπισκοτακια, πατατακια, βλακειουλες. Την 4η μερα -ειπε- θα φαει κι εσας ζωντανους! Για να δουμε... :?

Επισης να σας πω πως ειδα το νησι και δεν εκλαψα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαλλον με εχει πειραξει η αυπνια στα νευρα!

Παω να τεντωθω γιατι δεν ξερω πως θα εξελιχθει το βραδυ μας! Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη και εμενα ο γιατρος μας οταν καποια στιγμη τον ρωτησα αν θα επρεπε να του κανω καλλιεργεια ουρων επειδη δεν επερνε καθολου βαρους μου ειπε οχι και μου εξηγησε οτι ετσι και δεν γινει σωστα η διαδικασια συλλογης και δεν καθαριστει σωστα η περιοχη μπορει να μας βγαλει λαθος απαντηση και να ξεκινησουμε τρεξιμο και αλλες εξετασεις χωρις λογο.νομιζω οτι ειχε απολυτο δικιο σε αυτα που σου ειπε αν και το μαρακι σιγουρα θα ξερει καλυτερα τι του φταιει.οπως και να εχει θα περασει.προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και ριξε το λιγο στην παλαβη.ολα θα πανε καλα.

να σας πω οτι εστειλα βιογραφικο για δουλεια στον μουστακα(παιχνιδια) που θα ανοιξει λιγο πιο κατω απο το πρακτικερ αργυρουπολης την τριτη και με καλεσαν για συνεντευξη το σαββατο.πηγα στην παλληνη μιλησα με τον υπευθυνο καο μου ειπε οτι μεχρι την τεταρτη θα εχω απαντηση αν με παρουν.τον ειδα θετικο.ελπιζω και ευχομαι να με παρουν στην δουλεια.

και αν τελικα με παρουν θα πρεπει να εκπαιδευτω η στην παλληνη ή στον πειραια.η παλληνη μου φαινεται κοντα.σε ενα τεταρτο ημουν εκει.μακαρι!!!!!!!!

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να δεις αποτελεσμα εφαρμοζοντας ολα οσα σου ειπε ο φιτσιαλος!γραψε να μας πεις πως τα πας με το μαρακι.πως ηταν χθες το βραδυ σας?

ειρηνη καλη επιτυχια με τη δουλεια ευχομαι να σε παρουν!καλη φαση θα ναι και κοντα στο σπιτι σου μια χαρα.σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια!

επιστροφη στη δουλεια σημερα καλα ηταν σπιτι μακαρι να καθομουν λιγο περισσοτερο...ευτυχως για τις γιορτες εχω δηλωσει 2 βδομαδες αδεια(ελπιζω να μου τη δωσουν εχω συνολικα 20 μερες κ αν δε δωθει παραταση μεχρι το φλεβαρη πρεπει να τις παρω ολες-για να δουμε).

ειδα κ εγω το νησι χθες το βραδυ αλλα εχω μια απορια...αυτοι που πηγαν στο τελος του επεισοδιου στο νησι τι ηταν?κρατουμενοι απο φυλακες?κ τι δουλεια ειχαν εκει?(αποριες που εχω κ εγω πρωι πρωι...:roll:)

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Πριν λιγο γυρισα απο βολτιτσα με το διδυμοκαροτσο,πηγαμε δλδ στην τραπεζα επειδη πληρωθηκα χτες.Τωρα τα ταισα και κοιμηθηκανε,αφου τους εβαλα 15 φορες την πιπιλα στον καθε ενα.....Τωρα θελω να φτιαξω μπαμιες αλλα βαριεμαι....

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Πριν λιγο γυρισα απο βολτιτσα με το διδυμοκαροτσο,πηγαμε δλδ στην τραπεζα επειδη πληρωθηκα χτες.Τωρα τα ταισα και κοιμηθηκανε,αφου τους εβαλα 15 φορες την πιπιλα στον καθε ενα.....Τωρα θελω να φτιαξω μπαμιες αλλα βαριεμαι....

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Φιλακια!!!!

Καλημέραααααααααα

Μμμμμμ καιρό έχω να φάω μπάμιες ... αλλά τι να κάνω δεν τις τρώει ο Δημήτρης :( Να έρθω με ταπεράκι γιώτα; (πλάκα κάνω ...) Πάντως οπότε φτιάχνει η μαμά μου μου φέρνει και εμένα. Μπάμιες και γεμιστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρίανδ την πήρα και εγώ την ενημέρωση για το θέατρο χθες ... ωραία θα είναι φαντάζομαι!!! Δεν έχει ξαναπάει θέατρο η Κυριακή και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα είναι ίσυχη, αν και γενικά της αρέσουν τα παραμύθια και παρακολυθεί και κάποια παιδικά προγράμματα, οπότε μάλλον θα της αρέσει. Για να δούμε, είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει. Ξέρεις πότε πρέπει να πληρώσουμε το ποσό των 10 ?;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω δεν τις τρωω,για τον Βασιλη τις φτιαχνω!!!!!

Ελα με ταπερακι....κερναω!!!!!

Ξέρω αρκετό κόσμος που δεν τις τρώει... και αναρωτιέμαι γιατί, αφού είναι τόσο νόστιμο φαγητό... ίσως είναι αυτή η παράξενη υφή/γεύση της μπάμιας.

Σ'ευχαριστώ πάντως για το κέρασμα, έτσι το είπα για πλάκα. Αν είχα το χρόνο θα ερχόμουν αλήθεια όχι απλά για το φαγητό, αλλά και να τα πούμε από κοντά. Πραγματικά όμως τα απόγευμάτα μου γίνεται ένας πανικός για να προλάβω ότι μπορώ, κυρίως να ασχοληθώ με την Κυριακή και το σπίτι... που να είχα 3 όπως εσύ... πραγματικά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...