Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

και εγω ψιλοφοβαμαι στα ασανσερ .εχεις κλειστει ποτε?εγω για 15 δευτερολεπτα μονο στο ασανσερ του βασιλοπουλου μετα πηραν μπρος οι γεννητριες.μεσα σε αυτα τα δευτερα λεω μεσα."σιγα δεν τρεχει τιποτα"παρεα ειχα χυμους ειχα...........

και λιγο πριν το 15ο δευτερο η καρδια μου αρχισε να πεταει πυρακια.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα κλειστει οταν ημουν 5 χρονων στο ασανσερ στο Ατλαντικ στην Αγιου Δημητριου μαζι με τη γιαγια μου. Η οποια περα του οτι εκανε σαν παλαβη, πατησε και ολα τα κουμπια ταυτοχρονα και μπλοκαρε εντελως ο ανελκυστηρας με αποτελεσμα να μην μπορουν ουτε οι σεκιουριταδες να μας ανοιξουν. Ηρθε η πυροσβεστικη μετα απο 20 λεπτα (και παλι καλα) και εβγαλε εξω μια αλλοφρωνα γυναικα και ενα παιδι που ειχε σπαραξει στο κλαμμα, καθως προσπαθουσα να ηρεμησω τη γιαγια μου αλλα εκεινη χτυπιοταν τοσο που με πετυχαινε οπου να 'ναι και εγω νομιζα πως με χτυπουσε και της ελεγα "δεν φταιω εγω, δεν εκανα τιποτα, σε κρατουσα απο το χερι"..

Μονο που το θυμαμαι, νιωθω να μου κοβεται η ανασα....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα σε ολες,τι κανετε?σημερα προλαβα να γραφω γιατι ειναι και ο τασος εδω οποτε ασχολειται με τα ζουζουνια.ειμαστε καλα αλλα κουραζωμαι παρα πολυ τωρα που μεγαλωσανε ειναι λιγο δυσκολο.ωραια θα ηταν να ειχα μια βοηθεια που και που αλλα δυστυχως δεν γινεται οποτε θα κανω κουραγιο.φαιη και τα δικα μου παιδακια φοβουνται διαφορα πραγματα δεν πειραζει θα περασει.απλα τους εξηγουμε συνεχεια οτι δεν υπαρχει λογος να φοβουνται και αυτο.ειρηνη πολυ ευγενικο να μας καλεσεις στο σπιτι σου.αν μπορεσω θα ερθουμε και εμεις.

οι υπολοιπες πως περνατε?φιλια σε ολες και στα παιδακια σας.

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?που ειστε ολες?

σημερα εχω αδεια κ ειμαι σπιτι εκανα καθαριοτητα το πρωι κ τωρα ετοιμαζομαι να παω κομμωτηριο.η ελισαβετ τα ιδια ακομα δε της περασε ο βηχας παιρνω κ τον φιτσιαλο μηπως χρειαζεται να την ξαναδει αλλα το χει κλειστο-μαλλον την εκανε για τετραημερο κ αυτος:rolleyes:οποτε θα ρωτησω εσας αν ξερετε...μεχρι ποσες μερες μπορω να της δινω αερολιν κ ζιρτεκ?ειμαστε ηδη στις 2 βδομαδες που τα παιρνουμε.μηπως να τα σταματησω επειδη τα παιρνει πολυ καιρο?την εστειλα κανονικα παιδικο σημερα(δεν ηξερα οτι ειναι καλυτερα να μη μενει σπιτι τωρα που εμαθα θ αλλαξω τακτικη).εντωμεταξυ κολλησε κ ο αντωνης ολη μερα γκουχ γκουχ ειναι τα τελευταια 2 βραδια κοιμαται στο σαλονι γιατι τρανταζοταν ολο το κρεβατι απ το βηχα του δε μπορουσδα να κοιμηθω.περνει σιροπι κ αντιβιωση ελπιζω να του περασει.εγω ευτυχως καλα ειμαι την εχω γλιτωσει:D

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

οποτε θα ρωτησω εσας αν ξερετε...μεχρι ποσες μερες μπορω να της δινω αερολιν κ ζιρτεκ?ειμαστε ηδη στις 2 βδομαδες που τα παιρνουμε.μηπως να τα σταματησω επειδη τα παιρνει πολυ καιρο?την εστειλα κανονικα παιδικο σημερα(δεν ηξερα οτι ειναι καλυτερα να μη μενει σπιτι τωρα που εμαθα θ αλλαξω τακτικη)

Σοφία για το ζιρτέκ και αερολίν δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εμείς δεν τα έχουμε πάρει ποτέ.

Τώρα για το ότι εγώ τα στέλνω παιδικό όταν είναι 2 ημέρες απείρετα μην το δέσεις πως είναι το σωστό. Το είπα για τα δικά μου βλαστάρια που εξάλλου είναι πολύ μεγαλύτερα από την Ελισάβετ. Δεν είναι οπωσδήποτε σωστότερο να μην μένει σπίτι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσακια!

μαρια νδ σ ευχαριστω για την απαντηση σου.η αληθεια ειναι οτι κ ο φιτσιαλος μου ελεγε αν δεν εχει πυρετο να μη την κραταω σπιτι απο μονη μου την κραταγα γιατι πιστευα οτι ειναι καλυτερα ετσι.θα τον ρωτησω παντως ξανα να ειμαι σιγουρη.

πηγα και κουρευτηκα χθες-τι το θελα?τα εκοψα πολυ κοντα κ εχω φρικαρει δε το εχω συνηθισει ακομα χαλια μου φαινεται...αφου δεν ειμαι των μεγαλων αλλαγων(ειδικα στα μαλλια) τι σκ@τα μου ρθε χθες δε ξερω...τεσπα τωρα δε μπορω να κανω κατι.

σημερα θα παμε στα πεθερικα μου μια βολτα ευτυχως εχει καλη μερα-αν κ εχει αρκετο κρυο για μενα.

ελπιζω να ειστε ολες καλα!πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσακια!

Συγγνωμη που δεν εχω μπει τοσες μερες, λιγο το τετραημερο, λιγο η Μαρια που βγαζει 6 (!!!!!!) δοντια ταυτοχρονα :cry: εχω πεθανει αυτες τις μερες.. Ολα ξεκινησαν την Τεταρτη βραδυ προς ξημερωματα Πεμπτης 28ης Οκτωβριου.. Ο Βασιλης γυρισε στις 2μιση απο τη δουλεια, επεσε ξερος για υπνο και η Μαρια ξυπνησε κλαιγοντας στις 3μιση... Εκτοτε ο υπνος μας αγνοειται............

Εχω να κοιμηθω πανω απο 3 24ωρα σερι.. Ποναει η καημενη, την καταλαβαινω αλλα και τα δικα μου τα νευρα δεν ειναι πια στα καλα τους.. Ο Βασιλης δουλευει και πρεπει να ξεκουραζεται για να μην στουκαρει πουθενα με τη μηχανη και τα εχω παιξει.. Δεν το εχουμε ξαναζησει αυτο.. Δεν θελει τι-πο-τα! Ουτε να φαει, ουτε να κοιμηθει, ουτε να παιξουμε.. Με εχει σαπακιασει στο ξυλο (δεν τολμαω να την πλησιασω και με αρχιζει στα μπουκετα και δεν το λεω για πλακα.. κοριτσια ποναω! :cry:), μου τραβαει τα μαλλια με δυναμη και εγω απλα καθομαι.. Νιωθω αδυναμη ακομα και να τη μαλωσω! Της δινω ντεπον μονο τα βραδυα μπας και κοιμηθει αλλα πανω απο 2ωρο δεν τα εχουμε καταφερει.. Ηρεμει μονο εξω, οχι σε κουνιες και τετοια, αλλα στο δρομο αμολυτη να τρεχει..

Εχθες το πρωι πηγαμε οικογενειακως στη λαϊκη στο Μαρκοπουλο και αγορασαμε κουρτινες. Ευτυχως δεν ξεφυγα απο τον προϋπολογισμο, "εντυσα" ολο το σπιτι, αγορασαμε και τα κουρτινοξυλα και μαζι με τη μοδιστρα που θα μου τις κοντυνει πηγε 98 ευρω ολα μαζι. Την Τριτη θα τις εχω και την Τριτη θα μου φερουν και τα χαλια απο το καθαριστηριο, οποτε τη Δευτερα πρεπει να κανω μια γενικη για να στρωθουν τα χαλια. Την Τριτη επισης εχω κλεισει και κουρεμα για τη Μαρια.. Να δουμε, θα παμε ή θα πλακωσει στο ξυλο και την κομμωτρια και θα εχουμε αλλα? :roll: Και τελος, την Τριτη -παλι- θα μου φερουν την καινουρια τραπεζαρια. Θα κοπω σε χιλια κομματια αλλα θα τα καταφερω ΟΛΑ! Τον επομενο μηνα θα επισκεφτουμε την ΙΚΕΑ να αγορασουμε ενα επιπλο για την tv κι ενα τραπεζακι μεσης και τελειωσαμε με τα επιπλα. Γυρω στα Χριστουγεννα, με το δωρο του Βασιλη θα παρω μια εσπρεσσιερα, μια φριτεζα γιατι μου χαλασε και μια χυτρα. Ειπαν τα πεθερικα πως θα μας κανουν δωρο κι ενα ψυγειο γιατι το δικο μας ειναι 29 ετων κι εχει αρχισει τα δικα του.. Οποτε πιστευω με τον καινουριο χρονο να τα εχω φτιαξει ολα στο σπιτι!

Κατα τα αλλα καλα... :rolleyes: Σημερα εφτιαξα για 1η φορα στη ζωη μου κανελονια (γεμιστα με κιμα) και ο Βασιλης ειπε πως δεν εχει φαει πιο νοστιμο φαϊ στη ζωη του! Εφαγε και η Μαρια λιγακι με χιλια παρακαλετα. Τωρα την εχω βαλει να ξαπλωσει λιγακι αλλα γκρινιαζει.. Αν συνεχισει ετσι, μας κοβω τη Δευτερα στο Φιτσιαλο! Μηπως εχει και τιποτα αλλο? Αλλα δεν εχει πυρετο, μονο γκρινια - γκρινια - γκρινια! Φοβαμαι πολυ μετα απο οσα εχουμε περασει με τη μηνιγγιτιδα.. Αλλα αν ειχε κατι τετοιο δεν θα ειχε σηκωσει πυρετο? Θα τρελλαθω στο τελος! :(

Σοφακι μεγεια το κουρεμα! Κι εγω ετσι φρικαρα οταν με κουρεψε η Μιμοζα.. Τωρα, υπομονη, τριχες ειναι, θα μακρυνουν.. Και οι δικες σου και οι δικες μου!

Οι υπολοιπες που βοσκετε?? :lol:

Φιλια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα σας!!!φαιη μου υπομονη σε καταλαβαινω και εμενα ετσι κανει και δεν ηρεμει καθολου...αυτα τα ατιμα δοντια τα ταλαιπωρουν!

εμας σημερα εχει ερθει ο μπαμπας του και επαιξε λιγο με τον μικρο ο οποιος στην αρχη τον κοιταζε καπως γιατι δεν τον θυμοταν καθολου αλλα μετα επαιξαν λιγο και τωρα κοιμουνται και οι δυο τους...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Για σας και από μένα!

Δεν γράφω συχνά γιατί αυτές τις ημέρες η διάθεσή μου δεν είναι και πολύ στα πάνω της :(

Η Ιφιγένεια εμφάνισε μια - δυο φορές αίμα (λίγο, μη φανταστείτε..) στις κενώσεις και μου είπε ο Φιτσιάλος να κόψω το αγελαδινό γάλα και θα δούμε. Δεν με νοιάζει να μην πίνω εγώ το γάλα για όσο τη θηλάζω, απλά με απασχολεί για αργότερα, όταν θα σταματήσει να θηλάζει, αν θα έχει θέμα με το γάλα και τι θα κάνουμε :roll: Τέλος πάντων.

Σοφία με γεια το κούρεμα! Μου έχει τύχει και εμένα μια φορά να μου τα κόψει η κομμώτρια περισσότερο από όσο ήθελα. Μου είχε πάρει λίγο καιρό να τα συνηθίσω.

Φαίη κουράγιο για άλλη μια φορά. Που θα πάει, θα τα βγάλει τα δόντια η Μαρία και θα ηρεμήσετε. Όσο για το ξύλο όμως...ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΩΣ

Συγνώμη που σου βάζω τις φωνές, αλλά είναι σημαντικό. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να το δέχεσαι. Όποτε πάει να σε χτυπήσει, πιάσε τα χέρια της και πες της "Όχι! δεν χτυπάμε τους ανθρώπους. Ποτέ!" Θα πρέπει το κάνεις κάθε φορά. Η Μαρία είναι στην ηλικία που τα παιδιά μιλάνε μεν αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ακόμα πολύ καλά με το λόγο, γι' αυτό χρησιμοποιούν το σώμα. Αυτό που θα τη βοηθήσει πραγματικά να εκτονώνει την ένταση είναι να μάθει να εκφράζεται με λόγια. Δώσε της εσύ τις λέξεις που δεν ξέρει. Πες της "είσαι κουρασμένη/ θυμωμένη/ λυπημένη" ή "πονάς/ νυστάζεις/ πεινάς κλπ, έχεις δίκιο αλλά δεν μπορείς να με χτυπάς. Δεν επιτρέπεται". Δεν τη βοηθάς να εξελιχθεί με το να της επιτρέπεις να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σώμα της με αυτό τον τρόπο. Είναι λάθος και για σένα αλλά περισσότερο για εκείνη. Μην περιμένεις ότι θα σταματήσει σε μία ημέρα. Θέλει υπομονή και επιμονή. Καλή τύχη :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μας μηνα!!!!!!!

Επιστρεψαμε χτες το απογευμα,περασαμε παρα πολυ ωραια,λιωσαμε στο περπατημα μεχρι να δουμε τα βασικοτερα στο Λονδινο,καναμε τα ψωνια μας στην Oxford street και τωρα παλι Ελλαδιτσα στα παιδακια μας!!!!!!Ωραιο το Λονδινο,καθαρο,με συγκοινωνιες απιστευτες και υποδομη.....σε καθε φαναρι υπαρχει ραμπα για αναπηρους,εχουν τεραστια πεζοδρομια χωρις μια πλακα ξεκολλημενη......πουθενα δεν υπηρχε αυτοκινητο παρκαρισμενο στο πεζοδρομιο,ηταν ολα τελεια!!!!!!Αλλα πολυ ακριβη η ζωη....απορω πως ζουνε εκει περα,ειδικα αν εχεις παιδια....εμεις παντως με τρια παιδια δεν υπηρχε περιπτωση να μεινουμε εκει......Ειχαμε ομως και περιπετειες....

Πηγαμε στο Ελ.Βενιζελος την Πεμπτη στις 12 00 αφου η πτηση μας ηταν προγραμματισμενη για τις 15 15.Αφου καναμε τη βολτα μας,ηπιαμε τα καφεδακια μας,πηγαμε στην πυλη απ οπου θα φευγαμε,ηταν εκει το αεροπλανο και μας περιμενε,μπηκανε μεσα και οι βαλιτσες και μεχρι τις 16 00 περιμεναμε να επιβιβαστουμε.Τελικα βγηκε μια ανακοινωση που ελεγε οτι υπαρχει βλαβη στο αεροσκαφος και οτι θα μας ενημερωσουν σε 1 ωρα.....δλδ στις 17 00,εμεις ειχαμε αγχωθει γιατι υποτιθεται φταναμε στο Παρισι στις 18 00 και στις 21 15 θα παιρναμε το τραινο για Λονδινο.Ανεβηκαμε στους γκισεδες της εταιρειας και τους εβρισα γιατι μου λεγανε οτι δεν ξερουμε τι ωρα θα φυγουμε και αν θελω περισσοτερες διευκρινισεις να παρω τηλ την εταιρεια στην Αγγλια και να μιλησω η ιδια......και τους εβρισα παλι γιατι ειναι απαραδεκτο αυτο.Δλδ αν δεν ηξερα αγγλικα θα με αφηνανε εκει να τρωγομαι με τα ρουχα μου.....ξανακατεβαινουμε κατω και βγαινει ανακοινωση οτι θα ταξιδεψουμε στις 00 10 την νυχτα.....ανεβαινω πανω φουριοζα,βριζω τις κοπελες στους γκισεδες,παιρνω τηλ την Αγγλια και τους λεω ή να μου ακυρωσουν τα εισητηρια ή να μου αλλαξουν το Αθηνα-Παρισι να το κανουν Αθηνα-Λονδινο ή να μου κανουν το Λονδινο-Αθηνα Παρισι-Αθηνα.Εφ οσον ειχα επιστροφη απο Λονδινο επρπεπε και να φτασω μεχρι εκει.Τα εισητηρια με το τραινο ειχανε 490 ευρω για να παω την επομενη μερα.Τελικα τιποτα απο αυτα δεν μπορουσε να γινει......πηρα τηλ στο τραινο κ τους ειπα οτι ειχα εισητηρια για Λονδινο αλλα ειμαι ακομη στην Ελλαδα και να μου τα αλλαξουνε για την επομενη μερα το πρωι που θα εφτανα Παρισι.Τελικα μου τα αλλαξανε εντελως δωρεαν!!!!!!Ενω ειχα πληρωσει 170 ευρω,τα νεα εισητηρια ειχανε 490 ευρω......αλλα τελικα δεν πληρωσαμε ουτε καν τη διαφορα!!!!!!

Τελικα στις 23 30 παμε να μπουμε στην πυλη για να φυγουμε και βγαινει νεα ανακοινωση οτι θα πεταξουμε στις 01 00 την νυχτα......ειμασταν 12 ωρες στο αεροδρομιο,τριγυρνουσαμε πανω-κατω και τελικα φυγαμε στις 01 00......

Φτασαμε στο Παρισι στις 04 00 το πρωι και πηραμε τον ηλεκτρικο για να παμε στο τραινο που εφυγε για Αγγλια.Ευτυχως ολα πολυ καλα!!!!!Φτασαμε στο Λονδινο στις 09 00 της Παρασκευης,αφησαμε βαλιτσες και πηγαμε κεντρο για βολτα γιατι αν κοιμομασταν θα ξυπνουσαμε το Σαββατο!!!!!!!Τελικα μετα ολα κυλησαν ομαλα,περασαμε πολυ ωραια και χτες γυρισαμε παλι με καθυστερηση αλλα λιγοτερη,μονο μια ωρα!!!!!!!

Κουραστηκαμε αρκετα αφου ειμασταν ολη μερα στους δρομους αλλα δε γινοτανε διαφορετικα.Φυσικα και εστειλα e-mail χτες το βραδυ και στην αεροπορικη εταιρεια και τους εβρισα,γιατι μας αφησαν 9 ωρες στο αεροδρομιο και δεν ειχαμε που να κατσουμε,και αλλο ενα στην εταιρεια του τραινου να τους ευχαριστησω.Επειδη δεν πληρωσαμε νεα εισητηρια και φτασαμε στον προορισμο μας χωρις προβληματα!!!!!

Αυτα τα νεα μας,τωρα φτιαχνω φακες,εβαλα ενα πλυντηριο και παω να σιδερωσω να μη μαζευτουνε βουνο τα ρουχα!!!!!!!

Φαιη εχει δικιο η Μαρια,μην την αφηνεις να σε χτυπαει γιατι θα το κανει και σε αλλους.

Ελπιζω να περασατε ομορφα το σαββατοκυριακο!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα

Τι κάνετε κορίτσια; όλα καλά; Εμείς τη στείλαμε σήμερα παιδικό, ελπίζω να είναι πραγματικά ένας καλός μήνας για μας. Το ξέρω ότι το καλύτερο είναι να τα στέλνεις παιδικό μετά από 1 24ωρο απύρετα, απλά επειδή εμένα μου αρρώστησε 2 φορές μέσα στο μήνα ήθελα να συνέλθει λίγο καλύτερα και εγώ να πάρω λίγο δυνάμεις, αφού μια μέρα μου βγήκε τέτοια κούραση που κοιμόμουν σερί από τις 20:30 μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί....

Εμείς χθες πήγαμε μια βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ήταν πάρα πολύ ωραία :) Το Σάββατο μαγείρεμα, δουλειές .... Εσείς τι κάνατε το ΣΚ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιώτα μαζί γράφαμε ... μακάρι να είχατε γλυτώσει την όλη ταλαιπωρία, αλλά τουλάχιστον περάσατε εκεί καλά, ωραίες ευκαιρίες για ανανέωση του ζευγαριού είναι αυτές!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ειχαμε περισσοτερες μερες,να περνουσαμε ακομη καλυτερα......

Και ας μεναμε και στο αεροδρομιο 10 ωρες......απλα δεν προλαβαινεις να δεις πολλα μονο σε δυο μερες....δεν πειραζει ομως,εχεις δικιο.Ανανεωνεται και η σχεση του ζευγαριου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Γιώτα μπράβο που περάσατε ωραία! Αν γλυτώνατε και την ταλαιπωρία θα ήτανε ακόμα καλύτερα!

Σόνια εύχομαι αυτός ο μήνας και οι επόμενοι δηλαδή να είναι χωρίς αρρώστιες! Την Τετάρτη θα τους πανε στο θέατρο. Ευτυχώς που δεν θα το χάσει η Κυριακή.

Εμείς εχθές πήγαμε σε κάτι καταπληκτικές κούνιες στο Φάληρο. Δεν είχαμε ξαναπάει και ήτανε πάρα πολύ ωραία. Είναι οι μεγαλύτερες κούνιες στην Ελλάδα, έτσι έγραφε μια ταμπέλα. Τα παιδιά ξετρελλάθηκανε, βοήθησε φυσικά και ο καιρός που ήτανε καλοκαιρινός.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...