Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλα, περδικι δεν με λες, αλλα ειμαι καλυτερα!

Γιορτασατε σημερα? Στο νεο σας σπιτι, πρωτη φορα γιορταζει καποιος ε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι πρωτη φορα γιορτασαμε.ηρθαν μονο λιγοι συγγενεις.μην φανταστεις οτι χορεψαμε κι ολας αλλα καλα περασαμε.

εγω κοριτσια αντι για παιδοτοπο μεθαυριο που λετε προτεινω να παρετε τα κουτσουβελο αντρακια σας και να ερθετε στο σπιτι μας!ουτε εξοδα ουτε τιποτα.σαν παιδοτοπος ειναι και εδω αλλα χωρις πολλα παιχνιδια ,χωρις κοπελα να τα προσεχει,χωρις προσωπικο.γενικα δεν μοιαζει αλλα λεμε τωρα.........

παντως θα χαρω πολυ πολυ.και σας εγγυομαι οτι δεν θα μεινετε ασερβιριστες.

4ywWp2.png

Βασικα εμενα δεν με χαλαει καθολου! (Αλλα δεν ξερω αν εγω "πιανομαι" γιατι εγω ετσι κι αλλιως θα ετρεχα πισω απο τη Μαρια, οπου κι αν πηγαιναμε! :lol:)

Χαιρομαι που περασατε καλα Ειρηνακι! Τωρα ποιος πλενει πιατα ομως?? Χαχαχα!! Σε ποιον οροφο ειστε? Πεταξε τα απο κατω!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Παλι σηκωθηκα απο τις 6 00 αφου ξυπνησε ο Τασος και ηθελε γαλα....ο Θανος παλι ξυπνησε στις 4 00 κα κοιμηθηκε στις 5 00 αφου ηπιε 60 γρ γαλα.......

Ευτυχως αυριο φευγουμε και θα ξελαμπικαρω λιγακι....που καταντησα η δολια μανα!!!!!

Ειρηνη κι εγω αν συμφωνησουν οι υπολοιπες δεν εχω προβλημα να ερθουμε....αρκει να εχεις κανενα dvd με τα ζουζουνια ή οποια αλλη εχει ας το φερει!!!!!

Εχω να σιδερωσω και εχω και ενα πλυντηριο τιγκα στο μωρουδιακο.....να τα πλυνω κ αυτα να τελειωνω,να τα σιδερωσω μολις γυρισουμε γιατι δεν εχω αλλα ρουχα να τους βαλω....εκει εφτασα,για αλλη μια φορα!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα κ να μην ειναι κατι σοβαρο.πηρες τ αποτελεσματα της βιοψιας?για το θεμα στο παρεντς δεν εχω αποψη μιας κ δε μας εχει τυχει κατι παρομοιο.ισως ειναι φαση λογω ηλικιας κ θα περασει.

σχετικα με τη διαμαχη για το παιδοτοπο η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο επιφυλακτικη δεν εχουμε ξαναπαει κιολας ποτε κ ετσι δεν εχω μετρο συγκρισης,αλλα για ν αρεσει στις μαριες κ στη ναταλια κ να πηγαινετε συχνα καλος θα ειναι δε μπορει.:cool:επισης...απ οτι διαβασα μαλλον δεν ειναι για την ηλικια μας?(διορθωστε με αν καταλαβα λαθος:?)θα ηθελα παντως να παμε καποια στιγμη.

ειρηνη χαιρομαι που περασατε καλα χθες.κ εγω αν συμφωνησουν οι υπολοιπες ειμαι μεσα για να γινει η συναντηση σπιτι σου.

γιωτα καλο ταξιδι να εχετε κ να περασετε σουπερ!

σημερα η μερα μας δε ξεκινησε καλα η ελισαβετ ειχε πολυ γκρινια δεν ηπιε κ το γαλα της το πρωι τη πηγε βεβαια ο αντωνης παιδικο ελπιζω να μην εχουμε καμια υποτροπη της ιωσης τωρα που ειμαστε στα τελειωματα.πηρα κ αδεια παρασκευη κ δευτερα οποτε εχω ενα ωραιοτατο 5μερο μπροστα μου(καλα θα ταν να μπορουσαμε να παμε καμια εκδρομουλα αλλα που λεφτα για κατι τετοιο...:(τεσπα καλα να μαστε κ ολα τ αλλα ειναι λεπτομερειες.ελπιζω κ η μερα να κυλησει χαλαρα στη δουλεια-ισως τα καταφερω κ φυγω κ νωριτερα θα δειξει.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω το καλυτερο!!!!!

Τα διδυμακια μου ειναι 6900 και 6800....και ο Τασος μου ηταν 6900 στην ηλικα τους και εχω χαρει παρα πολυ!!!!!

Θα γινουν ζουμπουρλουδικα σαν τον αδερφο τους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ξεχασα να σας πω το καλυτερο!!!!!

Τα διδυμακια μου ειναι 6900 και 6800....και ο Τασος μου ηταν 6900 στην ηλικα τους και εχω χαρει παρα πολυ!!!!!

Θα γινουν ζουμπουρλουδικα σαν τον αδερφο τους!!!!!

τελεια μπραβο σας!!(δωστε κ κανα γραμμαριο κ σε μας καλε:lol:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέεεεεεεερα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!

Φαίη χαίρομαι που είσαι ήδη καλύτερα μετά την αιμορραγία. Τη στιγμή που το διάβαζα κάτι μου έλεγε ο άντρας μου, αλλά δεν άκουγα λέξη από αυτά που μου έλεγε, είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Τέλος καλά, όλα καλά τουλάχιστον. Όσο για το θέμα του φόβου και εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι θέμα ηλικίας... η Κυριακή για παράδειγμα φοβόταν πάρα πολύ όταν χτυπούσε το κουδούνι, αλλά τώρα μεγαλώνοντας σιγά-σιγά το ξεπερνάει. Γενικά αλλάζει πάρα πολύ η συμπεριφορά και οι συνήθειες των παιδιών μεγαλώνοντας. Συνέχισε να της μιλάς και να είσαι το ίδιο τρυφερή μαζι της κάθε φορά που φοβάται και θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια σου και το χρόνο.

Όσο για τους παιδότοπους, εμείς δεν πάμε συχνά αν και της αρέσει τρελά, καθώς φοβάμαι πολύ τα μικρόβια εκεί. Ξέρω Σοφία ότι κανονικά οι παιδότοποι είναι κατάλληλοι για παιδιά άνω των 3 ετών, εγώ την έχω πάει ήδη πριν κλείσει τα 3 και συμπεριφέρεται μια χαρά.

Νομίζω η πρόταση της Ειρήνης λύνει τα χέρια για τη συνάντηση και μακάρι να μπορέσουμε να έρθουμε και εμείς, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάμε στο χωριό του άντρα μου (όχι τόσο για να ψηφίσουμε, αλλά για να δούμε τους γονείς του Δημήτρη - από το καλοκαίρι έχουμε να πάμε).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα. Τι κάνετε;

Και εγώ δεν τα πηγαινα τα παιδιά σε παιδότοπο γιατί φοβόμουνα τα μικρόβια! Αλλά αφού πάνε παιδικό έτσι και αλλιώς έρχονται σε επαφή με παιδάκια. Τα δικά μου παιδιά φοβούνται τα μπαλόνια!!! Μια φορά τους φούσκωνε ο μπαμπάς μου ένα μπαλόνι και έσκασε την ώρα που το φούσκωνε και από τότε έχουνε πάθει σοκ!!! Αφού έχει τύχει να πάμε σε παιδικό πάρτυ που είχανε μπαλόνια και τα δικά μου σχεδόν όλη την ώρα ήτανε αγκαλιά μας γιατί φοβόντουσαν!!! Επίσης φοβούνται το λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν ανιχνεύει κίνηση από τα ραντάρ του συναγερμού,το κλιματιστικό, γιατί ανάβει και σε αυτό λαμπάκι όταν λειτουργεί!! Πολλές φορές φοβούνται να πάνε και από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Ένα διάστημα φοβόντουσαν και τον παιδότοπο γιατί νομίζανε πως θα ξεφουσκώσουνε τα φουσκωτά!!! Όλα τα παιδιά έχουνε τις φοβίες τους απλά μερικές έχουνε πολύ γέλιο!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας και από μένα!

Ειρήνη ευχαριστούμε για την πρόσκληση και κράτα μου θέση για τη συνάντηση :D

Φαίη ο συγκεκριμένος παιδότοπος είναι ο μόνος, από όσους έχω πάει, που οι κοπέλες ασχολούνται με τα παιδάκια λες και κάνουν φύλαξη. Τον Ευριπίδη τον πηγαίνω από 18 μηνών εκεί. Μάλιστα επειδή είναι ανοιχτός και το πρωί, πήγαινα πολλά πρωινά για να κάνω με άνεση επαγγελματικά τηλεφωνήματα, επειδή στο σπίτι δεν με άφηνε. Αφήνα τον Ευριπίδη να παίζει, καθόμουν σε ένα τραπεζάκι και έκανα την δουλειά μου.

Για τις φοβίες δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Ο Ευριπίδης, μέχρι στιγμής, είναι ατρόμητος :lol::lol: Έχει ένα θέμα με τα σκυλιά. Δεν τον πιάνει πανικός, απλά τα αποφεύγει. Βέβαια μετά από αυτό που έπαθε το καλοκαίρι με τα τσιμπούρια, δεν τον αδικώ. Ακόμα έχει τα σημάδια και ο Φιτσιάλος μας είπε ότι θα περάσουν 6 έως 8 μήνες για να φύγουν.

Γιώτα μπράβο στα δίδυμα! Σε λίγο θα περάσουν την Ιφιγένεια :D

Σοφία είδα τον Αντώνη το πρωί να βγαίνει από Βασιλόπουλο στην κεντρική πλατεία, αλλά μίλαγα στο τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω.

Σόνια ελπίζω να είναι καλύτερα η Κυριακή. Ο δικός μας παιδίατρος είναι της άποψης ότι μόνο όταν έχει πυρετό το παιδί μένει στο σπίτι και μόλις κλείσει ένα 24ωρο απύρετο πρέπει να ξαναπάει στο σταθμό γιατί όσο περισσότερο μένει στο σπίτι τόσο πιο ευάλωτο γίνεται. Ο Ευριπίδης ξεκίνησε σταθμό από 27 μηνών. Την πρώτη χρονιά πέρασε μόνο δύο γαστρεντερίτιδες. Την δεύτερη μια γανστρεντερίτιδα και στρεπτόκκοκο. Σε καμμία περίπτωση δεν έλειψε από το σχολείο πάνω από τρεις ημέρες συνεχόμενα.

maria nd θα έρθετε την Παρασκευή Κολυμβητήριο; μάλλον θα τον φέρω εγώ τον Ευριπίδη.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

maria nd θα έρθετε την Παρασκευή Κολυμβητήριο; μάλλον θα τον φέρω εγώ τον Ευριπίδη.

Ναι, εννωείτε θα έρθουμε! Καιρό έχω να σε δω!!

Σε καμμία περίπτωση δεν έλειψε από το σχολείο πάνω από τρεις ημέρες συνεχόμενα.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ. Ποτέ δεν τα έχω κρατήσει σπίτι προληπτικά, νομίζω είναι χειρότερα. Απλά εγώ τα κρατάω σπίτι 2 24ωρα απύρετα και μετά κανονικά στις δραστηριότητες τους.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσια !τι κανετε?εγω σημερα ηθελα να κανω πρωινη βολτα στις κουνιες με τον ευθυμιο και μας επιασε βροχη!!!!τρεχαμε σαν τον βεγγο μετα για να φυγουμε πολυ γκαντεμω ειμαι βρε γαμωτο μην προγραμματισω κατι να χαλασει αμεσως!!!

ειρηνη και εγω θα ηθελα να ερθω στο σπιτι σου στην συναντηση αλλα δεν θα τα καταφερω και ζηλευωωωωωωωωωωωωωω.....

γιωτα μια χαρα ειναι τα παιδακια σου θρεφταρακια σαν τον δικο μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα σας κοριτσακια!!

φαιη δεν ειχαμε πιατα για πλυσιμο ....μονο ποτηρια και μπολ μικρα και μεγαλα.στον 5ο ειμαστε.επρεπε να τα ειχα σουταρει λες?.

παντως το σπιτι μας ειναι σε σημειο που το βρισκεις ευκολα.ειμαστε κατω απο την αργυρουπολεως,ακριβως στο υψος της εργατικης εστιας.

γιωτα dvd ακομα δεν εχω ξεκινησει να αγοραζω......αλλα μπορω να τα βαζω απο το youtube.

4ywWp2.png

γιωτα dvd ακομα δεν εχω ξεκινησει να αγοραζω......αλλα μπορω να τα βαζω απο το youtube.

Αν εχεις υπολογιστη ανοιχτο θα τα βαζει μονος του στο you tube οποτε μην τον ανοιξεις καθολου!!!!!

Οποια εχει dvd με ζουζουνια ας το φερει γιατι ο Τασος τα εχει χαλασει ολα τα δικα του.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Το "τρεχω σαν το Βεγγο" σας θυμιζει κατι? Αυτο ακριβως!

Δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου ολο το βραδυ.. Εβλεπα συνεχεια εναν εφιαλτη κι ενω ξυπνουσα, οταν καταφερνα να ξανακλεισω τα ματια μου, συνεχιζε απο εκει που τον ειχα αφησει.. Ηταν πολυ ζωντανο και με φοβιζε παρα πολυ! Οπως καταλαβαινετε, σημερα ειμαι μεσα στα νευρα απο την αυπνια και η Μαρια δεν κοιμηθηκε για μεσημερι, οποτε το πηγαμε σερι μεχρι τωρα!

Το πρωι πηγε ο Βασιλης στην τραπεζα, εβγαλε λεφτα (μπηκε ο μισθος του) και μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ/κρεοπωλειο και φαρμακειο. Μου τελειωσε η κολπικη αλοιφη και πηρα και φυσιολογικο ορο με μυξορουφηχτρες για τη Μαρια. Μετα ηρθαμε εδω, να ταϊσουμε τη Μαρια, να τακτοποιησουμε τα πραγματα, να μαγειρεψουμε, να συμμαζεψουμε λιγακι και βραδυασε... Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια κι εγω πριν απο λιγο εβαλα τη Μαρια για υπνο. Τωρα λεω να κανω ενα μπανακι για να μου φυγει η ενταση!

Αυριο λεμε να φαμε στη μαμα μου, αλλα θα γυρισουμε νωρις το απογευμα πισω γιατι ο Βασιλης δουλευει παλι νυχτα!

Γιωτα τα dvd αστα επανω μου! :)

Ειρηνη 5ος ε? :shock::shock: Θα μου βγει η γλωσσα γραβατα να ανεβω 5 οροφους αλλα χαλαλι! Δεν μπαινω σε ασανσερ, οποτε μην μπεις καν στον κοπο να με πεισεις να το κανω! Σιγα μωρε, θα ξεκινησω μιση ωρα νωριτερα απο τις υπολοιπες! :-P

Μαρια οποτε κανει ο παιδοτοπος για παιδακια 1,5 ετους αφου πηγαινες και τον Ευριπιδη απο 18 μηνων.. Γιατι μου εδωσε την εντυπωση πως δεν ειναι για την ηλικια μας! Οσο για τις φοβιες, ευχομαι ο Ευριπιδης να συνεχισει να ειναι ατρομητος! ;)

Σονια ελπιζω να το ξεπερασουμε κι εμεις με το περασμα του χρονου!

Γλυκουλα κι εδω πολυ βροχη, αστα! Ευτυχως ομως προλαβαμε και καναμε ολες μας τις δουλειες! :)

Μαριανδ πολυ γελασα με τα μπαλονια!! Οντως ορισμενες φοβιες ειναι πολυ αστειες.. Η Μαρια σημερα ας πουμε εβαλε τα κλαμματα επειδη ο Βασιλης φορεσε αδιαβροχο για να παει στη δουλεια! :lol:

Σοφια πως ειναι το Ελισσαβετακι? Πως κυλησε η μερα σας?

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα!

Αντε, παω να ξεβρωμιστω!!

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...