Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Τα τεστ ουρων δεν ανιχνευουν τη χοριακη τοσο νωρις σηνηθως. Το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος. Μονο στο αιμα ανιχνευεται τοσο νωρις και αν. Μην υπολογιζεις καθολου το σημερινο τεστ. Καλη επιτυχια για αυριο!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Οντως η Φαιη που ειναι????Την πηρα σπιτι αλλα δεν απαντησε,ισως ομως να το εχει βγαλει κ απ την πριζα λογω του ψυχακια!!!!

Της εστειλα sms και περιμενω να απαντησει.

Ευτυχως εφτιαξε ο καιρος γιατι ολη νυχτα σκεφτομουν πως θα παω με το διδυμοκαροτσο στο ΙΚΑ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εσείς να χαιροσαστε τα παιδάκια σας.

Ειρήνη και εσύ να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου.

Ελένη καλύτερα τότε να μην αλλάξεις γάλα αφού σου λέει ο παιδίατρος όχι. Περίμενε τουλάχιστον να χρονίσει, ακόμα είναι μικρούλης.

Σόνια πως είναι σήμερα η Κυριακή, την κρατάς σπίτι προληπτικά; Θα τις κάνεις τελικά ανοσολογικές εξετάσεις, αίματος είναι; Πρώτη φορά πάντως το ακούω. Τι δείχνουνε δηλαδή αυτες οι εξετάσεις;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ειρηνακι να χαιρεσαι κ εσυ τον δημητρη σου!(το ξεχασα πριν :oops:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ειρηνακι να χαιρεσαι κ εσυ τον δημητρη σου!(το ξεχασα πριν :oops:)

Κι εγω το ξεχασα!!!!!

Ειρηνη να τον χαιρεστε τον στυλοβατη σας!!!!!!

Τελικα απο την Φαιη δεν εχω καμια απαντηση.....:(:(:(:(

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να χαίρεσαι και εσύ τον Δημήτρη σου, Ειρήνη (ο σύζυγος έτσι; συνονόματος του δικού μου :) Άρα να τους χαριόμαστε λοιπόν

Η Κυριακή είναι πολύ καλύτερα, μόνο βήχας της έχει μείνει που περισσότερο την ταλαιπωρεί μόλις πέφτει για ύπνο, αλλά κατά τα άλλα καλά... Προληπτικά δεν την πάω σταθμό. Τώρα αυτές τις μέρες έρχονται οι αδερφές μου και την κρατάνε, την Πέμπτη ούτως η άλλως θα μείνει σπίτι λόγω αργίας, την Παρασκευή ίσως την στείλω στους γονείς μου... Δεν ξέρω αν αυτό είναι το καλύτερο, αλλά θέλω τουλάχιστον να πάρει λίγο τα πάνω της... εφόσον υπάρχει και η δυνατότητα να μείνει σπίτι (για αυτές τις μέρες).

Για τις ανοσολογικές δεν έχω ιδέα πως είναι και τι είναι ... είπαμε με την παιδίατρο απλά να παρακολουθήσουμε την πορεία της Κυριακής στο σταθμό.. Αν συνεχιστούν οι ιώσεις ίσως τις κάνουμε αν και δεν τις θεωρεί απαραίτητες. Πιστεύει ότι μόλις μεγαλώσει λίγο θα δυναμώσει από μόνη της και δεν χρειάζεται ενίσχυση. Εσένα Μαρίανδ πόσο συχνά αρρώσταινε ο Νικόλας πέρυσι και πόσο καιρό κράτησε αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πιστεύει ότι μόλις μεγαλώσει λίγο θα δυναμώσει από μόνη της και δεν χρειάζεται ενίσχυση. Εσένα Μαρίανδ πόσο συχνά αρρώσταινε ο Νικόλας πέρυσι και πόσο καιρό κράτησε αυτό;

Να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου.

Ο Νικόλας πέρσι ήτανε άρρωστος σχεδόν κάθε μήνα. Αφού πήγαινα το πρωί να τον ξυπνήσω και παρακάλαγα να μην είναι πάλι ζεστός!!! Κράτησε σχεδόν όλη την σχολική χρονιά μέχρι την άνοιξη. Το χειρότερο ήτανε πως κάθε φορά κόλλαγα και εγώ και είμουνα συνέχεια άρρωστη. Μετά κόλλαγε, ο άντρας μου, οι παποδογιαγιάδες, φαύλος κύκλος! Αποκτάνε αντισώματα έτσι. Φέτος την έχουμε γλυτώσει μέχρι στιγμής. Για αυτό τον πηγαίνω και κολυμβητήριο για να σκληραγωγηθεί. Μόλις πάει και ο μικρός 3μιση θα πάει και εκείνος. Υπομονή και θα περάσει! Δεν βοηθάει και ο καιρός, μια κρύο, μια ζέστη.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοριτσια καλησπερα!

Σκεφτηκα να μη μπω γιατι δεν θελω να σας φορτισω ψυχολογικα με τα δικα μου αλλα θελω να τα πω και ειδα πως με ψαχνετε..

Εχθες ημουν παλι στο γυναικολογο.. Δεν ξερω τι εγινε, ο Βασιλης εφυγε το πρωι γιατι ειχε να παρουσιαστει στο Εφετειο στον Πειραια για μια υπηρεσιακη υποθεση που εκρεμει κι εμεινα πισω με τη Μαρια. Σηκωθηκαμε σχετικα νωρις, 7 ημασταν ηδη στο ποδι κι αφου ηπιαμε γαλατα, φαγαμε ψωμια με βουτυρα κλπ., την ειχαμε αραξει στον καναπε και παιζαμε με κατι παιχνιδακια που μας εκανε δωρο η Σοφια. Σε καποια φαση, λεω κατσε να σηκωθω να της φτιαξω το αυγο της.. Κι ετσι οπως σηκωθηκα απο τον καναπε, νιωθω ενα "γκλουπ!" και κατι ζεστο να τρεχει στα ποδια μου.. ΠΑΝΙΚΟΣ! Μιλαμε για τρελη αιμορραγια.. Στην αρχη νομιζα πως αδιαθετησα αλλα καταρχην η ροη ηταν πολυ μεγαλη, δευτερον η περιοδος μου τελειωσε πριν 1.5 εβδομαδα και τριτον το αιμα ηταν πεντακαθαρο - εντελως κοκκινο. Παιρνω το Βασιλη, δεν το σηκωνε.. Παιρνω το γυναικολογο, μου λεει ειμαι σε τοκετο και θα σε παρω εγω μολις τελειωσω.. Πηρα τη μανα μου και συνενοηθηκα να με παει ταξι σπιτι της για να το πληρωσει εκεινη.

Μη σας τα πολυλογω, ο γυναικολογος με πηρε στις 2μιση το μεσημερι γιατι του ετυχε και 2ος τοκετος στο καπακι, ο Βασιλης εξακολουθουσε να βρισκεται στο Εφετειο και εν τελει επρεπε να περιμενω να ερθει για να παω απο το ιατρειο του να με δει. Τελικα πηγαμε στις 4, με κοιταξε, με καθαρισε -εσωτερικα- και μου ειπε να μην σηκωνω καθολου βαρος και να μην κουραζομαι καθολου.. Να σας πω την αληθεια δεν καταλαβα απο τι προκληθηκε αυτο, ο γιατρος ειπε πως μετα το lazer ισως υπαρχει ελαφρια αιμορραγια αλλα αυτο δεν ηταν ελαφρυ.. Αυτο ζυγιζε παραπανω κι απο εμενα! :mrgreen: Τελος παντων..

Γυρισαμε το απογευμα σπιτι, η Μαρια δεν ειχε κοιμηθει καθολου απο τις 7 το πρωι και γκρινιαζε αλλα ευτυχως κοιμηθηκε στις 8μιση. Τα περισσοτερα τα εκανε ο Βασιλης, εγω μονο πεταξα ενα κοτοπουλο στο φουρνο για να φαμε. Σημερα ηταν πρωινος και ηθελα πολυ να παρω τη Μαρια να παμε μεχρι το μινι μαρκετ να αγορασουμε γαλα και ψωμι γιατι ηθελα να φτιαξω πουρε με το γαλα. Ηθελα να την παω μεχρι τις (αθλιες, εστω) κουνιες μας μετα τα ψωνια αφου ο καιρος ειναι τελειος, αλλα θα επρεπε να την παρω αγκαλια στις σκαλες και αυτο ειναι αδυνατο.. Τωρα περιμενω να σχολασει ο Βασιλης και να μου φερει το γαλα για να κατσω να φτιαξω τον πουρε και μετα θα ξαπλωσω. Ισως τον πεισω να την παει μια βολτα το απογευματακι αφου εχει καλο καιρο. Αυτα απο εμας..

Γιωτα εχω ξεχασει το κινητο στη μαμα μου, θα μου το φερει ο Βασιλης τωρα που θα γυρισει απο τη δουλεια. Συγγνωμη που δεν σου απαντησα, το σταθερο το εχω κλειστο, αν θελεις στειλε μου πμ με το σταθερο σου να ξερω ποιο ειναι να το σηκωνω οταν το εχω ανοιχτο! :)

Σοφακι πως παει σημερα η δουλεια?

Μαριανδ να χαιρεσαι το Δημητρακη σου, να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!

Ειρηνη να χαιρεσαι τον καλο σου, να ειστε παντα ενωμενοι και αγαπημενοι!

Σονια να χαιρεσαι κι εσυ το συζυγο, να περασετε ομορφα με την Κυριακουλα!

Μαρια σε εχω χασει τελευταια.. Σε σκεφτηκα εχθες που ηρθαμε αλλα εκατσα τοσο λιγο και ημουν τοσο χαλια που ειπα αστο καλυτερα!

Γλυκουλα πλησιαζει η 1/11 ε? Πως αισθανεσαι?

Και το Ναταλακι εχει να γραψει καιρο, ελπιζω να ειναι καλα και να μην της βγαζουν την ψυχη τα διδυμακια της!

Α!Να μην ξεχασω: Εκλεισα ραντεβου στο baby beauty (ειναι αλυσιδα παιδικων κομμωτηριων) στη Γλυφαδα, την Τριτη στις 12 το πρωι για να κουρεψουμε λιγακι τη Μαρια! Αααχχ.. Το 1ο κουρεμα της τσουγδως!!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα....

φαιη μου ελπιζω να μην ηταν τιποτα ανησυχητικο και να γινεις μια χαρα ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα!!!

αγχωνομαι που φτανει η ημερα να επιστρεψω γιατι δεν πολυ θελω και τα χρηματα ειναι λιγα αλλα τι να κανω???μου χρειαζονται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!! Να τους χαίρεστε :D

Φαίη και εγώ σε έχω πεθυμήσει. Χθες είχαμε πάει στο Φιτσιάλο και σκεφτόμουν την άλλη φορά που συναντηθήκαμε τυχαία. (Δεν ευχόμουν να αρρωστήσει το Μαράκι, προς Θεού:!: αλλά κανένα εμβόλιο ίσως...)

Ελπίζω αυτό με την αιμοραγία να μην είναι κάτι.

Ελένη καλή αρχή με την δουλειά. Μέχρι να πας είναι το δύσκολο.

Γιώτα καλό ταξίδι και καλά να περάσετε σε Παρίσι και Λονδίνο!!!!!

Μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας αλλά είναι δύσκολο να γράψω γιατί συνήθως κρατάω την Ιφιγένεια αγκαλιά. Προσπαθώ να πληκτολογήσω με το ένα χέρι αλλά μου πέρνει χρόνο και αυτή δεν θέλει να κάθεται για πολλή ώρα σε ένα μέρος. Αφήστε, έχω μπλέξει.

Ανυπομονώ για τη συνάντηση στον παιδότοπο που έγινε αιτία διαμάχης στο άλλο parents. Έτσι δεν είναι maria nd ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

maria nd ποιος σε εκνευρισε παιδι μου? Βασικα πηγα να ψαξω στο αλλο parents (κουτσομποοοοοολαααα, κραχτε με ελευθερα :mrgreen:) αλλα δεν βρηκα κατι.. Βασικα γιατι εγινε αιτια διαμαχης?

Μαρια εμβολιο εχουμε στις αρχες Δεκεμβρη. Αλλα θα σε δω νωριτερα, στις 5/11! ;)

gM4vp2.png

Ωωωχχ.. Το βρηκα το θεμα με τον παιδοτοπο...

Ενταξει, μου φανηκε καπως, ισως επειδη εχουμε ασχημη εμπειρια απο τον αλλο παιδοτοπο αλλα αν ειναι να σας δω......... Ας ειναι!

Παντως ρε παιδια, πραγματικα φοβαμαι.. :?

Μαριες εσεις που εχετε παει, τα προσεχουν τα παιδια? Δεν εννοω να κατσω να πιω καφε και να αφησω τη Μαρια μονη της αλλα γενικοτερα τι τακτικη ακολουθουν σε περιπτωση που ενα παιδι χτυπησει καποιο αλλο?

gM4vp2.png

Επισης κοριτσακια (η Γιωτα το εχει δει ηδη), θα ηθελα τις γνωμες σας και πανω σε αυτο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1762367#post1762367

gM4vp2.png

καλησπερα χαρες!!!!!!να σας ευχαριστησω ολες και ευχομαι και σε σας ολαααααααααα τα καλα !!!

σοφια να χαιρεσαι και εσυ τον αντρα σου!!να ειναι πολυχρονος

.

φαιη τελικα ολα καλα τωρα μετα την αιμοραγια?εισαι καλα τωρα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...