Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?πως περασατε το σκ?

εμεις το σαβατο οπως εγραψε η φαιη πηγαμε μαζι στις κουνιες ωραια περασαμε!βεβαια η δικια μου δε ξεκολλαγε απ τον πατερα της τι μπαμπακιαση ειναι αυτη πια!ουτε να με φτυσει εμενα!την κυριακη την πηγα στη μαμα μου κ πηραμε ταινια να δουμε με τον αντωνη(το υ.γ σ αγαπω) καλη ηταν δε μπορω να πω συγκινηθηκα:-P

μαρια νδ σ ευχαριστω για την απαντηση.για την αλλη παρασκευη ειναι η συναντηση ε?

γιωτα μπραβο στα φαγανα αγορακια σου!και σε σενα εννοειται κανεις πολυ καλη δουλεια!καλα να περασετε στο ταξιδι σας ελπιζω να ερθουν ολα οπως τα εχετε σχεδιασει.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τους συγγενείς από την Αμερική και είμασταν λίγο busy. Φύγανε το Σαββατό τα ξημερώματα. Την Κυριακή είχαμε το μνημόσυνο της γιαγιάς του Διονύση. Από σήμερα ξανά στα γνωστά.

Ίσως χρειαστώ ένεση καφεΐνης :mrgreen: γιατί είμαι μόνο με δύο ώρες ύπνο, μιας και η Ιφιγένεια κοιμήθηκε στις 5 το πρωί. Δεν ξέρω τι την είχε πιάσει:roll:

Γιώτα για το νυχτερινό ξύπνημα (κοίτα ποιος μιλάει θα μου πεις τώρα :lol: )ίσως να μην είναι θέμα φαγητού, αλλά ανασφάλειας. Το έκανε ο Ευριπιδής αυτό. Ενώ κοιμόταν ολόκληρη τη νύχτα από 38 ημερών, όταν πήγαινε ταραγμένος για ύπνο ή είχε δύσκολη ημέρα, ξύπναγε τη νύχτα έπινε γάλα και ξανακοιμόταν.

Ελπίζω να αντέξω μέχρι το βράδυ για να δω το Νησί.

Φιλάκια σε όλες:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαρακι θα σε στενοχωρησω(κ σενα κ οσες το βλεπουν) δυστυχως δεν θα εχει το νησι σημερα εχει διακαναλικη συνεντευξη του παπανδρεου το βραδυ(γ@μω το κερατο του ορεξη ειχα ν ακουσω τον π@π@ρα:twisted:) εχει αυριο σε επαναληψη τα 2 πρωτα επεισοδια παντως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μαρια ισως να εχεις δικιο.

Ενω ξυπναει με τσιριδες και δειχνει οτι πειναει δεν πινει πανω απο 50γρ γαλα.

Δεν ξερω αν οντως του λειπει τοσο λιγο γαλα ή αν ξυπναει απο ανασφαλεια.Σκεφτηκα να τον βαλω στο ρηλαξ οπως μου ειπε κ η Φαιη αλλα φοβαμαι μη σηκωθει ο Τασος και τον χτυπησει γιατι ειναι λιγο ατσουμπαλος με τα μωρα.

Εκτος αν βαλω το ρηλαξ διπλα μου.....θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ να δω πως θα παει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα

Τελικά μετά το μπούκωμα ήρθε η σειρά του πυρετού και επειδή φοβήθηκα για τα αυτιά την πήγαμε στο Παίδων το σάββατο, αλλά είχε (ευτυχώς μόνο) κόκκινο λαιμό :( Για αυτό και ο πυρετός.. τώρα ο πυρετός έχει υποχωρήσει, αλλά σκέφτομαι να μην την πάω παιδικό αυτή την εβδομάδα, να συνέλθει πλήρως μην κολλήσει κάτι άλλο αμέσως... Δύσκολη όντως η πρώτη χρονια στο παιδικό :(

Μαρίανδ πόσο πολύ λυπήθηκα που δεν καταφέραμε να έρθουμε και εμεις στο πάρτυ..τι κρίμα που είναι να τα χάνει αυτά η Κυριακή, αλλά ελπίζω σιγά-σιγά θα συνέλθει.. Βέβαια σκέφτομαι να της κάνω ανοσολογικές εξετάσεις για να σιγουρευτώ ότι όλες αυτές οι ιώσεις έχουν απλά να κάνουν με το γογονός ότι πάει σταθμό και δεν είναι κάτι άλλο.. Απλά έχω αγχωθεί πάρα πολύ... Τελος πάντως δεν θέλω να σας απασχολήσω άλλο με το θέμα

Γιώτα να περάσετε όμορφα στο Λονδίνο, ταξίδι αναψυχής;

Ελένη καλή αρχή στη δουλειά σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρακι θα σε στενοχωρησω(κ σενα κ οσες το βλεπουν) δυστυχως δεν θα εχει το νησι σημερα εχει διακαναλικη συνεντευξη του παπανδρεου το βραδυ(γ@μω το κερατο του ορεξη ειχα ν ακουσω τον π@π@ρα:twisted:) εχει αυριο σε επαναληψη τα 2 πρωτα επεισοδια παντως.

Τιιιιιιι, όχι απλώς δεν θα έχει Νησί, δεν θα έχει και τίποτα άλλο; :evil::evil::evil::evil::evil:

Μου φαίνεται ότι θα πάω πολύ νωρίς για ύπνο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γιώτα να περάσετε όμορφα στο Λονδίνο, ταξίδι αναψυχής;

Ναι ταξιδακι αναψυχης!!!!!Χωρις παιδια,απλα ειναι η αδερφη μου Λονδινο και θα παμε εκει για 4 μερες για να μην πληρωσουμε διαμονη.

Μου ειχε ταξει ενα ταξιδι ο συζηγος οταν θα γεννουσα τα διδυμα και το κανονισαμε για τωρα!!!!!Αργοτερα που θα μεγαλωσουν λιγο τα παιδια δε θα μπορουμε να φευγουμε μονοι μας!!!!:-P:razz::-P:razz:

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις μια χαρα οσο παμε και θεριευουμαι το μονο που με απασχολει γαμωτο ειναι οτι εχει μειωσει δραματικα το γαλα του και δεν ξερω τι να τον κανω!!!ο γιατρος δεν μου ειπε κατι ομως τρωει πολυ λιγο γαλα!!!

σημερα πηγα επιτελους στον γυναικολογο για τεστ παπ ελπιζω να ειναι ολα καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις μια χαρα οσο παμε και θεριευουμαι το μονο που με απασχολει γαμωτο ειναι οτι εχει μειωσει δραματικα το γαλα του και δεν ξερω τι να τον κανω!!!ο γιατρος δεν μου ειπε κατι ομως τρωει πολυ λιγο γαλα!!!

σημερα πηγα επιτελους στον γυναικολογο για τεστ παπ ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Νομίζω λίγο πολύ όλα τα παιδάκια περνάνε φάση κάποια στιγμή και λιγοστεύουνε την ποσότητα του γάλακτος. Μήπως να του άλλαζες γάλα;

Καλά αποτελέσματα για το παπ (και για την δίαιτα!! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω λίγο πολύ όλα τα παιδάκια περνάνε φάση κάποια στιγμή και λιγοστεύουνε την ποσότητα του γάλακτος. Μήπως να του άλλαζες γάλα;

Καλά αποτελέσματα για το παπ (και για την δίαιτα!! )

σ ευχαριστω πολυ μαρακι...

το ειπα και εγω στον γιατρο να το αλλαζαμε αλλα ειπε οχι να το κανω μονη μου χωρις να τον ρωτησω?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσακια!τι κανετε?

μπηκα να ευχηθω ........

μαρακι να χαιρεστε το δημητρακι σας παντα να σας κανει περιφανους!!καιφυσικα και το νικολακι σας να το χαιρεστε !!!!!οπως ποθεις να τα καμαρωσεις και τα δυο!!!

φιλια και σε ολες τις υπολοιπες φιλεναδιτσες και στα παιδακια σας!!

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!!

Μαρια νδ να χαιρεστε τον Δημητρη σας!!!!Να ζησει σαν τα ψηλα βουνα κι εσεις να τον καμαρωνετε!!!!!

Εμεις περασαμε αλλη μια νυχτα ξενυχτοντας!!!!Ο Θανος ξυπνησε στις 4 και του εδωσα γαλα,ηπιε 50γρ και μετα επειδη εκλαιγε παλι,αλλα γαλα δεν επινε τον πηρα στο κρεβατι μου......εκλαιγε χειροτερα,λες και τον εβαλα κατω απ το ντους!!!!!

Τελικα ξυπνησε ο Τασος αφου ειχε παει 5 κ ηρθε στο κρεβατι μας,οποτε εβγαλα τον Θανο,τον πηγα στην κουνια του κ σηκωνομουνα συνεχεια για να του βαλω πιπιλα και να του δινω γαλα που φυσικα δεν επινε........κοιταζε το περιστρεφομενο και μιλουσε και γελουσε....μα πως το εβλεπε μες στο σκοταδι?????

Τωρα στις 8 00 τα αλλαξα πανα,ρουχα και τα ταισα και ο Θανος επεσε ξερος.....μολις τον ακουμπησα στην κουνια μου σκαει ενα χαμογελο και κοιμαται....αλλα αρχισε ο Χρηστος την γκρινια....τελικα κοιμηθηκε κ αυτος στο ρηλαξ......

Στις 11 00 θα ερθει η κοπελα που μου κραταει τα διδυμα για να παμε στο ΙΚΑ για το εμβολιο και μετα θα παω να παρω τον Τασο απ τον παιδικο.......

Τωρα θελω να μαζεψω νεροχυτη και να ντυθω γιατι ειμαι ακομη με το νυχτικο.....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ να χαιρεσαι το δημητρακη σου!

σονια τελικα την κυριακη την κρατησες σπιτι?νομιζω ειναι καλυτερα ετσι μη κολλησει κατι χειροτερο.πως ειναι σημερα?σε καταλαβαινω για τις εξετασεις αν ειναι να μειωθει το αγχος σου τοτε να τις κανεις να ησυχασεις.

ελενη καλα αποτελεσματα στο παπ!συμφωνω με τη μαρια ολα τα παιδακια περνανε φασεις που δε θελουνε το γαλα.δοκιμασε να της δωσεις καποιο αλλο δεν εχεις να χασεις τιποτε.

ασχετο.. η φαιη που ειναι?δεν εγραψε χτες...ελπιζω να εισαι καλα φιλεναδα κ να μη μπηκες λογω χρονου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...