Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαράκι που είσουνα σήμερα; Εισαστε όλοι καλά;

Φαίη ευτυχώς που δεν πονάς! Και αυτός ο μακάκας βρε παιδί μου τι ζόρι τραβάει δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως αν δείχνεις πως φοβάσαι είναι χειρότερα. Παίξτο αδιάφορη και θα σταματήσει (γνώμη μου έτσι, μην με παρεξηγήσεις)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη ευτυχώς που δεν πονάς! Και αυτός ο μακάκας βρε παιδί μου τι ζόρι τραβάει δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως αν δείχνεις πως φοβάσαι είναι χειρότερα. Παίξτο αδιάφορη και θα σταματήσει (γνώμη μου έτσι, μην με παρεξηγήσεις)

Γιατι να σε παρεξηγησω βρε Μαρια μου, αφου εχεις δικιο.. Οσο φοβαμαι τα κανω χειροτερα, αλλα εκεινη την ωρα με κυριευει ο πανικος και τα κανω σκ@τα!

Για πες για τον παιδοτοπο! Ποιος ειναι? Ποσο κοστιζει η εισοδος? Εγω και οι υπολοιπες που εχουμε τοσο μικρα μπεμπακια επιτρεπεται να ειμαστε εκει και να επιτηρουμε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λογικό να φοβάσαι και εγώ θα φοβόμουνα.

Λοιπον ο παιδότοπος είναι σχετικά κοντά στο αναψυκτήριο, η είσοδος δεν θυμάμαι πόσο είναι, νομίζω 7 ή 8 ευρώ. Φυσικά μπορείς να επιτηρείς, εδώ προσέχω τα δικά μου που είναι κοτζάμ γαιδούρια!! Και οι κοπέλες είναι παρα πολύ καλές. Να φανταστείς στις αρχές που φοβόντουσαν να μπούνε, έβγαζα τα παπούτσια μου και έμπαινα και εγώ μέσα!! Εμείς πηγαίνουμε συνέχεια, μας ξέρουνε όλες οι κοπέλες!!! Εξάλλου κάθεσαι κοντά και έχεις οπτική επαφή.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ωραια Μαρακι! Χαιρομαι!

Να σου πω την αληθεια θελω να ειμαι κοντα της γιατι ειναι πολυ μικρη ακομα αλλα επισης θελω να την αφησω λιγο με τα υπολοιπα παιδακια χωρις να με αισθανεται συνεχεια πανω απο το κεφαλι της!

Μετα απο εκεινο το περιστατικο τους ψιλοαπεχθανομαι τους παιδοτοπους αλλα για να λες πως το προσωπικο ειναι καλο, θα ερθουμε!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Πως ειστε?Εμεις ακομη ξενυχταμε με τον Θανο....δεν ξερω τι να κανω να κοψει το βραδυνο ξυπνημα......ενω ο Χρηστος κοιμαται ολη νυχτα.......

Ο Τασος χτες που γυρισε απ τον παιδικο σταθμο,αφου ειχε κοιμηθει μονο μιση ωριτσα εκει,στο σπιτι το μεσημερι δεν κοιμηθηκε καθολου.Τον εβαζα για υπνο και σηκωνοτανε και κατεβαινε απ το κρεβατι.Τελικα εκατσε καμια ωριτσα και χουζουρεψε στο κρεβατι αλλα δεν κοιμηθηκε,ειχε πολυ υπερενταση!!!!Το απογευμα στις 17 00 εφυγε ο Βασιλης για το μαγαζι και τον πηρε και τον πηγε στους γονεις μου.Αφου πηγε στις κουνιες και επαιξε,κατα τις 21 00 τον βαλανε για υπνο και επεσε ξερος!!!!Ξυπνησε σημερα στις 8 30!!!!!Χρειαζοταν ξεκουραση,ενω εδω στο σπιτι ξυπναει καθε μερα απο τις 06 00....απ οτι φαινεται ενοχλειται απο τη φασαρια που κανει ο Θανος το βραδυ,δεν ειναι και ευκολο να νυσταζεις και να ακους ενα μωρο να κλαιει....αρα δεν ξεκουραζεται στο σπιτι του και δεν ξερω τι να κανω.....σας ζαλισα πρωι-πρωι αλλα με απασχολει αρκετα....Η καλυτερη λυση ειναι να παμε σε μεγαλυτερο σπιτι!!!!Να εχει τουλαχιστον ο Τασος δικο του δωματιο,αλλα αυτο δε γινεται.....οποτε καπως πρεπει να κοψω το βραδυνο του Θανου,ετσι ωστε να μην κλαιει.....δωστε μου καμια ιδεα!!!!!Εκτος απο το χαμομηλι που το εχω δοκιμασει και δεν πιανει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ελενη καλη αρχη στη δουλεια σου!με τι ασχολεισαι?(δε θυμαμαι αν μας ειχες πει:oops:)

για τη συναντηση στο παιδοτοπο κ εγω -εκτος απροοπτου παντα- ειμαι μεσα.μονο ν αμου πει καποια που ακριβως ειναι γιατι δεν εχω ιδεα.και κατι ακομα μη γελασατε αλλα πρωτη φορα θ απαμε σε παιδοτοπο...την ειδοδο την πληρωνουμε και οι 3 η ειναι μονο για το παιδι?

γιωτα δυσκολα τα πραγματα αν υπαρχει η δυνατοτητα να πατε σε μεγαλυτερο σπιτι σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση.αλλιως ισως να επαιρνες στο δωματιο σου το θανο να κοιμαστε μαζι τουλαχιστον μεχρι να στρωσει ο βραδινος του υπνος(μπορει να λεω κ βλακειες δε ξερω αν σε βολευει αυτο).ελπιζω να φτιαξει η κατασταση συντομα!

εμεις λεμε να παμε καμια βολτα εξω εχει τελεια μερα σημερα δε μου παει η καρδια να την κρατησω μεσα με τιποτε.

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτα δυσκολα τα πραγματα αν υπαρχει η δυνατοτητα να πατε σε μεγαλυτερο σπιτι σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση.αλλιως ισως να επαιρνες στο δωματιο σου το θανο να κοιμαστε μαζι τουλαχιστον μεχρι να στρωσει ο βραδινος του υπνος(μπορει να λεω κ βλακειες δε ξερω αν σε βολευει αυτο).ελπιζω να φτιαξει η κατασταση συντομα!

Κι εγω θελω ενα μεγαλυτερο σπιτι...αλλα δυστυχως δε γινεται...εκτος αν μου πεσει το τζοκερ!!!!!Τοτε θα παρω ενα πολυ μεγαλο σπιτι και δυο κυριες εσωκλειστες!Μια να φροντιζει τα παιδια και μια να φροντιζει το σπιτι....χαχαχαχα....ωραιο ονειρο απατηλο!!!!!

Το σκεφτηκα κι εγω αυτο για το δωματιο μας,τουλαχιστον οταν ξυπναει να σηκωνομαι αμεσως και να μην προλαβαινει να τον ακουει ο Τασος,αλλα τωρα που μεγαλωνουν τα διδυμα δε θελω να τα μαθω ετσι.....εδω τον Τασο δεν τον ξεκολλουσαμε απ το δωματιο μας.....

Και παντα τα ταιζω πριν να κοιμηθω για να μην ξυπνανε το βραδυ αλλα αυτος ο Θανος ξαναπειναει!!!!Ειναι ο φαγανουλης μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ελενη καλη αρχη στη δουλεια σου!με τι ασχολεισαι?(δε θυμαμαι αν μας ειχες πει:oops:)

ειμαι γραμματεας σε μια σχολη χορου στον βυρωνα ημιαπασχοληση αλλα μ αρεσει...εχω ενα χαρτζιλικι γιατι απο τον πατερα του δυσκολα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

για τη συναντηση στο παιδοτοπο κ εγω -εκτος απροοπτου παντα- ειμαι μεσα.μονο ν αμου πει καποια που ακριβως ειναι γιατι δεν εχω ιδεα.και κατι ακομα μη γελασατε αλλα πρωτη φορα θ απαμε σε παιδοτοπο...την ειδοδο την πληρωνουμε και οι 3 η ειναι μονο για το παιδι?

Σοφία μόνο το παιδί πληρώνει είσοδο και ο γονιός παίρνει καφέ, χυμό ότι θέλει.

Ελένη κρίμα που δεν θα έρθεις. Καλή αρχή στη δουλειά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Πως ειστε?

Εμεις σημερα ξυπνησαμε νωρις - νωρις, στις 7μιση αλλα την εβγαλα εξω στις 8. Ηπιαμε το γαλα μας, φαγαμε το τοστακι μας (εχουμε φτασει να κανουμε 6 γευματα την ημερα και αμα υπολογισω και τις μερες που τρωμε και αυγο, κανουμε 7! Η φαγανουλα μου!! :D) και μας πηρε τηλεφωνο η Σοφια με τον Αντωνη. Σκεφτηκαν επειδη εχει καλο καιρο σημερα να ερθουν μια βολτα απο τα λημερια μας και μας πηραν για να κανονισουμε για κουνιες! Οποτε ταϊσα το μικρακι μου φρουτοκρεμα και μετα ηρθαν και μας πηρανε (ο Βασιλης δουλευει μεσημερι σημερα) και πηγαμε στις κουνιες στην Αναβυσσο γιατι οι δικες μας δεν βλεπονται! Καλα περασαμε, ξεθεωθηκα να τρεχω με το Μαρακι και να κανω τσουληθρα μαζι της (η τσουγδω ηθελε συνεχεια να κατεβαινει τη μεγαλη που ειναι για μεγαλα παιδια), αλλα χαλαλι της γιατι ειχα να βγει παααααρα πολυ καιρο εξω. Την καημενη ολο απο σπιτι σε σπιτι την πηγαιναμε! Μου τα χαλασε βεβαια καποια στιγμη γιατι ηθελε να κατεβει στη θαλασσα και δεν ηθελα να την αφησω γιατι θα βουτουσε μεσα, ειμαι σιγουρη (ειδατε η γοργονα μου? :mrgreen:) και ψιλοεβαλε τα κλαμματα αλλα μετα απο λιγο ξεχαστηκε και συνεχισαμε κανονικα. Οπως σας λεω τοσο καιρο κι εγω, σημερα διαπιστωσαν και τα παιδια ποσο "αδειοι" ειμαστε τωρα που χειμωνιασε! Ουτε καν η καντινα που περναμε καφε στις κουνιες δεν ηταν ανοιχτη! Τελικα μας εφεραν πισω στις 3 και φυγανε για το σπιτι τους. Εγω ταϊσα τη Μαρια και την εβαλα για υπνο και τωρα καθομαι. Η αληθεια ειναι πως νυσταζω αλλα περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να ξυπνησει και δεν ξαπλωνω γιατι θα σηκωθω με πονοκεφαλο! Το απογευμα θα την παρω να παμε μεχρι το μινι μαρκετ να αγορασω σερβιετακια (μιλαμε εχω πολλα υγρα, ισως λογω της επεμβασης, τοσα πολλα ομως που νιωθω σαν κατουρημενη! :oops:) και ισως κανουμε μια βολτα κι απο τις δικες μας κουνιες! Αντε να ξεδωσει κι εκεινη λιγο! Αυτα τα ολιγα και απο εμας!

Γιωτα εχεις παρατηρησει να το κανει αυτο οταν κοιμαται στην κουνια μονο? Θελω να πω, αν τον κοιμισεις στο ριλαξ, θα ξυπνησει κι εκει ή θα το παει σερι μεχρι το πρωι? Ρωταω γιατι η Μαρια στην κουνια κοιμοταν σπασμενα τεταρτα (ουτε καν μισαωρα), ενω στο ριλαξ ξυπνουσε καθε 4ωρο και αργοτερα κοιμοταν οοοοολο το βραδυ εκει. Ειχα ρωτησει τον παιδιατρο και μου ειχε πει πως δεν υπαρχει προβλημα, μπορει να κοιμαται στο ριλαξ, αρκει να το εχω ρυθμισμενο στις 45 μοιρες κλιση! Τωρα αν το εχεις δοκιμασει και παρολαυτα ξυπναει και στο ριλαξ, δεν ξερω τι γινεται.. Ενα μεγαλυτερο σπιτι με δυο αποκλειστικες οπως λες κι εσυ, θα ηταν η τελεια λυση αλλα που? Κουραγιο φιλεναδακι! Θα τον στρωσεις που θα παει! :)

Γλυκουλα με το καλο να επιστρεψεις στη δουλεια σου!

Μαριανδ ευχαριστουμε για τη διευκρινιση! ;)

Μαρια που βρισκεσαι? Εχεις 2 μερες να γραψεις νομιζω! Ολα καλα? :roll:

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια. Που χαθήκατε πάλι σήμερα;

Εμείς πήγαμε στο πάρτυ στον παιδότοπο το πρωί και μετά βόλτα στην Αθήνα με το μετρό. Είχε πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα και ευχαριστηθήκαμε όλοι την βόλτα μας!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα εχω εξοντωθει..

Εκανα μεταφορα στις ντουλαπες (αν θυμαστε στις αρχες του καλοκαιριου ειχα παει τη Μαρια στο δικο μου και το δικο μου στης Μαριας, αλλα τα ρουχα τα ειχα αφησει οπως ητανε και οπως καταλαβαινετε στο βρεφικο ειχε ρουχα ενηλικων και στο ενηλικων ειχε βρεφικα.. :lol:). Κουραστηκα αρκετα γιατι η Μαρια δεν κοιμηθηκε το μεσημερι και ο Βασιλης δουλευε παλι μεσημεριανο ωραριο σημερα.. Πριν λιγο σχολασε και τον περιμενω να δει την τσουγδω λιγακι και να τη βαλω για υπνο!

Μετα θα χαζεψω λιγο στην τηλεοραση και θα πεσω κι εγω με τη σειρα μου!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

gM4vp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Πως ειστε μανουλιτες????Εμεις ειμαστε καλα,συνεχιζουμε τα ξενυχτια φυσικα με τον Θανο....αυριο εχουμε εμβολιο στο ΙΚΑ.Προχτες τα ζυγισα και ο Χρηστος ειναι 6500 και ο Θανος 6300.....γινανε θρεφταρακια!!!!!

Ο Τασουλης εφυγε για το σχολειο με τον μπαμπα του!Τα διδυμα ξυπνησανε,φαγανε και τωρα καθονται στην κουνια τους και μιλανε στο περιστρεφομενο,κανουν ολο φωνουλες!!!!Εχουν πολυ γελιο!!!!!!

Την Πεμπτη φευγουμε για Λονδινο και ανυπομονω.Βεβαια θα παμε μεσω Παρισιου αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις απεργιες.Εστειλε η Ναταλια ενα e-mail στο τραινο το eurostar και της απαντησανε οτι δεν εχουν απεργια στις 28...το θεμα ειναι ομως να φτασουμε μεχρι εκει.Εστω μετρο ή ταξι κατι θα λειτουργει,αλλιως μας βλεπω να μενουμε στο Παρισι....χαχαχαχα θα εχει πολυ γελιο!!!!!Θα τρεχουμε!!!!!Αλλα δεν πειραζει,οτι ειναι να γινει,θα γινει!!!!

Παω να μαζεψω νεροχυτη και θα επιστρεψω!!!!

Αντε ξυπνηστε να πιουμε καφε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...