Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας!!!φαιη μου σιδερενια και ολα θα τελειωσουν εδω θα το δεις!!!

εμεις ημασταν μεσα στην γκρινια σημερα και το κλαμα και τον πηγα στις κουνιες και ηρεμησε ευτυχως...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Φαιη πως ξημερωσες????Ελπιζω να εισαι καλυτερα!!!!

Μαρια respect στον Ευριπιδη....ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Σοφια πως ειναι η Ελισαβετ σημερα????

Μολις εβαλα μοσχαρακι κοκκινιστο στη χυτρα,σιδερωσα ενα πλυντηριο και εβαλα αλλο ενα να απλωσω.Αν προλαβω θα βαλω και δευτερο......

Χτες το μεσημερι πηγα στον ορθοπαιδικο επειδη με ποναει το χερι μου απο τον Ιουνιο,θεωρησα πως ειναι τενοντιτιδα κ πηρα ενα ναρθηκακι αλλα επειδη δεν περασε τοσο καιρο πηγα.Μου ειπε οτι εχουν μπλεχτει τα νευρα κ εχει δημιουργηθει ενας κομπος,ο οποιος φαινεται στον καρπο και μου εγραψε ενα ναρθηκακι το οποιο θα παρω σημερα και αν δεν περασει θα χρειαστει μικροχειρουργειο.Με τοπικη ναρκωση μια τομουλα κτλ κτλ........ελπιζω με το ναρθηκακι να περασει να μη χρειαστει χειρουργειο γιατι θα χρειαστει και καποιες μερες να μη σηκωνω βαρος,το οποιο ειναι αδυνατο......και χτες το βραδυ οταν ξαπλωσα σκεφτομουν πως αν το αφησω μπορει να μου κοψουν το χερι και διαφορες χαζομαρες.....και οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και το δεξι!!!!!!Τεσπα.....ο χρονος θα δειξει και αν χρειαστει κ χειρουργειο θα τα βγαλουμε περα!!!!!!

Σημερα εχουμε μηνογενεθλια!!!!!Γινομαστε 3 μηνων!!!!!!Ναι ναι μεγαλωσαμε αλλα ο Θανουλης μου δε λεει να κοψει το βραδυνο!!!!!!!

Τα λεμε μετα!!!!Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!

φαιη καλη και γρηγορη αναρρωση να εχεις!ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα κ να μη πονας τοσο.

μαρια απαιχτος ο ευριπιδης πολυ γελιο εριξα!

γιωτα ευχομαι να αποφυγεις το χειρουργειο περαστικα!να χαιρεσαι τα διδυμακια σου χαρουμενα μηνογενεθλια!

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα.χθες ειχαμε δυσκολο βραδυ δε κοιμοταν καλα εκτος απο βηχα και πυρετο τωρα εχει και καταροη ολα μαζι ρε γμτ:( ευτυχως δεν εχει χασει το κεφι της ακομα.θα ξαναπαρω και το φιτσιαλο γιατι μεσολαβει σκ δε το βλεπω να γλιτωνουμε το αερολιν.εχει και καλο καιρο κ αυτη ειναι κλεισμενη σπιτι πολυ στενοχωριεμαι...:(ας ελπισουμε μεσα στο σκ να ανακαμψει.

κατα τ αλλα εδω στη δουλεια συνεχιζεται το τρεξιμο και σημερα.θα παει σκοινι κορδονι η υποθεση κ αυριο ειμαι σιγουρη...ειπαμε δουλεια δεν ειχε ο διαβολος γ@@@σε τα παιδια του...αι σιχτηρ πια!κ τωρα που ξεσπασα παω να συνεχισω.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Περαστικά στην Ελισάβετ, Σοφία, μην φοβάσαι για το αερολυν, καλύτερα να της το δώσεις να γίνει καλά. Άλλωστε όλοι οι γιατροί λένε ότι είναι το πιο αθώο απ'ολα.

Τη δικιά μου δεν τη βοηθά ιδιαίτερα, μακάρι να τη βοηθούσε και να μην της γύρναγε τις ρινίτιδες σε ωτίτιδες :(:-(:sad::-( Και τώρα λίγο μπουκωμένη είναι (και δεν έχει περάσει εβδομάδα από τότε που τελειώσαμε την αντιβίωση), ας ελπίσουμε ότι θα το περάσει εύκολα.

Αλήθεια κορίτσια, όταν τα παιδιά σας έχουν μπούκωμα ή καταρροή, εκτός από φυσιολογικό ορό τι άλλο χρησιμοποιείτε;

Σιδερένια Φαίη, είσαι ηρωίδα που άντεξες τέτοιο πόνο χωρίς νάρκωση... Ακούς εκεί χωρίς νάρκωση... Εδώ για ένα δόντι σου κάνει νάρκωση (τοπική & 2η αν δεν σε πιάσει), είναι δυνατόν να μην σου κάνει για ολόκληρη επέμβαση!! Όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα, κράτα τη θετική σκέψη μόνο!

Περαστικά και σε σένα Γιώτα για το χέρι σου. Εύχομαι να πάει καλύτερα με το νάρθηκα και άσε τις χαζομάρες περί κόψιμου χεριού....Το σημαντικό είναι ότι πρόλαβες μια κατάσταση πριν χειροτερέψει... και γενικά αυτό πρέπει να είναι κανόνας, αλλά δυστυχώς με όλο το τρέξιμο που έχουμε το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι ο εαυτός μας ... όλα τα άλλα παιδιά, άντρες, σπίτι, δουλειές προηγούνται...

DEMS γέλασα πάρα πολύ με την ιστορία του Ευριπίδη, κορυφαίος!!!! Είμαι σίγουρη οτι και η δικιά μου κάτι τετοια θα λέει στο σταθμό...

Τις προάλλες συζητούσαμε με τον Δημήτρη κάπως έντονα και η Κυριακή μου λέει: "Γιατί μαμά μαλώνεις τον μπαμπά; Τι σου έκανε; Αφού είναι τόσο καλός" Άκου εκεί; Δεν μου φτάνει ένας δικηγόρος στο σπίτι, έχω και δεύτερο, δεν τολμώ να μιλήσω, αμέσως πετάγεται!!!:rolleyes:

ΜαρίαΝΔ. προς το παρόν είμαστε και εμείς μέσα για την Κυριακή, αν και παίζει να πάμε στους δικούς μου το ΣΚ...Δώσε μου καμία ιδέα για δώρο; Στείλε πμ αν θες

Ελένη μην ανησυχείς με τις γκρίνιες του μικρού, θα δεις μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα θα ηρεμήσει. Απλά επειδή δεν μπορούν να εκφραστούν τους βγαίνει σε γκρίνια... μόλις αρχίσει να μιλάει, εκεί να δεις τι θα ακούσεις .. δεν θα βάλει γλώσσα μέσα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα! Για καλη μου τυχη ο Βασιλης ειναι βραδυνος και ετσι ολη μερα δεν κουραστηκα ιδιαιτερα, απλα οταν εφυγε ψιλοπαιδευτηκα γιατι δεν εκανε να σηκωσω τη Μαρια και για να την κανω μπανιο επρεπε να ειμαι καθιστη στη μπανιερα, οπως επισης και για να τη βαλω στην κουνια, εκατσα στην καρεκλα και μετα τη σηκωσα και την εβαλα μεσα στην κουνια. Κατα τα αλλα καλα, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Με παιδευει λιγο το εξης:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1755703#post1755703 αλλα ενταξει, θα αλλαξω νουμερο και ολα καλα. Δεν ηθελα να σας αναστατωσω, απλα σας ενημερωνω για τον ψυχακια που σπαει πλακα μαζι μου!

Γιωτακι μου μη στεναχωριεσαι για το χερακι σου, ολα θα πανε καλα κι αμα χρειαστεις βοηθεια θα χαρω να μου τη ζητησεις!

Σοφια μου καλο κουραγιο με τη δουλεια!

Σονια μου σε ευχαριστω πολυ! Ελπιζω η Κυριακη να τη γλιτωσει την ωτιτιδα αυτη τη φορα!

Μαρια σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες στο αλλο parents. Ξερω πως περνας τα ιδια και χειροτερα με δυο παιδια. Αλλα εισαι βραχος ενω εγω ειμαι βραχος μονο στον ογκο.. Κατα τα αλλα, ειμαι βιταμ! :tongue:

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Πολλα φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σονια περαστικα στην κυριακη ελπιζω να περασει γρηγορα το μπουκωμα κ να μη το γυρισει σε ωτιτιδα.εγω εκτος απο φυσιολογικο ορο της βαζω physiomer 3 φορες τη μερα(θαλασσινο νερο ειναι δε μπορω να πω οτι μας βοηθαει ιδιαιτερα αλλα ειναι λιγο καλυτερα απ τον ορο) και το βραδυ 2 σταγονες otrivin για να ξεμπουκωσει κ να μπορεσει να κοιμηθει.

φαιη χαιρομαι που εισαι καλυτερα!ελπιζω να ησυχασεις απ τον ψυχακια τωρα που θ αλλαξεις νουμερο.αμαν πια με τον καθε τρελλαμενο που κυκλοφορει ελευθερα!:evil:

ευτυχως σημερα η ελισαβετ ειναι καπως καλυτερα συνεχιζεται το μπουκωμα βεβαια αλλα απο χθες δεν εκανε πυρετο κ ο βηχει ελαχιστα.δεν αντεξα χθες κ την πηγα το απογευμα στις κουνιες τρελλαθηκε με τη τσουληθρα δε ξεκολλουσε με τιποτε!ελπιζω να μη τα κανα χειροτερα.

οι υπολοιπες πως ειστε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια

Άντε Παρασκευή σήμερα!!!

Σόνια τα δικά μου είναι συνέχεια με μια μύτη μπουκωμένη, ειδικά ο μικρός, οπότε επειδή δεν κάθονται κιόλας δεν τους βάζω τίποτα!!! Έχω ένα φτιαχτό διάλυμα από το φαρμακείο που μου έχει πει ο παιδίατρος, και ορό. Αλλά με τα χίλια ζόρια να καθήσουνε.

Εχθές το απόγευμα πήγα στον παιδότοπο και πέτυχα και την Ναταλία με τα διδυμάκια!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα!!!!

Περιμενω να ερθει η κοπελα να κρατησει τα διδυμα και να παω να παρω τον Τασο.

Σαν να δροσισε αρκετα σημερα ο καιρος!!!!

Ξεκινησα χτες το βραδυ να διαβαζω "ΤΟ ΝΗΣΙ" που μου εφερε η Φαιη....εχω φτασει στο 10ο κεφαλαιο......

Μιας και διαβασα για τον παιδοτοπο που συναντηθηκατε αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε κι εκει αν εχει κρυο στις 5 Νοεμβριου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μιας και διαβασα για τον παιδοτοπο που συναντηθηκατε αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε κι εκει αν εχει κρυο στις 5 Νοεμβριου!!!!!

Εννωείς αυτόν που πήγα εχθές; Ναι είναι πολύ ωραία! Ωραία ιδέα να συναντηθούμε εκεί. Θα ευχαριστηθούνε και τα βλαστάρια μας!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας,σονια περαστικα στη κορουλα σου το πρωτο χρονο στο παιδικο σταθμο συνηθως ετσι ειναι τα παιδακια κολλανε τα παντα δυστυχως.γιωτα περαστικα στο χερι σου.φαιη σου ευχομαι να γινεις γρηγορα πολυ καλα.μαριανδ χαρηκα που σε ειδα χτες εστω και λιγο.μαρια πως τα παει η ιφιγένεια και ο ευριπίδης ολα καλα?σοφια χαιρομαι που ειναι καλυτερα η ελισαβετ.γλυκουλα εσεις πως τα πατε σημερα με το ευθυμιος?ειρηνη και εσεις πως ειστε?

τα ζουζουνια καλα ειναι αλλα εγω ειμαι πτωμα πολυ κουρασει ειναι με τα δυο,οταν ηταν πιο μικρα δεν ημουν τοσο κουρασμενη.θα ηθελα πολυ να εβρισκα ενα παιδικο σταθμο να τα αφηνα μια φορα την εβδομαδα αλλα δεν θελουν. για ολες τις μερες ζητανε η για δυο φορες αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για δυο φορες και δυο μωρα.τελος παντων.καλη ιδεα να βρεθουμε στο παιδοτοπο αν εχει κρυο.φιλια σε ολες.

l9Iop2.png

Δείτε λίγο αυτό, δεν είναι πολύ καλο;

Ειναι τελειο! Το ανεβασα στο προφιλ μου στο facebook!!!:D

gM4vp2.png

Κοριτσακια ειμαι εντελως γαϊδουρα!

Μπηκα, πηρα το συνδεσμο απο τη Σονια, και ουτε ενα "γεια" δεν ειπα.. Μην με κοροϊδεψετε, αλλα ημουν σιγουρη πως ειχα μπει το πρωι.. :roll: Δεν παω καλαααα!!

Ολα καλα εδω, πλεον δεν ποναω καθολου, που και που νιωθω μια μικρη ενοχληση αλλα τιποτα σημαντικο. Ανυπομονω να περασουν και οι δυο εβδομαδες που κανω τη θεραπεια γιατι με ενοχλει αυτο το βαλε - βγαλε απο κατω :oops:

Οσο για τα τηλεφωνηματα, σημερα ανοιξα το σταθερο μολις σηκωθηκε ο Βασιλης και περιμενα να καλεσει για να σημειωσω ακριβη ωρα και διαρκεια κλησης και να παω στο τμημα στα Καλυβια αλλα δεν καλεσε :roll: Ο Βασιλης εφυγε στις 7 και επειδη εμεινα μονη με τη Μαρια, το αποσυνδεσα παλι. Θα δειξει αυριο!

Κατα τα αλλα καλα..

Οσο για τον παιδοτοπο, κι εγω ειμαι μεσα (αν και δεν σας κρυβω πως μετα την τραυματικη εμπειρια του καλοκαιριου με το παιδακι που εβγαλε την τουφα απο τα μαλλια της Μαριας, τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.. Αλλα αν εχετε εξακριβωσει πως ειναι καλος, τοτε οκ!).

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...