Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες!!!!!

Ναταλία μεγειά το τικεράκι σου!!!!!

Ο μικρός κοιμάται ακόμη.Είχε το απόγευμα μια απίστευτη γκρίνια και έτσι πήγαμε απ τους γονείς μου να υποδεχτούμε την μαμά μου που γύρισε.Κουράστηκε εκεί κ κοιμήθηκε σαν πουλάκι......τώρα περιμένω να ξυπνήσει!!!!!

Θα τα πούμε μετά.

Ειρήνη δεν μας είπες πως τα πάει η πεθερά σου με το πόδι της?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

ναταλια τα καταφερες με το τικερακι πολυ ωραιο ειναι!

γιωτα οταν βρεις χρονο πες μου τι δικαιολογιτικα σου ζητησαν στα κεπ για τον αμκα του τασουλη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμενα! Τι κανετε? Εμεις μια χαρουλα!

Γιωτα μου τωρα υπομονη, τα ξερεις κι απο μονη σου, δεν χρειαζεται να στα λεμε κι εμεις!

Σοφια εγω πηγα με την ταυτοτητα μου και μια ληξιαρχικη πραξη γεννησης της μικρης. Δεν μου ζητησανε τιποτα αλλο και δεν την κρατησανε εκει. Οταν καταχωρησανε τα στοιχεια της μου την εδωσαν πισω. Για να βγαλω εγω χρειαστηκα μονο την ταυτοτητα μου.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για το ΑΜΚΑ του μικρου μου ζητησαν ταυτοτημα δικια μου,το ΑΜΚΑ μου κ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.Αλλα επειδη πηγα στα ΚΕΠ του Δημου που ανηκω το πιστοποιητικο το βγαλανε εκεινη τη στιγμη κ μου δωσανε το ΑΜΚΑ του μικρου.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για το ΑΜΚΑ του μικρου μου ζητησαν ταυτοτημα δικια μου,το ΑΜΚΑ μου κ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.Αλλα επειδη πηγα στα ΚΕΠ του Δημου που ανηκω το πιστοποιητικο το βγαλανε εκεινη τη στιγμη κ μου δωσανε το ΑΜΚΑ του μικρου.

Τελικα ο,τι γουσταρει ο καθενας ζηταει! Εμενα μου εβγαλε πρωτα δικο μου και μετα μου λεει εχετε ληξιαρχικη πραξη γεννησης? Βεβαια εγω ειχα παρει μαζι μου ενα σωρο χαρτια κι ετσι δεν αντιμετωπισα προβλημα. Παντως πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης δεν μου ζητησανε (παρ' ολο που ειχα μαζι μου). :?

Ο,τι να 'ναι...

gM4vp2.png

κοριτσακια σας ευχαριστω!θα παρω κ τα δυο μαζι μου.θα χουμε προβλημα δηλ αν δε της βγαλω αμκα για να γραψουμε οσα εμβολια συνταγογραφει το ικα?του λεω του δικου μου να παει στο δημαρχειο να ζητησει πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(γεννησης ευτυχως εχω κρατησει) αλλα περα βρεχει...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?? Αμα ξερετε και θελετε μου απαντατε! Σημερα το απογευμα ειχαμε παει απο το Σουπερ Μαρκετ που δουλευει η μανα μου να ψωνισουμε γιατι τα ραφια αδειασαν (ειμαστε και φαγανα!!) Εκει που κουβαλουσα λοιπον τις τσαντες (οι οποιες ομολογω πως ηταν αρκετα βαριες) ενιωσα χαμηλα στην κοιλια εναν "σφαχτη" και κατι σαν μπουκωμα απο κατω.. (Ελπιζω να μη φαω κανενα ban απο τη λεπτομερη περιγραφη). Οταν πηγα τουαλεττα σπιτι, βρηκα... ενα αρκετα μεγαλο σε μεγεθος κομματι, μαυρου χρωματος σαν πηγμενο αιμα! Και τοτε συνηδητοποιησα πως εχω να αδιαθετησω απο τις 17/09.. Απο την ωρα εκεινη, δεν ξαναειδα τιποτα ουτε στο χαρτι, ουτε στο εσωρουχο!

Τωρα να σας πω πως τα εχω παιξει?? Εχω πεθανει απο την αγωνια μου.. Στο γιατρο θα παω μετα τις 15 που θα πληρωθει ο Βασιλης το δωρο γιατι τωρα δεν υπαρχει τετοια πολυτελεια! Μηπως το εχει παθει καμμια απο εσας?

Ολα τα κουλα σε εμενα θα συμβουν.. :?

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα ο Τασούλης ξύπνησε στις 5 15 ορεξάτος για παιχνίδι....τελικά σηκώθηκα κι εγώ κατα τις 6 παρά,έφτιαξα το καφεδάκι μου,του έδωσα το γαλατάκι του κ μόλις τώρα ξανακοιμήθηκε......

Φαίη μου δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες....καλύτερα όταν πας στον ιατρό να το δει.Να σου κάνει υπέρηχο μήπως ήταν κάποιο υπόλειμμα απο την προηγούμενη περίοδο.

Εκτος αν είσαι έγκυος.....ή ήσουν χωρίς να το καταλάβεις κ απλά έπεσε.

Μέχρι να πας στον ιατρό καλό θα ήταν να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του το πεις......να σου πει κι αυτός την γνώμη του σαν πιο ειδικός.

Εφ οσον δεν έχεις τίποτα τωρα μη σε ανησυχεί.Θα σου έλεγα να κάνεις μια β-χοριακή αλλά επειδή τα οικονομικά δεν είναι κ πολυ καλά....υπομονη μέχρι να πας στον ιατρό.

Εγώ σήμερα περιμένω την ακατανόμαστη.....μακαρι να μην έρθει......

Αλλα κ τον προηγούμενο μήνα είχα μια μικρή καθυστέρηση 2 ημερών οπότε ακόμη δε λέω τίποτα......

Αυτά τα νέα μας...θα τα πουμε αργότερα!!!!!!

Πολλά φιλιά!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας ευχαριστω!θα παρω κ τα δυο μαζι μου.θα χουμε προβλημα δηλ αν δε της βγαλω αμκα για να γραψουμε οσα εμβολια συνταγογραφει το ικα?του λεω του δικου μου να παει στο δημαρχειο να ζητησει πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(γεννησης ευτυχως εχω κρατησει) αλλα περα βρεχει...

Κανονικά πρέπει να της βγάλεις ΑΜΚΑ.Είναι υποχρεωτικο,είναι αριθμός ασφάλισης.Όσο για το πιστοποιητικό γιατί να πάει στο Δημαρχείο?Βγαζεις κ στα ΚΕΠ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!

φαιη συμφωνω με οσα εγραψε η γιωτα.εχεις να αδιαθετησεις 2 μηνες?κ εγω σκεφτομαι μηπως ησουν εγκυος κ επεσε.ειχες κ αλλη φορα τοσο καιρο καθυστερηση?

γιωτα ευχομαι να δεις συντομα θετικο τεστ!αχ κ εγω θελω δευτερο αν δεν επρεπε να γυρισω στη δουλεια θα το κανα τωρα.για το αμκα πηρα τηλ στα κεπ χθες μου λενε θελουν μονο πιστοποιητικο γεννησεως αλλα το θεμ αειναι οτι πρεπει εγω να παω γιατι λεει εγω την εχω ασφαλισει κ δε μπορει να παει μονος του ο αντωνης.οποτε θα παω τ απογευμα να ρθει κ η μανα μου να κρατησει το παιδι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα δες το από την καλή του πλευρά. Αν είναι πρωινός τύπος ο Τασούλης δεν θα έχεις πρόβλημα με το ξύπνημα όταν θα πάει σχολείο :) Όσο για την ακατανόμαστη, αφού δεν τη θέλεις, σου εύχομαι να σε ξαναεπισκεφθεί το 2011 (καλά είναι;)

Φαίη δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Από 17/09 όμως είναι πολύς καιρός:roll::? πάρε τηλ το γιατρό σου και μήπως να έκανες σε πρώτη φάση και ένα τεστ φαρμακείου; Μήπως να ρώταγες αν σου γράφει τη β - χοριακή το ταμείο σου; (το ΤΕΒΕ π.χ. τη γράφει)

Σοφία, όπως είπε και η Γιώτα, είναι υποχρεωτικό να έχουν όλοι ΑΜΚΑ.

Φιλιά στα ζουζούνια σας!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κοριτσακια μου καλημερα! Εκανα 3 τεστ απο το φαρμακειο και βγηκαν και τα 3 θετικα με πολυυ αχνη γραμμη ομως. Εκανα και τη β' χοριακη το πρωι και βγηκε 30. Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε πως μαλλον υπηρξε κυηση η οποια παλινδρομησε γιατι η χοριακη για τοσο καιρο καθυστερηση ειναι πολυ μικρη. Θα κανω παλι σε 2 μερες να δουμε αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη χρειαστω αποξεση. Αυτα με πολυ επιφυλαξη τα ειπε γιατι μεσω τηλεφωνου δεν μπορει να γινει διαγνωση. Αναμενουμε τα αποτελεσματα της επομενης χοριακης που θα κανω και βλεπουμε! Ας ελπισουμε πως θα πεσει κι αλλο μεχρι να μηδενισει. Ο γιατρος παντως πανω σε αυτο, μου ακουστηκε πολυ αισιοδοξος! Σημερα ειδα και κατι καφετια στο χαρτι, ας ελπισουμε πως απο στιγμη σε στιγμη θα καταφτασει και η περιοδος!

Παω να ταϊσω το βασανακι μου!! Τα λεμε σε λιγακι!

gM4vp2.png

φαιη μου τι να πω?κριμα για την παλλινδρομη αν ηταν αυτο.ελπιζω να μην χρειαστεις αποξεση κ να σου ρθει περιοδος κανονικα.γραψε μας οταν θα κανεις κ την επομενη χοριακη.ευχομαι να πανε ολα καλα κ να ξαναμεινεις εγκυος συντομα-αν αυτο θελεις φυσικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...