Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!σημερα ειχα επεισοδιακη μερα με την μανα μου και τσακωθηκαμε ασχημα...εχει και αυτη τα δικια της αλλα δεν μπορω να κανω κατι...

και το απογευμα για να μην κανω χειροτερασ τα πραγματα πηγα για καφε να ηρεμησω γυρισα εκανα το παιδι μπανιο και τον κοιμησα...

φαιη ολα καλα θα πανε!!μην σκεφτεσαι αρνητικα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκουλα ευχομαι να ειναι απλα ενας μικρος καυγας και αυριο να το εχετε ξεχασει και οι δυο σας!

Ειρηνη σε ευχαριστω πολυ!

Λεω να παω να ξαπλωσω... (Αυτο ειναι το "νωρις" που λεγαμε 2 ωρες νωριτερα :rolleyes:)

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι αρα το αργοτερο στις 9μιση θα ειμαστε σπιτι σου!

Ακομα να ερθεις Φαιη??????

Καλημερα μανουλες!!!!!Δεν κοιμηθηκα πολυ καλα σημερα.

Ο Θανος ξυπνησε στις 1 30 και εφαγε αλλα κοιμηθηκε 2 30...

Στις 2 30 ξυπνησε ο Τασος κ μου ζητουσε γαλα.Αφου του εφτιαξα κ το ηπιε ολο,μου εδωσε το μπουκαλι του κ μου ζητησε κι αλλο....του ξαναεφτιαξα κ το ηπιε....ευτυχως μετα κοιμηθηκε αλλα στις 6 00 με ξυπνησε!!!!!!

Τωρα ειναι στο σχολειο.Τα διδυμα ξυπνησανε στις 8 30 κ φαγανε,αφου ειπανε κι αυτα τις κουβεντες τους κοιηθηκανε παλι.....τωρα περιμενω τη Φαιη με την τσουγδω!!!!!

Ο Χρηστος μου κοιμαται ολη νυχτα-φτου φτου σκορδα!!!!Αλλα γενικα ειναι πολυ γκρινιαρης τα βραδυα....μπορει να γκρινιαζει ολο το απογευμα μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθει....τι να κανω ομως????Υπομονη....θα μεγαλωσουν κ αυτα και θα ηρεμησουν λιγο!!!!

Ξεχασα να σας πω....σημερα το απογευμα στις 18 00 εχουμε ενημερωση γονεων στον παιδικο σταθμο του Τασουλη....

Αρχισα παλι να νιωθω σαν μαμα,γιατι καμια φορα νιωθω σαν τη μεγαλη του αδερφη!!!!!!

Παω να φτιαξω αυγο για την μικρη τσουγδω της Φαιης!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και χαρά σας!

Φαίη όλα καλά θα πάνε σήμερα. Άκου που σου λέω :D

Γεια σας κοριτσακια!

Δεν ειμαι και τοσο καλα και προσπαθω να το κρυψω αλλα δεν τα πολυκαταφερνω..

Πηγα να βαλω τη Μαρια για μπανιο και να της εξηγησω τι θα γινει αυριο αλλα δεν με ακουγε, ειχε αφιονιστει, ηθελε να παιρνει το τηλεφωνο του ντους και να με βρεχει, γκρινιαζε, λες και δεν ηθελε να με ακουσει.... Το αποτελεσμα ηταν αντι να της εξηγησω, να της πατησω μια φωνη και να τη βγαλω εξω απο τη μπανιερα.. Την εντυσα, της εδωσα το γαλα της και δεν ειχα ορεξη να εξηγησω σε κανεναν τιποτα... Τωρα με εχει πιασει το παραπονο και σκεφτομαι μακαβρια.. Για την ακριβεια αναρωτιεμαι αν σημερα ηταν το τελευταιο μου βραδυ, η Μαρια θα με θυμαται ως την "κυρια που την εβγαλε εξω απο το μπανιο φωναζοντας"? :cry:

Λεω να κανω μπανιο, θελω να φτιαξω τα μαλλια μου, πρεπει να ξυριστω κιολας.. Μετα θα φτιαξω κανενα τοστακι και θα προσπαθησω να κοιμηθω νωρις.. (Λεμε τωρα!)

Για τη Μαρία είσαι η μαμά της και μέχρι την εφηβεία θα σου τα συγχωρεί όλα (για μετά δεν ξέρω :lol: )

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σας πω..

Αυριο εχει γενεθλια η μαμα μου, γινεται 51 ετων!

Εκεινη εχει γενεθλια, κι εγω δεν θα εχω κουραγιο ουτε να της κοψουμε μια τουρτα..

Αυτό ήταν, με σακάτεψες :-(

Το ήξερα ότι είμαι το πουρό του topic αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχω μικρότερη διαφορά ηλικίας με τη μαμά σου απ' ότι με σένα. Άστα, χάλια με έκανες. Θα κλαίω μέχρι το επόμενο επεισόδιο από Το Νησί. :cry:

(Μην ψαρώσεις Φαίη, πλάκα κάνω εντάξει; )

Χρόνια πολλά στη μαμά σου, να τη χαίρεσαι!!

Φιλάκια και στις υπόλοιπες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

σημερα η μερα ειχε πολυ τρεξιμο στη δουλεια σπασανε και τα νευρα μου μ ολα τα γραφειοκρατικα τους ενα μπαχαλο λεμε...τεσπα παει αυτο-για σημερα τουλαχιστον.γυρισα μετα κ σπιτι κ με περιμενε σιδερωμα τωρα τελειωσα κ ειπα να μπω να σας διαβασω.

φαιη μου λογικα θα την εχεις κανει τωρα την επεμβαση.πως πηγε?να χαιρεσαι και τη μαμα σου πολυχρονη να ναι!

γιωτα ειμαι σιγουρη οτι θ ακουσες μονο καλα λογια στη συναντηση γαι τον τασουλη ειναι αστερι ο μικρος ετσι κ αλλιως!

χθες ηταν η σειρα της ελισαβετ να αρρωστησει.με πηραν τηλ απ τον παιδικο γαιτι ειχε δεκατα κ γκρινια πηγε ο αντωνης κ τη πηρε νωριτερα μεχρι να γυρισω απ τη δουλεια ειχε ανεβασει 38,1 και σε συνδυσμο με το βηχα δε γλιτωσαμε την επισκεψη στο φιτσιαλο.της βρηκε ακροαστικα και μας ειπε να της δωσουμε ζιρτεκ κ αν δε βελτιωθει μετα απο 3 μερες να κανουμε μασκα με αερολιν:-(σημερα καλυτερα ειναι εχει λιγο πυρετο αλλα ειναι ευδιαθετη.το βραδυ μονο την πιανει ο βηχας κ ταλαιπωρειται μεχρι να κοιμηθει.θα την κρατησουμε ολη τη βδομαδα σπιτι κ απο δευτερα παλι παιδικο.

παω να ετοιμασω το φαγητο της γ αυριο!

φιλια πολλα!(απο μακρια εννοειται)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Περαστικα στην Ελισαβετ.....

Κι εγω μολις γυρισα απ τον παιδικο σταθμο κ εβαλα τον Τασο για υπνο.

Μου εστειλε η Φαιη μηνυμα.Τελικα της εκανε τοπικη αναισθησια και οχι μεθη κ πονουσε παρα πολυ.Δεν την επιασε.Ακομη ποναει και ποναει αρκετα!

Φαιη σιδερενια και γρηγορη αναρρωση!!!!!

Οσο για τον Τασο,Σοφια μου ακουσα τα καλυτερα,εχεις δικιο.Οχι ομως οτι ημουνα μονο εγω που ακουσα καλα λογια,αλλα καλυτερα απ το να ακουγα κατι δυσαρεστο!!!!Για ακομη μια φορα με εκανε υπερηφανη ο μεγαλος μου γιος!!!!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις συνηλθα.. Ηταν μια πολυ δυσκολη μερα για εμενα.. Το πρωι η Μαρια σηκωθηκε στις 6. Την εβγαλα απο μεσα, την ταϊσα, την εντυσα, κατσαμε λιγο και στις 8 ξυπνησα το Βασιλη για να φυγουμε. Φτασαμε στη Γιωτα με ενα τεταρτο καθυστερηση.. Αμα σας πω και το γιατι, θα γελατε μεχρι του χρονου.. Πριν παμε στη Γιωτα, περασα απο το σπιτι της αδερφης μου για να μου πεταξει απο το μπαλκονι το βιβλιο να το δωσω στη Γιωτα. Βγαινει η αδερφη μου εξω, της λεω να το πεταξει λιγο μακρια γιατι απο κατω ειχε παρκαρισμενα αυτοκινητα και εκεινη βαζει τετοια φορα στο χερι της και το βιβλιο σκαει στο μπαλκονι του απεναντι... :roll: Νομιζω πως και να ηθελε, δεν θα το πετυχαινε.. Κατεβαινει ο Βασιλης απο το αυτοκινητο και της λεει : Την επομενη φορα θα σου δωσω λασο να το στειλεις στην Αγιου Βασιλειου.. :lol::lol::lol: Τελικα χτυπησαμε στο γειτονα που μας κοιταζε λες κι ειχαμε πεσει απο τον Αρη και μας το εδωσε!

Πηγαμε στη Γιωτα, καθησαμε, ηπιαμε καφε.. Ηταν πολυ ωραια, ηταν πιο χαλαρα σημερα γιατι ο Τασος το πρωι ηταν στο σχολειο. Η Μαρια ηθελε να ειναι συνεχεια με τα μωρα και οταν φυγαμε, ο Τασος που ειχε γυρισει μολις απο το σχολειο, εδωσε φιλακι στο μαγουλο της Μαριας.. Πιο πολυ λιγωθηκα εγω παρα η τσουγδω! :mrgreen:

Τελικα φυγαμε γυρω στη 1 παρα.. Πηγαμε σπιτι, ταϊσα τη Μαρια φρουτοκρεμα και στις 2 παρα την εβαλα για υπνο. Μπηκα κι εγω να πλυθω και μεχρι να φυγω για το γυναικολογο, ειχε κοιμηθει για τα καλα! Αλλα δυστυχως ξυπνησε στις 3 και 10 κλαιγοντας και με ζητουσε.. :(

Στο γυναικολογο τωρα για την επεμβαση..: Τελικα δεν καναμε μεθη γιατι ειχε μεγαλωσει κι αλλο και εξειχε εντελως απο το τραχηλικο στομιο, οποτε μου ειπε πως μπορουσε να τον βγαλει με μια λαβιδα χωρις ναρκωση. Μου εκανε μια τοπικη, οπου δεν με επιασε καθολου και μολις το αφαιρεσε, προχωρησε σε lazer, θεωρωντας το καλυτερη μεθοδο για να σταματησει και η αιμορραγια. Πονεσα πααααρα πολυ.. Νομιζω πως δεν εχω πονεσει τοσο στη ζωη μου αλλη φορα.. Αφου βγηκα απο το ιατρειο και εστειλα μηνυμα στη Γιωτα επειδη της ειχα πει πως θα της στειλω μολις τελειωσω και της ζητησα να σας ενημερωσει γιατι πιστευα πως δεν θα συνελθω ποτε απο εκεινον τον πονο. Τωρα μου εδωσε μια κολπικη κρεμα για 14 μερες και ceclor των 750 για 4 μερες πρωι - βραδυ. Ομολογω πως ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ποναω πολυ ακομα.. Ακομα κι οταν καθομαι ποναω.. Την ωρα που ημουν πανω στο μπουμ, δαγκωνα το πανω μερος της παλαμης μου και εχω ακομα τα σημαδια απο τα δοντια μου... Τωρα μου ειπε για σημερα και αυριο να μη σηκωσω βαρος και για ενα μηνα οχι πολυ ζεστα ντους και οχι επαφες. Στις 18/11 εκλεισα ραντεβου για να με ξαναδει και να δουμε πως θα πορευτουμε. Οσο για τη βιοψια, θα με στειλει ως "συστημενη" και θα εχω τα αποτελεσματα την Τεταρτη. Ελπιζω να τελειωνει εδω κι αυτο... :?

Κατα τα αλλα καλα, η Μαρια επεσε για υπνο πριν απο ενα τεταρτο περιπου (ηταν ξεθεωμενη) κι εγω εχω κατσει στον καναπε. Πηρα το cosmopolitan γυρνωντας σπιτι, και λεω να αραξω!

Μαρια δεν εισαι πουρο! Εχεις δει πολλα πουρα να ειναι οπως εσυ? Πολυ θα 'θελαν!

Περαστικα και στην Ελισσαβετ, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ!

Σας φιλω ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε .τελος εδω!

οσο για το κοσμοπολιταν και εγω στην ηλικια σου τετοια περιοδικα διαβαζα για να παρω "ιδεες".αφου φοβομουν μην τα διαβασουν οι γονεις μου και με κρεμασουν.πιο αθωο θα ηταν να εβλεπα τσοντα

4ywWp2.png

Αχ Ειρηνακι μου... Πονεσα τοσο πολυ σημερα που ειλικρινα νιωθω μεσα μου πως δεν θα ξαναθελησω να κανω σεξ ποτε στη ζωη μου... Ξερω πως ειναι αντιδραση του οργανισμου λογω του σοκ που πηρα με τετοιο πονο αλλα ειλικρινα πιστευω πως θα περασει μεγαααααλο διαστημα μεχρι να "το μαρσαρω το μηχανακι" (τι αθλια εκφραση ε?) ξανα!

Ουτε στο χειροτερο εχθρο μου αυτο που εζησα σημερα..!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά σου Φαίη μου. Γιατί σε ταλαιπώρησε έτσι αυτός ο doctor, τσιγκουνεύτηκε τη νάρκωση;

Σοφία περαστικά και στην Ελισάβετ. Αυτός ο βήχας βασανίζει πολύ κόσμο.

Γιώτα δεν χρειάζεται να μας πεις τι σου είπαν οι δασκάλες για τον Τασούλη, μπορούμε να στα πούμε και εμείς :D

Σήμερα το απόγευμα είχαν έκθεση βιβλίου στον παιδικό σταθμό. Ο Ευριπίδης κλασικά διάλεξε βιβλίο με δεινόσαυρους, αλλά το θέμα είναι αλλού. Πριν λίγες μέρες τους έβαλαν να φτιάξει το κάθε παιδάκι το δικό του βιβλίο. Ο καθένας ζωγράφισε τις σελίδες του βιβλίου του και υπαγόρευσε την ιστορία στη δασκάλα για να τη γράψει.

Η ιστορία του Ευριπίδη ήταν η εξής:

"Μια φορά και ένα καιρό σε ένα σπίτι ζούσαν ο μπαμπάς, η μαμά, ο Ευριπίδης και η Ιφιγένεια. Μια μέρα πήγαν όλοι μαζί στο ζωολογικό πάρκο και είδαν ένα μωρό καμηλοπαρδαλάκι, λιοντάρια, φίδια, κροκόδειλους και τα δελφίνια. Εκεί συνάντησαν και κάτι φίλους του μπαμπά και της μαμάς. Μετά γύρισαν όλοι σπίτι. Ο Ευριπίδης έπαιζε, η Ιφιγένεια έκλαιγε και ο μπαμπάς με τη μαμά έπιναν καφέ με τους φίλους τους και συζητούσαν". :shock::shock:

Χώρια που έχει κάνει έναν αχταρμά από διάφορα γεγονότα, όπως καταλαβαίνετε, αν τον πάρει κανείς στα σοβαρά, θα μου την πάρει η Πρόνοια την Ιφιγένεια. Ακού εκεί το κάθαρμα "κλαίει η Ιφιγένεια και ο μπαμπάς με τη μαμά πίνουν καφέ και κουβεντιάζουν". Θα με πάνε μέσα για αμέλεια το λιγότερο. :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τελικα αυτη η προνοια εχει να μαζεψει πολυ λαο...

Ειχα ανοιξει θεμα στο parents στην ψυχολογια του γονεα, με τιτλο "τι καινουριο εμαθα σημερα στο παιδι μου".. Το ανοιξα σε μια φαση που ημουν πολυ πεσμενη, πολυ απογοητευμενη και κουρασμενη και σε καποια φαση ηρθε η κουβεντα στα χτυπηματα..

Ε, η Μαρια ειναι μο-νι-μως καπου χτυπημενη.. Ειδικα αυτο το κεφαλι το εχει διαλυσει.. Ετσι και μας κανει "ντου" η προνοια, θα μας την παρει.. Το εχω γραψει και στο θεμα που σας ανεφερα.! :lol:

Οποτε Μαρια δεν εισαι μονη.. Εσενα θα στην παρει για αμελεια, εγω αντε να τους πεισω πως δεν την κακοποιω με τοσα χτυπηματα που εχει πανω της!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...