Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Παντως κι εγω εκλαψα χτες.......Φαιη κλαψε και μην τις ακους....

Οσο σκεφτομουν αυτη την μανα που εχει αποχωριστει τις κορες τις και βρισκεται σε ενα νησι με ολους τους αρρωστους......ευτυχως εχει και τον Δημητρακη για παρεα......

Εκτος απο τα σημεια "κλαματος" που ανεφερε και η Φαιη εγω εκλαψα και στο σημειο που ηταν η Λεχου με τη γυναικα του προεδρου στο σπιτι της και κρατιοτανε να μην κλαψει μπροστα στο παιδι....αλλα τελικα δεν αντεξε......

Μετα ταισα τα διδυμα και επεσα για υπνο γιατι ημουν κομματια......

Τωρα πινω καφεδακι,εχω και να σιδερωσω,να κανω μπανιο και το μεσημερι να παω να κοψω τα ραμματα........

Ευτυχως που ειναι καθε Δευτερα το νησι γιατι δε θα αντεχα καθε μερα να κλαιω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

αρχιζω κ ανησυχω για μενα...ουτε χθες δεν εκλαψα με το νησι:roll:μα τι εχω παθει επιτελους?λετε να ναι σοβαρη η κατασταση μου?:lol:το βρηκα πολυ υποτονικο κ γενικα εχει πολυ αργη εξελιξη...για να λεμε την αληθεια βουρκωσα λιγο στη σκηνη που εδερνε η δασκαλα τα παιδακια κ οταν τ αγορακι εδειχνε τα κοκινισμενα χερια του στα αλλα παιδακια κ εκει επειδη εκανα αλλους συνηρμους....θα συμφωνησω με την ελενη κ την ειρηνη δεν εγινε και κατι ιδιαιτερο στο χθεσινο επεισοδιο.

ειρηνη μια χαρα τα παμε με την διατροφη της ελισαβετ οχι δεν εχω αντιμετωπισει δυσκολιες δεν ειναι σε φαση ακομα να ζηταει διαφορα οποτε ειμαστε οκ.το πρωινο της μονο στο σταθμο ειναι ενα μικρο θεμα γιατι καποιες μερες εχουν ψωμι και μπισκοτακια η κεικ της δινω κ εγω ειδικα προιοντα κ ολα καλα.σ ευχαριστω για το ενδιαφερον!

φαιη καλη επιτυχια με την επεμβαση αυριο!θα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις.ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να'μαι και εγώ... το ξέρω είχα χαθεί για λίγο, αλλά με τόσο τρέξιμο αυτές τις μέρες...

Όσο για το "Νησί" ... Φαίη & Γιώτα δεν είστε οι μόνες .. μιλάμε για πολύ κλάμα, ειδικά στο σημείο που συναντήθηκαν και της λέει "Άδειασε το σπίτι!!!" αυτό ήταν ... και μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους δεν μπορούσα να σταματήσω :(

Πάντως γενικά κλαίω εύκολα σε ταινίες... που να δείτε "August Rush" & "PS I Love you".. Τις είδα πρόσφατα και άδειασα ένα ολόκληρο πακέτο με χαρτομάντηλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Ο Βασιλης σημερα ειναι πρωινος και ειμαι μονη με την τσουγδω στο σπιτι! Πριν λιγο της εδωσα το αυγο της και τωρα καθεται και βριζει τα παιχνιδια της, δεν ξερω τι της εκαναν... :roll:

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Φοβαμαι πολυ, δεν το κρυβω.. Θα ειμαι Αγιο Δημητριο απο σημερα το βραδυ με τη Μαρια γιατι ο Βασιλης δουλευει κι αυριο πρωι και δεν βγαινουν ρεπο του ειπαν.. Εχει εκτακτα μετρα (το γιατι ουτε οι ιδιοι το ξερουν). Οποτε θα μας παει σημερα στη μαμα μου, και μολις σχολασει αυριο στις 2, θα ερθει κατευθειαν να με παρει για να φυγουμε.. Ελπιζω μονο να προλαβω.. Για καλο και για κακο, ειπε πως θα ερθει μεσω Αττικης Οδου για να βγει περιφερειακη και μετα να κοψει μεσα απο Ηλιουπολη για να βγει Αγιο Δημητριο. Τελος παντων.. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μην τρεχει σαν τον παλαβο και σκασει πουθενα με το αυτοκινητο.. Τα υπολοιπα, 5 λεπτα νωριτερα - 5 αργοτερα, θα τα προλαβουμε.. Τωρα για το που θα μεινω μετα την επεμβαση, θα δειξει.. Εγω καλου - κακου θα παρω και 2 αλλαξιες μαζι μου. Πανες - μωρομαντηλα - sudocrem - πυτζαμακια - παντοφλακια - χτενα (αφρολουτρο εχει η μαμα μου για τη Μαρια).. Τι αλλο ρε κοριτσια? Πειτε κι εσεις γιατι απ' το αγχος παιζει να τα ξεχασω ολα στο Λαγονησι!

Γιωτα και Σονια το 'ξερα πως δεν ειμαι μονη! :lol::lol:

Παω να βαλω το φαγητο, ειπα να κανω μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο σημερα γιατι ετσι κι αλλιως αυριο θα φαμε στη μαμα μου (αν φαμε δηλαδη.. :?)

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Καλά είμαστε σήμερα. Ο Διονύσης στη δουλειά, ο Ευριπίδης σχολείο. Η Ιφιγένεια και αυτή καλύτερα.

Φαίη προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και μη ξεχάσεις να εξηγήσεις στη Μαρία τι συμβαίνει για να μην αγχώνεται και αυτή. Φιλάκια και όλη τη θετική μου ενέργεια σου στέλνω :D

Αν μείνεις Άγιο Δημήτριο για κανά δυο μέρες και έχεις διάθεση, ελπίζω να σε δω.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας,φαιη σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο.εγω τρεχω γενικα οπως παντα δεν προλαβαινω τιποτα, ολοι μερα ειμαι με τα παιδια παιζουμε ,μαγειρευω κτλ....και οταν κοιμουνται εχω τοσες δουλειες να κανω...

ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια και συγνωμη που δεν γραφω πιο συχνα.

l9Iop2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Δεν ειμαι και τοσο καλα και προσπαθω να το κρυψω αλλα δεν τα πολυκαταφερνω..

Πηγα να βαλω τη Μαρια για μπανιο και να της εξηγησω τι θα γινει αυριο αλλα δεν με ακουγε, ειχε αφιονιστει, ηθελε να παιρνει το τηλεφωνο του ντους και να με βρεχει, γκρινιαζε, λες και δεν ηθελε να με ακουσει.... Το αποτελεσμα ηταν αντι να της εξηγησω, να της πατησω μια φωνη και να τη βγαλω εξω απο τη μπανιερα.. Την εντυσα, της εδωσα το γαλα της και δεν ειχα ορεξη να εξηγησω σε κανεναν τιποτα... Τωρα με εχει πιασει το παραπονο και σκεφτομαι μακαβρια.. Για την ακριβεια αναρωτιεμαι αν σημερα ηταν το τελευταιο μου βραδυ, η Μαρια θα με θυμαται ως την "κυρια που την εβγαλε εξω απο το μπανιο φωναζοντας"? :cry:

Λεω να κανω μπανιο, θελω να φτιαξω τα μαλλια μου, πρεπει να ξυριστω κιολας.. Μετα θα φτιαξω κανενα τοστακι και θα προσπαθησω να κοιμηθω νωρις.. (Λεμε τωρα!)

gM4vp2.png

Φαιη μου γλυκια....μην ανησυχεις και μη σκεφτεσαι κουταμαρες.....ολα θα πανε μια χαρα!!!!!Ειναι δυνατον να σκεφτει ετσι η τσουγδω?Οτι εισαι η "κυρια" που την εβγαλε απ το μπανιο?????Να το εκανα εγω,να το ελεγε...αλλα για σενα ξερει οτι εισαι η μαμα της...

Σας περιμενω αυριο για καφε!!!!Μου φερανε και φρεσκα αυγουλακια!!!!!Τι ωρα περιπου θα ερθετε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι τελικα το πηρε στη λουφα ο Βασιλης το ρεπο (βασικα θα τον καλυψουν, δεν ειναι ακριβως ρεπο), οποτε σημερα ειμαστε Λαγονησι. Η Μαρια ξυπναει στις 8, θα ξεκινησουμε απο 'δω στις 8μιση περιπου αρα το αργοτερο στις 9μιση θα ειμαστε σπιτι σου! Και πιο νωρις δηλαδη, απλα λεω μην πετυχουμε κινηση στη Βουλιαγμενης, στο υψος της Βουτας, μετα δεν εχει ιδιαιτερα πραγματα!

gM4vp2.png

Μαρια μαζι γραφαμε! Ευχαριστω πολυ για τη θετικη ενεργεια..

Ναι, με μεθη θα γινει. Ειπε θα μου αφαιρεσει το ογκιδιο, θα με καθαρισει και μετα θα κανει κατευθειαν κρυοπηξια.

Επειτα θα αναμενουμε τα αποτελεσματα της βιοψιας και πραττουμε αναλογως. Αν βγει καθαρη, θα με ξαναδει στους 6 μηνες να δει πως ειναι ο τραχηλος και αν οχι.. δεν θελω να το σκεφτομαι!

Και παλι ευχαριστω.. Ολες σας ευχαριστω!

gM4vp2.png

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σας πω..

Αυριο εχει γενεθλια η μαμα μου, γινεται 51 ετων!

Εκεινη εχει γενεθλια, κι εγω δεν θα εχω κουραγιο ουτε να της κοψουμε μια τουρτα..

gM4vp2.png

Με την μέθη πάντως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εγώ πήγα πριν από καμιά βδομάδα τον μπαμπά μου και έκανε γαστροσκόπηση με μέθη. Συνήλθε αμέσως απλά μετά δεν έκανε να οδηγήσει.

Να χαιρεσαι και την μαμά σου. Μια χαρά θα είσαι μετά, θα κόψετε και τούρτα!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...