Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το νησι λετε?ουτε και εγω εκλαψα!δεν ειχε και κατι σημερα ιδιαιτερο...

Αρχιζω και ανησυχω ιδιαιτερα για την παρτη μου......

Ενταξει μωρε.. Κι εγω δεν εκλαψα, σας δουλευα τοση ωρα...

Σας επεισα??:tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αρνουμαι να πιστεψω πως δεν κλαψατε!!

Που ειναι η Γιωτα?? Ελα Γιωτακι κοριτσι μου να με βγαλεις ασπροπροσωπη!! Χαχαχα!!! :lol:

Παντως Μαρια, θα δεχτω την προκληση και θα ερθω! Τωρα ή εγω θα γελαω παρεα με εσενα ή εσυ θα κλαις παρεα με εμενα! :lol:

Έλα, έλα και αν δεν γελάς από μόνη σου θα αρχίσω να σε γαργαλάω :lol::lol::lol::lol:

Έτσι από περιέργεια...σήμερα σε ποιο σημείο έκλαψες;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αρχιζω και ανησυχω ιδιαιτερα για την παρτη μου......

Ενταξει μωρε.. Κι εγω δεν εκλαψα, σας δουλευα τοση ωρα...

Σας επεισα??:tongue:

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....καθολου πειστηκη δεν εισαι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Δεν περιμενα να παει ο Γιωργης στο λιμανι για να κλαψω.. Εκλαιγα με τις μικρες που κλαιγανε, με τον κοσμο που απεφευγε το Γιωργη, με τη γ@μοδασκαλα που χτυπουσε τα παιδια και στο τελος εκλαψα και με το Γιωργη! Η κατασταση μου ειναι τραγικη... Χαχαχα!!

Τα ειχα γραψει και στην Ειρηνη γι' αυτο εκανα quote!

Ειδικα στο τελος παντως που εκλαιγαν και οι δυο και δεν μπορουσαν να αγκαλιαστουν, αποτελειωθηκα! Οπως επισης εκλαψα που οι γονεις του Δημητρακη εφυγαν απο το χωριο...

Δεν γραφει η Φαιη, ο κλωνος της ειμαι, η Φαιη ειπαμε δεν εκλαψε!:lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή Φαίη, από ό,τι καταλαβαίνω, μόνο στους τίτλους τέλους δεν έκλαιγες. Ή μήπως έκλαιγες και εκεί επειδή τελείωσε το επεισόδιο; :lol::lol::lol:

Αχ βρε Φαίη...και δεν έχουν συνέλθει η Σοφία και η Γιώτα από το κλάμα να σε υποστηρίξουν.

Συγνώμη κορίτσια, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Λοιπόν δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά ένα επεισόδιο πρέπει να το δούμε μαζί. Που ξέρεις, μπορεί να αρχίσεις να γελάς και εσύ εκεί που μέχρι τώρα έκλαιγες :D

η αληθεια ειναι οτι στο πρωτο επεισοδιο εκλαψα και εγω και με κοροιδευε ο δημητρης.μου ελεγε καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα ......

εν τω μεταξυ οταν εδειχνε τον γιωργη που εκανε κουπι και τα εδειχνε σε ψιλοslow motion ο γιωργης ηταν ετοιμος να κλασει στο γελιο.εμενα ετσι μου φανηκε

4ywWp2.png

Που να δεις μετα, που εκλαιγα επειδη ειδα τα προσεχως!! :lol::lol::lol:

Για τη Σοφια δεν παιρνω κι ορκο οτι εκλαψε γιατι δεν ηταν και τοσο ενθουσιασμενη με το 1ο επεισοδιο. Η Γιωτα πιστευω ηταν στο ιδιο μηκος κυματος με εμενα.. (Βεβαια εκεινη δικαιολογειται γιατι εχει τις ορμονες προσφατες)!

Και τωρα που ειπα ορμονες... Μαρια εσενα δεν σε επιασαν? Γιατι κι εσυ προσφατες τις εχεις αλλα δεν ιδρωνει το αυτακι σου!!! :lol::lol:

gM4vp2.png

η αληθεια ειναι οτι στο πρωτο επεισοδιο εκλαψα και εγω και με κοροιδευε ο δημητρης.μου ελεγε καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα ......

Ε, όχι!

Πρέπει να είμαι πολύ αναίσθητη τελικά :roll:

Που να δεις μετα, που εκλαιγα επειδη ειδα τα προσεχως!! :lol::lol::lol:

...

Και τωρα που ειπα ορμονες... Μαρια εσενα δεν σε επιασαν? Γιατι κι εσυ προσφατες τις εχεις αλλα δεν ιδρωνει το αυτακι σου!!! :lol::lol:

Τι να πω...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

εμενα που μου ρχεται να κλαψω απο συγκινηση που εχουν τα πιατα μου γενεθλια τι να πω?

Τα ποσα κλεινουν??:lol::lol::lol::lol:

Ευχομαι να ΜΗΝ τα εκατοστησουν!!:lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...