Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας!!!που χαθηκατε ολες???

εμεις σημερα ημασταν παλι μες την γκρινια και δεν ηθελε τιποτα και του εδωσα ντεπον για να ηρεμησει...και πριν λιγο κοιμηθηκε επιτελους...αντε να δω τι νυχτα θα εχουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Γυρισαμε χτες το βραδυ απο Τηνο.Περασαμε πολυ ωραια αν και κουραστηκαμε λιγακι.Εγω κυνηγουσα συνεχεια τον Τασο κ χτες μολις φτασαμε πηρα το αυτοκινητο κ πηγα στην μαμα μου να παρω τα διδυμα.Ευτυχως κοιμηθηκα καλα το βραδυ και ξεκουραστηκα.Τωρα φτιαχνω κιμα με μακαρονια για το μεσημερι.Τελικα τα ραμματα απ το δοντι θα τα κοψω αυριο κ ελπιζω να ησυχασω λιγακι αφου πονουσα πολυ ολο το σαββατοκυριακο.Εβαλα φωτογραφιες στο φεισμπουκ απο Τηνο!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!Παω να συμμαζεψω γιατι γινεται πανικος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!τι γινεται βαρεσαμε διαλυση στο καφε το σκ ε?ελπιζω να περασατε ολες καλα!

εμεις περασαμε ενα ομορφο χαλαρο σκ.την παρασκευη ειχαν ερθει η φαιη με το βασιλη και το μαρακι για καφεδακι ωραια ηταν.καλα η γλωσσα της μαριας πηγαινε ροδανι πολυ την χαρηκα να δεις φαιη μου σε λιγο καιρο θα κανει και προτασεις μπραβο της!κυριακη ηρθαν τα πεθερικα μου ειχε κ καλο καιρο διπλη βολτα εκανε η ελισαβετ ποιος τη χαρη της!μας ανησυχησε λιγο την παρασκευη γιατι γυρισε πολυ ανησυχη απ το σταθμο κ εκανε διαρροιες ευτυχως ηταν παροδικο μαλλον θα την πειραξε το φαγητο-2 μπωλ παλι εφαγε θα της επεσε βαρυ δεν ειναι συνηθισμενη.σημερα ξυπνησε κ ηταν μες τις τσιμπλες ενα τονο ορο της εβαλα κ παλι δε καθαρισε πληρως.ισως επαθε καμια μολυνση θα μιλησει ο αντωνης με το φιτσιαλο μηπως χριεαστει κανα κολυριο.

γιωτα χαιρομαι που περασατε καλα!να σας ζησει ο νεοφωτιστος!

μαρακι περαστικα σε ολη την οικογενεια-ελπιζω εσυ να την γλιτωσες!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και επιτελους μου ανοιξε τη σελιδα....

Προσπαθουσα να μπω ολο το Σαββατοκυριακο και δεν μου ανοιγε το parentscafe, ενω ολες τις αλλες σελιδες τις ανοιγε κανονικα... Μου εσπασαν τα νευρα μιλαμε..

Εμεις ολοι καλα, την Παρασκευη οπως σας ειπε και η Σοφια πηγαμε απο το σπιτι τους για καφεδακι, ωραια περασαμε.. Η Ελισσαβετ τεινει να εξελιχθει κι εκεινη σε μεγαλη τσουγδω (αλλα σαν τη δικια μου δεν υπαρχει περιπτωση να γινει! :mrgreen:). Το Σαββατο μιλησα με τη Μαρια (DEMS) και προσπαθουσα να μπω να σας πω τα νεα της αλλα... ανωτερα βια.. :mad: Κατα τα αλλα καλα, εχω αρχισει και συμβιβαζομαι με τον καιρο, μου αρεσει πολυ και ομολογω πως μου αρεσει ως δικαιολογια για να λιωνω στο σπιτι!!!

Γιωτα χαιρομαι που περασατε καλα! Τις ειδα τις φωτογραφιες και σχολιασα! Αν και στα ειπα κι απο κοντα οταν σε ειδα, αλλα δεν εχει σημασια! Την Τεταρτη θα ειμαι Αγιο Δημητριο απο το πρωι (ειναι να κανω την επεμβαση στις 3 το μεσημερι), θες να περασω να σου δωσω και το βιβλιο?

Ειρηνη εχθες με ενημερωσε η μαμα μου πως της πηγαν τα κουπονια! Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!

Μαρια ελπιζω να τη γλιτωσες εσυ!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γιωτα Την Τεταρτη θα ειμαι Αγιο Δημητριο απο το πρωι (ειναι να κανω την επεμβαση στις 3 το μεσημερι), θες να περασω να σου δωσω και το βιβλιο?

Ναι βρε εννοειται να περασεις!!!!!!Εδω θα ειμαι με τα ζουζουνια,και στις 12 30 θα παρω κ τον Τασο απ τον σταθμο!!!!!:P:p:p:p

Πως θα πας για την επεμβαση χωρις να σου ευχηθουμε απο κοντα καλη επιτυχια?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Κάπως καλύτερα σήμερα. Ο Διονύσης πήγε για δουλειά, ο Ευριπίδης δεν έχει πυρετό αλλά δεν πήγε σχολείο (για καλό και για κακό) και η Ιφιγένεια συνεχίζει με μύξα και βήχα, παρά την αντιβίωση. Ξαναπήρα το Φιτσιάλο και μου είπε να δώσω και στους δύο κάτι σταγονές και σε τρεις ημέρες τα ξαναλέμε. Ρώτησα αν μπορούν να έρθουν σε επαφή με κόσμο και μου είπε ότι είναι ασφαλές.

Τα λέμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα κοριτσακια!!!

φαιη παρακαλω,χαρα μου!ολα να σου πανε μια χαρα την τεταρτη

γιωτα να μου φιλησεις τα παιδακια σας!!

σοφια πως παει η ειδικη διατροφη της ελισαβετ?εχει δυσκολιες?

μαρια αντε να περασει και αυτη επιδρομη της μυξας!και να ειστε γρηγορα με καθαρες μυτουνες!

4ywWp2.png

Αλλη μια υπεροχη μερα φτανει στο τελος της.....

Ο Χρηστος απο τις 14 00 το μεσημερι κοιμηθηκε τωρα....πριν 5 λεπτα.....

Ο Τασος αφου κοιμηθηκε το μεσημερι με τα κλαμματα του Χρηστου και ολο το απογευμα δεν εκατσε ουτε λεπτο,τον εκανα μπανιο κ μολις ηπιε το γαλα του ηρθε ο Μορφεας και τον πηρε......

Ο Θανος ειχε να ενεργηθει απο την Πεμπτη και δεν το γλυτωσε το κλυσματακι.....παρολο που ενεργηθηκε ομως ακομη να κοιμηθει......

Κατα τ αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Και η δικια μας υπεροχη μερα εφτασε στο τελος της..

Η Μαρια κοιμηθηκε απο τη 1 μεχρι τις 4μιση!!!!!!!!!!!! Το απογευμα κατεβασε ΟΛΟ το σπιτι κατω, αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου.. Στις 9 παρα τεταρτο ηρθε και ο Βασιλης, εκανε μπανιο τη Μαρια, την ταϊσε και πριν λιγο τη βαλαμε για υπνο.

Ψιλομαζεψα και τωρα εχω αραξει στον καναπε γιατι εχει το νησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτα ετοιμασου για δακρυ!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκουλα σε ευχαριστω πολυ!

Μαρια μπορεις να ξεραθεις στο γελιο.... Ναι, πλανταξα για αλλη μια βραδυα και για να μη γινομαι γραφικη και σας το λεω συνεχεια, να ξερετε οτι καθε Δευτερα ειμαι με κοκκινα, πρησμενα ματια και μυξες.....

Θα γινω καλα γιατρε μου? :lol:

gM4vp2.png

Δεν περιμενα να παει ο Γιωργης στο λιμανι για να κλαψω.. Εκλαιγα με τις μικρες που κλαιγανε, με τον κοσμο που απεφευγε το Γιωργη, με τη γ@μοδασκαλα που χτυπουσε τα παιδια και στο τελος εκλαψα και με το Γιωργη! Η κατασταση μου ειναι τραγικη... Χαχαχα!!

Και που λες Ειρηνη... Σκατα.. Ξυπνησε! :lol::lol: Χαχαχαχαχα!!!

gM4vp2.png

...

Μαρια μπορεις να ξεραθεις στο γελιο.... Ναι, πλανταξα για αλλη μια βραδυα και για να μη γινομαι γραφικη και σας το λεω συνεχεια, να ξερετε οτι καθε Δευτερα ειμαι με κοκκινα, πρησμενα ματια και μυξες.....

Θα γινω καλα γιατρε μου? :lol:

Λοιπόν δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά ένα επεισόδιο πρέπει να το δούμε μαζί. Που ξέρεις, μπορεί να αρχίσεις να γελάς και εσύ εκεί που μέχρι τώρα έκλαιγες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αρνουμαι να πιστεψω πως δεν κλαψατε!!

Που ειναι η Γιωτα?? Ελα Γιωτακι κοριτσι μου να με βγαλεις ασπροπροσωπη!! Χαχαχα!!! :lol:

Παντως Μαρια, θα δεχτω την προκληση και θα ερθω! Τωρα ή εγω θα γελαω παρεα με εσενα ή εσυ θα κλαις παρεα με εμενα! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...