Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Τι να σου πω κι εγω... Με το Βασιλη που το συζητησα επειδη κατι παραπανω εχει δει λογω της δουλειας του, μου ειπε πως αν απευθυνοταν στη μαμα το σχολιο θα ειχε μεσα στην προταση το "σε', δηλ. "να σε γλυψω" κι οχι αυτο που ειπε εκεινος.. Τελος παντων.. Κι εγω εδω που τα λεμε εχω δει κι εχω δει γραμμενα αλλα αυτο πια παραητανε..

Μια χαρα ο γαντζος!! Η Μαρια παλι με βαραει, με δαγκωνει, με τσιμπαει, μου σηκωνει τη μπλουζα και μου τραβαει το στηθος, προσπαθει να μου κατεβασει τα παντελονια κι αλλα τετοια! Μιλαμε κοντευω να γινω μπλε μαρεν απο το ξυλο! :lol:

Αλλα ειναι κι αυτες οι στιγμες που ερχεται και με παιρνει αγκαλια, μου δινει φιλακια και τα ξεχναω ολα.. Μεχρι να μου σκασει καμμια αγκωνια στη μυτη φευγοντας! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις επεστρεψα κι εγω απ τον οδοντιατρο.Εκανα το χειρουργειο αλλα ποναω τωρα.Ηπια ενα μεσουλιντ κ θα δω πως θα εξελιχθει.Αυριο αν ειμαι καλα θα παω Ομονοια στην ΕΥΔΑΠ να καταθεσω χαρτια για μειωση τιμολογιου λογω τριτεκνιας.

Παω να ξαπλωσω γιατι με επιασε κ πονοκεφαλος με το δοντι.

Καλο βραδυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!!

Χτες ειχα παει και τα τρια παιδια στην μαμα μου κ τα διδυμα της τα αφησα εκει,αφου σημερα εχει αδεια.Το βραδυ επεσα ξερη για υπνο,αφου πονουσε το δοντι μου οπως σας ειχα πει.Σημερα πηγα τον Τασο σχολειο και τωρα φτιαχνω φακες για να παω μετα Αθηνα στην ΕΥΔΑΠ.Ευτυχως το δοντι δεν με ποναει πολυ.Απλα νιωθω οτι εχω τα ραμματα τα οποια θα κοψω την Τεταρτη (που θα κανει κ η Φαιη την επεμβαση).Ετσι για να εχουμε να ασχοληθουμε με κατι!!!!!!

Παω να μαζευτω...εχω να ετοιμασω κ βαλιτσα για αυριο αφου θα φυγουμε αξημερωτα!!!!Θα μπαινω μονο φειςμπουκ απ το κινητο,οποτε θα μαθαινετε απο κει τα νεα μας!!!!!Πολλα πολλα φιλακια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

γιωτουλα περαστικα με το δοντι!να χαιρεσαι και τη μανουλα σου να ναι γερη και να την εχεις διπλα σου πολλα πολλα χρονια ακομα!

μηπως εκτος απο την ευδαπ δικαιουσαι και μειωμενο τιμιλογιο δεη λογω τριτεκνιας?

φαιη με το καλο να γινει η επεμβαση και να ησυχασεις μ αυτο το θεμα.ολα καλα θα πανε θα δεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Πως ειστε?

Εμεις χαλαρα, στο σπιτι.. Ο Βασιλης ηρθε στις 7 παρα τεταρτο μουσκεμα.. Τον πετυχε η βροχη πανω στη μηχανη κι ειχε τετοια νευρα.... Δεν ηθελε να κοιμηθει, οποτε βαλαμε γαλλικο και κατσαμε μια φορα σαν αντρογυνο και ηπιαμε καφε με την ησυχια μας. Μετα ξυπνησε και το Μαρακι γυρω στις 9 και αραξαμε ολοι μαζι, στο σαλονι και μετα στο δωματιο της Μαριας. Παιξαμε οικογενειακως με τα παιχνιδια της σημερα!

Αυριο θα κατεβουμε Αγιο Δημητριο να δωσω τα χαλια μας στο καθαριστηριο, να ελεγξω το σπιτι και πολυ πιθανο να μεινουμε για φαγητο στη μαμα μου. Ελεγα να περασω απο τη Γιωτα να της δωσω το βιβλιο αλλα θυμηθηκα πως αυριο φευγει :(...

Τωρα λεω να ξαπλωσω λιγο, (η Μαρια αρχισε και κοιμαται παλι τα μεσημερια, λιγο βεβαια αλλα το εκτιμω αφανταστα!), με ποναει πολυ η κοιλια μου απο την περιοδο και εχω κατι τσιμπηματα απο κατω, εσωτερικα αλλα οχι πολυ βαθια. Τελος παντων, ας ελπισουμε πως την Τεταρτη θα τελειωσουν ολα!

Γιωτα συγχρονιστηκαμε εντελως αυτο το μηνα! Μαζι αδιαθετησαμε, μαζι κανονισαμε τις επεμβασεις! ;) Να χαιρεσαι τη μαμα σου και να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!

Σοφια απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Σε ευχαριστω πολυ!

Οι υπολοιπες που ειστε? Για μαζευτειτε, δεν ειναι Σαββατοκυριακο να το κλεισουμε το μαγαζι! :lol:

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που ειστε βρε εξαφανισμενες????

Εγω εφτιαξα βαλιτσες.....ο Τασος εκανε μπανιο κ κοιμηθηκε και τωρα θα μπω κι εγω.Αφου πρωτα πλυνω τη χυτρα μου......

Το πρωι θα σηκωθουμε στις 5 30 οποτε θα ξαπλωσω κ νωρις.....αφου πιω ενα παυσιπονο για το δοντι μου!!!!

Καλο βραδυ και να εχετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο!!!!

Πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα κοριτσια...πως ειστε?εμεις ημαστε μια χαρουλα ημασταν βολτα κλασικα δεν γινεται να μην παει μια καθε μερα...πηγα και οδοντιατρο και αυριο τελειωνω επιτελους!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα!

Εγώ εχθές το χτύπησα το 38.5 και ηρέμησα. :twisted: Δεν γίνεται να μην κολλήσω και εγώ. Οπότε σήμερα δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε κολυμβητήριο. Σας ευχαριστώ και για τα χρόνια σας πολλά για τον Δημήτρη. Πως περάσανε τα χρόνια πότε ήτανε νεογέννητα και πότε γαιδουρέψανε! Πάω να κάνω καμιά δουλειά όσο είμαι καλά.

Φιλιά σε όλες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

τι ωραια μερα εχει σημερα πολυ μ αρεσει!μαλλον θα φυγω νωριτερα απ τη δουλεια μιας και ειναι μερα πληρωμων ελπιζω να μεινει ετσι μεχρι τ απογευματακι να βγουμε καμια βολτα με την ελισαβετ.

ελενη πολυ χαιρομαι που ξεμπερδεψες με τον οδοντιατρο.

γιωτα καλα να περασετε!ναταλια κ εσεις το ιδιο!

μαρια-dems πως ειναι η ιφιγενεια?συνηλθε καθολου?ελπιζω να ναι καλα τωρα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα κ ενα ακομα καλυτερο σκ!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας!!!τι κανετε??

εμεις ειδαμε καλη μερα και πηγαμε βολτα στη θαλασσα και στις κουνιες μαζι με μια φιλη μου και περασαμε πολυ καλα βεβαια ο ευθυμιος ηταν μεσα στην φασαρια και την τσιριδα αλλα ειχε πλακα...

το απογευμα πηγα και οδοντιατρο και με πεθανε στον πονο και ειμαι χαλια τωρα!!!αχαχαχαχ

μαρια περαστικουλια σου!!!

οι υπολοιπες που ειστε σημερις????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαρια περαστικουλια σου!!!
περαστικα σου μαρακι!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς είμαι καλύτερα, πέρα από ένα πονοκέφαλο. Σήμερα πήγαμε στο mall, τρελαθήκανε τα βλαστάρια, είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε. Αύριο το μεσημέρι έχουμε παιδικό πάρτυ, μας έχει καλέσει μια συμμαθήτρια του Νικόλα στο σπίτι της.

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε σήμερα όλη μέρα;;;;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Χαίρετε, χαίρετε !

Να 'μαι και εγώ, ύστερα από 3 ημέρες χωρίς internet λόγω αλλαγής πάροχου.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν: έχουμε πνιγεί στη μύξα. Διονύσης, Ευριπίδης και Ιφιγένεια καταναλώνουν τόνους χαρτομάντηλα (μόνο εγώ την έχω γλιτώσει :mrgreen: ). Χθες ο Ευριπίδης ξύπνησε και με 38 πυρετό και παρά τα αντιπυρετικά ανά τρίωρο, δεν έπεσε κάτω από 37,5 όλη μέρα. Σήμερα σηκώθηκε με υποθερμία, αλλά δεν έχει ανεβάσει πάνω από 37,2 μέχρι τώρα.

Πήρα το Φιτσιάλο και μου έδωσε οδηγίες ( η Ιφιγένεια συνεχίζει την αγωγή της, ο Ευριπίδης εισπνοές και αντισταμινικά).

Κατά τα άλλα ήρθαν και οι συγγενείς από Αμερική και ευτυχώς που προλάβαμε και τους είδαμε λίγο Πέμπτη και Παρασκευή, γιατί ο πυρετός του Ευριπίδη μας χάλασε τα σχέδια του Σαββατοκύριακου. Κανονικά είχαμε και πάρτυ σήμερα το μεσημέρι αλλά...

Εύχομαι να περάσατε καλύτερα από μένα το Σαββατοκύριακο :D

Τώρα φιλάκια να σας στείλω :rolleyes: ...μπα άστο καλύτερα.

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...