Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη χαιρομαι που ηρεμησε ο ευθυμης ειναι μεγαλη ταλαιπωρια τα δοντακια...

γιωτα καλα ξεμπερδεματα με τον οδοντιατρο ανατριχιασα μονο και στη σκεψη του εμφυτευματος ελπιζω να μη πονεσεις πολυ....εγω απο τοτε που εβγαλα το δοντι που με πονουσε ησυχασα.βεβαια μου ειπε οτι πρεπει να κανω και εξαγωγη στον πανω φρονιμιτη που εχει σπασει αλλα αν δε με πιασει πονος δεν υπαρχει περιπτωση να παω.οσο για τα εμβολια κ εγω χλωμο το κοβω να του κανουν και τα τρια μαζι πολλα μου φαινονται.για το φαγητο που ρωτας εγω ειμαι η πλεον ακαταλληλη να σου απαντησω...ειπαμε εγω και η μαγειρικη καμια σχεση :oops: καλα εχω βολευτει προς το παρον βαζω το κρεας και τα λαχανικα στη κατσαρολα και τερμα να δω οταν θ αρχισει να τρωει δικο μας φαγητο η ελισαβετ τι θα της κανω-εχει να πεσει πολυ γελιο!!

κατα τ αλλα ολοι καλα ειμαστε κ εμεις πηγαμε κουνιες χθες-ο αντωνης με την ελισαβετ δηλαδη εγω ειχα σιδερωμα:cry: -δεν ειχε πολυ κρυο καλα ηταν.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρια δεν τη βλεπεις την ομοιοτητα? :lol:

Ο Βασιλης παντως το πρωι που του την εδειξα (ειχα ανοιξει δυο παραθυρα, στο ενα ηταν ο Κεναν και στο αλλο του εβαλα τη φωτογραφια που τον εχεις και κραταει αγκαλια την Ιφιγενεια), ειπε πως του φερνει λιγο!

(Λες να το 'πε επειδη τον αγριοκοιταζα?? :lol::lol:)

Έτσι νομίζω :lol::lol:

Γιώτα μάλλον θα το έχεις τελειώσει το φαγητό τέτοια ώρα. Αν θες για άλλη φορά, κράτα αυτή τη συνταγή. Δεν την κάνω μόνο με πέρκα. Ταιριάζει σε όλα τα λεπτά ψάρια.

• 2 μεγάλα φιλέτα πέρκας
  • ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σ ένα πυρεξ και πασπαλίζουμε με τον μισό μαιντανό. Χτυπάμε σε σέικερ το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο πιπέρι και 2 γουλιές νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε μέτριο, προθερμασμένο φούρνο για 40ʼ περίπου. Όταν ετοιμαστεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο φρέσκο μαιντανό και σερβίρουμε με ρυζότο ανάμεικτων λαχανικών.

Φαίη και Σοφία την επόμενη φορά που θα βλέπω το Νησί θα προσπαθώ να μαντέψω σε ποιές σκηνές θα κλαίτε και αν δεν σας πειράζει, μάλλον θα γελάω :D συγνώμη αλλά με πιάνει νευρικό γέλιο όταν βλέπω κάποιον να κλαίει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ελένη καλορίζικο το νέο δόντι. Είχε δίκιο που γκρίνιαζε ο καημένος.

Οι υπόλοιπες που είστε; ειδικά η maria nd έχει να γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα. Μαρία πρόσεχε θα μείνεις από απουσίες χαχα

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Να΄μαι και εγώ!!

Μαράκι δίκιο έχεις, έχω καιρό να γράψω!! Σας διαβάζω συνέχεια αλλά με έχουνε πιάσει τα ψυχοπλακωτικά μου και γι΄αυτό δεν γράφω, μην ψυχοπλακωσω και εσάς!!! Την Παρασκευή θα έρθεις; Την Δευτέρα είμουνα μόνη μου, έξω ψυχάλιζε και ο Νικόλας κολυμπούσε μια χαρά μέσα!!!

Με το νησί, δεν τρελάθηκα, έχω την αίσθηση πως στο πρώτο επεισόδιο τα είδαμε όλα!! Δεν χρειάζεται να δούμε τα υπόλοιπα. Αλλά πολύ ψυχοπλάκωμα!!! Δεν μπορώ!!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

... Την Παρασκευή θα έρθεις; Την Δευτέρα είμουνα μόνη μου, έξω ψυχάλιζε και ο Νικόλας κολυμπούσε μια χαρά μέσα!!!

...

Παρασκευή δεν ξέρω, εξαρτάται πως θα είναι η Ιφιγένεια. Εντωμεταξύ έρχονται αύριο από Αμερική μια ξαδέρφη του Διονύση με τον άντρα της και το γιο τους και πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτούς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

γεια σας πως ειστε?εμεις σημερα τα ζουζουνια μου ειχαν κολλησει πανω μου ολη μερα δυσκολο να μαγειρευεις με τα δυο μωρα να κρατανε τα ποδια σου παντως :)

μαριανδ χρονια πολλα στο Δημητρακι σου, να το χαιρεσε να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος.

φιλια σε ολες....

l9Iop2.png

maria-dems ελα κ εσυ στη παρεα μας πλακα θα χει εμεις θα κλαιμε εσυ θα γελας θα μαστε μια ωραια ατμοσφαιρα:lol:

μαρια νδ να χαιρεσαι το δημητρακη σου χρονια του πολλα!να τα χιλιασει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κι εγω πηγα πηρα τον Τασο απο το σχολειο κ πηγαμε στο ΙΚΑ.Τελικα μας εκαναν του πνευμονιοκοκκου και το MMR.Το επομενο σε 2 μηνες και μετα τελος.Εχουμε μονο επαναληπτικα σε μερικα χρονια,οποτε θα εχω μονο τα διδυμα να τρεχω.

Αυριο εχει η μαμα μου γενεθλια!Και της παρηγγειλα λουλουδια να της πανε στο σπιτι.Δυστυχως δεν εχω χρονο να παω να της παρω κατι κ ηταν η εσχατη λυση,αλλα απ το τιποτα κατι ειναι κ αυτο.Και της εγραψα στην καρτα "σε ευχαριστω πολυ που με στηριζεις τοσα χρονια.Να τα εκατοστησεις."........Βεβαια δε φτανει μια καρτουλα για να της εκφρασω το ποσα πολλα νιωθω....ολοκληρο βιβλιο επρεπε να γραψω!!!!!

Αντε συγκινηθηκα τωρα....καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Οκ... Τωρα κλαιω και με την καρτουλα της μαμας της Γιωτας... Κακουργες μεσημεριατικα με συγκινησατε! :lol:

Καλησπερα σας ειπα? Τι κανετε, πως ειστε?

Εμεις τα ιδια και τα ιδια.. Εκλεισα ραντεβου για την επεμβαση. Την Τεταρτη 20/09 στις 3 το μεσημερι.. Σε μια εβδομαδα δηλαδη! Δεν θελω να το σκεφτομαι, εχω ηδη αγχωθει πολυ και φοβαμαι.. :roll:

Η Μαρια ξυπνησε στις 3 και φωναζει "νανο - νανο - νανο" (=μπανιο).. Τελικα ειχε κανει κακα της και ηθελε να την πλυνω.. Μολις την αλλαξα, κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9. Επειτα πηγαμε μεχρι τη μαμα μου για κατι ψιλοψωνια και γυρισαμε πριν κανενα 2ωρο. Εβαλα γιουβαρλακια να γινονται και τωρα εκατσα.. Θελω κι εγω να κανω ενα μπανιο αλλα αφενος ποναει η κοιλια μου και αφετερου ψιλοβαριεμαι οποτε λεω να κανω το βραδυ.. Ο Βασιλης δουλευει 12 το βραδυ με 6 το πρωι και ετσι θα ειμαι ολο το βραδυ μονη μου.. Σημερα εχουν πρεμιερα οι "κουκλες", λεω να το δω απο περιεργεια περισσοτερο.

Μαρια γελα - γελα! Εγω "μενω" απ' το κλαμμα, δεν εχω αλλη ανασα να παρω κι εσυ γελας ασπλαχνη! :lol: Παντως απο οσο σε ξερω, δεν νομιζω να γελαγες αν με εβλεπες.. Πιστευω πιο πολυ θα νευριαζες και θα μου ελεγες να σταματησω να κανω σαν ηλιθια! :lol::lol:

Γιωτα μου επιτελους να ξεμπερδεψουμε με τα εμβολια.. Και η Μαρια εχει αλλο ενα το Δεκεμβρη και μετα κατι επαναληπτικα. Να χαιρεσαι και τη μανουλα σου για αυριο και να την εχεις παντα διπλα σου!

Μαριανδ ευχομαι να σου περασει γρηγορα το ψυχοπλακωμα! Κριμα να εισαι κατσουφιασμενη οταν εχεις τοσο ομορφη φατσουλα!

Σοφια εχω να βγαλω τη Μαρια στις κουνιες, ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε... Εχω τρομαξει πολυ με το θεμα του ανωμαλου στο αλλο parents.. Ισως την παω το απογευμα με το Βασιλη αν δεν βρεχει!

Ναταλια τι να σου πω κοριτσι μου... Κι εμενα με νευριαζει απιστευτα να προσπαθω να κανω μια δουλεια και η Μαρια να ειναι μονιμως αναμεσα στα ποδια μου... Κι οχι τιποτα αλλο, αλλα αν προσπαθησω να την κανω πιο περα, κανει σαν τρελη και στο τελος βαζει τα κλαμματα!

Γλυκουλα καλοριζικο το νεο σας δοντι! Ειχε δικιο ο φουκαρας τελικα, ειδες? Θα του παρεις κατι κοκκινο, οπως λενε? Εμεις δεν ειχαμε λεφτα οταν εβγαλε η Μαρια το 1ο της δοντι και της πηραμε ενα ζευγαρι κοκκινα καλτσακια.!

Ειρηνη που εισαι? Μαυρισε και το αλλο σου ματι? :lol:

Σονια εσεις πως ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαριανδ να χαιρεσαι το Δημητρακη σου! Να ειναι παντα γερος και καλοτυχος στη ζωη του! Να μου τον φιλησεις! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!τι κανετε?καλα φαινεστε ολες!!!!!

και εμεις μια χαρα .

μαριανδ να χαιρεστε το στερνοπαιδακι σας!!!

γλυκουλα καλες δαγκανιες στον ευθυμιο!!!

φαιη πολλα γραφουνε στο παρεντς και δεν πιστευω οτι στεκουν και ολα.και γω μπορω αυριο να βγω και να γραψω μια μ------α,δεν σημαινει οτι ολα ειναι αληθεια.

4ywWp2.png

Δηλαδη λες να ηταν μουφα? Και γιατι να το εκανε ρε γαμωτο αυτο? Εγω δεν θα τρομοκρατουσα τον κοσμακη αν δεν ειχε συμβει οντως κατι..

Τι να πω! Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

Μακαρι να ηταν ψεμμα ή τουλαχιστον αν ηταν αληθεια να τον εχουν συλλαβει.. :roll:

Ο γαντζος τι λεει? Θεριευει ε? Σας ειδαμε και με το καλαμακι στο facebook! Αντε κι εις ανωτερα, την επομενη φορα σε ποτηρι κοκτειλ!! :lol:

gM4vp2.png

ρε συ φαιη δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια μπορει να ειναι και αληθεια δεν ξερω.εδω μεσα εχω δει γραμμενα τερατα.

στην αρχη οταν το ειδα και εγω αυτο το μηνυμα σκεφτηκα οτι το σχολιο πηγαινε για την μαμα και οχι για το μωρο.λεγαν κατι τετοιες αηδιες παλιοτερα στις ομορφες μανουλες.

ο γαντζος με εχει κανει κουρελι

μου τραβαει τα μαλια μου παταει την μυτη και την ανεβοκατεβαζει μου τραβαει τα αυτια,μου βαζει τα δαχτυλακια του μεσα στην μυτη κσι μου την τραβαει.μην τρομαξετε οταν με δειτε.σαν παντοφλα με εχει κανει.με εχει ξεχειλωσει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...