Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για τις ευχές σας. Η Ιφιγένεια έχει ίωση με ακροαστικά :( . Της έγραψε αντιβίωση και εισπνοές aerolin για 7 ημέρες.

Τα λέμε και αργότερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για τις ευχές σας. Η Ιφιγένεια έχει ίωση με ακροαστικά :( . Της έγραψε αντιβίωση και εισπνοές aerolin για 7 ημέρες.

Τα λέμε και αργότερα.

Ωχ ρε Μαρακι.. Κι εγω καθομαι και μακακιζομαι με τον Κεναν...

Περαστικα σας...

Τελικα το ξεκινησαμε εμεις με τις ιωσεις και κολλησαμε ολο το τοπικ... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εμενα μου αρεσε πολυ το νησι...Εριξα πολυ κλαμα η αληθεια ειναι.....ανυπομονω να διαβασω το βιβλιο!!!!!

Ξυπνησαν τα μωρα μου,παω για ταισμα!!!!

Μαρια περαστικα στην Ιφιγενεια κ ενα φιλι στα πατουχακια της δως της για να γινει γρηγορα καλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Μαρια ηθελα να σου πω εδω και πολυυυυυ καιρο αλλα ολο το ξεχναω! Ειδα μια φορα φευγαλεα το κισμετ (το βαζει τα απογευματα στον ΑΝΤ1) και εχω την εντυπωση πως ο Κεναν μοιαζει πολυ στο Διονυση!!! :lol::lol: Αμα βρω φωτογραφια του θα στη βαλω να τη δεις!! :mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να ΄σαι καλά βρε Φαίη, μου έφτιαξες το κέφι. Θα πω στο Διονύση "η Φαίη σε βλέπει σαν τηλεοπτικό αστέρα και πρώην μοντέλο" χαχαχαχα έχω ξεραθεί στα γέλια :lol::lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι ακροαστικα εχει η μικρη ε?περαστικα ελπιζω να μη ταλαιπωρηθει πολυ η κουκλα μας!

για το νησι που λετε δε λεω πολυ προσεγμενη παραγωγη και καλογυρισμενη (και η λεχου με τον μαινα μου αρεσαν παρα πολυ) αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ενω περιμενα να συγκινηθω δε μου βγαινε γιατι ηξερα τι θα γινει στη συνεχεια...αυτο με χαλασε.μαλλον θα πρεπει να σταματησω να βλεπω τα τρειλερ:mrgreen:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Το είδα και εγώ το νησί και θα συμφωνήσω με τη Σοφία. Προσεγμένη παραγωγή αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα.

Χμ, εγώ βέβαια δεν κλαίω και εύκολα. Η μόνη σκηνή σε τηλεοπτικό σήριαλ που με έχει κάνει να κλάψω ήταν στα "Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας", εκεί που η πρωταγωνίστρια, μετά το θάνατο του γιου της, συμφιλιώνεται με την κόρη της. Δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας....

etCDp3.png hk8kp3.png

Το είδα και εγώ το νησί και θα συμφωνήσω με τη Σοφία. Προσεγμένη παραγωγή αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα.

Χμ, εγώ βέβαια δεν κλαίω και εύκολα. Η μόνη σκηνή σε τηλεοπτικό σήριαλ που με έχει κάνει να κλάψω ήταν στα "Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας", εκεί που η πρωταγωνίστρια, μετά το θάνατο του γιου της, συμφιλιώνεται με την κόρη της. Δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας....

εγω παλι ειμαι το ακριβως αντιθετο.κλαιω με το παραμικρο μεχρι και σε κωμωδια εχω καταφερει να κλαψω.αυτο ειναι και το προσωπικο μου κριτηριο για το αν μια σειρα η ταινια η βιβλιο μου αρεσει-το αν θα με συγκινησει δηλαδη.ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι προς αυτη την κατευθυνση.:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια θες το επομενο επεισοδιο να το δουμε παρεα? Δεν μπορει, αμα δεις εμενα να 'χω πεσει πανω στον καναπε και να τρανταζομαι απο τους λυγμους, θα συγκινηθεις! :lol:

Κι εγω κλαιω... Και μαλιστα κλαιω ΠΟΛΥ! Φτανει να σας πω πως κλαιω και με το τραγουδι των mazoo and the zoo "ο καστορας" που περιγραφει τον καστορα να γκρεμιζει το σπιτακι που ειχε φτιαξει στην καστορινα για να σωσει το δασος απο τη φωτια... Επισης κλαιω ακομα κι αν δω καποιον αλλο να κλαιει κι ας μην ξερω το λογο.. Ο Βασιλης φοβαται να υψωσει τον τονο της φωνης του γιατι το δακρυ ειναι ετοιμο να σταξει.. Ολη η ψυχανωμαλια επανω μου!

Οποτε Σοφακι, ελα να το δουμε παρεα.. Κι αμα δεν συγκινηθεις ουτε με εμενα, θα σε βαλω να μου σκουπιζεις τα ματια και τη μυτη (μπλιαξ!) με zewasoft... Παρε κανενα κιβωτιο κοντα.. Θα μας χρειαστει! :lol::lol:

gM4vp2.png

Σοφια θες το επομενο επεισοδιο να το δουμε παρεα? Δεν μπορει, αμα δεις εμενα να 'χω πεσει πανω στον καναπε και να τρανταζομαι απο τους λυγμους, θα συγκινηθεις! :lol:

Κι εγω κλαιω... Και μαλιστα κλαιω ΠΟΛΥ! Φτανει να σας πω πως κλαιω και με το τραγουδι των mazoo and the zoo "ο καστορας" που περιγραφει τον καστορα να γκρεμιζει το σπιτακι που ειχε φτιαξει στην καστορινα για να σωσει το δασος απο τη φωτια... Επισης κλαιω ακομα κι αν δω καποιον αλλο να κλαιει κι ας μην ξερω το λογο.. Ο Βασιλης φοβαται να υψωσει τον τονο της φωνης του γιατι το δακρυ ειναι ετοιμο να σταξει.. Ολη η ψυχανωμαλια επανω μου!

Οποτε Σοφακι, ελα να το δουμε παρεα.. Κι αμα δεν συγκινηθεις ουτε με εμενα, θα σε βαλω να μου σκουπιζεις τα ματια και τη μυτη (μπλιαξ!) με zewasoft... Παρε κανενα κιβωτιο κοντα.. Θα μας χρειαστει! :lol::lol:

χαχαχχα φαιη ελιωσα στο γελιο με τις πειγραφες σου κ ειμαι και στη δουλεια θα με περασουν για χαζοχαρουμενο που γελαω με την οθονη:D

αμε γιατι οχι?πολυ θα μ αρεσε θα τα μπηξουμε παρεα:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μαρια δεν τη βλεπεις την ομοιοτητα? :lol:

Ο Βασιλης παντως το πρωι που του την εδειξα (ειχα ανοιξει δυο παραθυρα, στο ενα ηταν ο Κεναν και στο αλλο του εβαλα τη φωτογραφια που τον εχεις και κραταει αγκαλια την Ιφιγενεια), ειπε πως του φερνει λιγο!

(Λες να το 'πε επειδη τον αγριοκοιταζα?? :lol::lol:)

gM4vp2.png

χαχαχχα φαιη ελιωσα στο γελιο με τις πειγραφες σου κ ειμαι και στη δουλεια θα με περασουν για χαζοχαρουμενο που γελαω με την οθονη:D

αμε γιατι οχι?πολυ θα μ αρεσε θα τα μπηξουμε παρεα:lol:

Ωραια! Θα στειλουμε το Βασιλη με τον Αντωνη για καμμια μπυρα και εμεις θα κατσουμε να πλανταξουμε! Ωραια θα περασουμε.. Θα ξεσπασουμε κιολας!!

(Ποιος το περιμενε να θεωρουμε το κλαμμα ειδος διασκεδασης!:rolleyes::lol::lol:)

gM4vp2.png

μια χαρα!τελεια θα περασουμε!

ωχ πρεπει να φυγω θα χασω το λεωφορειο!φιλακια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!!!τελικα εσκασε δοντακι εξου και η τοοοοοοση γκρινια!!!

σημερα ηταν παναγιτσα και επαιζε πολυ και χαρηκε στις κουνιες αρκετα...

εγω ψιλοειδα το νησι γιατι τοτε κοιμιζα το παιδι και δεν μπορουσα ακριβως....μ αρεσε παντως αν και εχει διαφορες απο το βιβλιο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα μανουλες!!!!

Πως ειστε????Τα αρρωστουλικα μας τι κανουν???

Μολις ηπια καφε κ μαζεψα τον νεροχυτη μου.Θελω να λουσω και τα μαλλια μου.....

Τα μικρα κοιμουνται,αφου για αλλη μια φορα ο Θανουλης με γ@@@@ε την νυχτα.....

Ο Τασος στο σχολειο κ θα παω να τον παρω κατα τις 12 00 για να παμε ΙΚΑ να δουμε τι θα γινει με το εμβολιο....και εχει τρια να κανει αλλα δεν νομιζω να του τα κανουν ολα.....θα δειξει......

Αδιαθετησα κιολας (μαζι με τη Φαιη) κ ποναει η κοιλια μου....και το βραδυ στις 20 00 εχω οδοντιατρο να κανω μια μικροεπεμβαση.....θα βαλω εμφυτευμα κ πρεπει σημερα να βαλω το μοσχευμα.....ουφ......

Θα φτιαξω ενα φαγητο (ευκολο) το οποιο δεν το εχω ξανακανει.Εκοψα πατατες ροδελες κ λεω να τις βαλω στο ταψι κ απο πανω να βαλω γλωσσες....για να μην της τηγανισω.Αλλα επειδη δεν εχω κοκκινη σαλτσα λεω να το κανω λεμονατο.....γινεται???Το εχει φτιαξει ποτε καμια???Λεω να ριξω και κανα δυο σκελιδες σκορδο.....θα τρωγεται?ή θα παραγγειλουμε τιποτα σουβλακια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...