Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ευχαριστουμε Γιωτακι!

Θα το κανονισω λιαν συντομως! Αντε γιατι εχω λαλησει.. Πολλες φορες παιρνω τη Μαρια με το καροτσι και παμε βολτα και μιλαω μονη μου... :oops: Και μετα κοιταω σαν τον Σερλοκ Χολμς δεξια - αριστερα μη με ειδε κανεις και με περασει για τρελλη! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Πάλι στη δουλειά σήμερα και κάπως μου φαίνεται μετά από τρεις ημέρες (είχα ζητήσει άδεια την Παρασκευή) για να μην πάω την Κυριακή στον παιδικό... Ευτυχώς είναι καλύτερα... φαίνεται ότι η αντιβίωση τη βοηθά ενώ έχει και λιγίτερες κενώσεις σε διάρροια. Μάλλον αυτή η διάρροια που είχε ήταν ίωση γαστρεντερίτιδας μαζί με αντίδραση της αντιβίωσης, γιατι το ΣΚ ήμουν και εγώ και άντρας μου χάλια.. Έτσι είναι ότι περνάνε τα παιδιά θα τα περάσουμε και εμείς :( Και αναρωτιόμουν: πως είναι δυνατόν αυτά τα μικρα ζουζούνια με πυρετο 38 και 39 να έχουν τέτοια όρεξη και εμείς με κάτι δεκατα να πέσουμε στο κρεβάτι; Μακάρι να έχουν τέτοια ενέργεια πάντα και ας κουραζόμαστε λιγο παραπάνω!!! Χαλάλι τους

Πάντως χαίρομαι που Τασούλης και Μαράκι είναι καλύτερα...Αντε σιγά σιγά να μαζεύουμε δυνάμεις!!!

Φαίη σε καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο είναι να είσαι κλεισμένη στο σπίτι. Εγώ όταν καθόμουν τους πρώτους 5 μήνες αφού γέννησα στο σπίτι ήμουν συνέχεια στο τηλ.. δεν την πάλευα. Τουλάχιστον έχεις χρόνο να διαβάσεις κανένα βιβλίο. Εγώ θέλω πολύ να διαβάσω το "Νησί", αλλά ούτε χρόνο, ούτε όρεξη έχω.

Καλή δύναμη και σε σένα Ελένη!!! Τώρα που θα περπατήσει ο Ευθύμης ποιος τον κρατά!!! Είναι καταπληκτικές στιγμές τα πρώτα βηματάκια

Σοφία τι κάνει η ομορφούλα σου, όλα καλά με τον σταθμό; Είσαι ικανοποιημένη με τη δουλειά που γίνεται εκεί;

Μαρία ΝΔ τι κάνουν τα αγοράκια σου;

DEMS, Ειρήνη τι κάνετε εσείς και τα παιδιά σας;

Ναταλία εντάξει τώρα με το γάλα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

σονια χαιρομαι που ειστε ολοι καλα.

ολα καλα με το σταθμο προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη φαινεται οτι της αρεσει την εχω πετυχει σε στιγμες που καθονται ολα τα παιδακια κ τους διαβαζουν παραμυθακια (της ελισαβετ ειναι το καλυτερο της) η να κοιμαται στην αγκαλια της δασκαλας(αυτο ομολογω δε περιμενα να το δω οτι θ ασχολιοντουσαν τοσο ωστε να την ηρεμουν και να την κοιμιζουν αγκαλια εξεπλαγην ευχαριστα) δεν ειναι σε φαση ακομα του να παιξει με τ αλλα παιδακια αλλα απ οτι μου λενε περναει καλα,εχω δει βελτιωση και στο θεμα του φαγητου τρωει πιο ευκολα ισως βλεπει τα αλλα παιδακια κ επηρεαζεται στο σπιτι κανω λιγοτερη ωρα να την ταισω και με λιγοτερα πεισματα απ τη μερια της, και στην ομιλια βλεπω διαφορα σαν να μιλαει περισσοτερο-ακαταλαβιστικα μεν αλλα περισσοτερο.ναι μπορω να πω ειμαι αρκετα ικανοποιημενη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια,

σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Η Ιφιγένεια περνάει την πρώτη της ίωση μάλλον. Από χθες το απόγευμα έχει μύξες και βήχα. Πυρετό δεν έχει κάνει. Είναι γκρινιάρα, αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο :mrgreen:

Ο Διονύσης δεν προλαβαίνει να γυρίσει για να πάει τον Ευριπίδη κολυμβητήριο σήμερα, οπότε θα πάω να τον πάρω εγώ από το σταθμό και θα γυρίσουμε σπίτι. Δεν λέει να τρέχω την Ιφιγένεια άρρωστη στο κολυμβητήριο.

Το απόγευμα το πρόγραμμα έχει Φιτσιάλο, όπως καταλαβαίνετε.

Φαίη αυτό που μιλάς μόνη σου, εγώ το είχα από παλιά. Ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο. Για να μη με κοιτούν περιέργα από τα διπλανά αυτοκίνητα, έβαζα στο αυτί το handsfree του κινητού, για να φαίνεται ότι μιλάω στο τηλέφωνο ;):lol::lol:

Σόνια αυτό με την αστείρευτη ενέργεια των πιτσιρικιών το έχω και εγώ απορία :?

Γιώτα καλά να περάσετε στην Τήνο!

Ελένη καλούς δρόμους στον Ευθύμιο και καλό κουράγιο σε εσένα :-D

Σοφία μια χαρά τη βρίσκω την Ελισάβετ! Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα, μπράβο της!

Ειρήνη δεν μπορείς να πεις...έκανες μαύρα μάτια να μας δεις το Σαββατοκύριακο αλλά σήμερα σε αποζημιώσαμε :-D

Φιλάκια δεν σας δίνω (μην σας κολλήσουμε και τίποτα :lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαρακι ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.οτι και να πω γι αυτο το παιδι ειναι λιγο...πολυ ευπροσαρμοστη δοξα τω θεω σ αυτο πηρε απο μενα!

περαστικα στην ιφιγενειουλα περιμενουμε νεα απ το φιτσιαλο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γεια σας και καλη εβδομαδα...μαρια περαστικα στη ιφιγενεια και κουραγιο σε σενα.γιωτα,φαιη,σονια χαιρομαι που τα παιδακια σασ ειναι καλυτερα.σονια με το γαλα προς το παρον τελος μου το κοψανε δεν θελουν ουτε να το δουνε σημερα που δοκιμασε λιγο η κωνσταντινα με το καλαμακι πηγε να κανε εμετο οποτε λεω να το αφησω για λιγο δεν εχει νοημα να τα πιεζω καποια στιγμη μπορει να το θελουνε παλι.γιωτα καλα να περασετε στη τηνο απο ραφηνα θα παρετε το καραβι?ρωταω γιατι και εμεις παρασκευη βραδυ παμε στη καρυστο με το καραβι απο ραφηνα.σας ευχομαι ενα ομορφο απογευμα.

l9Iop2.png

Μαρία περαστικούλια στην Ιφιγένεια, αχ και είναι τόσο μικρούλα :( . Κουράγιο και σε σένα!

Σοφία είναι πολύ θετικά όλα αυτά για τον σταθμό και την προσαρμογή της μικρής. Σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι κακή ιδέα αν κάνω δεύτερο (που θα κάνω, αλλά για να δούμε πότε...) να το πάω σταθμό αντί να το κρατήσω σπίτι με γυναίκα. Εκτός από το κομμάτι του οικονομικού, είναι σίγουρα πιο ευεργετικό για το ίδιο το παιδί, γίνεται πιο κοινωνικό κλπ...

Ναταλία, μην το βάζεις κάτω, προσπάθησε κάθε μέρα. Δώσε τους και άλλα πράγματα με καλαμάκι για να μάθουν να το χρησιμοποιούν καλύτερα, π.χ. νερό... και ύστερα θα το θέλουν και το γάλα έτσι. Επίσης για να τους έχεις το γάλα στη διατροφή, φτιάξε τους ριζόγαλο και άλλα φαγητά με προσθήκη γάλακτος, ώστε να πάρουν κάποια ποσότητα. Φαντάζομαι θα έχεις ρωτήσει και παιδίατρο για υποκατάστατα. Πάντως μην τρελαίνεσαι, υπάρχουν πολλά μωρά που το γάλα δεν το έχουν καθόλου στη διατροφή τους γιατί έχουν αλλεργία και τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς αυτό, έχοντας προσθέσει στη διατροφή τους άλλα υποκατάστατα.

Μαριανδ που χάθηκες εσυ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναταλία, μην το βάζεις κάτω, προσπάθησε κάθε μέρα. Δώσε τους και άλλα πράγματα με καλαμάκι για να μάθουν να το χρησιμοποιούν καλύτερα, π.χ. νερό... και ύστερα θα το θέλουν και το γάλα έτσι. Επίσης για να τους έχεις το γάλα στη διατροφή, φτιάξε τους ριζόγαλο και άλλα φαγητά με προσθήκη γάλακτος, ώστε να πάρουν κάποια ποσότητα. Φαντάζομαι θα έχεις ρωτήσει και παιδίατρο για υποκατάστατα. Πάντως μην τρελαίνεσαι, υπάρχουν πολλά μωρά που το γάλα δεν το έχουν καθόλου στη διατροφή τους γιατί έχουν αλλεργία και τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς αυτό, έχοντας προσθέσει στη διατροφή τους άλλα υποκατάστατα.

Σονια μου το νερο το πινουνε εδω και πολυ καιρο με καλαμακι.απλα η γευση του γαλα δεν το θελουν πια.να το αφησω λιγο καιρο και θα ξανα δοκιμασω πιο μετα γιατι αν εμενα δεν μου αρεσε κατι και μου το βαζανε καθε μερα μπροστα μου προσοπικα θα γινομουν χειροτερα.οσο για το ρυζογαλο δεν τους αρεσει το ιδιο και αρκετα αλλα πραγματα που εχω φτιαξει με βασει το γαλα μολις δοκιμαζουνε αντιδρουν παντα με το ιδιο τροπο αηδιας.οποτε θα ξανα δοκιμασω πιο μετα.εχει διαβασει και εγω πολλες περιπτωσεις ιδια με τα δικα μου που δεν θελουν ξαφνικα το γαλα τους μερικοι το ξανα πινουν μετα απο πολλους μηνες.θα δουμε.ο παιδιατρος, μου ειπε να μην δωσω αλλο πραγμα στη θεση του γαλα και να δοκιμασω συνεχεια.δεν πολυ συμφωνω μαζι του επειδη τρωνε το γιαουρτη τους κατα τις 16.30 και πιο μετα ενα μπισκοτο και αυτο.αλλα τα λυπαμε νυστικη τοσες ωρες μεχρι τις 9 το πρωη που τρωνε πρωινο.οποτε αλλαξα λιγο το προγραμμα τους.αλλα γενικα τρωνε πολυ καλα και αρκετες μεριδες απ'ολα τα αλλα φαγητα οποτε δεν ανησυχω.ευχαριστω

l9Iop2.png

καλησπερα σας!!!πως ειστε???

εμεις σημερα ημαστε μεσα στην γκρινια και δεν ησυχαζουμε με τιποτααααα και μην μου πειτε για δοντια γιατι δεν το αντεχω αλλο αυτο!!!

σας ευχαριστω πολυ για τις βολτες δεν περπαταει μονος του απλα κανει λιγα βηματακια με την βοηθεια μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελενη κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι σημερα... Φτανει να σου πω πως ειμαι μονη μου ολη μερα κι ο Βασιλης θα ερθει σε 1 ωρα και βαλε...

Ηθελα να βγαλω και τη Μαρια μεχρι τις κουνιες αλλα νυχτωνει νωρις κι εχει ερημια.. Διαβασα και στο αλλο parents το θεμα με τον ανωμαλο και φοβαμαι να βγω μονη μου...

Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι και η Μαρια μεσα στη γκρινια γιατι ειχε μαθει να ειναι καθε μερα εξω....

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Σονια ευχαριστω πολυ, ουτε εγω αντεχω αλλο μεσα και καθομαι απο οταν εμεινα εγκυος... Στο σπιτι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε και δεν βρισκω ξεκουραση...

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

σονια μου σιγουρα κανει καλο ο παιδικος και στην κοινωνικοποιηση και στην αυτονομια τους αν και λενε ιδανικη ηλικια ειναι γυρω στα 3χρονια.προσωπικα αν ειχα τη δυνατοτητα θα το καθυστερουσα πιο πολυ για το φοβο των ιωσεων οχι τιποτε αλλο.με το καλο να ερθει το δευτερο μωρο(σου ευχομαι συντομα:))

ναταλια μου καλα τα λες ολα τα μωρα παιρνανε φασεις που δε θελουν το γαλα.ισως μετα απο καπoιο διαστημα να το ξαναζητησουν.υπαρχουν τροφες που εχουν αρκετο ασβεστιο οπως το ταχινι το μπροκολο και το σπανακι.μπορεις επισης να τους δινεις αντι για ενα γιαουρτακι δυο.ελπιζω να το ξεπερασουν συντομα!καλα να περασετε στη καρυστο!

μαρια τι σας ειπε ο φιτσιαλος?ιωσουλα εχει η ιφιγενεια?οτι κ αν ειναι ευχομαι να περασει γρηγορα!

οι υπολοιπες τι κανετε?

εμεις ολοι καλα χθες την εβγαλε ο αντωνης βολτα στη γειτονια παροτι ειχε αρκετο αερα αλλα δε πηγαινε αλλο ειχε 4 μερες να βγει βολτα-ασε που μετα της ανοιγει η ορεξη και τρωει πιο ευκολα το γιαουρτι της(βασικα γ αυτο θελω να βγαινει καθε μερα εστω και λιγο).και σημερα βλεπω δεν εχει τοσο κρυο στο δελτιο καιρου ελεγε μεχρι 27 θα φτασει η θερμοκρασια για να δουμε-ελπιζω μονο να μη βρεξει παλι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!

Κι εγω εδω,πλενω,απλωνω,σιδερωνω,μαγειρευω,ξεσκατιζω,ταιζω......ουφ....τα κανω ολα και συμφερω!!!!!

Ο Τασος στο σταθμο,τα μικρα φαγανε κ κοιμουνται,εβαλα ενα πλυντηριο την πικε την κουβερτα για να τη φυλαξω αφου εβγαλα το παπλωμα χτες.Αρχισε να δροσιζει.....αντε να καταλαβουμε φθινοπωρο και χειμωνα!!!!!Αυριο που εχουμε το εμβολιο θα παω μεχρι το ΙΚΑ να μας δει ο παιδιατρος κ αν κρινει οτι πρεπει να το κανουμε,θα το κανω να ξεμπερδευει.Γιατι με τα μικρα εχει παει λιγο πισω.....την μια ημουνα εγκυος,την αλλη ηταν πολυ μικρα και παει λεγοντας!!!!!

Παω να καθαρισω πατατες να βαλω στο φουρνο με μπριζολιτσες........

Σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα γιωτουλα!

ασχετο...ειδατε χθες το νησι?πως σας φανηκε?εμενα δε μ ενθουσιασε ισως επειδη απ το τρειλερ εχω ψιλοκαταλαβει την ιστορια κ μου φανηκαν ολα πολυ αναμενομενα...ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλυτερη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμας!

Εχθες αδιαθετησα.. Αρα σε μια εβδομαδα το πολυ παω για την επεμβαση.. Φοβαμαι πααααρα πολυ! :(

Σημερα ο Βασιλης δουλευει μεσημερι 2-8 αλλα σπιτι θα ερθει κοντα στις 9. Η Μαρια εχει φαει τον αγλεορα παλι, γαλατα - αυγα - τοστ και συνεχιζει... :roll: Εγω εστρωσα τα κρεβατια μας, επλυνα το νεροχυτη, εβαλα πανσετες με πατατουλες στο φουρνο και ειπα να κατσω να πιω εναν καφε..

Σοφια το ειδα το νησι.. Μπορω να πω το εχουν τροποποιησει αρκετα (ειχε αρκετες διαφορες απο το βιβλιο) αλλα το καταλαβαινω γιατι πρεπει να βρουν τροπο να "κρατησουν" το τηλεοπτικο κοινο.. Οπως και να 'χει, εμενα μου αρεσε παρα πολυ, εριξα και το κλαμμα της αρκουδας! Θεωρω πως ακομα και τα πιτσιρικια ειχαν εξαιρετικες ερμηνειες και αν λαβω υπ' οψιν το Βασιλη που με εβριζε γιατι ηθελε να κανει ζαπινγκ αλλα στο τελος εκατσε και το ειδε και μαλιστα στη μουγκα (γιατι εχει μια ταση να κοροϊδευει), νομιζω κανανε καλη δουλεια! Θα μου πεις αυτα ειναι υποκειμενικα, εγω ας πουμε περυσι ειχα ξετρελαθει με το "μια νυφη για το γιο μου" :lol::lol: Εγω παντως ξετρελαθηκα χθες! :D

Γιωτα δεν νομιζω να μη σας το κανει το εμβολιο.. Κι εμεις την περασμενη εβδομαδα με ιωση πηγαμε αλλα μας το πατησε το εμβολιακι και μαλιστα διπλο (το ενα ηταν η 4η δοση της διφθεριτιδας - τετανου - κοκκυτη και το αλλο η 4η δοση της πολυομυελιτιδας). Αντε να τελειωνουμε και με αυτα τα κωλοεμβολια, τα εχουν τρελανει στο τρυπημα τα παιδακια μας.. Τωρα εμεις εχουμε τον Δεκεμβριο την 4η δοση του αιμοφιλου της ινφλουεντζας και το Φεβρουαριο που θα κλεισει τα 2 της ηπατιτιδας. Τα υπολοιπα αργουν πολυ, εχει σημειωσει τις ημερομηνιες πανω στο καθενα και εχει κατι ημερομηνιες πολυυυ μακρινες (10ος 2012 κλπ.)

Μαρια ηθελα να σου πω εδω και πολυυυυυ καιρο αλλα ολο το ξεχναω! Ειδα μια φορα φευγαλεα το κισμετ (το βαζει τα απογευματα στον ΑΝΤ1) και εχω την εντυπωση πως ο Κεναν μοιαζει πολυ στο Διονυση!!! :lol::lol: Αμα βρω φωτογραφια του θα στη βαλω να τη δεις!! :mrgreen:

Οι υπολοιπες τι κανετε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...