Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μολις την πηρε ο υπνος στον καναπε.. Ενω σηκωθηκε ορεξατη, απο τις 12 παρα και επειτα ξεκινησαμε παλι τον οδυρμο... Μιλαμε για πολυ κλαμμα ομως.. Δεν μπορω να τη βλεπω αλλο ετσι.. :( Τουλαχιστον τρωει κανονικα, κατι ειναι κι αυτο..

Σκεφτομουν να τη βαλω στην κουνια της αλλα δεν το ριψοκινδυνευω γιατι ετσι και ξυπνησει θα αρχισει παλι τα κλαμματα.. Ας κοιμηθει οσο θελει εκει μπας και ξεκουραστει γιατι ισως εκλαιγε κι απο την αυπνια... Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω! Της εριξα μια κουβερτουλα απο πανω της γιατι κανει κρυο παρολο που εβγαλε ηλιο..

Τωρα λεω να μαζεψω το νεροχυτη μου, δεν εχω κανει τιποτα απο το πρωι.. Σε καμμια ωρα περιπου θα ερθει και ο Βασιλης..

Τι τραβαμε οι ερμες μαναδες....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε κοριτσακια αν δεν ειχα και εσας να εκτονωνομαι θα ειχα ξεκινησει τα αγχολυτικα... Το απογευμα η Μαρια σηκωσε πολυ πυρετο.. Την ειχα στα χερια και της ειχα βαλει θερμομετρο οταν στα ξαφνικα αρχισε να τρεμει τοσο πολυ που χεστηκα πανω μου γιατι δεν ηξερα αν ηταν ριγη ή σπασμοι.... Την αρπαξα και την εβαλα στη μπανιερα, το θερμομετρο εδειχνε 38.9 οταν της το εβγαλα αλλα δεν ειχε χτυπησει ακομα...

Τελικα την εκανα ντους και οταν την εντυνα μου λεει "μαμα παπω ποϊ" (=μαμα σ'αγαπω πολυ)... :cry::cry::cry: Με εκανε κομματια.. Ηταν τοσο εξαντλημενη γιατι σηκωθηκε στις 4 παλι με κλαμματα... Τελικα την αφησα να ξαπλωσει στο κρεβατι μου και εκατσα εκει διπλα της. Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ηταν απυρετη. Ας ελπισουμε πως θα κοιμηθει ηρεμα..

Μετα απο μια τοσο δυσκολη μερα, διαβασα και αυτο: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71549 και το εχω ριξει στα σφηνακια....

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!

gM4vp2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Ειχε ιωση που την τσιμπησε απο τις ξαδερφες της που καναμε διακοπες στην Αμαλιαδα... Πανω που ειπαμε πως της περασε και σταματησαμε τα ζιρτεκ και τα αερολιν, υποτροπιασε και αντε παλι απο την αρχη... Τελος παντων.... Θα περασει κι αυτο!

Ειρηνη ναι, τα θελω τα κουπονια για το λαδακι, θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση της μαμας μου με τα στοιχεια της γιατι εδω δεν ερχεται ταχυδρομος (ο ανθρωπος ειναι εντελως γκαου, δεν μας εφερε ουτε τους λογαριασμους της ΔΕΗ και πηγε ο Βασιλης στο Κορωπι για να του πουν πως υπαρχουν ανεξοφλητοι και εφτασε στο ποσο των 513 ευρω.... :mad:)... Παω να σου στειλω πμ.!

Ελενη η υπαλληλος στη ΔΕΗ μας ειπε πως τα ιδια κανει και ο δικος τους ο ταχυδρομος στη Βαρη.. Εσενα σου ερχονται κανονικα εκει οι λογαριασμοι?

γεια σας!πως ειστε?εμεις μια χαρουλα αν και η γκρινια και η τσιριδα δεν λειπουν!

φαιη μου εμας οι λογαριασμοι ερχονται ηλιουπολη και οχι εδω και ετσι δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ ρε κοριτσακια αν δεν ειχα και εσας να εκτονωνομαι θα ειχα ξεκινησει τα αγχολυτικα... Το απογευμα η Μαρια σηκωσε πολυ πυρετο.. Την ειχα στα χερια και της ειχα βαλει θερμομετρο οταν στα ξαφνικα αρχισε να τρεμει τοσο πολυ που χεστηκα πανω μου γιατι δεν ηξερα αν ηταν ριγη ή σπασμοι.... Την αρπαξα και την εβαλα στη μπανιερα, το θερμομετρο εδειχνε 38.9 οταν της το εβγαλα αλλα δεν ειχε χτυπησει ακομα...

Τελικα την εκανα ντους και οταν την εντυνα μου λεει "μαμα παπω ποϊ" (=μαμα σ'αγαπω πολυ)... :cry::cry::cry: Με εκανε κομματια.. Ηταν τοσο εξαντλημενη γιατι σηκωθηκε στις 4 παλι με κλαμματα... Τελικα την αφησα να ξαπλωσει στο κρεβατι μου και εκατσα εκει διπλα της. Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ηταν απυρετη. Ας ελπισουμε πως θα κοιμηθει ηρεμα..

Μετα απο μια τοσο δυσκολη μερα, διαβασα και αυτο: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71549 και το εχω ριξει στα σφηνακια....

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!

ο χριστος και η παναγια!ελπιζω η κοπελα να εκανε καταγγελια και να βρεθει ο π@@της κακο ψοφο να χει εκνευριστηκα πρωι πρωι!!

καλημερα σε ολες!μολις τελειωσα απ σφουγγαρισμα κ ειπα να κανω κανενα διαλειμμα πριν κατεβασω τα χειμωνιατικα μιας που κοιμαται η ελισαβετ κ δε μπορω να κανω τπτ μη τη ξυπνησω.

φαιη πως ειναι το μαρακι σημερα?ελπιζω να ναι καλυτερα.

σονια η κυριακη πως παει?τη βοηθησε η αντιβιωση?

ελπιζω να χει συνελθει και ο τασουλης της γιωτας και να βρει τροπο να μπει να μας πει τα νεα της.

καλο σκ σε ολες και καλη αναρρωση στα αρρωστουλικα παιδακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας...

Γυρω στις 2 μπηκα στο δωματιο της Μαριας να της δωσω την αντιβιωση και ετρεμε παλι. Της εβαλα θερμομετρο αλλα δεν ειχε πυρετο.. Οποτε της αλλαξα τα ρουχα και απο πυτζαμακια της εβαλα ενα κοντομανικο φορμακι απο αυτα που κουμπωνουν απο κατω και πανω απο αυτο της εβαλα εναν μακρυμανικο βαμβακερο υπνοσακο. Επισης τη σκεπασα με χοντρη κουβερτα γιατι με την πικε εδειχνε να κρυωνει.. Η αληθεια ειναι πως κανει πολυ κρυο τα βραδυα εδω.. Ειχα συνηθισει 20 χρονια στον Αγιο Δημητριο και τωρα μου φαινεται παγος το Λαγονησι! Αφου βγαινουμε στο μπαλκονι για τσιγαρο και η ανασα μας "καπνιζει" κι εκεινη! Τελος παντων, μετα απο αυτο το διαλειμμα για αλλαγη ρουχων, κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 8. Και σημερα ειναι απυρετη και εμφανως καλυτερα αν και εχει λιγη γκρινια. Πριν λιγο ζητησε να κοιμηθει και την εβαλα στην κουνια της αλλα την ακουω που φωναζει σε ενα κουκλακι (προχθες που πηγαμε στο Φιτσιαλο, μας "εκανε δωρο" -για την ακριβεια η Μαρια το αρπαξε και δεν το αφηνε και ο Φιτσιαλος ειπε πως δεν πειραζει, ας το παρει- ενα μικρο αρκουδακι)...

Αυτα τα νεα μας.. Σημερα το βραδυ θα ειμαι μονη, ο Βασιλης δουλευει νυχτα σημερα, οποτε λεω να κατσω να σιδερωσω τον "Ολυμπο" (τοσο υψος εχουν τα ασιδερωτα μας)!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!

Επιτελους εχω λαπτοπ!!!!!

Φαιη περαστικα στην τσουγδω μας!!!!!Αυτο με το κεφαλι το εκανε κ μενα ο Τασος το καλοκαιρι.Ή το χτυπαγε στο πάτωμα ή στον τοίχο...η λυση ειναι αυτη που σου ειπε ο Φιτσιαλος.Απλα αδιαφορεις κ θα σταματησει.Τουλαχιστον ο Τασος ετσι σταματησε,αλλα επειδη ο μπαμπας μου τον μαλωνε καθε φορα που το χτυπουσε τωρα καμια φορα αν δε του κανει το χατηρι,παλι το χτυπαει.Το εχει συνδεσει με τον πατερα μου,οποτε καλο ειναι να εχετε ιδια σταση κι εσυ και ο Βασιλης.

Σονια μου περαστικα στην Κυριακουλα!!!!!

Μαρια νδ να χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!!!Και να αλλαξεις τικερακι!!!!

Τα δικα μου νεα γνωστα....ο Τασος παλι χτες εκανε πυρετο.38.2 παλι.....αν κανει και αυριο πυρετο την Δευτερα θα τον παω στο νοσοκομειο.....ισως δε βοηθαει η αντιβιωση,ισως να παρω μια δευτερη γνωμη...ειλικρινα δεν ξερω....

Αυτα προς το παρον...σας φιλω ολες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και απο εμας!!

Τι κ@$#μερα ειναι αυτη σημερα? Ειμαστε με τα μπουφαν μεσα στο σπιτι, βρεχει απο το πρωι και φυσαει... Εχθες το βραδυ ξυπνησα κατα τις 3 και κατεβασα τα παπλωματα... Μιλαμε πολυ κρυο και ειναι Οκτωβρης ακομα.... Τι θα γινει κατα το Γεναρη?? Εδω θα αφησουμε τα κοκκαλακια μας!!! :lol:

Το Μαρακι ειναι καλυτερα αν και μου εκανε μια φορα διαρροια εχθες και την παρακολουθω μηπως ειναι απο την αντιβιωση.. Θα δειξει.. Τα μεσημερια ξεκινησε να ζηταει παλι να κοιμηθει (να δουμε για ποσο) κι εγω εχω αραξει και κοιταω στο internet για μαγαζια με κουρτινες κλπ. Αυτο το μηνα (δηλαδη στο τελος του), θα αλλαξω το τραπεζι με τις καρεκλες μας και θα βαλω κουρτινοξυλα με κουρτινες. Μη φανταστειτε τιποτα ακριβα, βρηκα ενα πολυ ωραιο τραπεζι με 4 καρεκλες στα alex pak στα 140 ευρω.. Οσο για τα κουρτινοξυλα με τις κουρτινες θα παμε στη λαϊκη στο Μαρκοπουλο να ριξουμε μια ματια γιατι αφενος ειναι κοντα μας και αφετερου εχει πολυ ωραια πραγματα και φτηνα!

Αυτα τα ολιγα (ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ) κι απο εμας!

Ειρηνη γιατι μαυρισε το ματι σου? Σου εριξε μπουνια ο γαντζος?? :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

γεια σας!!!!τι κανετε?

εμενα ειχαν ερθει συγγενεις για να μου ευχηθουν και φαγαμε και χορεψαμε και περασα πολυ καλα και ο μικρος ηταν αψογος ουτε που γκρινιαξε ουτε που εκλαψε...πολυ μου αρεσε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Τι κανετε ρε κοριτσακια?

Σηκωθηκα να πιω νερο και με πηρε τηλ. ο Βασιλης πως ερχεται... Ειπα λοιπον να κανω ενα τσιγαρακι μεχρι να ερθει και να γραψω και σε εσας λιγακι...

Η Μαρια κοιμαται σαν πουλακι.. Αυριο θα ειμαστε μονες μας ολη μερα, ο Βασιλης θα φυγει πολυ πρωι να κανει service στη μηχανη (την υπηρεσιακη) και να της αλλαξει λαστιχα και μετα δουλευει μεχρι τις 8 το απογευμα.. Βαλτε και μια ωρα μεχρι να ερθει, θα ειμαστε ολη μερα alone με την τσουγδω!

Το πρωι εχει πρεμιερα η Σκορδα με το Λιαγκα στο mega αλλα δεν νομιζω να με αφησει η Μαρια να τους δω.. Το βραδυ ομως ξεκιναει το νησι (δεν το χανω με τιποτα γιατι εχω διαβασει το βιβλιο και το εχω λατρεψει!), οποτε θα την κοιμισω νωρις το βραδυ γιατι μετα θελω και καποια ωρα να συμμαζεψω, μεχρι τις 10 παρα 10 που ξεκιναει η σειρα να εχω τελειωσει με το σπιτι!

Αυτα τα ολιγα!!

Τα λεμε αυριο!!

Καληνυχτα! :D

gM4vp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Ο Τασος εφυγε για το σχολειο και ειμαι με τα μικρα!!!!Επιτελους λιγη ησυχια!!!!

Φαιη αν το εχεις το βιβλιο το θελω!!!!!!Κι εγω δεν υπαρχει περιπτωση να το χασω,ασε που θα κλαιω συνεχεια!!!!!

Ευτυχως ολο το ΣΚ δεν εκανε πυρετο ο τασος.Βεβαια την Τεταρτη εχουμε εμβολιο αλλα μαλλον δε θα το κανω για να μην ξανακανει πυρετο.....εσεις τι λετε????

Εντωμεταξυ Παρσκευη φευουμε για Τηνο κ επιστρεφουμε Κυριακη αφου βαφτιζει ο αδερφος του Βασιλη το 4ο του παιδι.Θα παρουμε μονο τον Τασο μαζι γιατι δεν την παλευω με τα διδυμα στο καραβι!!!!!!

Παω να μαζεψω νεροχυτη και να φτιαξω αρακα!!!!Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

ελενη μπραβο στον ευθυμη που εκανε τα πρωτα βηματακια ποιος τον πιανει τωρα!καλο τρεξιμο και σε σενα!

ειρηνακι τι εγινε καλε?κ εγω το εχω απορια απο τι μαυρισε το ματι σου?ολα καλα τωρα?

φαιη πηγατε χθες στο μαρκοπουλο βρηκατε κουρτινες?κ εγω απο τη λαικη τις ειχα παρει μαι χαρα ειναι(λιγο το ραψιμο δε μ αρεσε αλλα τεσπα)η μικρη τσουγδω τι κανει?

γιωτουλα πολυ χαιρομαι που συνηλθε ο τασος και ξαναπηγε στο σχολειο.οσο για το εμβολιο στη θεση σου θα το καθυστερουσα καμια βδομαδα-εκτος αν σου πει διαφορετικα ο παιδιατρος.καλα να περασετε στη τηνο με το καλο να βαφτιστει τ ανιψακι σας!

κ εγω περιμενω με ανυπομονησια να δω το νησι το βραδυ δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα ειδα το τρειλερ και η σειρα φαινεται πολυ καλη.για να δουμε.

ολο το σκ ξεπαγιασαμε πολυ κρυο ρε κοριτσια σημερα καλυτερα ειναι βεβαια αλλα το πρωι δεν ηθελα να σηκωθω με τπτ μια χαρα θα χουχουλιαζα στο κρεβατακι μου.ειχα βαλει και στην ελισαβετ παπλωματακι χθες για να σκεπαστει αλλα ζητημα ειναι να μεινε σκεπασμενη κανα μισαωρο...μαλλον θα χρησιμοποιησουμε υπνοσακο και φετος πηρε η μανα μου ενα απο mothercare πολυ ωραιο βαμβακερο αλλα δε στεγνωσε ακομα.

ευχομαι να εχετε ολες μια ομορφη μερα!πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα δεν ειμαι και τοσο καλα... Μου την εχει δωσει που ειμαι μονη μου και πιο πολυ που ειμαι κλεισμενη μεσα τοσες μερες... Πολλη κλεισουρα ρε γαμωτο... Ο Βασιλης οπως σας ειπα θσ γυρισει γυρω στις 9, δηλαδη την ωρα που ξεκιναμε ρουτινα υπνου με τη Μαρια, οποτε ουτε μια βολτα με το αμαξι δεν μπορουμε να παμε... Ειναι και ο καιρος τοσες μερες χαλια που δεν μπορουμε ουτε μεχρι τις κουνιες να παμε. Αλλα κι εκει, ειμαστε μονο εγω και η Μαρια, ουτε αλλη μια μαμα ετσι για δειγμα να πουμε μια καλησπερα... Και με εχει πιασει ενα πλακωμα αλλο πραγμα απο το πρωι.. αρπαχτηκα και με το Βασιλη και ηρθε κι εδεσε! Τελος παντων..!

Γιωτα το εχω το βιβλιο, την επομενη φορα που θα ερθουμε Αθηνα, θα πεταχτω 5 λεπτα να στο δωσω και να φυγω, μη σε ζαλιζουμε κι εμεις με την τσουγδω! ;)

Σοφια δεν πηγαμε εχθες, θα παμε στο τελος του μηνα που πληρωνεται ο Βασιλης. Οσο για τη δικη σου την κουρτινα, σου εχω πει πως μου αρεσει πολυ! :)

Αυτααααα...

Τωρα στην πρεμιερα του πρωινου του mega μιλαει για τα προβληματα που αντιμετωπιζει μια μαμα στην καθημερινοτητα της και απο οσα ειπαν θα δειξουν 5 λεπτα αποσπασμα απο το 1ο επεισοδιο του νησιου, οποτε οποια εχει προσβαση στην τηλεοραση, ας συντονιστει!

gM4vp2.png

Γιωτα το εχω το βιβλιο, την επομενη φορα που θα ερθουμε Αθηνα, θα πεταχτω 5 λεπτα να στο δωσω και να φυγω, μη σε ζαλιζουμε κι εμεις με την τσουγδω! ;)

Μην το ξαναπεις και μην το ξαναγραψεις αυτο!!!!!!!

Κι εγω εδω μονη μου τα πρωινα,ειναι χαρα μου να σε εχω με την Μαρια!!!!

Την αλλη φορα ειχα και τον Τασο γι αυτο,αλλα με τα διδυμα δεν εχω προβλημα.....να ερθετε οποτε μπορεσετε για καφεδακι!!!!Να πουμε κ καμια κουβεντα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...