Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρια νδ να χαιρεσαι το νικολα σου!δε βλεπω τα τικερακια απ τη δουλεια κ δε το πηρα χαμπαρι το πρωι να σου ευχηθω:oops:

τωρα που ειπες λαστιχα και τα δικα μου θελουν αλλαγη εδω και καιρο αλλα ολο τ αναβαλλω(που λεφτα τωρα για εξτρα εξοδα)ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να τ αλλαξω.

φαιη πολυ ευχαριστα τα νεα σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρια νδ να χαιρεσαι το νικολα σου!δε βλεπω τα τικερακια απ τη δουλεια κ δε το πηρα χαμπαρι το πρωι να σου ευχηθω:oops:

Ευχαριστώ Σοφία και εσύ να χαίρεσαι την Ελισάβετ σου!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας!!!πως ειστε?επιασαν τα κρυα ε???και εμενα μ αρεσει πολυ αυτος ο καιρος!!!

εμεις ημασταν ησυχοι σχετικα σημερα και μεσα στην ζωντανια οπως παντα...

μαρια να χαιρεσαι τον γιο σου!!!χρονια του πολλα!

φαιη πολυ καλα τα νεα σου....και εγω περπαταω διαρκως αλλα δεν χανω γραμμαριο!!!γιατι αραγε???

σοφια περαστικα στην κυριακη μακαρι να γινει γρηγορα καλα..υπομονη....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα για ακομα μια φορα!

Το απογευμα χαζευα στο internet και συνηδητοποιησα πως ειχε παει 6μιση και η Μαρια δεν ειχε σηκωθει ακομα... Πηγα να την ξυπνησω και ηταν ζεστη.. :roll: Την πηραμε με το Βασιλη και ξαναπηγαμε στο Φιτσιαλο.. Την εξετασε και μας ειπε πως εκανε υποτροπη η ιωση και σε συνδυασμο με τα λιγο ερεθισμενα λαιμα της, εδεσε το γλυκο.. Ξεκιναμε amoxil των 500 καθε 8ωρο και βλεπουμε... Της εκανε και εμβολιο κανονικα. Του ειπα για 3 θεματα που με απασχολουν.. Το πρωτο ειναι μια κινηση που κανει η Μαρια μεσα στην κουνια της μονο με το μαξιλαρι της (στεκεται στα 4, βαζει το μαξιλαρι της απο κατω της και κουνιεται εντονα μπρος - πισω).. Μου εξηγησε πως λεγεται παιδικος αυνανισμος και να μην ανησυχω γιατι δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που κανουμε εμεις οι ενηλικες.. Δευτερον του ειπα πως καθε φορα που δεν της περναει χτυπαει το κεφαλι της δυνατα οπου βρει και μου απαντησε να σταματησω να της δειχνω πως με τρομαζει και να αδιαφορησω κι ετσι θα σταματησει αυτοματα να το κανει. Τριτον του ειπα για baby swimming και ηταν καθετος στο οχι, αν δεν ελεγξω την ποιοτητα του νερου της πισινας. Αν παλι ειμαι σιγουρη για το νερο, δεν εχει προβλημα.

Αυτα απο εμας.. Αυριο ο Βασιλης ειναι πρωινος και θα ειμαι μονη με τη μικρη ασθενη στο σπιτι.. Ας ελπισουμε πως δεν θα ανεβασει πυρετο....

Φιλια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ρε γαμωτο τι ειναι αυτο το πραγμα?που την βρηκε την ιωση καλε?εσεις εχετε ξεπατριστει τελειος και ππαθαινετε ιωσεις?ελεος πια.....

να σου τα στειλω τα ελαια τελικα?

4ywWp2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Ειχε ιωση που την τσιμπησε απο τις ξαδερφες της που καναμε διακοπες στην Αμαλιαδα... Πανω που ειπαμε πως της περασε και σταματησαμε τα ζιρτεκ και τα αερολιν, υποτροπιασε και αντε παλι απο την αρχη... Τελος παντων.... Θα περασει κι αυτο!

Ειρηνη ναι, τα θελω τα κουπονια για το λαδακι, θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση της μαμας μου με τα στοιχεια της γιατι εδω δεν ερχεται ταχυδρομος (ο ανθρωπος ειναι εντελως γκαου, δεν μας εφερε ουτε τους λογαριασμους της ΔΕΗ και πηγε ο Βασιλης στο Κορωπι για να του πουν πως υπαρχουν ανεξοφλητοι και εφτασε στο ποσο των 513 ευρω.... :mad:)... Παω να σου στειλω πμ.!

Ελενη η υπαλληλος στη ΔΕΗ μας ειπε πως τα ιδια κανει και ο δικος τους ο ταχυδρομος στη Βαρη.. Εσενα σου ερχονται κανονικα εκει οι λογαριασμοι?

gM4vp2.png

το ποσο αυτο φαιη για ποσο καιρο ειναι?λογικα δεν θα ειχατε πληρωσει καθολου απο οταν πηγατε εκει,

εδω που ηρθαμε εχει νυχτερινο και λεω σιγα σιγα να συγκεντρωθω να κανω τις δουλειες μου αυτες τις ωρες μπας και κανω λιγη οικονομια.που καταντησα..... εγω που με ρωταγε η μαμα μου ποσο πηρα το καθετι και της ελεγα δεν κοιταξα και δεν ξερω γιατι πηρα κι αλλα πραγματα.αυτα ειναι απτα σαλονια (μην φανταστειτε και τιποτα μεγαλα) στα αλωνια

4ywWp2.png

Ειναι για 4μηνο... Εχει μεσα εναντι και εξοφλητικο και εδω δεν εχει ερθει τιποτα απο τα δυο...

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου περαστικα στο μαρακι!κριμα ρε γμτ πανω που συνηλθε αντε παλι απ την αρχη.ευχομαι να μη κρατησει πολυ.ειναι κ η αποτομη αλλαγη του καιρου...σκ@τα.ελπιζω να μην ειναι η σειρα μας τωρα σχεδον ολα τα παιδακια στο παιδικο ειναι αρρωστα χθες μονο 3 ηταν στο τμημα της ελισαβετ.

γιωτα ελπιζω ο τασουλης να ναι καλυτερα σημερα.

εμεις χθες πηγαμε τζαμπο ωραια περασαμε καλα τη βγαλαμε κουραστηκε η ελισαβετ και με το που γυρισαμε εφαγε το γιαουρτακι της κ επεσε ξερη.σημερα μαλλον θα παμε στις κουνιες εστω και για λιγο-τι ψωφοκρυο ειναι αυτο ρε γμτ θελω να φτιαξει ο καιρος τωρα!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα μανούλες!

Εμείς ψιλοταλαιπωρηθήκαμε ο βράδυ γιατί έκανε εμετό ο Νικόλας την ώρα που κοιμότανε. Δεν ξέρω τι έπαθε, πυρετό δεν έχει, μπορεί να τον πείραξε κάτι που έφαγε. Μέχρι να του αλλάξω τα σεντόνια εχθές, εντωμεταξύ δεν είχα και άλλες πυτζάμες καθαρές, του έβαλα μια φόρμα και μπλούζα και το πρωί ήτανε έτοιμος ντυμένος για τον παιδικό!!!

Φαίη περαστικά. ΕΛΕΟΣ πια με αυτές τις ιώσεις!!! Πως ταλαιπωρούνται έτσι τα παιδάκια μας.

Σόνια πως είναι η Κυριακή;

Μαρία που χάθηκες; Όλα καλά; Θα τα πούμε στο κολυμβητήριο (ελπίζω να μην βρέχει)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Μπηκα λιγο στα πεταχτα να σας πω μια καλημερα γιατι ειμαι μονη μου και η Μαρια δεν ειναι στα πανω της...

Ολο το βραδυ εκλαιγε και ψηθηκε... Δεν ηξερα τι να κανω, της εδωσα ντεπον, μετα της εδωσα και πονσταν αλλα το κλαμμα πηγε συννεφο.... Ισως να την πειραξε και το εμβολιο τι να πω.. Ο Φιτσιαλος ειπε δεν θα κανει πυρετο απο το εμβολιο αλλα ισως κανει γκρινια.. Ευτυχως ομως απο την ωρα που της εδωσα πονσταν δεν ξαναεκανε πυρετο. Τωρα καθεται στον καναπε και ουτε που κουνιεται (ποιος? Η Μαρια!)...

Ο Βασιλης εφυγε το πρωι και θα γυρισει το μεσημερακι, πριν λιγο μιλησαμε και ειπε πως τον ζοριζει λιγο το ποδι του αλλα δεν ποναει.

Δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα.. Ελεγα φακες αλλα ειναι λιγο βαρυ φαγητο και φοβαμαι μην επιβαρυνω το Μαρακι.. Ισως κανω καμμια κοτοσουπα, θα δειξει..

Αυτα απο εμας!

Φιλια σε ολες (απο μακρια εννοειται!)!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση

Εμείς προσπαθούμε να συνέλθουμε, είναι απύρετη από χθες, και τα αυτάκια δεν πονάνε, το μπούκωμα έχει μειωθεί, αλλά μάλλον την πείραξε η αντιβίωση και χθες το μεσημέρι έκανε 4-5 φορές διάρροια :( - όπως το φοβόσουν ΜαρίαΝΔ

Όταν γύρισα από τη δουλειά χθες την βρήκα σε άθλια κατάσταση, ήθελε μόνο να κοιμηθεί, δεν ήθελε να βάλει τιποτα στο στόμα και φοβήθηκα πάρα πολύ για αφυδάτωση.... Με πολύ προσπάθεια της έδωσα διάφορα πραγματάκια (λίγο γιαούρτι, λίγη σουπίτσα, νεράκι..) ενώ είχα πάρει από το φαρμακείο και τα φακελάκια Almora. Ήπιε 2 γουλιές και δεν ήθελε να το ξαναβάλει στο στόμα.... Μου έκανε και άλλη μια διάρροια σήμερα και σε λίγο θα πάω στο φαρμακείο κάτι σταγόνες Biogaia (δυστυχώς δεν το είχαν χθες στο φαρμακείο..). Αν αφού της δώσω αυτό συνεχιστούν οι διάρροιες θα αλλάξουμε αντιβίωση - Amoxil...

Φαίη περαστικά για τη μικρούλα σου... Τι να πω, αυτά τα "μια καλά - μια άρρωστα" με τα παιδιά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι νομίζω μέχρι να μεγαλώσουνε λίγο.. Τουλάχιστον είναι πολύ καλά τα νέα για τον Βασίλη :)

ΜαρίαΝΔ και εγώ άλλαξα λάστιχα πριν από 2 μήνες περίπου και πλήρωσα 300 ευρώ. Αν θες σου στέλνω πμ τη μάρκα και το μαγαζί που τα πήρα... 800 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό για ότι λάστιχο και αν πάρεις.... επειδή το έψαξα εγώ... τα καλύτερα λάστιχα να έχουν 450 όχι παραπάνω... ... Ο Νικόλας πως ήταν σήμερα;

Εγώ το πήρα τελικά χθες το αμάξι... ελπίζω αυτό να ήταν το τελευταίο έξοδο γιατί όπως άκουσα και το ζώδιό μου σήμερα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ :(

Ναταλία και εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να το κόψουν το γάλα... ότι θα συνέλθουν σιγά σιγά... Keep trying!!!

Χρησιμοποιεί καμία από εσάς γάλα εβαπορέ ή μόνο φρέσκο; Σκεφτόμου μήπως της δώσω λίγο εβαπορέ πολύ αραιωμένο τώρα με τη διάρροια για να μην ξεχάσει τη γεύση του γαλακος και το κόψουμε τελείως ... Ίσως Ειρήνη χρειαστώ το κουπόνι Nestlac (αν είναι για εβαπορέ)...

Λοιοπόν αυτά τα "λίγα" από μένα

Καλή μέρα να έχετε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από μένα!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί η Ιφιγένεια έχει μια απίστευτη γκρίνια από χθες, χωρίς εμφανή λόγο.

...

Μαρία που χάθηκες; Όλα καλά; Θα τα πούμε στο κολυμβητήριο (ελπίζω να μην βρέχει)

Μαρία χρόνια πολλά στο Νικόλα, έστω και καθυστερημένα. Στο κολυμβητήριο θα τα πείτε σίγουρα με το Διονύση και τον Ευριπίδη, για μένα και την Ιφιγένεια δεν σου υπόσχομαι τίποτα.

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...