Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εδώ είμαι και εγώ... αλλά χειρότερα δεν γίνεται :(

Προχθες το βράδυ της Κυριακής πόναγε η κοιλιά της και έκανε συνέχεια εμετο.. η παιδιατρος μου ειπε μαλλον γαστρεντερίτιδα γιατι κυκλοφορει ίωση τέτοια. Άνέβασε και ένα 38.1, αλλά μετά τις 3 τα μεσάνυχτα κάπως ηρέμησε. Όταν όμως ξύπνησε το πρωί πόναγαν τα αυτιά της... Για να μην σας κουράσω με λεπτομέρειες, πήγαμε ΩΡΛ και έχει οξεία ωτίτιδα... 4η μέσα σε 6 μήνες :( :( :( Εννοείται τώρα είναι με αντιβίωση Augmentin για 10 μέρες χ3 φορές την ημέρα. Επομένως την έχουμε σπίτι τώρα και πάμε στις δουλειές μας με βάρδιες.. χθες εγώ πήρα αδεια για αυτό δεν είχα μπει ολη μερα..

Και επειδή είναι μόλις η αρχή της σχολικής χρονιάς δεν ξέρω τι άλλο μας περιμένει. Έχω απελπιστεί με τα αυτιά, η τελική λύση είναι παρακέντηση ή να βάλει σωληνάκι....... Ακούγεται τραγικό αλλά η πιο ενδεδειγμένη λύση στην Αμερική... Μου είπε και για χημειοπροφύλαξη, δηλ. αντιβίωση κάθε βράδυ, αλλά δεν την συνηστά..

Σαν να μην εφταναν αυτά σήμερα όταν ερχόμουν στη δουλειά κάτι πάτησα με το αμάξι, το οποίο μπήκε κάτω και έσκισε τον ιμαντα κινησης (100 ευρώ η ζημιά - ελπίζω να μην έχει κάτι άλλο ) και αύριο θα το πάρω το αμάξι... άρα τρεχάτε ποδαρακια μου... Πραγματικά αυτό το διάστημα δεν έχουμε ησυχία με το αμάξι, όλο και κάτι τυχαίνει... Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη ξοδέψει πάνω από 1000 ευρώ και ακόμα δεν το εχουμε ξεχρεώσει... Μήπως πρέπει να κάνω κανένα ευχελαιο;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα στην κουκλα σου σονια.να γινει γρηγορα καλα.πολυ ταλαιπωρια ρε γμτ...καλη δυναμη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εδώ είμαι και εγώ... αλλά χειρότερα δεν γίνεται :(

Προχθες το βράδυ της Κυριακής πόναγε η κοιλιά της και έκανε συνέχεια εμετο.. η παιδιατρος μου ειπε μαλλον γαστρεντερίτιδα γιατι κυκλοφορει ίωση τέτοια. Άνέβασε και ένα 38.1, αλλά μετά τις 3 τα μεσάνυχτα κάπως ηρέμησε. Όταν όμως ξύπνησε το πρωί πόναγαν τα αυτιά της... Για να μην σας κουράσω με λεπτομέρειες, πήγαμε ΩΡΛ και έχει οξεία ωτίτιδα... 4η μέσα σε 6 μήνες :( :( :( Εννοείται τώρα είναι με αντιβίωση Augmentin για 10 μέρες χ3 φορές την ημέρα. Επομένως την έχουμε σπίτι τώρα και πάμε στις δουλειές μας με βάρδιες.. χθες εγώ πήρα αδεια για αυτό δεν είχα μπει ολη μερα..

Και επειδή είναι μόλις η αρχή της σχολικής χρονιάς δεν ξέρω τι άλλο μας περιμένει. Έχω απελπιστεί με τα αυτιά, η τελική λύση είναι παρακέντηση ή να βάλει σωληνάκι....... Ακούγεται τραγικό αλλά η πιο ενδεδειγμένη λύση στην Αμερική... Μου είπε και για χημειοπροφύλαξη, δηλ. αντιβίωση κάθε βράδυ, αλλά δεν την συνηστά..

Σαν να μην εφταναν αυτά σήμερα όταν ερχόμουν στη δουλειά κάτι πάτησα με το αμάξι, το οποίο μπήκε κάτω και έσκισε τον ιμαντα κινησης (100 ευρώ η ζημιά - ελπίζω να μην έχει κάτι άλλο ) και αύριο θα το πάρω το αμάξι... άρα τρεχάτε ποδαρακια μου... Πραγματικά αυτό το διάστημα δεν έχουμε ησυχία με το αμάξι, όλο και κάτι τυχαίνει... Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη ξοδέψει πάνω από 1000 ευρώ και ακόμα δεν το εχουμε ξεχρεώσει... Μήπως πρέπει να κάνω κανένα ευχελαιο;;;

Περαστικά στην Κυριακή και καλά ξεμπερδέματα με το αυτοκίνητο σου εύχομαι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

γεια σας,Σονια μου περαστικα στην κορουλα μακαρι να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται και να μην ξανα ερθει.μανουλες πως τα πατε?εμεις τα ιδια δεν θελουν αλλο να πιουνε το γαλα τους.ουτε με το παλιο μπιμπερο ουτε με καλαμακι τιποτα τελος το γαλα.πολυ στεναχωρηθηκα αλλα με το ζορι δεν γινεται.θα συνεχιζω να τους το προτεινω και θα δουμε.την επομενη τεταρτη κλεινουμε 20 μηνων και θα παμε στο παιδιατρο οποτε θα δω τι θα μας πει.μαριανδ χρονια πολλα στο γιος σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος.4 ετων κλεινει μπραβο!!!!!

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σονια περαστικα στην Κυριακουλα και ευχομαι οποια μεθοδο επιλεξετε για τις ωτιτιδες, να σας απαλλαξει ολοκληρωτικα για αυτο το μαρτυριο. Οσο για το αυτοκινητο κι εμεις μια απο τα ιδια.. Ακομα το χρωσταμε και παρολαυτα, εχει σπασει 2 φορες ψαλιδι, εχει καψει 3 φορες μια βαλβιδα, εχει κανει διαφορα κατα καιρους και το πιο προσφατο, πριν 10 μερες μας αφησε απο μπαταρια.. Ετσι μου ερχεται να το πεταξω στη θαλασσα, ειναι και μπλε οποτε ειναι ετοιμο! Καλα ξεμπερδεματα παντως οπως και να 'χει!

Μαριανδ παιρνω το γλυκο τραχανα απο τη φαρμα Αρκουδη (ετσι γραφει επανω) αλλιως μου στελνουν οι δικοι μου απο το χωριο. Βαζω το νερο να βρασει σε δυνατη φωτια και μολις κοχλασει, προσθετω λιγο λαδακι, λιγο αλατακι και τον τραχανα (ενιοτε βαζω και κανενα κυβο knorr οπως η Ειρηνη). Χαμηλωνω την ενταση στο μισο και μισοσκεπαζω την κατσαρολα. Μολις ρουφηξει ολο το νερακι, τον βαζω στον πιατο και τοτε προσθετω λιιιιιιγο γαλα ή λιγο τυρακι (φετα). Μολις κρυωσει λιγο (για να μην την καψω) της το δινω και τον κατασπαραζει! Ισως φταιει βεβαια και το γεγονος πως ειναι γενικοτερα καλοφαγανο παιδι. Εγω ας πουμε δεν τον ετρωγα λεει η μαμα μου!

Εμεις κοριτσακια ειμαστε καλα, η Μαρια οπως τα ξερατε εχει ατελειωτη ενεργεια και ορεξη αλλα δεν παραπονιεμαι πια, συνηθισα! Εχθες το βραδυ κοιμηθηκε κανονικα αλλα σηκωθηκε στις 6μιση σημερα. Και παλι ομως εχει τα καλα του αυτο γιατι πριν 5 λεπτα μου ζητησε να κοιμηθει, οποτε χαλαλι το πρωινο ξυπνημα!

Ο Βασιλης πηγε στο Ασκληπιειο το πρωι, του βγαλανε τους επιδεσμους και ολα καλα, απλα ειναι πολυ μελανιασμενο το ποδι του. Του ειπανε πως δεν υπαρχει προβλημα, μπορει να το παταει κανονικα απλα να μην επιχειρησει να τρεξει για κανενα 20ημερο. Ετσι ξεκιναει κανονικα δουλεια απο αυριο, απλα θα καθεται σε σταθερα σημεια (σκοπια δηλαδη). Παλι καλα που γλιτωσαμε με τις αναρρωτικες γιατι δεν θα το αντεχα 2η φορα το μαρτυριο του "αφαντου μισθου" :lol:

Εγω ειμαι καλα, πηγα το πρωι με τη Ρουλα απο κατω (ξεχασα να σας πω πως επεστρεψε) μεχρι το φαρμακειο να παρω γαζες και voltaren αλοιφη για το Βασιλη. Και μου φανηκε πως περασε πολυυυυυ ο καιρος γιατι την εβλεπα που αγοραζε καινουριο ψαλιδακι, γαζες και φυσιολογικο ορο για τη μπεμπα και εγω ουτε καν θυμαμαι ποτε τα εβαζα αυτα στη Μαρια.. Αντε να περασει λιιιιγο ακομα ο καιρος, να στρωσω τα γυναικολογικα και βουρ για το 2ο!!!! Επισης ξεχασα να σας πω: Ειμαι -9 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε δεν το εχω πετυχει αυτο στη ζωη μου χωρις διαιτα!! Οποτε αποφασισα να βαλω την κινηση στη ζωη μου ακομα κι αν με βοηθαει αρκετα ο Βασιλης τωρα που θα μπορεσει να ξαναπατησει το ποδι του!

Σοφια λες να ξεχασουμε κι εμεις τι περναμε με τα παιδακια μας?

Ειρηνη που τα βρηκες τοσα κουπονια? Μπραβο σου που κοιτας πως να κανεις οικονομια (εγω ειμαι τοσο σπαταλη που δεν κραταω ουτε μισο ευρω στην τσεπη, κοιταω πως να το χαλασω!)

Μαρια το μωρο στο facebook οντως φερνει της Ιφιγενειας!

Ναταλια εβγαλες ακρη με το γαλα? Πως τα πατε?

Γιωτα εσεις πως ειστε? Μαλλον θα γινετε χαμος και δεν προλαβαινεις να μπεις.. Κουραγιο!

Γλυκουλα κι εμενα ξετρελαινεται η Μαρια στην τσουληθρα αν και προτιμα να παιζει με τα χαλικια.. :roll: Εν τω μεταξυ και οι κουνιες που εχουμε εδω κοντα μας (ο Θεος να τις κανει δηλαδη γιατι ειναι σε αθλια κατασταση), ειναι κι αυτες μες στο χαλικι!

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαριανδ να τον χαιρεσαι!!

μαριανδ χρονια πολλα στο γιος σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος.4 ετων κλεινει μπραβο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Ναταλία μην στεναχωριέσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουνε το γάλα. Εσύ να επιμένεις και κάποια στιγμή θα πιούνε. Και τα δικά μου στην αρχή το είχανε μειώσει αλλά μετά πίνανε κανονικά.

Φαίη μάλλον τον παράβρασα τον τραχανά!!! Θα ξαναδοκιμάσω.

Σόνια περαστικά στην Κυριακή. Με την αντιβίωση θα της περάσει. Ελπίζω να μην πάθει διάρροια με την αντιβίωση.

Εγώ πρέπει να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο. Μην σας πω καλύτερα πόσο κοστίζουνε γιατί εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το εγκεφαλικό που έπαθα όταν άκουσα την τιμή. Γύρω στα 800 ευρώ.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

μαρακι να χαιρεστε τον νικολακι σας και φυσικα και τον δημητρακη !!!!!πολυχρονα και τα δυο

Καλημέρα!

Σοφία το jumbo είναι καλή ιδέα για βόλτα, όπως επίσης και το σουπερμαρκετ και τα εμπορικά τύπου mall. Εμένα πάλι αυτός ο καιρός έτσι μουντός και μελαγχολικός, πολύ μου αρέσει!!! (μήπως πρέπει να το κοιτάξω; )

Φαίη τι τραχανά παίρνεις; Έφτιαξα εχθές του Δημήτρη και έγινε χάλια!!! Όυτε να τον κοιτάξει!!! Εγώ πήρα γλυκό τραχανά Λαμίας και τον έβρασα μισή ώρα σε νερό σκέτο. Κάτι θα έκανα λάθος γιατί δεν τρωγότανε!!!

Γιώτα πως είναι τα αντράκια σου;

Οι υπόλοιπες που είσαστε;

και εγω τον λατρευω αυτον τον καιρο.

εμεις τρωμε τον ξυνο τραχανα με χυμο ντοματας και σερβιρω με μπολικη φετα

τι λαστιχα φορατε και ειναι τοσο ακριβα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!

Ειρηνη ειχε ενα μικρο σπασιμο στην καμαρα (λιγο πιο πανω απο τα δαχτυλα)! Ολα καλα του ειπανε και να επιστρεψει πισω. Κι εκεινος λεει πως δεν ποναει, απλα ειναι μωβ το ποδι του σε εκεινο το σημειο και σε 2 αλλα σημεια ξεμπαρκα!

Τελικα ειχε δικιο η Μαρια που ελεγε πως "κολλαμε" απο εδω μεσα.. Αρρωστιες, κακοτυχια, προβληματα με το αμαξι.. Αμα το παθει μια, μετα παιρνουμε ολες σειρα! :lol: Ας ελπισουμε πως τα προβληματα μας θα ειναι για μια ζωη τοσο "ελαφρα" που θα τα συζηταμε εδω και μετα απο καιρο θα γελαμε! :D

Μιλησα με τη Γιωτα στο facebook. Ο Τασος εχει ακομα πυρετο, κανει μεχρι 38.2 :( Εν τω μεταξυ της χαλασε και το λαπτοπ και μπορει να μπαινει απο το κινητο μονο στο facebook. Ας ελπισουμε πως θα περασει κι αυτο γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρειται ετσι κι εκεινη και ο Τασουλινος!

gM4vp2.png

εν τελει τα κουπονια τα θελει καμια κυρια??????

Ειρηνη εγω απο κρεμες της δινω της νουνου και γαλα της δινω το νουνου κιντ αν και βλεπω πως της αρεσει πολυ περισσοτερο το βλαχας που δοκιμασαμε τωρα προσφατα.

Θα ηθελα τα κουπονια για το λαδακι (το baby oil) αν γινεται!:-D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...