Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη ευχαριστώ για τον καφέ και για τα κοπλιμέντα, αν και υπερβάλεις λίγο.

Φαίη για τη συνάντηση δεν έχω βρει κάτι ακόμα (εναλλακτικά της παιδικής χαράς), αν έχει κάποια άλλη καμμιά καλή ιδέα...

Γιώτα τα πρόλαβες τα ραντεβού με τους γιατρούς;

maria nd ούτε εγώ άκουσα σειρήνες.

Σοφία αν η μαμά σου δεν μπορεί να κρατήσει την Ελισάβετ, θα της πάω την Ιφιγένεια για να καταλάβει τι θα πει απαιτητικό παιδί :mrgreen: που δεν της φτάνει να την κρατάω αγκαλιά, πρέπει να περπατάω κιόλας. Ακόμα και όταν θηλάζει.

Ναταλία ελπίζω να βρεις τρόπο να πίνουν ο Ηλίας και η Κωνσταντίνα το γάλα τους. Κρίμα να το κόψουν για το μπουκάλι :(

Σήμερα το πρωί, την ώρα που πήγαινα τον Ευριπίδη στο σχολείο, τοποθετούσε ο γερανός την κυλιόμενη σκάλα με όλο το μηχανισμό της στο σταθμό του metro της Ηλιούπολης. Το θέαμα ήταν όντως εντυπωσιακό και ο Ευριπίδης ενθουσιάστηκε :D "Επιτέλους τελειώνουν" μου λέει "θα μπορούμε να κατέβουμε να μπούμε στο metro" (ναι, μόνο η σκάλα έλειπε :lol: )

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κοριτσάκια

Σήμερα στις 11:30 θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη τη χώρα. Μην τρομάξετε!!!!

αυτο εγινε 15 μερες περιπου αλλα κανεις δεν τις ακουσε.λες να ξανβαεγιναν και σημερα να δουν αν τελικα θα τις ακουσει κανεις?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εχθες ειχαμε ενα σχετικα δυσκολο βραδυ επειδη η Μαρια δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου και εκλαιγε πολυ.. αλλα σημερα ειμαστε καλα ολοι απο ψυχολογικης αποψης εννοω! Η Μαρια επιτελους σταματησε το αερολιν και το ζιρτεκ και δεν εχει αλλες μυξες και ο Βασιλης αρχισε και ψιλοπαταει το ποδι του!

Σηκωθηκαμε κανονικα το πρωι (βασικα η Μαρια ξυπνησε στις 8 και εγω την εβγαλα απο μεσα στις 9, αλλα δεν παραπονιοταν, καθοταν και επαιζε με το μαξιλαρι και το φωτεινουλη της), της εδωσα το γαλα της -ηπιε 250 ml :shock:- και μετα ειπα να κατσω μια μερα να πιω καφε με την ησυχια μου. Η Μαρια ηταν αρκετα ησυχη, εφερνε τα παιχνιδια της στον καναπε και παιζαμε παρεα και ο Βασιλης την ειχε αραξει στην αλλη ακρη του καναπε για να εχει τεντωμενο το ποδι του. Μετα της εδωσα τη φρουτοκρεμα της -την εφαγε ολη κι αυτη- και κατα τις 2 εφαγε τραχανα με κοτοπουλακι και λιγο λεμονι.. Τον τσακισε κι αυτον και μετα απο κανενα 10λεπτο μου λεει "μαμα νανι" :shock: Το καλο μου το παιδακι σημερα ζητησε να κοιμηθει! Θα μου πειτε αφου δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ, αλλα δεν εχει σημασια, αλλες φορες το πηγαιναμε σερι μεχρι το επομενο βραδυ! Πριν λιγο φαγαμε κι εμεις και δεν ξερω τι να κανω.. Ειναι το 1ο μεσημερι που το εχω ελευθερο επειδη κοιμαται η Μαριγω!! :lol: Ειδατε τι κανει η ρουτινα ε? Το απογευμα μολις σηκωθει θα της δωσω τα γιαουρτακια της (με ενα δεν χορταινει :rolleyes:) και αν δεν βρεχει, ισως την παω μεχρι τις κουνιες! Εδω εμεις κατεβασαμε κουβερτες και χειμωνιατικα, τα βραδυα εχει πολλη ψυχρα και τη Μαρια εχθες την κοιμισα (ο Θεος να το κανει υπνο αυτο, δηλαδη!) με μακρυμανικα πυτζαμακια και πικε κουβερτουλα. Οποτε θα δειξει αν θα βγουμε! Ελπιζω παντως το βραδυ να κοιμηθει κανονικα, δεν ξερω τι την επιασε.. Δοντια δεν βγαζει, η μαμα μου δεν την εβρισκε ματιασμενη, πυρετο δεν ειχε... Ισως να την πονουσε η κοιλια της...? Δεν ξερω τι της εφταιγε!

Αυτα τα λιγα και απο εμας!

Μαριανδ εγω τις ακουσα τις σειρηνες!!! Φαινεται εδω που εχει ησυχια ακουγονται καλυτερα!!! Οποτε αν γινει πολεμος, θα σας ενημερωσω εγω, μην ανησυχειτε!! :lol::lol:

Μαρια δεν νομιζω πως υπερβαλλει η Ειρηνη.. Μαλλον εσυ υπερβαλλεις! :lol::lol:

Σοφια μη στεναχωριεσαι για τη μαμα σου! Ετσι ειναι οι μαμαδες μας.. Εκνευριστικες! ;)

Γιωτα πως ειναι οι αντρες σου?

Ναταλια κριμα ρε γαμωτο να κοψουν το γαλα εξαιτιας του μπουκαλιου... Αν ειναι μονο αυτος ο λογος, δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις.. Μακαρι να το παρουν αποφαση και να αρχισουν να το πινουν ξανα!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

Φιλια σε ολες και στα ζουζουνακια σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαρία το εμπορικό κέντρο πως πάει τελειώνει; Εκεί νομίζω θα είναι ένα ωραίο μέρος για συνάντηση.

και εγω το σκεφτηκα.μαλλον θα ειναι πολυ ωραια εκει.λετε να εχει ανοιξει μεχρι τον αλλο μηνα?

μαρια τα βρηκατε τα πραγματακια του νικολα απο το κολυμβητηριο?

φαιη να δεις που σιγα σιγα το μαρουλακι θα στρωσει και θα γινει ενα πολυ καλο κοριτσακι!!!οχι οτι δεν ειναι απλα θα ηρεμησει γιατι θα αρχισει να υπαρχει καλυτερη συνεννοηση

μοιραζω κουπονια........

λοιπον

3 νουλακ γαλα (8 τεμαχιων) του 1,00ε

2 noutricia βρεφικη κρεμα ,50ε

1 νεστλε βρεφικη κρεμα 0,70ε

1 νεστλε βρεφικη κρεμα 0,60ε

1νεστλε για 2 συσκ. ετοιμων βρεφικων γευματων η χυμων 0,60ε

1 νεστλε επιδορπια γαλακτος 0,60ε = 1 φρουτογευματακι

2 νεσλακ γαλα (6 τεμαχιων) 1,00ε

1 νεσλακ ετοιμο γαλα 0,60ε

2 baby oil johnson 1,00 e

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Το εμπορικό κέντρο θα ανοίξει, από ό,τι διαβάζω, τέλη Νοεμβρίου. Οπότε μπορούμε να κάνουμε εκεί τη συνάντηση του Δεκεμβρίου (ok το παράκανα με την οργάνωση :lol::lol::lol::lol: ).

Φαίη είδες που γκρινιάζεις για τη Μαρία; μια χαρά είναι το παιδάκι σου :)

Φιλάκια και καληνύχτα!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Παλι καλα που δεν εστειλες κανενα e-mail σε ολες μας με επισυναψη του πλανου για τις συναντησεις 2010 - 2011!!! :lol::lol::lol: Παντως μπραβο σου Μαρακι, το 'χεις! ;)

Οσο για την τσουγδω, οντως ειναι πολυ καλο παιδι.. Λιιιγο δυσκολο αλλα που θα παει, θα την στρωσω (ή θα με στρωσει εκεινη καλυτερα! :mrgreen:)!

Πριν λιγο την εκανα μπανιο και της εκανα κοτσιδακια! Εχω την πιο ομορφη τσουγδω του κοσμου! ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑ!!! :-P:razz::-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας!!τι κανετε?εμεις ημαστε μια χαρα μεσα στην ενεργεια και την ζωηραδα!!!

καθε μερα αντριευει και περισσοτερο!πηγαμε και κουνιες σημερα και καναμε και τσουληθρα σημερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?μπρρ πολυ κρυο σημερα αλλαξε τελειως ο καιρος γμτ...χαλια!

μαρια νδ ουτε εγω ακουσα σειρηνες χθες(θα μου πεις εδω που ειμαστε στη μεση του πουθενα σιγα μη τις ακουγαμε-ευτυχως που τις ακουσε η φαιη κ αν γινει κατι θα μας ειδοποιησει:lol:)

μαρια dems θα χε φρικαρει η μανα μου με την ιφιγενεια στανταρ-περιεργο ομως γιατι κ εγω ακριβως ετσι ημουν σαν μωρο πουθενα δεν ησυχαζα παρα μονο αγκαλια-ευκολα τα ξεχασε μου φαινεται:lol:

οσο για τη συναντηση μπραβο που τα οργανωνεις ολα τοσο καλα!η ιδεα του εμπορικου μ αρεσει πολυ εστω και για δεκεμβρη.για το νοεμβρη δε μου ρχεται κατι...(καλα αμα περιμενετε απο μενα σωθηκατε ολες:-D)

φαιη μπραβο στο μαρακι!ευχομαι να της γινει συνηθεια ο μεσημεριανος υπνος απο δω και περα!

ελενη μια χαρα ο ευθυμης μπραβο!κ η δικια μου τρελαινεται για τσουληθρα με το που παμε στις κουνιες κατευθειαν εκει δειχνει!

για πειτε καμια ιδεα τωρα που χαλαει ο καιρος που να την πηγαινω βολτα τ απογευματα?συνηθισε και θελει βολτα καθε απογευμα.χθες με τη βροχη δε βγηκαμε κ απο οτι φαινεται και σημερα δε προβλεπεται να βγαινουμε.εκτος αν παμε καμια βολτα απο τζαμπο.

πολλα πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!

Σοφία το jumbo είναι καλή ιδέα για βόλτα, όπως επίσης και το σουπερμαρκετ και τα εμπορικά τύπου mall. Εμένα πάλι αυτός ο καιρός έτσι μουντός και μελαγχολικός, πολύ μου αρέσει!!! (μήπως πρέπει να το κοιτάξω; )

Φαίη τι τραχανά παίρνεις; Έφτιαξα εχθές του Δημήτρη και έγινε χάλια!!! Όυτε να τον κοιτάξει!!! Εγώ πήρα γλυκό τραχανά Λαμίας και τον έβρασα μισή ώρα σε νερό σκέτο. Κάτι θα έκανα λάθος γιατί δεν τρωγότανε!!!

Γιώτα πως είναι τα αντράκια σου;

Οι υπόλοιπες που είσαστε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...