Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Ο Βασιλης κοιμηθηκε απο τις 21 30.ο Τασος εκανε 39 το βραδυ,ενω του ειχα δωσει ντεπον κ του ειχα βαλει κομπρεσσες.Το πρωι ενας πανικος,να κλαινε τα διδυμα επειδη πεινουσαν,ο Τασος ζητουσε νερο,του βαζω θερμομετρο και τι να δω????39,4....παρ ολιγο να στραβωσει το σαγονι μου.....ευτυχως ηρθε η πεθερα μου κ κρατησε τα διδυμα κ πηγα τον Τασο στον παιδιατρο.

Τελικα ειναι κρυωμενος κ πανω στο κρυωμα εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα κ γι αυτο κανει τοσο υψηλο πυρετο.Τον εξετασε και για μηνιγγιτιδα κ μεχρι να μου πει οτι ειναι καλα,ειχε σταματησει να κυκλοφορει το αιμα στην καρδια μου.......

Ξεκινησαμε αντιβιωση κ τρεμπον φακελλακια,αντιπυρετικα,πηρα και για τον Βασιλη αντιδιαρροικα κ για το στομαχι κ επεστρεψα σπιτι αφου ξοδεψα 54 ευρω στο φαρμακειο!!!!!

Αυτα τα νεα μου!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Κουράγιο κοριτσάκι!!! Θα περάσουν όλα σύντομα. Τουλάχιστον τώρα που ξέρεις τι έχει το παιδί το αντιμετωπίζεις διαφορετικά.

Πάντως παράλληλα με την αντιβίωση, προσπάθησε να του δώσεις και γιαούρτι, κάνει όχι μόνο καλό για το στομάχι αλλά προσθέτει και καλά βακτήρια στον οργανισμό. Περαστικά και στον άντρα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία νδ βρέθηκε η ζακέτα του Δημήτρη;

Όχι δυστυχώς. Πάει!!! Και ήτανε καινούργια ρε γ@##$. 2-3 φορές την είχε φορέσει μόνο.

Εντωμεταξύ πάω να πλύνω το μπουρνούζι του κολυμβητηρίου και διαπίστωσα πως ξέχασα την ταυτότητα του Νικόλα. Αχ τα νευρα μου. Ελπίζω να μην χαθεί.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

... .. Την Ιφιγένεια δεν την παίρνει ο ύπνος την ώρα που τη θηλάζεις;

Την παίρνει, αλλά το βράδυ για να κοιμηθεί μπορεί να θηλάζει και 2 ώρες..:roll:

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Ο Βασιλης κοιμηθηκε απο τις 21 30.ο Τασος εκανε 39 το βραδυ,ενω του ειχα δωσει ντεπον κ του ειχα βαλει κομπρεσσες.Το πρωι ενας πανικος,να κλαινε τα διδυμα επειδη πεινουσαν,ο Τασος ζητουσε νερο,του βαζω θερμομετρο και τι να δω????39,4....παρ ολιγο να στραβωσει το σαγονι μου.....ευτυχως ηρθε η πεθερα μου κ κρατησε τα διδυμα κ πηγα τον Τασο στον παιδιατρο.

Τελικα ειναι κρυωμενος κ πανω στο κρυωμα εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα κ γι αυτο κανει τοσο υψηλο πυρετο.Τον εξετασε και για μηνιγγιτιδα κ μεχρι να μου πει οτι ειναι καλα,ειχε σταματησει να κυκλοφορει το αιμα στην καρδια μου.......

Ξεκινησαμε αντιβιωση κ τρεμπον φακελλακια,αντιπυρετικα,πηρα και για τον Βασιλη αντιδιαρροικα κ για το στομαχι κ επεστρεψα σπιτι αφου ξοδεψα 54 ευρω στο φαρμακειο!!!!!

Αυτα τα νεα μου!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Αχ βρε Γιώτα τι τραβάς! Περαστικά και καλό κουράγιο σου εύχομαι.

Μαρία πάρε τηλέφωνο στο κολυμβητήριο. Θα την έχουν κρατήσει πιστεύω.

Ναταλία δεν ξέρω τι να σου πω για τα μπουκάλια, γιατί εγώ του Ευριπίδη του άλλαζα συνέχεια. Μάλλον αυτό που είπε και η maria nd θα σου πρότεινα, να δοκιμάσετε δηλαδή στο ποτήρι με καλαμάκι. Καλή τύχη :-D

Σοφία μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για το τελικό ύψος της Ελισάβετ (άκου στούμπος :lol: ). Εγώ ήμουν το πιο κοντό και αδύνατο παιδί στη τάξη μου μέχρι τη δευτέρα γυμνασίου. Και ξαφνικά το καλοκαίρι ανάμεσα σε δευτέρα και τρίτη γυμνασίου ψήλωσα δέκα πόντους και όταν επέστρεψα το Σεπτέμβριο στο σχολείο ήμουν η πιο ψηλή από τα κορίτσια :cool:

Ειρήνη θα τα πούμε το μεσημέρι εμείς.

Φαίη που βρίσκεσαι;

Ελένη καλά ξεμπερδέματα με τον οδοντίατρο.

Φιλάκια σε όλες :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

σονια σ ευχαριστω γαι τις πληροφοριες θα το χω κ αυτο υποψη μου.

γιωτουλα καλη δυναμη!ελπιζω τωρα με την αντιβιωση να βελτιωθη η κατασταση.περαστικα και παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια.....παλι καλα που εχω και εσας κ παιρνω κουραγιο!!!!

Αληθεια η Φαιη που ειναι????Το γελιο δε σας το ειπα.που ειχα το ενα μωρο στο σαλονι κ το πηγα στην κουνια του κ εφερα τον αλλον....και τον βλεπει η Φαιη κ μου λεει...."αυτον τον ειδαμε" χαχαχαχαχα.......αλλα ηταν ο διδυμος αδερφος του!!!!!!

Ευτυχως εφυγε η πεθερα μου γιατι δεν μπορω τη βαβουρα,ο Τασος κοιμηθηκε και ταμικρα νιαουριζουν!!!!

Σονια σε ευχαριστω για τη συμβουλη για το γιαουρτι,ειμαι νοσηλευτρια κ τα κατεχω κατι τετοια!!!!Γιαουρτι παντα μαζι με αντιβιωση για να μη βγαζουν αφθες στο στομα!!!!Μικροι κ μεγαλοι!!!!!Και παλι ομως σε ευχαριστω που μου το θυμησες!!!!

Το αλλο το καλο δε σας το ειπα...το απογευμα εχω οδοντιατρο κ μετα γυναικολογο.....κ εχω μια τρελλη ορεξη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία πάρε τηλέφωνο στο κολυμβητήριο. Θα την έχουν κρατήσει πιστεύω.

Πηρα τηλέφωνο και είπανε πως συμβαίνει συχνά και τις φυλάνε σε ένα κουτί. Δεν χάνεται. Και να χαθεί θα μου βγάλουνε άλλη. Μα τι αφηρημάδα είναι αυτή που έχω. Τώρα τελευταία όλο ξεχνάω. Πήγα πριν στον Βασιλόπουλο και ξέχασα μια τσάντα. Άντε να γυρίσω πίσω να την πάρω. Ευτυχώς δεν χάθηκε.

Καμιά ώρα θα ξεχάσω κάνα παιδί πουθενά!! :lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Εξακολουθω να ειμαι στη μαμα μου απο την Κυριακη και δεν πολυμπαινω γιατι η αδερφη μου ειναι ολη μερα αγκαλια με το λαπτοπ :twisted:

Εχθες πηγε ο Βασιλης να δωσει αιμα για να παρει τις 4 μερες αδεια που σας ειχα πει αλλα τελικα δεν του πηρανε επειδη πρεπει να περασει τουλαχιστον 1 μηνας απο το καταγμα.. Ετσι, τον παραπεμψανε σημερα στα πολυιατρεια στην Πειραιως για να βγει ελευθερος υπηρεσιας.... :roll:

Εμεις εχθες πηγαμε απο τη Γιωτα, διαπιστωσα και μονη μου ποσο της παει το νεο μαλλι και πως εξακολουθει να ειναι κορμαρα!!! Οσο για τα 3 παιδια.... Δεν εχω λογια! Ειναι και τα 3 αξιολατρευτα! Βεβαια χαρα στο κουραγιο της Γιωτας γιατι παντα υπαρχει κατι να κανει, ποτε με τον Τασο, ποτε με τα διδυμα, ποτε με το σπιτι και δεν προλαβαινει να ανασανει! Αφου και τσιγαρο καναμε στα μουλωχτα! :lol: Για να καταλαβετε εντελως, μαγειρευε με τον Τασο στο ενα χερι, εφτιαξε καφε με τον Τασο πανω στον παγκο, μολις ηρεμησε λιγακι εκεινος, νιαουρισε ο Θανος και τον πηγε μεσα και πανω που πιστεψαμε πως τακτοποιηθηκαν και τα 3, ξυπνησε ο Χρηστος και ηθελε να φαει.!! Εν τω μεταξυ την ιδια ωρα εκλαιγε παλι ο Τασος, οποτε ψιλοταϊσα εγω τον ενα διδυμουλη και η Μαρια του χαϊδευε το χερι και χαζογελαγε!! Το ξερω πως τα παιδια ειναι ευλογια κι ισως να ακουστει λιγο υπερβολικο αυτο που θα πω, αλλα εγω στη θεση της Γιωτας δεν ξερω αν θα αντεχα! :lol:Γιωτουλα στο ειπα και εχθες, εισαι ηρωας!!! ;) Περαστικα και στο Βασιλη και στον Τασουλη! Ειδες πως σου κοβονται τα ποδια μολις ακουσες μηνιγγιτιδα? Εμενα η τσουγδω επαθε 2 απανωτα κρουσματα... Πιστευω τωρα καταλαβαινεις πως ενιωθα εκεινες τις ωρες! Αστα.... :cry:

Σημερα ο Βασιλης εφυγε για τα πολυιατρεια κι εγω πηρα τη Μαρια και πηγα να τις αγορασω ενα ζευγαρι παπουτσακια γιατι δεν εχουμε καθολου κλειστα για καθε μερα! Πηραμε ενα πολυ ωραιο ζευγαρι all star! Ηταν λιγακι ακριβο (46 ευρω) αλλα χαλαλι της! Μετα με πηρε τηλ. ο Βασιλης και μου ειπε πως βγηκε 4 μερες εκτος με επανεξεταση (ξανα μανα τα ιδια :roll:) και επιστρεψαμε οικογενειακως σπιτι. Τωρα μολις απογευματιασει θα παμε σπιτι μας!!!

Μαρια αληθεια για που "γερνεις" για τη συναντηση στις 5/11? Οσο για το οργανωτικη, συμφωνω και επαυξανω!

Σοφια θα συμφωνησω με τη Μαρια στο να μην προδικαζεις τιποτα για την αναπτυξη της Ελισσαβετ! Θα δεις, ολα θα πανε καλα! Αντε και τωρα που καθεται ο Βασιλης να κανονισουμε να βρεθουμε!

Ειρηνη μη γεμισεις ολο το σπιτι με πανες, γεμισε μονο το δωματιο του γαντζου!! :lol:

Ναταλια κι εγω εχω απελπιστει με την chicco και καπως ετσι αρχισε η Μαρια σταδιακα να μου κοβει το γαλα.. Μηπως να επαιρνες την εταιρεια οπως ειπε και η Σονια και να τη ρωτουσες που μπορεις να βρεις?

Μαριανδ κι εγω ξεχναω ολη την ωρα... Αστα να πανε!

Γλυκουλα καλη υπομονη με τον οδοντιατρο και χαρα στο κουραγιο σου, εγω τον τρεμω αυτο το γιατρο...

Σονια εσεις πως ειστε σημερα? Η Κυριακουλα συνηλθε απο τις πολλες ωρες υπνου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας και παλι,λοιπον σας ευχαριστω για τη βοηθεια δοκιμασα σε ποτηρακι με καλαμακι ο ηλιας ειπιε κατι λιγο η κωνσταντινα δεν ηθελε καθολου.Πηρα τηλεφωνο στη chicco και εχουν καταργηθει τελειως οποτε ειμαι πολυ προβληματισμενη δεν εχω ιδεα τη να κανω.εκει που πινανε 500 μλ τη μερα τωρα δεν θελουνε καν να το βλεπουνε το μπιμπερο.τελως παντων ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.

l9Iop2.png

Ναταλία σε καταλαβαίνω και με τα δικά μου τα ίδια είχα τραβήξει. Αφού μετά στον Δημήτρη δεν του είχα τίποτα της chicco. Και τα δικά μου στην αρχή δεν πίνανε γάλα επειδή δεν τους άρεσαν τα μπιμπερό αλλά στο τέλος αναγκάστηκαν να πιουνε με το καλαμάκι. Δεν είχανε άλλη επιλογή!! Δες το θετικά, ένας τρόπος να κόψουνε το μπιμπερό!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

φαιη με γεια τα νεα παπουτσακια σας!!!καλο περπατητα!!!οσο για κορμαρα ειδα και εγω μια σημερα .την μαρια με τσαντησε κι ολας γιατι μου ειπε οτι δεν κανει διαιτα αλλα οτι τρωει και οτι βρει.μου εδωσε και τα κουπονια και πηγα και τα εξαργυρωσα στο αβ ελληνικου.ευχαριστω και παλι μαρακι.η μικρουλα ειναι πολυ γλυκα και ο ευριπιδακος αντρακι πολυ πρωτο!!

ναταλακι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις απο καποιο καταστημα που να εχει ξεμεινει?πως ηταν το μπιμπερο?μαρια και εμενα ο δικος μου εγκεφαλος παθαινει κατι τετοια!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

φαιη με γεια τα νεα παπουτσακια σας!!!καλο περπατητα!!!

Σε ευχαριστω πολυ Ειρηνακι!!! :D

οσο για κορμαρα ειδα και εγω μια σημερα .την μαρια

Καλα, η Μαρια επρεπε να μπει στον 7ο για να καταλαβουμε πως ειναι εγκυος.. Αστην- ειναι εκτος συναγωνισμου!! :lol:

με τσαντησε κι ολας γιατι μου ειπε οτι δεν κανει διαιτα αλλα οτι τρωει και οτι βρει.

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια...ολη μερα ημασταν εξω βολτα πηγαμε σατ ικεα να βρω κορνιζα που θελω για να βαλω το ποιστοποιητικο βαπτισης του ευθυμιου αλλα δεν μ αρεσε κατι και περασαμε υπεροχα....

ο μικρος της τελευταιες ημερες εχει βγαλει κατι σαν εκζεμα αναμεσα στο στηθος και τον πηγα στο γιατρο για να δουμε τι γινεται...τελικα ειναι εκζεμα και μου εδωσε 2 κρεμουλες για να του βαζω αλλα μαλλον φταινε τα ζωα μου οι σκυλοι και οι γατες μου ειπε παροτι τα εχω εμβολιασμενα...δεν ξερω τι να κανω τωρα να τα διωξω εντελως μεχρι να μεγαλωσει αρκετα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ευχαριστω Ειρηνη αλλα αυτα ειναι τα καινουργια τα κατω με τα ψαρακια και ουτε χτεσ το βραδυ ουτε σημερα ηπιανε το γαλα τους.τα καταργησανε τελειως απ'οτι καταλαβα τα παλια.

σ'ευχαριστω παντως.

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?τ αρρωστουλικα παιδακια πως ειναι?ελπιζω ολα να ναι πολυ καλυτερα!

μαρια και φαιη σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση.ισως να χετε και δικιο και ν αντιδρω υπερβολικα οσο ναναι ανησυχω παντως.

φαιη μεγεια τα καινουργια παπουτσακια σας!

γλυκουλα ελπιζω με τη κρεμουλα να περασει το εκζεμα!σας ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι απ τα ζωα?αν ειναι ετσι ισως θα πρεπει να το σκεφτεις αυτο που λες.

ναταλια βρηκες λυση με τα μπιμερο?

καλα χθες τα πηρα με τη μανα μου..ερχετε το μεσημερι χωρις τηλ χωρις τιποτε οτι ειχα μπει στο σπιτι λεει περνουσα απο δω κ ειπα να δω τι κανει η ελισαβετ(μεσημεριατικα της ηρθε:evil: προσπαθουσε εντωμεταξυ ο αντωνης να την κοιμησει -καλα ετσι και κοιμοταν αν τη ξυπναγε θα γινοταν χαμος!) τεσπα τη βγαζει απ τη κουνια λεει θα την παρω σπιτι μου να την κρατησω να κοιμηθειτε εσεις...ε δε με χαλαγε λεω οκ παρτη και θα τη παρουμε τ απογευμα.δεν περασαν ουτε 2 ωρες μου τη φερνει πισω-παρτη λεει ειναι πολυ γκρινιαρα δε τη θελω ετσι :shock::shock: εμεινα!ελεος δηλαδη...τι να πω ωρες ωρες μ αφηνει αναυδη.και να πεις οτι ειναι κανα δυσκολο μωρο η ελισαβετ ισα ισα...τι να πω!!τελικα την εβγαλε ο αντωνης βολτα και μια χαρα ηταν μετα.

εντωμεταξυ σημερα αργησαμε το πρωι να ετοιμαστουμε εχασα και το λεωφορειο με τη ψυχη στο στομα εφτασα στη δουλεια με πηγε ο αντωνης μαζι με την ελισαβετ.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...