Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

αν πας και τον παρεις οταν σχολαει να συναντιομασταν τοτε?πες μου μονο που ειναι ο σταθμος και ερχομαι και σε βρισκω.

Ok! Θα σε πάρω τηλέφωνο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ!ΜΑΡΙΑΝΔ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ CHICCO ΠΛΑΣΤΙΙΚΟ.ΟΜΩΣ Η CHICCO ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝΕ ΠΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.

l9Iop2.png

Καλημέρα

Γιώτα μου περαστικά στον Τασούλι... Αχ πόσο σε καταλαβαίνω, δυστυχώς έτσι είναι τα παιδιά .. μέχρι να μεγαλώσουν λίγο, θα αρρωστήσουν. Πιθανότατα να είναι ίωση, αν συνεχίσει να κλαίει κάνε και μια βόλτα από παιδίατρο να δει και τα αυτάκια του, εκτός εάν δεν σου παραπονιέται για αυτά... Καλή δύναμη κοπέλα μου, πραγματικά είσαι ηρωίδα με 3 παιδιά και άρρωστο σύζυγο!!!!

Ειρήνη, ναι η Πανταζή είναι παράλληλη της Αγίου Κωνσταντίνου και οι κούνιες αυτές είναι δίπλα σε ένα γήπεδο μπάσκετ..

Ελένη, αν μπορείς στείλε μου πμ όνομα, διεύθυνση και τηλ. και ενδεικτικά τιμές (για σφράγισμα, καθαρισμό)..

Μαρία nd. αν πάντως έχει την ίδια διάρροια με την Κυριακή, η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο, μην ανησυχείς καθόλου. Μακάρι να συνεχίσουν μόνο με τέτοιες μικροιωσούλες ... και να μην έχουμε άλλα πιο σοβαρά

DEMS σε θαυμάζω για τον οργανωτικό σου χαρακτήρα... Μην νομίζεις πάντως η κυριακή ήταν (και είναι ακόμα το μεσημέρι) δύσκολο μωρό για τον ύπνο, ώρες ολόκληρες περνάγαμε κουνώντας την (στο καρότσι), δε ήθελε με τιποτα στο κρεβάτι.. Για αυτό με παραξενεύει αυτή η αλλαγή.. Την Ιφιγένεια δεν την παίρνει ο ύπνος την ώρα που τη θηλάζεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Ναταλία

Εμείς δεν χρησιμοποιούμε μπιμπερό της Chicco, αλλά της Avent...που είναι αρκετά φαρδύ..βολεύει και στο πλύσιμο. Έχεις ψάξει για κάποιο μπιμπερό που να έχει το ίδιο σχήμα με αυτά της Chicco;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ περαστικα στο δημητρακη σου!ελπιζω σημερα να ναι καλυτερα.

γιωτα περαστικα και σε σας!πως ειναι σημερα οι αντρες σου?καλη δυναμη κ υπομονη μεχρι να περασει κ αυτο!

ναταλια δυστυχως δεν εχω κατι να σου προτεινω...εχεις κρατησει τα παλια μπιμπερο?μηπως να συνεχιζες να χρησιμοποιεις αυτα κ να αλλαζες μονο τις θηλες?

ειρηνη ειδα κ εγω χθες τη προσφορα στο βασιλοπουλο ειπα να παω να παρω καμια συσκευασια να χω-πηγα το μεσημερι και δεν ειχε μεινει τιποτε μονο κανα 2 συσκευασιες 6 νουμερο.θα παω μαλλον και σημερα μηπως ειμαι πιο τυχερη.

εμεις καλα ειμαστε πηγαμε χθες στις κουνιες και πετυχα τη χαρα με την κορη της(καλα επαθα πλακα πανυψηλη ειναι ολοκληρη κοπελα-καθενας με τον πονο του χαχαχα).εχετε ολες χαιρετισματα.

σημερα η μερα εχει λιγο τρεξιμο στη δουλεια παω σιγα σιγα να ξεκινησω.

πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μήπως να έπαιρνες τηλ. στην Chicco και να τους ρωτήσεις αν έχουν σε στοκ.

Σε άλλη περίπτωση αυτό που είπε η σοφία, να αλλάξεις μόνο τις θηλές και σιγά- σιγά να αρχίζεις να τους δίνεις και άλλα μπιμπερό μέχρι να συνηθίσουν. Ίσως να τους τα δώσεις για λίγο να το κρατήσουν στο χέρι σαν παιχνίδι...

Σοφία απ'οτι έχω καταλάβει ο μεγάλος σου πόνος είναι η ανάπτυξη του παιδιού, εγώ πάντως μια χαρά την είδα τη μικρή σου. Ο παιδίατρος τι λέει; πως είναι σε σχέση με την καμπύλη ανάπτυξης που υπάρχει στο βιβλιάριο; Αυτό θα πρέπει να δεις και όχι τα άλλα παιδιά, γιατί το κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως να έπαιρνες τηλ. στην Chicco και να τους ρωτήσεις αν έχουν σε στοκ.

Σε άλλη περίπτωση αυτό που είπε η σοφία, να αλλάξεις μόνο τις θηλές και σιγά- σιγά να αρχίζεις να τους δίνεις και άλλα μπιμπερό μέχρι να συνηθίσουν. Ίσως να τους τα δώσεις για λίγο να το κρατήσουν στο χέρι σαν παιχνίδι...

Σοφία απ'οτι έχω καταλάβει ο μεγάλος σου πόνος είναι η ανάπτυξη του παιδιού, εγώ πάντως μια χαρά την είδα τη μικρή σου. Ο παιδίατρος τι λέει; πως είναι σε σχέση με την καμπύλη ανάπτυξης που υπάρχει στο βιβλιάριο; Αυτό θα πρέπει να δεις και όχι τα άλλα παιδιά, γιατί το κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη.

αχ σονια πονεμενη ιστορια...ειμαστε στο ψαξιμο.ειμαστε εκτος καμπυλων εδω και 2-3 μηνες.ο παιδιατρος ειπε θα μας γραψει εξετασεις το δεκεμβρη.κ εγω καλα τη βλεπω(ενταξει ειναι στουμπος αλλα δε με πειραζει μακαρι να ειναι ιδιοσυγκρασιακο το θεμα κ τιποτε αλλο) αλλα μεχρι να τα αποκλεισω ολα δε βρισκω ησυχια.απλα μεχρι να γινουν οι εξετασεις προσπαθω να μη το σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι παραπανω.(οχι οτι τα καταφερνω παντα -λεμε τωρα.)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Ναταλία το ίδιο πράγμα είχα πάθει και εγώ με τα μπιμπερό της chicco. Αυτή η εταιρία έχει την ταση να αλλάζει συνέχεια τα προιόντα της με αποτέλεσμα το μωρό να συνηθίσει σε κάτι και μετά να μην δέχεται κάτι άλλο. Έπαιρνα και εγώ κάτι πλαστικά αλλά μετά τα κατηργησε και τα έβγαζε μόνο σε γυάλινα. Τα γυάλινα δεν βολεύουνε σε αυτή την ηλικία γιατί είναι επικύνδυνο να σπάσουνε. Τους είχα πάρει ένα σωρό άλλες μάρκες και δεν θελανε κανένα. Και πολύ απλά καταργήσανε το μπιμπερό και τους το έδινα το γάλα με το καλαμάκι. Τους εξήγησα πως δεν υπάρχουνε πια αυτά τα μπιμπερό και θα πρέπει να πίνουνε σε κανονικό ποτήρι με το καλαμάκι. Ο Νικόλας ήτανε δυόμιση και ο Δημήτρης ενάμιση. Δεν είχανε πρόβλημα και μάλιστα τους άρεσε που πίνανε με το καλαμάκι.

Γιώτα πως είναι τα αντράκια σου;

Σόνια εντάξει δεν ανησυχώ αφού δεν κάνει πυρετό και είναι ορεξάτος και ευδιάθετος. Εχθές πάντως ήτανε λίγο καλύτερα.

Σοφία ευχαριστώ για τα περαστικά και εσύ καλή δουλίτσα!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ιδρώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή νύχτας;

εμενα ρωτας?οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.την ντυνω κ οσο πιο ελαφρια μπορω.που κολλαει ο ιδρωτας?(ετσι για να ξερω)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εμενα ρωτας?οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.την ντυνω κ οσο πιο ελαφρια μπορω.που κολλαει ο ιδρωτας?(ετσι για να ξερω)

Απλά ο ιδρώτας σε συνδυασμό με το ύψος ή βάρος είναι μια ένδειξη για υποθυρεοειδισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι; Το ξέρω απλά από γνωστή μου. Με μια εξέταση αίματος αυτό φαίνεται, έδινε ένα χαπάκι στο γιο της κάθε ημέρα και σε λιγότερο από 2 μήνες το παιδί ήταν καλύτερα. Εσύ κάνε τις εξετάσεις που θα σου πει ο γιατρος απλά για να ηρεμήσεις και να απολάυσεις το χρόνο με το παιδί σου χωρίς εγνοιες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Ο Βασιλης κοιμηθηκε απο τις 21 30.ο Τασος εκανε 39 το βραδυ,ενω του ειχα δωσει ντεπον κ του ειχα βαλει κομπρεσσες.Το πρωι ενας πανικος,να κλαινε τα διδυμα επειδη πεινουσαν,ο Τασος ζητουσε νερο,του βαζω θερμομετρο και τι να δω????39,4....παρ ολιγο να στραβωσει το σαγονι μου.....ευτυχως ηρθε η πεθερα μου κ κρατησε τα διδυμα κ πηγα τον Τασο στον παιδιατρο.

Τελικα ειναι κρυωμενος κ πανω στο κρυωμα εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα κ γι αυτο κανει τοσο υψηλο πυρετο.Τον εξετασε και για μηνιγγιτιδα κ μεχρι να μου πει οτι ειναι καλα,ειχε σταματησει να κυκλοφορει το αιμα στην καρδια μου.......

Ξεκινησαμε αντιβιωση κ τρεμπον φακελλακια,αντιπυρετικα,πηρα και για τον Βασιλη αντιδιαρροικα κ για το στομαχι κ επεστρεψα σπιτι αφου ξοδεψα 54 ευρω στο φαρμακειο!!!!!

Αυτα τα νεα μου!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...