Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρήνη συνήθως πάμε στις κούνιες που είναι στην Πανταζή, αλλά περισσότερο το ΣΚ. Σπάνια καθημερινές,. δεν προλαβαίνω με τιποτα τώρα με το σταθμό.

Μαρια.nd πώς ήταν ο Δημήτρης σήμερα; και εμένα είχε διάρροια την προηγούμενη εβδομάδα και της πέρασε με λίγη δίαιτα. Κράτησε 5 μέρες περιπου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχτικό. Όλο και κάτι κολλάνε από το σταθμό ή μπορεί και να κρύωσε λιγάκι.

Πάντως DEMS η δικιά μου και σήμερα το ίδιο πρόγραμμα είχε (ύπνο από τις 17:30, με το ζόρι κράτησα 1 ώρα ξύπνια και τώρα πάλι ύπνο), ελπίζω να είναι απλά από την κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας... αν συνεχίσει όμως θα πρέπει να μιλήσω με την παιδίατρο. Το έχει ξανακάνει αλλά όχι 2 μέρες σερί. Για να δούμε και αύριο...

Ελένη και εγώ χρειάζομαι οδοντίατρο (αχ και δεν μπορώ .... τρέμω και μόνο στη σκέψη). Που πηγαίνεις; Καλός είναι; από αμοιβή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα μανουλες!!!!

Εγω δεν ειμαι καθολου καλα....χτες βραδυ ο Τασος εκλαιγε συνεχεια.....κι οταν λεω συνεχεια,εννοω ολη νυχτα....αφου του εδωσα 2 φορες ντεπον....τον ρωτουσα τι θελει κ δεν μου ελεγε τιποτα....ουτε νερο δεν επινε κ εκλαιγε με λυγμους και αναφιλητα....

Το πρωι ηρθανε η Φαιη με την τσουγδω...αλλα ο Τασος ηταν μες στην γκρινια κ δεν παιξανε....τελικα το μεσημερι εκανε δεκατα....37,7...του εδωσα ντεπον κ μετα εκανε 38,4 κ του εδωσα πονσταν....και τωρα πηγα να τον βαλω στο κρεβατι του κ ειχε παλι 38,4......παλι ντεπον......

Εντωμεταξυ ο Βασιλης εχει διαρροια,παει συνεχεια τουαλετα,του εφτιαξα λαππα κ του εδωσα απ τα φακελλακια του Τασου που ειναι για τη διαρροια γιατι δεν μπορουσα να παω να βρω φαρμακειο,αφου ειναι ολη την ωρα διπλωμενος στα δυο κ βογγαει.....

Αυριο παλι θα μεινει ο Τασος σπιτι κ πρεπει να εξοπλιστω με αρκετο κουραγιο....θα σας τα γραψει κ η Φαιη το τι γινεται με τρια πιτσιρικια και το ενα αρρωστο μες στο σπιτι.....

Τωρα περιμενω να ξυπνησουν τα διδυμα να φανε κ να παω να την πεσω.....

Καλο βραδυ σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλως ηρθες γλυκουλα.δεν πιστευω να εχουμε και ιδιο οδοντιατρο....

λες???θα ειναι φοβερη συμπτωση παντως!!

Ελένη και εγώ χρειάζομαι οδοντίατρο (αχ και δεν μπορώ .... τρέμω και μόνο στη σκέψη). Που πηγαίνεις; Καλός είναι; από αμοιβή;

πηγαινω κοντα μου ενα τετραγωνο μακρυα ειναι ....πολυ καλος γιατρος και πολυ οικονομικος...αν θελεις το ονομα με πμ για να μην κανω διαφημιση..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ειρήνη συνήθως πάμε στις κούνιες που είναι στην Πανταζή, αλλά περισσότερο το ΣΚ. Σπάνια καθημερινές,. δεν προλαβαίνω με τιποτα τώρα με το σταθμό.

Μαρια.nd πώς ήταν ο Δημήτρης σήμερα; και εμένα είχε διάρροια την προηγούμενη εβδομάδα και της πέρασε με λίγη δίαιτα. Κράτησε 5 μέρες περιπου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχτικό. Όλο και κάτι κολλάνε από το σταθμό ή μπορεί και να κρύωσε λιγάκι.

Πάντως DEMS η δικιά μου και σήμερα το ίδιο πρόγραμμα είχε (ύπνο από τις 17:30, με το ζόρι κράτησα 1 ώρα ξύπνια και τώρα πάλι ύπνο), ελπίζω να είναι απλά από την κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας... αν συνεχίσει όμως θα πρέπει να μιλήσω με την παιδίατρο. Το έχει ξανακάνει αλλά όχι 2 μέρες σερί. Για να δούμε και αύριο...

πανταζη ειναι κοντα στην αγιου κωνσταντινου?

4ywWp2.png

Καλησπερα μανουλες!!!!

Εγω δεν ειμαι καθολου καλα....χτες βραδυ ο Τασος εκλαιγε συνεχεια.....κι οταν λεω συνεχεια,εννοω ολη νυχτα....αφου του εδωσα 2 φορες ντεπον....τον ρωτουσα τι θελει κ δεν μου ελεγε τιποτα....ουτε νερο δεν επινε κ εκλαιγε με λυγμους και αναφιλητα....

Το πρωι ηρθανε η Φαιη με την τσουγδω...αλλα ο Τασος ηταν μες στην γκρινια κ δεν παιξανε....τελικα το μεσημερι εκανε δεκατα....37,7...του εδωσα ντεπον κ μετα εκανε 38,4 κ του εδωσα πονσταν....και τωρα πηγα να τον βαλω στο κρεβατι του κ ειχε παλι 38,4......παλι ντεπον......

Εντωμεταξυ ο Βασιλης εχει διαρροια,παει συνεχεια τουαλετα,του εφτιαξα λαππα κ του εδωσα απ τα φακελλακια του Τασου που ειναι για τη διαρροια γιατι δεν μπορουσα να παω να βρω φαρμακειο,αφου ειναι ολη την ωρα διπλωμενος στα δυο κ βογγαει.....

Αυριο παλι θα μεινει ο Τασος σπιτι κ πρεπει να εξοπλιστω με αρκετο κουραγιο....θα σας τα γραψει κ η Φαιη το τι γινεται με τρια πιτσιρικια και το ενα αρρωστο μες στο σπιτι.....

Τωρα περιμενω να ξυπνησουν τα διδυμα να φανε κ να παω να την πεσω.....

Καλο βραδυ σε ολες σας!!!!!

κουραγιο κοριτσακι.με πιανει η ψυχη μου οταν κλαινε τα μικρα ετσι ασταματητα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έκανε μόνο μια φορά το πρωί. Πήρα και τον παιδιάτρο μου και μου είπε πως θα περάσει με δίαιτα. Έλα που δεν τρώνε όμως αυτά που πρέπει. Έφτιαξα ωραιότατο λαπά εχθές, ούτε που τον άγγιξε. Λες να τον κόλλησε η Κυριακή;:lol:

Αχαχαχ στον οδοντίατρο πρέπει να πάω και εγώ και όλο το αναβάλλω. Το χειρότερο μου είναι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

περαστικα γιωτα μου και μακαρι να εχετε ενα ησυχο βραδυ....

ο χειροτερος μου φοβος ειναι αυτο η πρωτη φορα που θα αρρωστησει ο μικρος...το σκεφτομαι και τρεμω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ο χειροτερος μου φοβος ειναι αυτο η πρωτη φορα που θα αρρωστησει ο μικρος...το σκεφτομαι και τρεμω!!!

Μην το σκέφτεσαι Ελένη αυτό. Μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου. Και αν κολλήσει και καμιά ιωσούλα (που το απεύχομαι) με ντεπονάκι θα περάσει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μην το σκέφτεσαι Ελένη αυτό. Μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου. Και αν κολλήσει και καμιά ιωσούλα (που το απεύχομαι) με ντεπονάκι θα περάσει.

μακαρι...απλα λεω ποιος ειναι ο εφιαλτης μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

....αν σου πω οτι θελω τα κουπονια .......?:roll:

Θα σου απαντήσω "μολών λαβέ" :mrgreen::lol::lol::lol:

Το πρωί θα πάω τον Ευριπίδη στο σταθμό κατά τις 9. Αν σε βολεύει έλα στην κεντρική πλατεία να συναντηθούμε να στα δώσω. Έχει και Βασιλόπουλο δίπλα...μια χαρά θα σου έρθει χαχα.

Γιώτα περαστικά στον Τασούλη. Τον καημενούλη μωρέ, γι' αυτό είχε γκρίνια :(

Ελένη μη αγχώνεσαι προκαταβολικά.

Σόνια είσαι τυχερή, εμένα μου πήρε 2,5 ώρες να βάλω την Ιφιγένεια για ύπνο σήμερα.

Μαρία επειδή είμαι οργανωτική, όπως λες, έχω αρχίσει να σκέφτομαι από τώρα που θα κάνουμε την επόμενη συνάντηση, αν δεν κάνει καλό καιρό για κούνιες βεβαίως - βεβαίως :wink::lol:

Φιλάκια σε όλες σας και καληνύχτα :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...