Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη μου χρονια πολλα καλα κ ευτυχισμενα!!!να τα εκατοστησεις κουκλα μου και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου!πολλα πολλα φιλια απ ολους μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα ελπιζω να περνατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο.Φαιη χρονια πολλα και οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Περασαμε και εμεισ πολυ ομορφα την παρασκευη και χαρηκα που σας ειδα αν και τρεχαμε λιγο πισω απο τα ζουζουνια.

μαζευω τα παντα στο σπιτι αυτο το σαββατοκυριακο οποτε εγω πολυ δουλεια.

φιλια σε ολες

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σημερα ηρθαμε κουτσα - κουτσα μεχρι τη μαμα μου γιατι αυριο πρεπει να δωσει ο Βασιλης αιμα για να παρει 4 μερες τιμητικη μπας και γλιτωσουμε την ανωτατη επιτροπη.. Οποτε ειπα να το εκμεταλευτω και να παρω την τσουγδω και να παμε να πιουμε καφε απο τη Γιωτα! :D

Σημερα ηταν μια αρκετα κουραστικη ημερα, ο Βασιλης -ευτυχως- καταφερε να οδηγησει (βεβαια πηγαιναμε σημειωτον), ηρθαμε στη μαμα μου και το απογευμα πηγαμε μεχρι τις κουνιες με το χαλικι και μια φιλη μου εκει κοντα.. Η Μαρια ειχε λυσσαξει, δεν ξερω τι την ειχε πιασει σημερα και εκλαιγε ολη την ωρα χωρις λογο.. :roll: Κατα τα αλλα, καλα περασαμε, τιποτα ιδιαιτερο!

Σας ευχαριστω και παλι ολες για τις ευχες και ευχομαι και σε εσας ο,τι καλυτερο σε ολους τους τομεις!!

Φιλακια πολλα, θα τα πουμε με το καλο αυριο!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

φαιη χαιρομαι που περασατε καλα!εδωσε αιμα ο βασιλης?ολα οκ με την αδεια?περαστικα του και παλι!

εμεις ολοι καλα ηρθαν επισκεψη χθες τα πεθερικα μου το πρωι την ωρα που μολις ειχα βαλει την ελισαβετ για το καθιερωμενο υπνακο της χαλασαν ολο το προγραμμα της:evil: αλλα ευτυχως δεν εβγαλε γκρινια μετα κοιμηθηκε κανα 2ωρο μεσημερι κ ηρθε στα ισα της.τη πηγα και τ απογευμα στη μαμα μου και πηγαμε για καφεδακι με τον αντωμη ωραια περασαμε.εντωμεταξυ παω χθες να της βαλω μακρυμανικο φορμακι για το βραδυ και με μεγαλη μου χαρα διαπιστωνω οτι τα 6-9 δε της κανουν πια!!επιτελους αλλαζουμε νουμερο παμε στα 9-12 μετα απο τοσο καιρο!γιουπι!

τωρα ειμαι στο γραφειο κ χαζευω λιγακι μεχρι να ξεκινησουμε.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέραααααααααα

Φαίη χρόνια πολλά και ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου!

Oooopsss Ελένη, sorry και βέβαια σε θυμάμαι και την επόμενη φορά ελπίζω να μιλήσουμε περισσότερο!!! Εννοούσα την Ειρήνη, αντί για Ειρήνη έγραψα Ελένη, sorry και πάλι...

Πως ξεκίνησε η μέρα σας σήμερα; Εγώ νυστάζω πολύ ....... είχαμε βγει χθες το μεσημέρι και όταν επιστρέφαμε κατά τις 5 την Κυριακή την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά δεν ήθελε με τίποτα να ξυπνήσει. Την σήκωσα με το ζόρι κατά τις 8 το βράδυ να πιει το γάλα, αλλά κατά τις 9 ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε το πρωί στις 6. Σχεδόν 13 ώρες σερί εκείνη ... εγώ? Πού τέτοια τύχη με τόσες δουλειές :(

Πάντως κουράζεται η ζουζούνα μου και αναπληρώνει τον ύπνο της, αφού δεν κοιμάται κάθε μεσημέρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα

Από εχθές έχει διάρροια ο Δημητράκος μου και το κακόμοιρο σηκώθηκε 3 φορές το βράδυ και έκανε . Άλλα συμπτώματα δεν έχει, πυρετό όχι, μόνο διάρροια. Μήπως είναι καμιά ίωση, τι να πω. Την περασμένη εβδομάδα είχε και ο Νικόλας, όχι τόσο πολύ όμως. Ευτυχώς που ήπιε τσάι το πρωί. Θα πάρω και τον παιδίατρο αργότερα να μου πει.

Σόνια στρώνει επιδερμίδα η μικρή με τόσο ύπνο!!!

Φιλιά θα τα πούμε αργότερα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αφού λοιπόν συμφωνούμε όλες για την πρώτη Παρασκευή...επόμενο ραντεβού στις 5 Νοεμβρίου :D

... Εγώ νυστάζω πολύ ....... είχαμε βγει χθες το μεσημέρι και όταν επιστρέφαμε κατά τις 5 την Κυριακή την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά δεν ήθελε με τίποτα να ξυπνήσει. Την σήκωσα με το ζόρι κατά τις 8 το βράδυ να πιει το γάλα, αλλά κατά τις 9 ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε το πρωί στις 6. Σχεδόν 13 ώρες σερί εκείνη ... εγώ? Πού τέτοια τύχη με τόσες δουλειές :(

Πάντως κουράζεται η ζουζούνα μου και αναπληρώνει τον ύπνο της, αφού δεν κοιμάται κάθε μεσημέρι.

sophie2009 αυτό το είχε κάνει ο Ευριπίδης πέρσι, την πρώτη φορά που τον είχα πάει στο κολυμβητήριο. Χάρηκα και εγώ τότε ότι θα γυρνάει ψόφιος από το κολυμβητήριο και θα έχω δύο ήσυχα απογεύματα την εβδομάδα, αλλά ήταν μόνο για μια φορά :rolleyes:

Σοφία τέλεια τα νέα της Ελισάβετ!!!!! :D

Θα τα πούμε και αργότερα, φιλάκια!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα

Φαίη χρόνια πολλά και ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου!

Oooopsss Ελένη, sorry και βέβαια σε θυμάμαι και την επόμενη φορά ελπίζω να μιλήσουμε περισσότερο!!! Εννοούσα την Ειρήνη, αντί για Ειρήνη έγραψα Ελένη, sorry και πάλι...

Πως ξεκίνησε η μέρα σας σήμερα; Εγώ νυστάζω πολύ ....... είχαμε βγει χθες το μεσημέρι και όταν επιστρέφαμε κατά τις 5 την Κυριακή την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά δεν ήθελε με τίποτα να ξυπνήσει. Την σήκωσα με το ζόρι κατά τις 8 το βράδυ να πιει το γάλα, αλλά κατά τις 9 ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε το πρωί στις 6. Σχεδόν 13 ώρες σερί εκείνη ... εγώ? Πού τέτοια τύχη με τόσες δουλειές :(

μην ανησυχεις δεν εγινε τιποτα...ανθρωπινα τα λαθη...και εγω θα χαρω να μιλησουμε περισσοτερο την επομενη φορα που θα ειναι 5/11 που ειπε η μαρια που το εξετασε...

πως ειστε?εγω ηρθα ηλιουπολη για οδοντιατρο..αντε να με ξεκινησει μπας και τελειωσει αυτο το μαρτυριο επιτελους...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μην ανησυχεις δεν εγινε τιποτα...ανθρωπινα τα λαθη...και εγω θα χαρω να μιλησουμε περισσοτερο την επομενη φορα που θα ειναι 5/11 που ειπε η μαρια που το εξετασε...

πως ειστε?εγω ηρθα ηλιουπολη για οδοντιατρο..αντε να με ξεκινησει μπας και τελειωσει αυτο το μαρτυριο επιτελους...

καλως ηρθες γλυκουλα.δεν πιστευω να εχουμε και ιδιο οδοντιατρο....

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα

Από εχθές έχει διάρροια ο Δημητράκος μου και το κακόμοιρο σηκώθηκε 3 φορές το βράδυ και έκανε . Άλλα συμπτώματα δεν έχει, πυρετό όχι, μόνο διάρροια. Μήπως είναι καμιά ίωση, τι να πω. Την περασμένη εβδομάδα είχε και ο Νικόλας, όχι τόσο πολύ όμως. Ευτυχώς που ήπιε τσάι το πρωί. Θα πάρω και τον παιδίατρο αργότερα να μου πει.

Σόνια στρώνει επιδερμίδα η μικρή με τόσο ύπνο!!!

Φιλιά θα τα πούμε αργότερα!!!

περαστικα μαρακι στο γιοκα σου.μηπως εφαγε τιποτα και τον πειραξε?

4ywWp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια!!!!!!

σοφια μπραβο στο ελισαβετακι που μεγαλωσε!!!και που εισαι ακομα...........

Καλημέρα κορίτσια!

Αφού λοιπόν συμφωνούμε όλες για την πρώτη Παρασκευή...επόμενο ραντεβού στις 5 Νοεμβρίου :D

Θα τα πούμε και αργότερα, φιλάκια!

γεια σου μαρακι.ποιες μερες εχετε κολυμβητηριο?αν σου πω οτι θελω τα κουπονια .......?ο βασιλοπουλος εχει τα οικονομικα πακετα λιμπερο -60% και μαζι με κουπονι εκπτωση θα βγαινει γυρω στα 3 ευρω.οχι πες μου ειναι να μην γεμισεις το σπιτι με πανες?????ειναι?:roll:

σοφια2009 σε ποιες κουνιες συχναζετε εσεις?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...