Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Πέρασα πολύ ωραία εχθες στις κούνιες, να το ξανακανονίσουμε σύντομα.

Γλυκούλα και Σόνια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.

Ειρήνη ΓΙΑΤΙ δεν ήρθες; Κρίμα! Την επόμενη φορά. Τα αντράκια μας καθόντουσαν ήσυχα και ωραία και σκάβανε τα χώματα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη, όπως λέει και η Μαρία, μόλις αρχίσαν τις ανασκαφές τους ξεχάσαμε :mrgreen:

Μαρία και εγώ πέρασα ωραία χθες. Ίσως θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε μια στάνταρ ημέρα συνάντησης (πχ την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα) για να μη χρειάζονται πολλές συννενοήσεις κάθε φορά. Δεν ξέρω :roll: τι λέτε;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ίσως θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε μια στάνταρ ημέρα συνάντησης (πχ την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα) για να μη χρειάζονται πολλές συννενοήσεις κάθε φορά. Δεν ξέρω :roll: τι λέτε;

Εγω συμφωνω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Πέρασα πολύ ωραία εχθες στις κούνιες, να το ξανακανονίσουμε σύντομα.

Γλυκούλα και Σόνια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.

Ειρήνη ΓΙΑΤΙ δεν ήρθες; Κρίμα! Την επόμενη φορά. Τα αντράκια μας καθόντουσαν ήσυχα και ωραία και σκάβανε τα χώματα.

ειναι αυτο που λενε .......eat my dust

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

Ήταν όντως ωραία χθες. Βέβαια θα ήταν ακόμα καλύτερα εάν η Κυριακή δεν σκαρφάλωνε συνέχεια σε εκείνον το σιδερένιο "πύργο" και με έκανε να την κυνηγάω. Και σήμερα το πρωί μου έλεγε "όχι μαμά δεν σκαρφάλωνα, δεν είμαι μαϊμού εγώ".

Πάντως χάρηκα πολύ γιατί και η Κυριακή πέρασε καλά και εγώ κατάφερα να γνωρίσω εσάς (έστω για λίγο) και να ξεφύγω από την καθημερινότητα!!!

Ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Όλα μας τα παιδάκια είναι υπέροχα, ας είναι γερά και δυνατά, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία :)))

Γιώτα, είναι αλήθεια αυτό που λες σχετικά με το βάρος μου, προσπαθώ να φάω αλλά επειδή αγχώνομαι πολύ (ειδικά όταν αρρωσταίνει η κυριακή - αρκετά από πέρυσι) δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Ελένη και Φαίη θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και εσάς την επόμενη φορά. Αααα και Φαίη, περαστικά για τον άντρα σου, εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα για να ηρεμήσεις και εσύ.

Συμφωνώ και εγώ με την πρόταση της Μαρίας, για την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα. Μαρία νδ εμείς μπορεί να τα πούμε πιο σύντομα, στην επόμενη συνάντηση στον παιδικό (ξέρεις κάθε πότε κάνουν συναντήσεις;)

Καλό ΣΚ να έχετε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσακια!!

Πως ειστε? Τι καιρο εχετε εκει?

Σημερα ειπα να σηκωθω κατα τις 8 να κανω τα τζαμια.. Τα εκανα και μολις τελειωσα...εβρεξε! :evil: Δεν πειραζει, τι να κανουμε!

Η Μαρια ευτυχως σηκωθηκε στις 10 και ετσι μου αφησε ενα περιθωριο να κατσω να πιω εναν καφε με την ησυχια μου! Πριν λιγο της εδωσα και τη φρουτοκρεμα της και τωρα λεω να βαλω κανενα φαϊ να γινεται!

Για την 1η Παρασκευη καθε μηνα, ειμαι κι εγω μεσα! ;)

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ίσως θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε μια στάνταρ ημέρα συνάντησης (πχ την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα) για να μη χρειάζονται πολλές συννενοήσεις κάθε φορά. Δεν ξέρω :roll: τι λέτε;

πολυ καλη ιδεα!κ εγω συμφωνω.

καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

σας ευχαρισστω για τα καλα σας λογια να ειστε καλα!ειναι πολυ βολικο μωρο η ελισαβετ μου ειμαι οντως πολυ τυχερη σ αυτο.(ελπιζω να μεινει ετσι χαχαχχα!)

εμεις ειχαμε γενικη καθαριοτητα σημερα ουφφφ παει κ αυτο- μαλλον το αλλο σκ θα κατεβασουμε και τα χειμωνιατικα σιγα σιγα.εδωσα και τα φρουτα στην ελισαβετ κ τωρα κοιμαται κ ειπα να χαζεψω λιγο πριν ξεκινησω το μαγειρεμα.

εχει και μια μουνταδα παλι ο καιρος σημερα δε μ αρεσει καθολου!τουλαχιστον να μη βρεξει να κανουμε τη βολτα μας τ απογευμα κανονικα.

καλο σκ να εχουμε!φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα φαιη και σοφιες!!

ο καιρος μας ειναι συννεφιασμενος!!μαλλον παει "προς νερου του" κοινως θα μας κατουρισει και εμας.

για μια φορα τον μηνα λετε????και εγω μεσα ειμαι αλλα μπορω να σας επισκεπτομαι και στο ασχετο σε οποιες κουνιες πηγαινετε.

4ywWp2.png

Καλημέρα σε όλες

Ήταν όντως ωραία χθες. Βέβαια θα ήταν ακόμα καλύτερα εάν η Κυριακή δεν σκαρφάλωνε συνέχεια σε εκείνον το σιδερένιο "πύργο" και με έκανε να την κυνηγάω. Και σήμερα το πρωί μου έλεγε "όχι μαμά δεν σκαρφάλωνα, δεν είμαι μαϊμού εγώ".

Πάντως χάρηκα πολύ γιατί και η Κυριακή πέρασε καλά και εγώ κατάφερα να γνωρίσω εσάς (έστω για λίγο) και να ξεφύγω από την καθημερινότητα!!!

Ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Όλα μας τα παιδάκια είναι υπέροχα, ας είναι γερά και δυνατά, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία :)))

Γιώτα, είναι αλήθεια αυτό που λες σχετικά με το βάρος μου, προσπαθώ να φάω αλλά επειδή αγχώνομαι πολύ (ειδικά όταν αρρωσταίνει η κυριακή - αρκετά από πέρυσι) δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Ελένη και Φαίη θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και εσάς την επόμενη φορά. Αααα και Φαίη, περαστικά για τον άντρα σου, εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα για να ηρεμήσεις και εσύ.

Συμφωνώ και εγώ με την πρόταση της Μαρίας, για την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα. Μαρία νδ εμείς μπορεί να τα πούμε πιο σύντομα, στην επόμενη συνάντηση στον παιδικό (ξέρεις κάθε πότε κάνουν συναντήσεις;)

Καλό ΣΚ να έχετε όλες

καλε εμενα με γνωρισες!!!!δεν με θυμασαι????με το αλλο μωρακι ημουν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλησπερα δεν ειπα!!!συγνωμη...

τι κανετε?εγω με το δοντι καλυτερα..σημερα ηρθε ο μπαμπας του μικρου να τον δει επιτελους...και με αναστατωσε οπως παντα...τεσπα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ.....

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια!!

Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...