Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

αχ μ αυτο το γαλα δε ξερω απ την αρχη δε το πολυηθελε μου χει μπει κ η ιδεα μην εχει αλλεργια γ αυτο δε το θελει(διαβασα περιπτωσεις που δεν ειχαν συμπτωματα παρα μονο στασιμοτητα αναπτυξης ε δε θελω και πολυ για να μου μπουν ιδεες τεσπα κ οφιτσιαλος ειχε πει να της κανουμε αλλα παλι γονιδιακο ελεγχο-αμ δε αυτη τη φορα θα κανω αιματος.-κανω υπομονη μεχρι το δεκεμβρη που μου ειπε θα μου γραψει διαφορες εξετασεις.)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εγω ευχομαι να μη βρεξει το καλο που του θελω!!θελω να σας δω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Τωρα καταφερα και μπηκα...μου κανει κολπα το λαπτοπ.....

Απ τον Μαρτιο εχω να σας δω?????Περναει ο καιρος!!!!

Μαρια το πηρα το πμ...σε ευχαριστω!!!!

Σοφια μην αγχωνεσαι για το γαλα,οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια περνανε φασεις!!!!

Αν ειναι να βρεξει ας το κανει νωρις να τελειωνουμε!!!!Αλλα ας αποφασισει τι θελει να κανει!!!!

Sophie αν οντως βρεξει θα σου τραγουδαμε ολες μαζι το γνωστο ασμα "ειχε παλιοκαιρο την μερα που σε γνωρισα"!!!!!!

Και τα τρια μου παιδακια κοιμουνται κ μπορω να πω πως ειναι απο τις ωραιοτερες στιγμες......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου να εχουμε καλο μηνα!

Σας ζηλευω πολυ που θα τα πειτε απο κοντα αλλα δεν πειραζει, θα μαζεψω δυναμεις για την επομενη συναντηση! Κατα τα αλλα, οπως τα ξερατε.. Στις 2 παρα πεσαμε για υπνο, στις 3 ξυπνησε η Μαρια για την πιπιλα της, στις 4 παρα ο Βασιλης ηθελε να παει τουαλεττα, στις 4μιση ηθελε να του φτιαξω αλλιως το μαξιλαρι που εχουμε βαλει για να ειναι ψηλα το ποδι του, στις 5 εκλαψε ξανα η Μαρια, στις 6 σηκωθηκα να της δωσω το αερολιν, στις 7 να δωσω ντεπον του Βασιλη γιατι πονουσε πολυ και στις 8μιση ξυπνησε εντελως η Μαρια.. Ωραια βραδια ε? :rolleyes: Δεν πειραζει, ας αναρρωσουν και οι δυο και ολα θα ξεχαστουν!

Οσο για τα ψωνια που με ρωτησε η Μαρια, δυστυχως εδω δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο ενα μινι μαρκετ στα 500 μετρα απο το σπιτι μας.. Ψωνισα εχθες ελαχιστα πραγματακια και σημερα το πρωι πηγα με τη Μαρια περπατωντας (η Μαρια στο καροτσι) στην Καλυβιων και ψωνισαμε παλι λιγα πραγματα γιατι δεν μπορω να κουβαλησω πολλα. Παντως ρε παιδια, εχει και καλη πλευρα το ολο θεμα.. Ζυγιστηκα πριν φυγουμε για διακοπες και ξαναζυγιστηκα σημερα που πηγαμε με τη Μαρια στο φαρμακειο να παρουμε φυσιολογικο ορο και physiomer bebe... Ε, ειμαι στα -7!!!! Οποτε προσπαθω να δω τα θετικα του γιατι δεν γινεται αλλιως.. Σημερα το πρωι ας πουμε δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου με τιποτα! Λες και ειχαν κοτρωνες πανω τους και δεν ανοιγαν με τιποτα!

Επισης να σας πω αλλο ενα καλο (ή κουλο δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω), με πηρε η πεθερα μου τηλ. και μου ειπε να κανω κουραγιο, υπομονη και αν χρειαστω το οτιδηποτε να την παρω τηλ. να ανεβει να με βοηθησει! :shock::shock::shock: Δεν μπορω να πω, σημερα φερθηκε αψογα απεναντι μου... Ακομα κι οταν της εκανα παραπονα πως ο Βασιλης δεν συνεργαζεται μαζι μου (εχουμε ξεκινησει αυτο το χαβα: "μην με πιανεις θα σηκωθω μονος μου", "μη με κανεις μπανιο θα πλυθω μονος μου οταν μπορεσω", "μη μου φερνεις γαλα δεν θελω να το πιω" κτλπ), οταν μιλησαν ξανα στο τηλεφωνο του ειπε πως θα του σπασει το κεφαλι ετσι και δεν κανει οσα του λεω.. Τι να πω ρε κοριτσια... Οσο ζω ελπιζω! :roll:

Τελος, να σας πω πως βγηκαν τα αποτελεσματα του παπ.. Εικονα τραχηλιτιδος, αρνητικο για κακοηθεια.. Παλι καλα!

Σας φιλω ολες και ελπιζω να μην αργησει πολυ η στιγμη που θα σας δω κι εγω απο κοντα ξανα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη μου ηταν αισθητη η απουσια σου,αλλα αναμενουμε για την επομενη φορα!!!!

Σόνια χαρηκα πολυ που σε γνωρισα!Αλλα να τρως λιγο,εισαι σαν σαμιαμιδακι!!!!!!!

Ναταλια σε ευχαριστω για τους υπνοσακους,οταν θα αρχισουν τα κρυα θα τους δοκιμασω,εκτος αν δοκιμασω μονο τον εναν και βαλω και τα δυο παιδια μεσα!!!!!!

Γλυκουλα μου οντως εισαι πολυ γλυκουλα αλλα και ο Ευθυμης ειναι ολα τα λεφτα!Τρελλη φατσουλα!!!!!

Μαρια νδ χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο!!!!

DEMS ξεχασα να σε ρωτησω αν τελικα βρηκε κανεναν δεινσαυρο ο Ευριπιδης!!!!

Και η Ιφιγενεια μια κουκλιτσα!!!!Αλλα δεν καταλαβα σε ποιον μοιαζει....σε ευχαριστουμε και για το μπισκοτο!!!!

Σοφακι η Ελισαβετ με την κουνια ειναι ενα και το αυτο!!!!Να μην κουραζει κ την μαμα που ξεκινησε δουλεια!!!!!

Ειρηνη μας την εκανες!!!!Πηρες απουσια αδικαιολογητη!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια,εκανα και την ανταλλαγη παιδιων...πηρα τα διδυμα και αφησα τον Τασο!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσακια

περασατε καλα?δεν μπορεσα να ερθω γιατι ειμασταν εξω για ψωνια και αργησαμε μετα κοιμηθηκε και επρεπε να φαει και επρεπε να φτιαξω και για μας να φαμε.αυτα η αληθεια ειναι οτι αν με πιεζα λιγακι θα μπορουσα να ερθω.συγνωμη καλα μου κοριτσακια

φαιη δοξα τω θεο που βγηκε αρνητικη η εξεταση.

4ywWp2.png

πριν λιγο μαζευτηκαμε κ εμεις πηγαμε κ μια βολτα απ τη μαμα μου.περασαμε πολυ ωραια!!

ελενη και σονια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα!ο ευθυμης ειναι μια γλυκα!κ η κυριακη μια κουκλα!

γιωτα θα το ξαναπω φτου σου κοπελα μου μοντελακι εγινες!(οχι οτι δεν ησουν και πριν!)

ναταλια μαρια νδ μαρια dems χαρηκα πολυ που σας ειδα ολες εστω και λιγο μιας κ αργησαμε να ερθουμεως συνηθως:oops:

φαιη κ ειρηνη ελπιζω να τα πουμε την επομενη φορα!

φαιη πολυ χαιρομαι που βγηκε αρνητικο το παπ αντε να κανεις την επεμβαση και να τα αφησεις ολο αυτο πισω σου!

καλη ξεκουραση κ καλο βραδυ σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φιλακια σοφια και σε σενα και στην ελισαβετ!!!!!

εχω παει ποσες φορες να καλοσορισω την σοφια και ολο κατι γινεται και δεν το τελειωνω (απο χτες).καλως ορισες σοφιτσα,να χαιρεσαι την κορουλα σου.

4ywWp2.png

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...και εγω χαρηκα πολυ που σας γνωρισα...και ολα τα παιδακια σας ειναι υπεροχα...

ο ευθυμιος ακομα ξυπνιος ειναι και παιζει στο παρκο δεν θελει να κοιμηθει με τιποταααααααααα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας ρε κοριτσακια!

Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα!!

Αντε την επομενη φορα να γνωρισω κι εγω και την Γλυκουλα με τον Ευθυμη αλλα και τη Σοφια με την Κυριακη!! :)

Εμας εδω μας "ψιλοκατουρησε" γυρω στις 6 και σας σκεφτομουν αλλα απο οτι ειδα δεν σας το χαλασε ο καιρος!

Το Μαρακι εκανε μπανακι και ειναι για υπνο απο τις 10, ο σακατης ειναι διπλα μου στον καναπε κι εγω ειπα να σας διαβασω!

Γιωτα μου ευχαριστω που με σκεφτεσαι, να μου φιλησεις το γαμπρο μου!! ;)

Ειρηνακι ουτε εσυ πηγες ε? Δεν πειραζει, θα παμε την επομενη! :-P

Σοφια το Ελισσαβετακι ουτε που ακουστηκε παλι ε? Αντε τυχερη μανουλα!! :D

Μαρια ακομα περιμενω αυτη τη ζωγραφια του Ευριπιδη :roll: Οταν τα πουμε, τη θελω!!! Οσο για την Ιφιγενεια, στο ειπα και στο Φιτσιαλο πως ειναι μεγααλο αστερι!!

Μαριανδ τελικα θα συμπεθερεψετε με τη μαμα της Κυριακης? :lol:

Γλυκουλα οπως ειπα και παραπανω, ανυπομονω να σας γνωρισω κι εγω! :)

Σοφια το ιδιο ισχυει και για εσενα και την Κυριακουλα σου!! :D

Ναταλακι ο Ηλιας με την Κωνσταντινα ξεδωσαν?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Γιώτα όποιος σε δει δεν μπορεί να πιστέψει ότι γέννησες πρόσφατα και μάλιστα δίδυμα :o Ο Τασούλης είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά και πονηρό μούτρο ;)

Τα δίδυμα της Ναταλίας πολύ χαριτωμένα!

Η Ελισάβετ κούκλα, όπως πάντα και το καλύτερο παιδί (τυχερή Σοφία σε ζηλεύω).

Ελένη μην αλλάξεις nick. Το γλυκούλα σου ταιριάζει απόλυτα! Όσο για τον Ευθύμιο, πήρε από τη μαμά του. Γλύκας και αυτός :)

Σόνια χάρηκα που γνωριστήκαμε και η Κυριακή φαίνεται πολύ καλό παιδάκι!

Για τον Νικόλα και το Δημητράκη τι να πω...μπλέξανε με τον Ευριπίδη και έγιναν η συμμορία των παλαιοντολόγων :lol: Με την ευκαιρία Γιώτα δεινόσαυρο δεν βρήκαν, μόνο την πατημασιά μιας μάγισσας :? Μου είπε ο Ευριπίδης να πάμε να σκάψει σε άλλη παιδική χαρά αύριο.

Ειρήνη πως πας για ψώνια χωρίς τα κουπόνια της Libero; :lol::lol:

Φαίη μας έλειψες όπως είπε και η Γιώτα. Ελπίζω την επόμενη φορά να σε δούμε :D Χάρηκα για τα αποτελέσματα και εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα με αυτή την ιστορία.

Καληνύχτα σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

...

Μαρια ακομα περιμενω αυτη τη ζωγραφια του Ευριπιδη :roll: Οταν τα πουμε, τη θελω!!!

.../QUOTE]

Φαίη θα πρέπει να τον βάλω να σου φτιάξει άλλη:? Γιατί την είχα αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο και μάλλον την έχει πετάξει ο Διονύσης :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κορίτσια,

Γιώτα όποιος σε δει δεν μπορεί να πιστέψει ότι γέννησες πρόσφατα και μάλιστα δίδυμα :o Ο Τασούλης είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά και πονηρό μούτρο ;)

Τα δίδυμα της Ναταλίας πολύ χαριτωμένα!

Η Ελισάβετ κούκλα, όπως πάντα και το καλύτερο παιδί (τυχερή Σοφία σε ζηλεύω).

Ελένη μην αλλάξεις nick. Το γλυκούλα σου ταιριάζει απόλυτα! Όσο για τον Ευθύμιο, πήρε από τη μαμά του. Γλύκας και αυτός :)

Σόνια χάρηκα που γνωριστήκαμε και η Κυριακή φαίνεται πολύ καλό παιδάκι!

Για τον Νικόλα και το Δημητράκη τι να πω...μπλέξανε με τον Ευριπίδη και έγιναν η συμμορία των παλαιοντολόγων :lol: Με την ευκαιρία Γιώτα δεινόσαυρο δεν βρήκαν, μόνο την πατημασιά μιας μάγισσας :? Μου είπε ο Ευριπίδης να πάμε να σκάψει σε άλλη παιδική χαρά αύριο.

Ειρήνη πως πας για ψώνια χωρίς τα κουπόνια της Libero; :lol::lol:

Φαίη μας έλειψες όπως είπε και η Γιώτα. Ελπίζω την επόμενη φορά να σε δούμε :D Χάρηκα για τα αποτελέσματα και εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα με αυτή την ιστορία.

Καληνύχτα σε όλες :D

πηγαμε πρακτικερ για να ψωνησουμε για το σπιτι διαφορα μικροπραγματα που μας ελειπαν.εχω ηδη 4 οικονομικες συσκευασιες .αγοραζω μια φορα τον μηνα οταν εχει προσφορες.αγοραζω το νουμερο 4 που ειναι απο 7 εως 14 κιλα οποτε δεν εχω φοβο μην μου μεινουν.βασικα μακαρι να πιασει τα 14 κιλα και ας μου μεινουν,χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...