Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περίεργο, δεν την έσωσε την απάντησή μου ... εγώ μαρία την πάω γύρω στις 8 και την παίρνω κατά τις 3:30. Πολλές ώρες αλλά δεν γίνεται αλλιώς...

Λοιπόν πάω για ύπνο τώρα αφου κοιμάται καλά και η κυριακή, γιατί χθες ξενυχτήσαμε λόγω πόνου στο αυτί. Σήμερα όμως δεν πόναγε, οπότε ελπίζω να ξεπεράσαμε την ωτίτιδα. Καλή ξεκούραση σε σένα Μαρία και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτη φορά πάει στο σταθμό; Ο μεγάλος μου πηγαίνει από πέρσι και ο Δημήτρης πρώτη φορά . Πάντως είναι καλός σταθμός

Ξεκινήσαμε τον Απρίλη αλλού γιατι στο Μάγια Μπίλλυ δεν είχε θέσεις και από Σεπτέμβρη ήρθαμε εδώ. Όντως είναι καλός σταθμός, αυτό ακούω από πολλούς και απ'οτι βλέπουμε και εμείς μέσα σε αυτό το διάστημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Sophie και Maria nd εκτος απο γνωστες απο τον παιδικο σταθμο σας βλεπω και συμπεθερες!!!!!

DEMS αν θες στειλε μου κι εμενα το πμ με τις οδηγιες για την παιδικη χαρα,βεβαια μου εστειλε και η Σοφια αλλα για να ειμαι σιγουρη...και αν χαθω θα σε παρω τηλ.

Ανυπομονω να σας συναντησω το απογευμα....εχω τοσο καιρο να σας δω.....ουτε θυμαμαι ποτε ειχα ερθει τελευταια φορα,αλλα θυμαμαι οτι δεν με αφηνε ο Τασος σε ησυχια......

Εγω ηπια καφεδακι,ο Τασος εφυγε με τον μπαμπα του για το σχολειο,τα διδυμα φαγανε στις 06 00 και περιμενω να ερθει η κουμπαρα μου να μου κρατησει τα παιδια να παω να πληρωθω......ααααααα ξεχασα....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

Φαιη ο νεος μηνας να κανει τον Βασιλη να αναρρωσει γρηγοροτερα και οσο πιο ανωδυνα γινεται!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε.

Γιώτα λες να βρω την συμπεθέρεμα μου σε αυτό το καφέ; :D:D:D:D:D:D

Πάω το αμάξι μου στο συνεργείο να δω τι θα γίνει.

Όπως και να έχει θα τα πούμε το απόγευμα

Φιλια σε όλες!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κ απο μενα και καλο μηνα να εχουμε!τι κανετε?

εγω εδω στη δουλεια χαλαρα βααριεμαι απιστευτα.ανυπομονω να περασουν οι ωρες και να τα πουμε απο κοντα το απογευμα εχω και καιρο να σας δω...

μου κανε κολπα το πρωι η ελισαβετ με το γαλα δεν ηθελε με τπτ να πιει με το ζορι της εδωσε ο αντωνης 70-80μλ αν υποψιαστω οτι θα κοψει και το πρωινο γαλα θα πεθανω!!!

μαρια νδ καλα ξεμπερδεματα με το συνεργειο ελπιζω να μην εχει μεγαλη ζημια τ αμαξι σου.

φιλια πολλα!αν δε ξαναμπω θα τα πουμε απο κοντα τ απογευμα!(5 30 τελικα θα βρεθουμε?)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλό μήνα!

Γιώτα έχεις πμ. Τελευταία φορά που είχες έρθει ήταν στην παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία μέσα Μαρτίου. :)

Σοφία μην αγχώνεσαι με το γάλα, γιατί θα αγχώσεις και την Ελισάβετ και θα τα κάνεις χειρότερα. Και ο Ευριπίδης που το λατρεύει το γάλα έχει περάσει φάσεις που έπινε ελάχιστο. Για το απόγευμα 5:30 έχουμε πει.

maria nd και shophie2009 είναι πολύ μικρός ο κόσμος τελικά ε; φαντάσου να είχατε τσακωθεί στη συγκέντρωση γονέων :rolleyes::mrgreen:

Φαίη τι κάνετε εσείς; με τις εξωτερικές δουλειές ( ψώνια κλπ) πως τα βγάζεις πέρα, σε βοηθάει κανείς; Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα ο Βασίλης :D

Ελένη αν έρθεις πάλι και δεν μας μιλήσεις θα σε δείρω :lol::lol:

Περιμένω να τα πούμε από κοντά το απόγευμα!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Ας ελπίσουμε να μην βρέξει. Τον βλέπω κάπως τον καιρό

Και εγώ τον βλέπω, αλλά αν με δει πως τον κοιτάω θα φοβηθεί και θα αλλάξει :evil:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα!

Μαρία, Giota, Dems: Η κόρη μου πάντως τον ψάχνει τον πρίγκιπά της από τώρα, λέτε να τον βρήκε ήδη και να είναι ο Δημητράκης;;; ... χαχαχαχα δεν μας πιστεύω .. κάνουμε σχέδια από τώρα για τα παιδιά μας!!!

Σοφία για το γάλα όντως μην αγχώνεσαι, περνάνε διάφορες φάσεις με αυτό. Εμένα μπορεί τη μία μέρα να το πιει μονορούφι .. την άλλη να μην θέλει να το αγγίξει..αν δεις ότι δεν θέλει με τίποτα δώσε της κάτι άλλο να φάει, ό,τι της αρέσει, για να μην είναι με άδειο στομάχι...

Ελπίζω να μην βρέξει και είμαι εγώ η γκαντέμω :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

αα επίσης εκτός από τη σύμπτωση με τον παιδικό, έχουμε και κάτι άλλο κοινό με τη Μαρία.. αμάξι για συνεργείο ... εμείς θα το πάμε αύριο

Τα λέμε το απόγευμα λοιπόν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο δικό μου αμάξι άναβε ένα λαμπάκι, και σήμερα το πρωί που το έβαλα μπρος δεν άναβε πια. Έτσι πήγα μια ωραιότατη βόλτα μέχρι το συνεργείο, είναι και φίλος μας αυτός που το έχει, και γύρισα!!!!

Μαρία ο δικος μου ήταν θετικός σήμερα το πρωι για το κολυμβητήριο.

Ας ΜΗΝ βρέξει λοιπόν :evil:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...