Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

sophie2009 δεν το πιστεύω πως πάμε στον ίδιο σταθμό. Είσουνα και εσύ στην συνάντηση την Δευτέρα; Που καθόσουνα; Εγώ είμουνα μόνη μου και καθόμουνα όπως μπαίνεις στην αίθουσα δεξιά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά η Ηλιούπολη δεν είναι τόσο μεγάλη ... κοίτα σύμπτωση!! εγώ καθόμουν ακριβώς απέναντι και μάλιστα ήρθα με καθυστέρηση... Δεν μπορώ όμως να σε φέρω στο μυαλό .. Ίσως εσύ να θυμάσαι μια ερώτηση που έκανα για τον ύπνο των παιδιών και η κυρία Ντίνα σχολίασε "Για την Κυριακή το λέτε, γιατι εκείνη είναι αεικίνητη" Σήμερα πάντως κοιμήθηκε μια ώρα!!! Νααιιιιιιιιιιιι

Ανυπομονώ να γνωριστούμε αύριο από κοντά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά η Ηλιούπολη δεν είναι τόσο μεγάλη ... κοίτα σύμπτωση!! εγώ καθόμουν ακριβώς απέναντι και μάλιστα ήρθα με καθυστέρηση... Δεν μπορώ όμως να σε φέρω στο μυαλό .. Ίσως εσύ να θυμάσαι μια ερώτηση που έκανα για τον ύπνο των παιδιών και η κυρία Ντίνα σχολίασε "Για την Κυριακή το λέτε, γιατι εκείνη είναι αεικίνητη" Σήμερα πάντως κοιμήθηκε μια ώρα!!! Νααιιιιιιιιιιιι

Ανυπομονώ να γνωριστούμε αύριο από κοντά!!

Θυμάμαι την ερώτηση αλλά δεν θυμάμαι ποιος την έκανε!!!

Αν μου πεις τι φόραγες ίσως καταλάβω!! Εγώ φόραγα τζην και μια ροζ μπλούζα. Πάντως πολύ χάρηκα που πάνε τα παιδιά μας στον ίδιο σταθμό!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

τελευταια και καταιδρωμενη...sophie2009 se καλοσωριζω κ εγω με τη σειρα μου(ειμαστε κ συνωνοματες:P).να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!θα χαρω να σε γνωρισω κ απο κοντα αυριο.-το ιδιο κ εσενα ελενη ελπιζω να τα καταφερεις να ερθεις!

φαιη κ εμενα θα μου λειψεις κ εσυ και το μαρακι να γινει καλα ο βασιλης και θα τα πουμε;)

εμενα μ εφαγαν οι δρομοι σημερα μ αρεσει που εφυγα κ νωρις απ τη δουλεια για να τα προλαβω ολα.(τα προλαβα τελικα αλλα τωρα ειμαι τελειως οφ-ειχε και μια ασταματητη γκρινια η ελισαβετ σημερα αλλο πραγμα δε κοιμηθηκε για μεσημερι γι αυτο μαλλον πριν λιγο επεσε ξερη ουτε κιχ δεν εβγαλε).μπηκα κ εγω λιγο να χαζεψω κ να σας διαβασω κ θα παω κ εγω για υπνο.

καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τζιν και άσπρη μπλούζα, αλλά ήταν τόσοι πολλοί εκεί, θυμάμαι μόνο αυτούς με τους οποίους ξεκίνησα συζήτηση στο τέλος μέχρι να έρθει η σειρά μας να μιλήσουμε με τις δασκάλες ... και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, άντε θα τα πούν και αύριο το απόγευμα τα παιδάκια μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοντά στην πλατεία Κανάρια. Είσαι εδώ κοντά και εσύ; Αν θες να συναντηθούμε να πάμε μαζί

εγω μςνω πιο κατω στο γηπεδο του χαραυγιακου μπροστα ειμαι εγω...αλλα σ εκεινα τα σχολεια πηγα γυμνασιο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τελευταια και καταιδρωμενη...sophie2009 se καλοσωριζω κ εγω με τη σειρα μου(ειμαστε κ συνωνοματες:P).να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!θα χαρω να σε γνωρισω κ απο κοντα αυριο.-το ιδιο κ εσενα ελενη ελπιζω να τα καταφερεις να ερθεις!

φαιη κ εμενα θα μου λειψεις κ εσυ και το μαρακι να γινει καλα ο βασιλης και θα τα πουμε;)

εμενα μ εφαγαν οι δρομοι σημερα μ αρεσει που εφυγα κ νωρις απ τη δουλεια για να τα προλαβω ολα.(τα προλαβα τελικα αλλα τωρα ειμαι τελειως οφ-ειχε και μια ασταματητη γκρινια η ελισαβετ σημερα αλλο πραγμα δε κοιμηθηκε για μεσημερι γι αυτο μαλλον πριν λιγο επεσε ξερη ουτε κιχ δεν εβγαλε).μπηκα κ εγω λιγο να χαζεψω κ να σας διαβασω κ θα παω κ εγω για υπνο.

καλο βραδυ σε ολες!

Ευχαριστώ συνωνοματη!! Καλή ξεκούραση εύχομαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πω, πω θα σκάσω τώρα!!!! Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αλλά δεν μπορώ!!! Καθόσουνα απέναντι από τον κ.Ντίνα, ή δίπλα της;

ασε εγώ από μνήμη είμαι χειρότερη.. καθόμουν απέναντί σου, στην απέναντι σειρά δηλ., όχι στη σειρά που ήταν η κα.Ντίνα.. δεν πειράζει, μην κουράζεσαι, θα λυθούν οι απορίες αύριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...