Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

κ εγω με σιδερωμα θ ασχοληθω σημερα εκανα ενα πληντυριο χθες κ σημερα το δευτερο.και μετα κ μεις βολτιτσα λεμε να παμε ο καιρος ειναι υπεροχος!

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα!!!!!!Και καλη μας εβδομάδα!!!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατά 1ον γιορτάζει η μανούλα μου......και κατα 2ον βγάζουμε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!Ναι επιτέλους!!!!!!Έπρεπε να γίνουμε 10 μηνών αλλά τι να κάνουμε!!!!!!Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχη......

Το πρωι που έπαιζα με τον Τασούλη παρατήρησα οτι πάει να σκάσει δοντάκι....φαίνεται λίγο άσπρο...και έβαλα το δαχτυλο μου και τσιμπάει σαν καρφιτσούλα!!!!!!

Και ναι είμαι μια περήφανη χαζομαμά!!!!!!!

Τωρα όμως πόσο καιρό θα κάνει να βγει????????

Μέχρι την επόμενη μας συνάντηση ελπίζω να έχει βγει κανονικά!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα Γιωτα μου!! Πολυ χαρηκα για το δοντι του Τασουλη! Εγω οταν εσκασε το δοντακι της Μαριας μου εκλαιγα ολη μερα!! Και ναι λοιπον, δεν ντρεπομαι να το πω, ανηκω κι εγω στο κλαμπ των χαζομαμαδων!! Αν κρινω λοιπον απο τη Μαρια μου σε 4-5 μερες θα εχει ανεβει και θα ειναι πιο ορατο και σταδιακα θα ανεβαινει ακομα περισσοτερο μεχρι να ανοιγει ο Τασουλης το στομα του και να κανει "μπαμ" πως εχει βγαλει δοντακι. Επισης (παλι κρινοντας απο τη Μαρια μου) ειναι θεμα χρονου να σκασουν και τα υπολοιπα 3!!! Εχε το νου σου πρωτα στο διπλανο απο αυτο που εσκασε σημερα και μετα στα πανω! Αντε, αντε καλη σας αρχη. Ισως γι' αυτο ο καημενουλης γκρινιαζε εκεινο το βραδυ που μας ελεγες! Να χαιρεσαι και τη μανουλα σου!! Εμενα γιορταζει ο ενας απο τους τρεις κουνιαδους μου!

Οι υπολοιπες που ειστε??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΦΑΙΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

γιωτα με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια!καλα μασουληματα!να χαιρεσαι και τη μανουλα σου!

κ εσυ φαιη να χαιρεσαι το κουνιαδο σου!

τι μουντος καιρος σημερα χαλια ειναι!κ εχω κ ενα σωρο δουλειες στο σπιτι:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ποναω διαρκως και ειμαι πολυ φουσκωμενη και ειμαι σχεδον ολη την ημερα στο κρεββατι..δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω και μου εχουν σπασει τα νευραααααα...τεσπα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

glykoula περαστικα να ειναι...μιλησες με το γιατρο σου?αυτος τι σου λεει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναι μιλαω καθημερινα μαζι του...θα το παρακολουθησουμε μεχρι το τελος της εβδομαδας και μετα θα παω απο εκει να δουμε τι θα κανουμε...προς το παρον μονο ξεκουραση μου ειπε..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέραααααα και καλό μας μήνα!!!!!!!

glykoula μάλλον κουράζεσαι περισσότερο απ οσο πρέπει......είναι λογικό να αοσθάνεσαι έτσι αφού ήδη έχεις βαρύνει αρκετά......είναι ενα ανθρωπάκι στην κοιλίτσα σου και είναι φυσιολογικό αυτό να νιωθεις φουσκωμενη.Βέβαια να ακολουθήσεις τις οδηγίες του ιατρού σου.Αυτός γνωρίζει καλύτερα!!!!!!

Εγώ σήμερα είμαι άνευ Τασούλη.Τον πήρε ο άντρας μου το πρωι για να τον κρατησει η πεθερά μου γιατί πρεπει να πάω απ τη δουλειά μου να πάρω κάτι χαρτιά....και αυτό το ρημαδιασμένο το ΑΜΚΑ.....να πάω να βγάλω κ του μικρού γιατί πέρασε αρκετός καιρός.Πάω να κανονισω κ τις βαρδιες,μήπως καταφέρω να κάνω μόνο πρωινά....θα δείξει....Τεσπα,τώρα φτιάχνω αρακά κ μετά θα φύγω.....Είναι κι αυτός ο παλιόκαιρος......

Καλημέρα σε όλες σας και στα μωράκια σας!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!

γλυκουλα ν ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου πιστευω ειναι κατι παροδικο θα περασει!

γιωτα μακαρι να μπορεσεις να κανεις μονο πρωινα στη δουλεια ετσι ειναι πιο εξυπηρετικο.

εμεις πανω που λεγαμε οτι βαλαμε προγραμμα στον υπνο...παει κ αυτο.τωρα κοιμαται στις 11-12 κ ξυπναει μια φορα στις 2 με κλαμα κ μετα στις 4-5 για να φαει!αχ αυτα τα δοντια...δε μπορω να αποδωσω αλλου αυτη τη γκρινια ολη μερα ετσι ειναι κλαει κ εχει τα χερια στο στομα!να τα βγαλει να ησυχασει κ αυτη κ εμιες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμας! Τι κανετε?

Θυμαστε που σας ελεγα απο το Σαββατο πως θα στολισω? Τελικα ολοκληρωθηκε εχθες ο στολισμος μας γιατι η Μαρια δεν στεκοταν πουθενα και ετσι το Σαββατο βαλαμε μονο τις βροχες στα τζαμια, την Κυριακη βαλαμε το σωληνα, το αστερι και το ελκηθρο στην αυλη μας και εχθες οταν την κοιμησα καθησα κι εφτιαξα το δεντρο! Αργοτερα αμα μου τη βαρεσει θα σας βαλω και φωτογραφιες να δειτε! Το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος χρυσοσκονες και πρεπει να μπει ηλεκτρικη επειγοντως.. Ποιος τη βαζει ομως? Οεο??

Σοφια μου ειναι πολυ νωρις για προγραμμα στον υπνο τους... Κι η Μαρια που σε 19 μερες κλεινει τον 10ο μηνα, ειναι βραδυα που κανει τα δικα της. Εχθες ας πουμε ξυπνησε στις 3:30 και ηθελε απλα αγκαλιες.. Δοντια εχει βγαλει, πυρετο δεν ειχε, δεν εδειχνε να ποναει καπου, οποτε απλα ηταν η βραδυα της αγκαλιας η χθεσινη! Και να φανταστεις πως απο 2 ή 2.5 μηνων κοιμαται σερι 9 το βραδυ με 9 το πρωι! Παρ' ολ' αυτα δεν τολμω να πω πως φτιαξαμε προγραμμα γιατι υπαρχουν βραδυες που μου τα χαλαει! Ευχομαι παντως να τα βγαλει γρηγορα τα δοντακια για να μην ζοριζετε κι εκεινη αλλα και για να ησυχασετε κι εσεις!!

Γιωτα μου κι εμεις δεινοπαθησαμε με αυτο το ΑΜΚΑ.. Πηγαμε στο ΚΕΠ κι επειδη ειχε μο-νι-μως ουρα τουλαχιστον 15 ατομων, πηγε τη μια μερα ο Βασιλης μονος του και την επομενη πηγα εγω και εβγαλα και της Μαριας. Φοβομουν να βαλω τη μικρη μεσα στο ΚΕΠ με τοσα ατομα.. Οσο για τη δουλεια μακαρι να τα καταφερεις και να δεις ποσο θα το βολευτεις αυτο το προγραμμα! Μια θεια μου νοσηλευτρια στον Ευαγγελισμο, επειδη ηταν χωρισμενη και ειχε και παιδι, την εξυπηρετησανε και τη βαλανε μονο πρωινα και τα Σαββατοκυριακα καθολου! Οποτε τα εφερνε βολτα μια χαρα με το ολοημερο του παιδιου και τα δικα της ωραρια! Στο ευχομαι ολοψυχα να το καταφερεις!

Γλυκουλα μου ξεκουραση και παλι ξεκουραση! Εφαγες το γαϊδαρο και εισαι στην ουρα! Ολα τα αλλα θα γινουνε! Εσυ να κοιτας να ξεκουραζεσαι!

Αληθεια η Μαρια με την Ειρηνη που βρισκονται??

Καλο μηνα σε ολες! Παω να βαλω ηλεκτρικη και θα σας δω σε λιγακι παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη και του χρονου με υγεια!

ασχετο εμεις τον αμκα τον βγαλαμε μεσω ιντερνετ γιωτα δε μπορει να γινει ετσι και γι ατον τασουλη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...