Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!

ναταλια μου χρονια σου πολλα!!!ζυγος και εσυ ε?και εγω το ιδιο!!!χιχιχι...

φαιη καλη υπομονη και περαστικα στον αντρουλη σου...

τι κανετε?εγω ποναωωωωωω...

διαβασα οτι θα συναντηθειτε στην πλατεια στο αναψυκτηριο..ποια εννοειται καλε?ειμαι και ξανθια και δεν καταλαβα!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 85 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Σε ευχαριστω Ναταλια μου!!!!!

ειμαι και ξανθια και δεν καταλαβα!!

Κι εγω που δεν ειμαι ξανθια θα ψαχνω...μην αγχωνεσαι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναταλια αν ερθεις αυριο στη συναντηση φερτους κ τους υπνοσακους αν το θυμηθεις.Εκτος αν τους θελει καποια αλλη κοπελα.Απλα επειδη απαγορευεται το παλωμα κ εχουμε χειμωνα μπροστα μας.

Μαρια αν θες μπορεις να παρεις τον 1 για την Ιφιγενεια.

Και μολις περασει ο χειμωνας θα στους δωσω παλι,ειτε να τους πουλησεις ειτε να τους χαρισεις!

Γιώτα ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζομαι, έχω από τον Ευριπίδη. Κράτα και τους δύο εσύ, να τα έχεις ασορτί :D

γεια σας κοριτσια!!!

ναταλια μου χρονια σου πολλα!!!ζυγος και εσυ ε?και εγω το ιδιο!!!χιχιχι...

φαιη καλη υπομονη και περαστικα στον αντρουλη σου...

τι κανετε?εγω ποναωωωωωω...

διαβασα οτι θα συναντηθειτε στην πλατεια στο αναψυκτηριο..ποια εννοειται καλε?ειμαι και ξανθια και δεν καταλαβα!!

Ελένη δεν θα συναντηθούμε σε πλατεία. Το ραντεβού είναι στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο άλσος του αναψυκτήριου (αν δεν σε βοηθάει αυτή η περιγραφή, πες μου να σε πάρω τηλέφωνο)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Όχι καλέ στην πλατεία. Στις κούνιες θα συναντηθούμε που είναι στο αναψυκτήριο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζομαι, έχω από τον Ευριπίδη. Κράτα και τους δύο εσύ, να τα έχεις ασορτί :D

Ελένη δεν θα συναντηθούμε σε πλατεία. Το ραντεβού είναι στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο άλσος του αναψυκτήριου (αν δεν σε βοηθάει αυτή η περιγραφή, πες μου να σε πάρω τηλέφωνο)

εννοειται το αναψυκτηριο απεναντι απο τα σχολεια?αν ναι ξερω που ειναι κοντα μου...τι ωρα περιπου?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το καλωσόρισμα!

Θα χαρώ πολύ να σας δω αύριο και την επόμενη φορά όσες δεν θα μπορέσουν να έρθουν!

Μαρία είχα παρατηρήσει και εγώ ότι ο Δημήτρης σου (σωστά έτσι;) είναι στην ίδια ηλικία με τη δικιά μου. Ναι, πάμε σταθμό στο Μάγια Μπίλλυ και μάλιστα είχαμε και εμείς συνάντηση τη Δευτέρα... και σκεφτόμουν μήπως και ο δικός σου πάει εκεί.. Θα είναι πολύ ωραία σύμπτωση. Θα τα πούμε λοιπόν από κοντά

Καληνύχτα σε όλες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εννοειται το αναψυκτηριο απεναντι απο τα σχολεια?αν ναι ξερω που ειναι κοντα μου...τι ωρα περιπου?

Γειά σου glykoula26 για την ώρα από'τι διάβασα είναι γύρω στις 17:30, για τα υπόλοιπα σου στέλνω τη διαδρομή που μου έστειλε η DEMS

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω πολυ καταλαβα ποιο λετε...ελπιζω να τα καταφερω!

να χαιρεσαι και την κορουλα σου..εσυ που περιπου μενεις?αν θελεις μου απαντας..

Κοντά στην πλατεία Κανάρια. Είσαι εδώ κοντά και εσύ; Αν θες να συναντηθούμε να πάμε μαζί

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...