Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Kalimera koritsia ... meno kai ego Ilioupoli kai diavaza xthes kapoia apospasmata tou foroum anazitontas apantisi gia kapoia themata pou exo me tin kori mou, Kyriaki. Einai sxedon 3 eton (ton Dekemvri kleinei ta 3). Mou aresei poly to gegonos oti exete ftiaxei afti tin oraia parea stin opoia moirazosaste koines anisixies kai xares kai elpizo na eimai kai ego eyprosdekti se afti!!!

Gia ti diarroia pou exei o Tasoulis sou Giota, eixame kai emeis tin proigoumeni evdomada to idio provlima me ti mikri. Ekane 3-4 fores tin imera diarroia kai paraponiotan oti ponage i koilia tis. Telika meta apo 1 evdomada tis perase, afou tis stamatisa gia 3-4 meres ta frouta (mono mpanana tis edosa), eno anti gia fresko gala tis edina evapore pio araiomeno (dil. 1 pros 3). Kai i paidiatros mou eipe oxi spanakorizo ... alla mono rizi, mekaronia kai kotopoulo. Apo ti stigmi pou to paidi pinei ygra min fovasai den prokeitai na pathei afydatosi :) Afthona ygra loipon, ligi diaita (me vasi ta parapano) kai ola tha pane kala.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ναταλία Χρόνια Πολλά και από εδώ!

Γιώτα το χειρότερό μου όταν παθαίνει ο Ευριπίδης γαστρεντερίτιδες είναι ότι δεν αντέχει την αποχή από το γάλα. Στερητικό σύνδρομο παθαίνει σου λέω. Παρόλα αυτά όσο κρατάνε τα συμπτώματα δεν του δίνω καθόλου γάλα, μήπως και συνέλθει γρηγορότερα.

sophie2009 καλώς όρισες! όπως θα διάβασες πιο πάνω, αύριο το απόγευμα θα συναντηθούμε στην παιδική χαρά, που είναι στο αναψυκτήριο. Αν θέλεις, πάρε την κόρη σου και ελάτε να γνωριστούμε :D

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσακια!

Η Μαρια αραξε στον καναπε με τον πατερα της και ειπα να μπω να σας γραψω μια καλημερα!

Το βραδυ μας ηταν λιγο κουραστικο γιατι στις 3 ξυπνησε η Μαρια κι εκλαιγε επειδη ηθελε την πιπιλα της, στις 5 σηκωθηκα να φτιαξω ενα ντεπον αναβραζον του Βασιλη και στις 6 να δωσω το αερολιν της Μαριας. Στις 9 ξυπνησαμε εντελως οικογενειακως.. Κατα τα αλλα, καλα!

Γιωτα μου καλη υπομονη και σε εσενα και ελπιζω να μην χρειαστειτε νοσοκομειο!

Ναταλακι χρονια πολλα και καλα! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες, περιττο να σας πω πως κοντευω να σκασω που δεν θα σας δω αυριο.. :(

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστώ πολύ DEMS!!! Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε, απλά μπορείς να μου πεις που είναι το αναψυκτήριο.. Μάλλον κάπου κοντά στην Πλατεία Κανάρια είναι αυτό αλλά που ακριβώς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

sophie2009 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Ελπιζω να σε γνωρισουμε αυριο.....ευτυχως θα ειναι και αλλα παιδακια στην ηλικια της κορης σου,οποτε θα παιξει κιολας!!!!!

Οσο για το γαλα,δυστυχως το εβαπορε μονο που το βλεπει στο μπουκαλι δεν το πινει,λες και το καταλαβαινει οτι ειναι αλλο γαλα.αλλα πιστευω θα συνελθει!!!!Ειναι γερος οργανισμος το αντρακι μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

...

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες, περιττο να σας πω πως κοντευω να σκασω που δεν θα σας δω αυριο.. :(

Φιλακια!

Και μεις Φαίη :(

etCDp3.png hk8kp3.png

περιττο να σας πω πως κοντευω να σκασω που δεν θα σας δω αυριο.. :(

Φιλακια!

Εγω να δεις τι εχω παθει που δε θα σας δω αυριο.....:mad::mad::mad:

Κι εχω τοσο καιρο να δω την τσουγδω.....δως της ενα μεγααααααααλο φιλι στο μαγουλακι της!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αυριο ειναι να παω για δουλεια το πρωι αλλα πολυ πιθανο να μην παω.. Δεν γινεται να αφησω τη Μαρια με το Μπιλη μονους τους! Αν δεν μπορεσει να μου την κρατησει η Μιμοζα δεν θα παω (και ποιος ακουει την καπιταλα :roll:).

Sophie2009 να σε καλωσορισω κι εγω! Μακαρι να καταφερω κι εγω σε καποια απο τις επομενες εξοδους μας να σε γνωρισω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Sophie2009 καλώς ήρθες στην παρέα μας, ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις αύριο στην συνάντηση να σε γνωρίσουμε. Η κόρη σου έχει ίδια ηλικία με τον μικρό μου γιο. Πάει παιδικό;

Φαίη περαστικά στον Βασίλη. Τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε κοριτσάκι μου, πολύ στεναχωρέθηκα.

Μαρία αύριο δεν ξέρω αν θα έρθω κολυμβητήριο γιατί κάτι έπαθε το αμάξι μου και θα το πάω στο συνεργείο αύριο το πρωί. Αν θα είναι εντάξει θα έρθω. Τώρα βρήκε ρε γ#$%% , πάνω που με ρωτάει ο Νικόλας συνέχεια πότε θα πάμε κολυμβητήριο. Εν ανάγκη θα έρθω με το λεωφορείο!!!

Στην συνάντηση πάντως θα έρθω.

Ναταλία χρόνια πολλά και από εμένα, ό,τι επιθυμεις

Γιώτα πως είναι ο μικρός; Πάντως και τα δικά μου σε μικρότερη ηλικία έχει τύχει να μην τρώνε τίποτα και 3-4 ημέρες. Μόνο γάλα. Όταν είναι άρρωστα δεν έχουνε όρεξη τα κακόμοιρα. Περαστικά πάντως

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΦΑΙΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΔ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΣΟΦΙΑ 2009 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΑ 2 ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ IKEA ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 06 -18 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ? ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ.

l9Iop2.png

Ευχαριστώ πολύ DEMS!!! Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε, απλά μπορείς να μου πεις που είναι το αναψυκτήριο.. Μάλλον κάπου κοντά στην Πλατεία Κανάρια είναι αυτό αλλά που ακριβώς;

sophie2009 έχεις πμ

etCDp3.png hk8kp3.png

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΑ 2 ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ IKEA ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 06 -18 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ? ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ.

Ναταλια αν ερθεις αυριο στη συναντηση φερτους κ τους υπνοσακους αν το θυμηθεις.Εκτος αν τους θελει καποια αλλη κοπελα.Απλα επειδη απαγορευεται το παλωμα κ εχουμε χειμωνα μπροστα μας.

Μαρια αν θες μπορεις να παρεις τον 1 για την Ιφιγενεια.

Και μολις περασει ο χειμωνας θα στους δωσω παλι,ειτε να τους πουλησεις ειτε να τους χαρισεις!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 06-18 Η 12-18 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ?ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ Π.Μ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

l9Iop2.png

Αν ειναι 6-18 τοτε οκ,αν ειναι μεγαλυτερα τοτε θα κολυμπαμε μεσα εκει...ασε που φοβαμαι μην τα χασω και τα ψαχνω!!!!!Τι να τα δω?Υπνοσακοι ειναι....μην παιδευεσαι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...