Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα σοφουλα.και εμενα μου εχετε λειψει πολυ.που ειναιη δουλεια σου?δεν υπαρχει κανειςνα ερχετε προς ηλιουπολη νακανετε carpοοling?

kalhmera ειρηνακι!βαρη ειναι η δουλεια μου μαλλον κατι τετοιο θα κανω.εχουμε και εταιρικο λεωφορειο αλλα θα φυγει αργοτερα απ το κανονικο σημερα και δε θελω να κατσω παραπανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια..

Πολυ πιθανο να μην σας δω τελικα την Παρασκευη.. Βγηκα το πρωι πριν ξυπνησει η Μαρια και επλυνα τον κοινοχρηστο και ενα κομματακι που ενωνει το σπιτι μου με τους απο κατω (οσες εχετε ερθει πιστευω καταλαβαινετε) γιατι ειχαμε αφησει καποια πραγματα και με τη βροχη γινανε σκ@τα... Κατεβηκε μετα απο λιγο ο Βασιλης να παει μεχρι το φουρνο να μου παρει ψωμι και εφαγε τετοια σαβουρα..... Ακομα να συνελθω απο το σοκ.. Εν τελει χτυπησε στο ποδι -κοντα στον αστραγαλο- και στο κεφαλι γιατι ετσι οπως επεσε το χτυππησε δυο φορες: μια στα πλακακια και μια στον τοιχο....

Περιμενουμε να ερθουν τα παιδια απο μια δουλιτσα να μας πανε μεχρι το κεντρο υγειας γιατι ζαλιζεται και δεν μπορει να οδηγησει.. Πηρε τηλ. και στη δουλεια και ζητησε ρεπο για δυο μερες συνεχομενες αφου ουτε ελευθερος υπηρεσιας ουτε σε αναρρωτικη μπορει να βγει μιας και εχει υπερβει τις μερες λογω της προηγουμενης αναρρωτικης...

Οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος τελικα... :(

Κατα τα αλλα ειμαστε σταθεροι, η Μαρια καλυτερευει μερα με τη μερα και οι μυξες λιγοστευουν.. Εγω στα ιδια, εχθες εκανα γενικη και σημερα ειπα να τελειωνω με τα κατω (τι το 'θελα η μαλακω πρωι - πρωι?). Το μενου για σημερα εχει γιουβαρλακια..

Θα σας ενημερωσω τι εγινε μολις γυρισουμε απο το κεντρο υγειας..

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Γιώτα αν θες βοήθεια για τη διαδρομή πάρε με τηλέφωνο να σου πω. Πάρε ό,τι ώρα θες, δεν κοιμόμαστε ποτέ εδώ (δεν σε παίρνω εγώ για να μην ενοχλώ).

Ειρήνη ωραία που μπορείς και εσύ για Παρασκευή :D Ο καιρός λέει συννεφιά αλλά όχι βροχή. Προς το παρόν τουλάχιστον :roll:

maria nd μπράβο στο Δημητράκη και εις ανώτερα! :lol::lol:

Σοφία ελπίζω να βρεις άνθρωπο να σε γυρίσει σπίτι :-D

Φαίη περαστικά στο Βασίλη. Αμ και συ βρε παιδί φαγώθηκες :mrgreen: Δεν χρειάζεται τόση πάστρα πια :rolleyes:

Ναταλία, εσύ μπορείς για Παρασκευή απόγευμα;

Ελένη (Γλυκούλα) εσένα θα σε γνωρίσουμε από κοντά;

Η Κατερίνα τι έγινε; :roll:

Φιλάκια σε όλες :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μολις επιστρεψαμε απο το κεντρο υγειας..

Ευτυχως το χτυπημα στο κεφαλι δεν ειναι σοβαρο, η ζαλαδα οφειλεται εν μερει και στον πανικο λογω της πτωσης. Τωρα για το ποδι, 4 φορες την ημερα να βαλει παγο και αυριο στις 8μιση να παει για ακτινογραφια γιατι το ακτινολογικο τωρα ηταν κλειστο (αυτα ειναι απο τα ελαχιστα κακα της ζωης εδω: ή γινεσαι καλα ή αστο καλυτερα :roll:)

Μου φαινεται δεν θα τη γλιτωσει την Ανωτατη Επιτροπη ο Βασιλης... Το μηνα τον εχουμε στο τσεπακι... Παλι τα ιδια! Τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε γαμωτο, να δουλευει 1 μηνα και να καθεται 11.... :roll:

Τελος παντων!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΦΑΙΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ. .ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 17.00 ΑΡΓΗ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑ

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε???εγω δεν ειχα νετ γι αυτο δεν εμπαινα τοσες ημερες...

κανονιζεται συναντηση για την παρασκευη?λογικα θα μπορω εκτος αν εχω οδοντιατρο οποτε ερθω πιο μετα...θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε ελπιζω!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και παλι!

Τελικα ο Βασιλης δεν αντεχε τον πονο κι ετσι αγκαρεψαμε αλλη μια φορα το Σωτηρη και μας πηγε στη Βουλα στο Ασκληπιειο.

Τελικα το εσπασε το ποδι του.. Ειναι σε ενα σημειο που δεν μπορει να μπει γυψος (πανωπλαγια στην "καμαρα") και του το εχουν δεσει με δυο ειδικους επιδεσμους.. Ξεκιναμε με 10 μερες αναρρωτικη και επανεξεταση..

Περιττο να σας πω πως εχω ηδη εξαντληθει.. Το ποδι του πρεπει να ειναι σε πληρη ακινησια.. Ο,τι ζητησει παω εγω και του το φερνω, η Μαρια εχει πεσει ολοκληρωτικα επανω μου και φτανει μονο να σας πω πως σημερα εκανα μπανιο και το Βασιλη.. Ας γινει καλα και ολα θα ξεχαστουν, περιττο να σας πω πως εχω φοβερες τυψεις..

Αν αργω να μπω απο εδω και στο εξης θα ειναι λογω ελλειψης χρονου, μην ανησυχειτε. Οσο για την Παρασκευη, δεν νομιζω να τα καταφερω.. :(

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Γεια σας και παλι!

Τελικα ο Βασιλης δεν αντεχε τον πονο κι ετσι αγκαρεψαμε αλλη μια φορα το Σωτηρη και μας πηγε στη Βουλα στο Ασκληπιειο.

Τελικα το εσπασε το ποδι του.. Ειναι σε ενα σημειο που δεν μπορει να μπει γυψος (πανωπλαγια στην "καμαρα") και του το εχουν δεσει με δυο ειδικους επιδεσμους.. Ξεκιναμε με 10 μερες αναρρωτικη και επανεξεταση..

Περιττο να σας πω πως εχω ηδη εξαντληθει.. Το ποδι του πρεπει να ειναι σε πληρη ακινησια.. Ο,τι ζητησει παω εγω και του το φερνω, η Μαρια εχει πεσει ολοκληρωτικα επανω μου και φτανει μονο να σας πω πως σημερα εκανα μπανιο και το Βασιλη.. Ας γινει καλα και ολα θα ξεχαστουν, περιττο να σας πω πως εχω φοβερες τυψεις..

Αν αργω να μπω απο εδω και στο εξης θα ειναι λογω ελλειψης χρονου, μην ανησυχειτε. Οσο για την Παρασκευη, δεν νομιζω να τα καταφερω.. :(

Φιλια πολλα σε ολες!

:shock::shock::shock::shock:

Τι λες βρε Φαίη. Πω πω δεν το πιστεύω:shock::shock:

Κουράγιο κοριτσάκι μου...τι να σου πω; Δεν καλείς κανέναν παπά να σας κάνει ένα ευχέλαιο;

Περαστικά στο Βασίλη

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εξορκισμο πρεπει να μας κανει Μαρακι... Τι να μας κανει το ευχελαιο..

Δεν θελω να ξεκινησω την κλαψα, ετσι κι αλλιως ειναι ακομα νωρις, ξερω πως αυτη η ιστορια θα τραβηξει καιρο και πρεπει να μαζεψω κουραγιο. Ετσι κι αλλιως το εχω ξαναδει το εργο τοσους μηνες με την αναρρωτικη.

Τελος παντων... Θα το αντεξουμε κι αυτο, αφου μας ετυχε τι να κανουμε, δεν γινεται αλλιως...

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!!

Φαιη μου ειλικρινα δεν ξερω τι να πω....να εισαι δυνατη ομως γιατι η κατασταση πλεον ειναι δεδομενη και δεν αλλαζει,οποτε πρεπει να κανεις κουραγιο για να περασει ο καιρος και να γινει καλυτερα ο Βασιλης.....

Εγω πηγα χτες το αυτοκινητο να του αλλαξω δισκο,σημερα θα παω να το παρω και μετα θα παω να παρω τον Τασο απο το σχολειο.Με ανυσηχει πολυ ομως γιατι συνεχιζει διαρροιες,χτες εκανε 3 φορες και τα φακελλακια τα hidrasec που μου ειχε γραψει ο ιατρος δεν τα πινει.Απο Δευτερα αν συνεχισει θα παμε στον παιδιατρο κ πολυ φοβαμαι οτι θα καταληξουμε σε κανενα νοσοκομειο με ορρους....δυστυχως δεν τρωει σχεδον τιποτα κ με ανυσηχει πολυ........Τεσπα,θα δειξει.....Φοβαμαι οτι εχουν αποσυντονιστει οι ηλεκτρολυτες του,ουτε τσαι πινει,ουτε λαππα τρωει κ ακομη κ στο σταθμο δεν τρωει το φαγητο που εχουνε παρ ολο που του αρεσει.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!ναταλια χρονια πολλα παντα ευτυχιες!!!!

φαιη περαστικα να ειναι στο βασιλη σου.κοριτσακι μου κουραγιο θα περασει κα αυτο.

γιωτα περαστικα στον τασο.μακαρι να του περασει συντομα να ηρεμισει το παιδακι σας και να ξαναβρει την ορεξη του

4ywWp2.png

καλημερα κ απο εμενα!

ναταλια χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!να σε χαιρονται οσοι σ αγαπανε!

φαιη μου περαστικα στο βασιλη και καλη δυναμη...θα περασει κ αυτο.μακαρι να βρεθει καποια λυση να μη χρειαστει τοσους μηνες αναρρωτικη.

γιωτα περαστικα στο τασουλη ευχομαι να μη χρειαστει να πατε νοσοκομειο.ο παιδιατρος σας ειπε να πατε νοσοκομειο?να κοιτας αν κανει τσισακια οσο βρεχει πανες μπορεις να τον κρατησεις σπιτι σε καταλαβαινω κ εμεις 7μηνων ειχαμε παει παιδων γιατι δεν ετρωγε και δεν επινε τπτ και φοβομασταν μην αφυδατωθει.προσπαθησε να του δινεις νερακι και υγρα.μηπως τον ποναει κ ο λαιμος και δε μπορει να καταπιει?ευχομαι να συνελθει γρηγορα!

εγω τελικα δεν βρηκα καποιον να με γυρισει χθες κ ετσι επεστρεψα 4 σπιτι-ειχε τρελη κινησηστους δρομους.σημερα ομως πηρα τ αμαξι και θα φυγω νωριτερα-εχω να πληρωσω και τοσους λογαριασμους.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γιωτα περαστικα στο τασουλη ευχομαι να μη χρειαστει να πατε νοσοκομειο.ο παιδιατρος σας ειπε να πατε νοσοκομειο?να κοιτας αν κανει τσισακια οσο βρεχει πανες μπορεις να τον κρατησεις σπιτι σε καταλαβαινω κ εμεις 7μηνων ειχαμε παει παιδων γιατι δεν ετρωγε και δεν επινε τπτ και φοβομασταν μην αφυδατωθει.προσπαθησε να του δινεις νερακι και υγρα.μηπως τον ποναει κ ο λαιμος και δε μπορει να καταπιει?ευχομαι να συνελθει γρηγορα!

Σοφια μου εγω το ειπα μηπως χρειαστει να παμε γιατι ειναι ετσι σχεδον 1 εβδομαδα.Κανει τσισα του,βρεχει πανες αλλα δεν τρωει κανονικη μεριδα φαγητο το μεσημερι,τρωει 2-3 κουταλιες.Αλλα γενικα εχει ορεξη γιατι χτες πηγαμε στις κουνιες κ παιζει κανονικα.Απλα δεν τρωει σχεδον καθολου και δεν τρωει αντιδιαρροικα φαγητα οπως λαππα.Ουτε πινει τσαι,θελει γαλα το οποιο δεν κανει για τις διαρροιες αλλα τι να τον κανω οταν μου το ζηταει?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου εγω το ειπα μηπως χρειαστει να παμε γιατι ειναι ετσι σχεδον 1 εβδομαδα.Κανει τσισα του,βρεχει πανες αλλα δεν τρωει κανονικη μεριδα φαγητο το μεσημερι,τρωει 2-3 κουταλιες.Αλλα γενικα εχει ορεξη γιατι χτες πηγαμε στις κουνιες κ παιζει κανονικα.Απλα δεν τρωει σχεδον καθολου και δεν τρωει αντιδιαρροικα φαγητα οπως λαππα.Ουτε πινει τσαι,θελει γαλα το οποιο δεν κανει για τις διαρροιες αλλα τι να τον κανω οταν μου το ζηταει?

τι να σου πω γιωτουλα μου ελπιζω να μη κρατησει κ αλλο αυτο.οσο για το γαλα μπορεις να το δινεις αραιωμενο(δε θυμαμαι σκονη δινεις?αν ναι μπορεις πχ αντι για 6 μεζουρες στα 180μλ να βαζεις 4.) φρουτα κρεμα κατι αλλο τρωει?περαστικα κ παλι στον τασουλινο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Να εισαι καλα Σοφια μου!

Γαλα πινει φρεσκο.Και φρουτα τρωει,οχι πολλα αλλα κατι κανει.Χτες μου ζητησε μηλο κ του εδωσα.Παντως απο τη γλωσσα του δε δειχνει αφυδατωση.....οτι ειναι να γινει...θα γινει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...