Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρια νδ τελικα εφυγε το κριθαρακι απο μονο του.Εκανε τον κυκλο του κ περασε!!!!

DEMS ο Τασος εχει διαρροιες,ακομη τρεχει η μυτουλα του,κολλησανε κ τα διδυμα κ συνεχεια τους ριχνω φυσιολογικο,εμενα τρεχει η μυτη μου κ τωρα μενει να κολλησουμε τον Βασιλη!!!!!

Ειρηνη καλορυζικο το νεο σας σπιτι!!!!!!Να γεμισει πολλες παιδικες φωνουλες!!!!!

Για συναντηση κι εγω ειμαι μεσα αλλά την Τεταρτη κ την Πεμπτη δε θα εχω αυτοκινητο.Θα ειναι συνεργειο να αλλαξω δισκο γιατι πατιναρει και οσονουπο θα με αφησει....και δεν ειμαστε για τετοια τωρα,να εχω και τα παιδια μαζι κ να με κουβαλαει η οδικη βοηθεια!!!!!Οποτε αν θελετε Παρασκευη απογευμα ειμαι μεσα!!!!

Σοφια καλη αρχη στη δουλεια σου!!!!!

Φαιη μου (συμπεθερα) σε λιγο καιρο ολα θα ειναι μια κακη αναμνηση!!!!!!

Ναταλια πως ειστε?Ο Τασος πως τα παει με τη δουλεια????

Glykoula ελπιζω να κανονισουμε για συναντηση κ να σε γνωρισω.....εχω και πολλες απουσιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Σημερα ηταν μια εξοντωτικη μερα για εμενα... Το πρωι εφυγε ο Βασιλης να πληρωσει τη ΔΕΗ στο Κορωπι και μετα να πληρωσει την ΕΥΔΑΠ στα Καλυβια. Φτανοντας λοιπον στο Κορωπι, του μενει το αυτοκινητο απο μπαταρια.. Οδικη δεν εχουμε και του ζητουσαν αστρονομικα ποσα για να του μεταφερουν το αυτοκινητο Λαγονησι.. :roll: Εν τελει το εκοψε στον ποδαροδρομο, βρηκε καποιο συνεργειο εκει και εν τελει αλλαξε τη μπαταρια εκει.

Στο μεταξυ εγω φορτωθηκα με τη Μαρια και πηγαμε να πληρωσουμε την ΕΥΔΑΠ στα Καλυβια γιατι ειχε ληξει ο λογαριασμος και φοβομουν μην μας το κοψουν. Επειτα γυρισαμε πισω και μολις γυρισε ο Βασιλης πηγαμε στο παλιο σπιτι και φεραμε τα μισα χαλια. Καθησα και τα επλυνα με το karpex και τωρα παρακαλαω να μη βρεξει. Αυριο ή καποια απο τις επομενες μερες θα φερουμε και τα υπολοιπα για να τελειωσω και με αυτο -ειπα φετος να κανω οικονομια στο καθαριστηριο και να τα πλυνω μονη μου-.

Το απογευμα πηγαμε μεχρι το φαρμακειο να αγορασουμε τα ανταλλακτικα της otrisalin (τις γνωστες σε ολες μας μυξορουφηχτρες δηλαδη) και γυρνοντας, ειδε η Μαρια τη Βανεσουλα στην αυλη και πανω στον ενθουσιασμο της να της μιλησει, ετρεξε και "εφαγε' το σημειο ακριβως διπλα στο ματι της σε ενα σκουριασμενο σημειο της απλωστρας της Μιμοζας... :? Ευτυχως για ολους μας ηταν επιφανειακο.. Πρηστηκε λιγο και εβγαλε ελαχιστο αιμα.. Αλλα ετσι και ηταν μισο χιλιοστο πιο αριστερα θα ειχε βγαλει το ματι της...

Ο Βασιλης εφυγε στις 7 παρα και θα γυρισει στις 2μιση.. Εμεις ανεβηκαμε πανω γυρω στις 8 και κατι και αφου εβαλα μια ψιλοταξη στο σπιτι, εκανα μπανιο την κοντεσσα, της εδωσα τα φαρμακα της και την ταϊσα τραχανα (με το γαλα δεν χορτασε κι ετσι... :roll:). Στις 10 την εβαλα για υπνο και καθομαι... Αλλα δεν με κοβω να αντεχω μεχρι αργα.. Θα κανω μπανιο και θα ξαπλωσω κι εγω!

Φιλια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σε ευχαριστω γιωτουλα!!

φαιη μου ευτυχως που δεν ηταν τιποτα χειροτερο .πακετοθηκε και ο αντρας σου και εσυ σημερα.

πως τον φτιαχνεις τον τραχανα?τον γλυκο περνεις?

4ywWp2.png

Ειρηνακι ναι, τον γλυκο παιρνω της φαρμας Αρκουδη (αν θυμαμαι καλα). Βαζω νερακι να βρασει, και μετα ριχνω λιγο λαδακι, αλατακι και τον τραχανα. Μολις βρασει, τον βαζω στο πιατο και ενιοτε προσθετω ειτε λιγο γαλα ειτε τυρακι (πιο συχνα).

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου ευτυχως γλιτωσε τα χειροτερα το μαρακι!

γιωτουλα περαστικα σε ολους σας!κ η ελισαβετ ακομα ταλαιπωρειται με τις μυξες κ απ οτι ειπε ο φιτσιαλος μπορει να κρατησει καμια βδομαδα ακομα.ευτυχως κοιμαται καλυτερα τα βραδια.την εστειλα και παιδικο σημερα ελπιζω να μη μου ρθει χειροτερα.

ναταλια ο ηλιας πως ειναι?συνηλθε?

εγω ειμαι στο γραφειο χαλαρα καθομαι και ψιλοχαζευω δεν εχουν μαζευτει ακομα ολοι.για παρασκευη απογευμα μπορω για συναντηση κ εγω.οι υπολοιπες τι λετε?σας βολευει?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ευτυχως κοιμηθηκαμε απο τις 24 00 μεχρι τις 07 30!!!!!Ξυπνησανε βεβαια κατα τις 05 00 αλλα τους εβαλα πιπιλα κ ξανακοιμηθηκανε!

Ο Τασος πηγε σχολειο αλλα με πηρε η μαμα μου κ μου ειπε οτι εκανε διαρροια κ παω να του φτιαξω λιγο λαππα να φαει το μεσημερι.

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κι απο εμενα!

Μολις ανεβηκα σπιτι.. Εγινε ενας ψιλοχαμος εδω με τους απο κατω (τσακωθηκανε παρα πολυ ασχημα και -δυστυχως- επεσε ξυλο με αποτελεσμα απο τις 6 το πρωι να ειναι ολη η γειτονια στο ποδι, ηρθε και η αστυνομια :?). Στις 6 το πρωι ακουσαμε φωνες και εκκληση για βοηθεια... Πεταχτηκαμε ολοι εξω, κι εμεις και ο Σωτηρης με τη Μιμοζα και οι απεναντι.. Τελικα ηρθαν οι γονεις της Ρουλας και την πηραν μαζι με το μωρο... Ευτυχως για εμας η Μαρια δεν καταλαβε Χριστο, κοιμοταν του καλου καιρου.. Μαλιστα ανεβηκα καποια στιγμη επανω και την ξυπνησα για να της δωσω το αερολιν αλλα μολις το ηπιε ξανακοιμηθηκε κατευθειαν! Εγω εκατσα κατω με τη Μιμοζα και ηπιαμε καφε.. Εστειλε και τα παιδια το ενα στο σχολειο και το αλλο στη μαμα της, ο Σωτηρης εφυγε για δουλεια και μειναμε λιγακι μονες μας.. Τελικα γυρω στις 9 με εβαλε κατω και με κουρεψε.. Αυτη τη φορα τα εκοψα αρκετα, δηλαδη φαινεται η διαφορα.. Το κουρεμα παραπεμπει σε μακρυ καρε... Καλη ειναι και η αλλαγη μια φορα στο τοσο....

Ανεβηκα πανω στις 10 και κατι, η Μαρια με το Βασιλη μολις ειχαν σηκωθει (ο Βασιλης ξαναεπεσε για υπνο μολις ανεβηκε πανω), επλυνα το νεροχυτη μου και εβαλα λιγο κοτοπουλακι στο φουρνο. Η Μαρια ειναι πολυ πιο καλα απο τις υπολοιπες μερες, αλλα εχει ακομα πολλες μυξες! Μολις γινει το φαγητο και φαει και η Μαρια τη φρουτοκρεμα, θα παμε να φερουμε και τα υπολοιπα χαλια να τα πλυνω.

Τωρα για τη συναντηση ποτε λετε? Παρασκευη εχω την εντυπωση πως θα μπορω κι εγω.. Για Σαββατοκυριακο δεν το νομιζω γιατι την Κυριακη εχω γενεθλια οποτε το Σαββατο θα πεσει φασινα και την Κυριακη θα ερθουν οι δικοι μου απο εδω. Αλλα αν βολευει τις υπολοιπες μη σας το χαλασω!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη με γεια το κούρεμα!

Γιώτα μπράβο στα δίδυμα! Και περαστικά στον Τάσο.

Σοφία είδες; μια χαρά τα πας με τη δουλειά :wink:

maria nd τι σου είπαν τελικά για το Δημήτρη, θα περάσει την τάξη; :lol::lol:

Βλέπω ότι η Παρασκευή συγκεντρώνει όλες τις ψήφους :lol:

Και εγώ μπορώ Παρασκευή μετά το Κολυμβητήριο (γύρω στις 5:30 δηλαδή θα είναι καλά). Οπότε μένει να κανονίσουμε το που. Θέλετε να πούμε στην παιδική χαρά στο αναψυκτήριο (που δεν μας έκατσε την προηγούμενη φορά) ;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγω ειμαι οκ για την Παρασκευη αλλα θελω οδηγιες για το αναψυκτηριο.

Ή διευθυνση να το βαλω στο GPS ή οδηγιες πως να ερθω απο την κεντρικη πλατεια.

Οι γνωσεις μου στην περιοχη ειναι απο μηδαμινες εως ελαχιστες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κ εγω οκ για το αναψυκτηριο(ισως ερθουμε λιγο αργοτερα βεβαια εξαρταται τι ωρα θα ξυπνησει η ελισαβετ)

γιωτα σου στελνω πμ ελπιζω να σε βοηθησω και να μη σε μπερδεψω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφια το πηρα το πμ.....κατι καταλαβα,αλλα θα το βαλω και στον πληγο οπως το εγραψες μηπως μου το βγαλει!

Οποτε νομιζω πρεπει να απαντησουν κ οι υπολοιπες για να κανονισουμε την ωρα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Και εγώ είμαι ΟΚ για την Παρασκευή μετά το κολυμβητήριο, γύρω στις 17:30 όπως είπε και η Μαρία.

Ο Δημήτρης μια χαρά στο σταθμό, είναι μέσα σε όλα, πολύ κοινωνικός και ομιλητικός. Τρώει όλο το φαγητό του και τις περισσότερες φορές ζητάει και δεύτερο πιάτο. Μέχρι και σπανακόρυζο τρώει (μπλιαχ!!!).

Αύριο Τετάρτη έχω συνάντηση για τον Νικόλα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

]

Ειρηνακι ναι, τον γλυκο παιρνω της φαρμας Αρκουδη (αν θυμαμαι καλα). Βαζω νερακι να βρασει, και μετα ριχνω λιγο λαδακι, αλατακι και τον τραχανα. Μολις βρασει, τον βαζω στο πιατο και ενιοτε προσθετω ειτε λιγο γαλα ειτε τυρακι (πιο συχνα).

οποτε σε αυτο μαλλον δεν παει ντοματα......

εμεις τρωγαμε τον ξυνο σουπα και προσθετα μισο κυβο λαχανικων και πουμαρο

και εγω μεσα ειμαι για την παρασκευη εκτος αν βρεχει οποτε και θα μεινουμε μεσα κυριολεκτικα

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ πολυ ωραια τα νεα σου μπραβο στο δημητρακη σου!ελπιζω να ακουσεις το ιδιο καλα λογια και για τον νικολα σημερα!

εκλεισε για την παρασκευη λοιπον ε?τελεια πολυ θα χαρω να σας δω μου λειψατε!

εμεις ολοι καλα ειμαστε η ελισαβετ ειχε απιστευτη γκρινια χθες μετα τον παιδικο κοιμηθηκε πολυ λιγο για μεσημερι(ισως να παιξε ρολο κ αυτο να μην ξεκουραστηκε οσο θα θελε) γυρισα κ εγω με τρομερο πονοκεφαλο απ τη δουλεια με τρελανε η σκατουλα!ευτυχως την εβγαλε βολτα ο αντωνης και ηρεμησε μετα.σημερα την πατησα δε πηρα αυτοκινητο στη δουλεια και θα φαω πακετο να γυρισω το μεσημερι με την κ@λο απεργια!(ας προσεχα καλα να παθω τωρα:()

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...