Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγω... Δεν ξερω αν σας τα 'χω πει αλλα σιχαινομαι τις Κυριακες.. Πολυ νωχελικες, πολυ μελαγχολικες, δεν τις γουσταρω καθολου λεμε....

Το χθεσινο βραδυ εξελιχθηκε καλυτερα απο τα δυο προηγουμενα, σηκωθηκα μονο 2 φορες. Σημερα ειναι αρκετα καλυτερα το Μαρακι αλλα εξακολουθει να εχει μπουκωμα και πολλεεεεεεεεες μυξες..

Ο Βασιλης ετοιμαζεται να φυγει, παιρνει συνταξη ενας παλιος συναδελφος του και εχει καλεσει ολη την αλλαγη να τους τραπεζωσει σε ενα μαγαζι στην Καλλιθεα.. Τελικα, ειτε δουλευει ειτε δεν δουλευει, το 'χει η μοιρα μου να τα περναω μονη μου τα βραδυα..

Αυτα τα ολιγα κι απο εμας!

Γιωτα ολα οκ! :D

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να 'μαι κι εγω... Δεν ξερω αν σας τα 'χω πει αλλα σιχαινομαι τις Κυριακες.. Πολυ νωχελικες, πολυ μελαγχολικες, δεν τις γουσταρω καθολου λεμε....

Το χθεσινο βραδυ εξελιχθηκε καλυτερα απο τα δυο προηγουμενα, σηκωθηκα μονο 2 φορες. Σημερα ειναι αρκετα καλυτερα το Μαρακι αλλα εξακολουθει να εχει μπουκωμα και πολλεεεεεεεεες μυξες..

Ο Βασιλης ετοιμαζεται να φυγει, παιρνει συνταξη ενας παλιος συναδελφος του και εχει καλεσει ολη την αλλαγη να τους τραπεζωσει σε ενα μαγαζι στην Καλλιθεα.. Τελικα, ειτε δουλευει ειτε δεν δουλευει, το 'χει η μοιρα μου να τα περναω μονη μου τα βραδυα..

Αυτα τα ολιγα κι απο εμας!

Γιωτα ολα οκ! :D

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Δυο φορες το ιδιο μηνυμα.....

ΠΑΡΑΛΟΓΟ???

Δεν απανταει, αρα?

ΛΟΓΙΚΟ (στην κατασταση μου!) :lol::lol:

Καληνυχτα!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη???

Καλοριζικο το νεο σας σπιτι!! Να ειναι γεματη καθε του γωνια απο το γελιο του γαντζ-ακη!!

Φιλια πολλα!

Παω για νανι!!!!!!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!πρωινη πρωινη σημερα ηρθα νωρις στο γραφειο κ ειπα να μπω να δω τα νεα σας.

ειρηνη καλοριζικο το νεο σας σπιτι!να ζησετε μονο ευτυχισμενες στιγμες σ αυτο!

φαιη καλα αποτελεσματα να εχεις!ολα καλα θα πανε θα δεις θα κανεις την επεμβαση κ ολα θα γινουν μια κακη αναμνηση.ποτε περιμενεις τ αποτελεσματα?

μαρακι μπραβο στην ιφιγενεια να συνεχισετε ετσι!

τα μωρακια που ηταν αρρωστα πως πανε?εμεις καλυτερα ειμαστε ξαναβρηκε το κεφι της η ελισαβετ αν κ ακομα εχει συναχι κ βραχναδα.θα κατσει και σημερα σπιτι κ απο αυριο κανονικα παιδικο.δυσκολευεται να κοιμηθει βεβαια τα βραδια θελει κουνημα και πολυ υπομονη!ελπιζω να ναι λογω της ιωσης μονο.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσακια!!

Εχθες το βραδυ κοιμηθηκα κανονικα χωρις καμμια διακοπη. Η Μαρια ειναι πολυ πιο καλα αλλα οι μυξες καλα κρατουν.. :roll:

Σοφια αποτελεσματα του παπ περιμενω την Πεμπτη.. Αποτελεσματα της βιοψιας μετα την επεμβαση αν και εχω την αντυπωση οτι αργει λιγο η ιστολογικη. Μακαρι να πανε ολα καλα!

Οι υολοιπες που βρισκεστε?

Πολλα φιλια!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!

Κι εγω εδω!!!!!Ο Θανος εφαγε στις 24 00,ο Χρηστος στις 02 00 και ο Τασος ξυπνησε στις 06 00!!!!!Κοιμηθηκα δλδ σερι απο τις 2 μεχρι τις 6!!!!!Τα διδυμα ξυπνησαν στις 8 00 και φαγανε,ελπιζω να συνεχισουν ετσι!!!!!

Ο Τασος στο σχολειο,εγω εδω με τα μικρα κ η ζωη συνεχιζεται!!!!!

Φαιη οταν λες ολα οκ σημαινει οτι το κανονισες?????Θα ερθετε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Τι κάνετε; Εμείς είχαμε ένα σχετικά ήσυχο σκ, σήμερα το απόγευμα θα πάω στο σταθμό, έχουμε συγκέντρωση για το Δημήτρη. Είμαι περίεργη τι θα μου πούνε οι δασκάλες του!!!

Γιώτα με το μάτι σου τι έγινε τελικά, έφυγε το κριθαράκι;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Λίγη υπομονή κάνε και θα περάσει. :D

Σοφία ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα η Ελισάβετ.

Γιώτα ο Τασούλης συνήλθε;

maria nd εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς σήμερα κολυμβητήριο (όχι δεν θα μπούμε όλοι στην πισίνα, θα συνοδέψουμε τον Ευριπίδη) εσείς θα έρθετε;

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Χθες το πρωί είχαμε το πρώτο πάρτυ της χρονιάς. Ένα κοριτσάκι από την ομάδα του Ευριπίδη στο σταθμό είχε γεννέθλια και τα έκανε στο Carousel στην Ηλιούπολη. Καλά περάσαμε. Ο Ευριπίδης ξεσάλωσε με τους φίλους του. Ο Διονύσης και εγώ κάναμε παρέα με τους γονείς. Η Ιφιγένεια έριξε κάτι ύπνους απίστευτους. :)

Θα κανονίσουμε καμμία συνάντηση; Νομίζω ότι ο καιρός αυτές τις ημέρες είναι ιδανικός (ούτε ζέστη, ούτε κρύο). Τι λέτε;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα σας!!!!

σοφιτσα σε ευχαριστω.πως τα περνας στην δουλεια?

φαιη ολα καλα θα πανε!!

αντε μαρια εγω i do για συναντηση.

μαριανδ οποτε θελεις παρεμε τηλ η στειλε μου μηνυμα λογικα θα ειμαι ελευθερη.

φανταζεσαι να σου πουνε στον σταθμο οτι ερχετε συνεχως αδιαβαστος?χιχαχο

4ywWp2.png

ειρηνη προς το παρον καλα περναω μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα δε θυμαμαι σχεδον τιποτε οποτε ξαναμαθαινω απ την αρχη ολες τις διαδικασιες.ευτυχως τα καινουργια παιδια ειναι πολυ συνεργασιμα κ εξυπηρετικα.και με τους προυσταμενους μου προς το παρον καλα παμε(κ αρχιζω να ανησυχω που δεν εχει προκυψει θεμα ακομα...λες να γινε κανα θαυμα?:D χαχαχχα υποθετω μου δινουν ενα περιθωριο προσαρμογης)

οσο για τη συναντηση κ εγω ειμαι μεσα-αρκει να το κανονισουμε απογευμα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

maria nd εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς σήμερα κολυμβητήριο (όχι δεν θα μπούμε όλοι στην πισίνα, θα συνοδέψουμε τον Ευριπίδη) εσείς θα έρθετε;

Χθες το πρωί είχαμε το πρώτο πάρτυ της χρονιάς. Ένα κοριτσάκι από την ομάδα του Ευριπίδη στο σταθμό είχε γεννέθλια και τα έκανε στο Carousel στην Ηλιούπολη. Καλά περάσαμε. Ο Ευριπίδης ξεσάλωσε με τους φίλους του. Ο Διονύσης και εγώ κάναμε παρέα με τους γονείς. Η Ιφιγένεια έριξε κάτι ύπνους απίστευτους. :)

Μαρία ναι φυσικά θα έρθουμε στο κολυμβητήριο. Απλά έχουμε ένα θέμα και δεν θέλουμε να μπούμε στην πισίνα, λες και πηγαίνουμε πρώτη φορά. Τι να πω!! Σήμερα λέω να φέρω το μαγιό μου να μπω και εγώ μαζί του. :P:p:p:p

Ήρθατε και στο carousel εχθές ε; Εμείς πηγαίνουμε αρκετά συχνά εκεί. Σκέφτομαι να κάνω εκεί τα γενεθλια των παιδιών, να μου πεις εντυπώσεις στο κολυμβητήριο.

μαριανδ οποτε θελεις παρεμε τηλ η στειλε μου μηνυμα λογικα θα ειμαι ελευθερη.

φανταζεσαι να σου πουνε στον σταθμο οτι ερχετε συνεχως αδιαβαστος?χιχαχο

Ειρήνη θα σου στείλω πμ.

Άστα αδιάβαστος ο μικρός, γράφει χάλια στα διαγωνίσματα!!!! Τι θα κάνω η μάνα; :P:p:tongue:

Και για συνάντηση είμαι και εγώ μέσα, να κανονίσουμε

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...