Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

φαιη ελπιζω να πανε μια χαρα.δυστυχως δεν μπορεσες να μπορεσες να .πας νωριτερα.ολα ομως θα πανε καλα.περαστικα στο μαρακι.

μαρια αφου τα κουπονια εχουν ημ μεχρι τον δεκεμβρηφανταζομαι θα συναντηθουμε ως τοτε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη οτι χρειαστεις ειμαι κ εγω στη διαθεση σου.καλη επιτυχια με την επεμβαση!και περαστικα στο μαρακι κ σε ολα τ αρρωστα μωρακια!και φυσικα απο σημερα ειμαστε κ εμεις στο κλαμπ ευτυχως μονο με μυξες προς το παρον(σιγα μη μεναμε απεξω χαχαχα:?:mrgreen:)περιμενουμε νεα απ το φιτσιαλο.

σας ευχαριστω ολες για τη θετικη σας ενεργεια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη ok ευκαιρία να κανονίσουμε συνάντηση. :D

Σοφία περαστικά και στην Ελισάβετ

Σήμερα πήγαμε στο Φιτσιάλο για τα εμβόλια. Πετύχαμε και τη Φαίη εκεί :D

Για την Ιφιγένεια ήταν το πρώτο της. Καλά τα πήγε.

maria nd που έχεις χαθεί εσύ; θα έρθετε αύριο στο κολυμβητήριο;

Καληνύχτα κοριτσάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσια!!!

ΦΑΙΗ μου ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα και αν θελεις και απο εμενα κατι ειμαι στην διαθεση σου εξαλλου ημαστε αρκετα κοντα...

ΕΙΡΗΝΗ υπομονη θα ληξει αυτη η απεργια τι αλλο μπορουν να κανουν πια??

στα μωρακια τα αρρωστα να ευχηθω περαστικα και γρηγορη αναρωση...

οσο για εμας ημασταν μεσα στην γκρινια σημερα και δεν ηρεμουσε με τιποτααααααααα...και οταν τον βραδυ πηγα να τον ταισω σπαραξε στο κλαμα κατευθειαν χωρις λογο...του εδωσα ντεπον και πριν λιγο εφαγε επιτελους και κοιμηθηκε...δεν ξερω τι μπορει να επαθε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κοριτσακια!

Οπως βλεπετε μου το συνδεσανε το ιντερνετ!

Οπως σας ειπε η Μαρια, συναντηθηκαμε στο ιατρειο του Φιτσιαλου! Η Ιφιγενεια εχει μεγαλωσει πολυ (για τον Ευριπιδη δεν λεω τιποτα, τα λογια ειναι περιττα!! ;))

Ιωση ειναι η διαγνωση που μας εκανε.. Θα κανει -λεει- τον κυκλο της και θα περασει.. Ξεκινησαμε aerolin σιροπι και zirtek σταγονες και οταν ανεβαζει πυρετο εναλλαξ depon - ponstan.. Ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου δηλαδη.... Αρχη της σεζον και δεν θα περνουσαμε μια επισκεψη απο τον παιδιατρο?? :lol:

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!

Σοφια περαστικα και στο Ελισσαβετακι, ελπιζω εσεις να τη γλιτωσετε με τις μυξες σκετες! :lol:

Ασχετο: Σκεφτομουν πως ο Τασουλης και η Ελισσαβετ ειναι πιο αναμενομενο να αρρωστησουν ενοψει παιδικου σταθμου... Η δικια μου που σκ@τα αρρωστησε παλι?? Σκεφτεστε να την ειχα γραψει κι εγω βρεφικο? Θα εμενε απο απουσιες η τσουγδω!!! :lol::mrgreen:

Εν τω μεταξυ ποναω αρκετα απο κατω λογω της εξετασης, καθως επισης εχω και ελαφρια αιμορραγια... Ελπιζω να πανε ολα καλα.. Να βγει καθαρο το παπ και να βγει μετα καθαρη και η βιοψια... Ημουν που ημουν απαισιοδοξη και κλαψιαρα, τωρα οι μακαβριες σκεψεις εχουν στησει χορο πανω στο κεφαλι μου! Τελος παντων...

Λεω να κανω ενα μπανιο και να κοιμηθω... Προσπαθω να μπω και στο facebook αλλα δεν με βαζει.. Στην αρχη μου εβγαλε στην αρχη σελιδα πως ο λογαριασμος μου επεσε θυμα "πειρατειας" απο καποιον "χρηστης" στην "Ιορδανια" :shock: -και μη χειροτερα δηλαδη- και μου ζητουσε να αλλαξω κωδικο.. Αλλαξα κωδικο και ανοιγοντας ο λογαριασμος μου, μου εβγαλε μηνυμα απο μια αγνωστη (σε εμενα) κοπελα που με ευχαριστουσε για τα καλα μου λογια... Λιγο πιο πανω εδειχνε πως της ειχα στειλει εγω "πολυ ωραιο, συγχαρητηρια" στις 7 και 10 το απογευμα, πραγμα που δεν ευσταθει γιατι εκεινη την ωρα ημασταν στον Φιτσιαλο.. Πηγα να μπω στο προφιλ μου αλλα με πεταξε εξω και απο εκεινη την ωρα δεν μου ανοιγει καθολου η σελιδα... Ολα τα κουφα σε εμενα θα τυχουν! :roll:

Καλο βραδυ σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια

Σε γενικές γραμμές και εμείς καλά είμαστε, βέβαια τώρα είναι η σειρά του μικρού να αρρωστήσει!!! Τον έχει πιάσει αυτός ο γαιδουρόβηχας που τον πιάνει κάθε χειμώνα, αλλά τον έχει μόνο το βράδυ που κοιμάται. Συνήθως του περνάει με σταγόνες κορτιζόνης αλλά προς το παρών δεν του δινω τίποτα.

Μαρία ναι αύριο θα έρθουμε κολυμβητήριο. Την Δευτέρα έκανε μια γκρίνια ο Νικόλας δεν ήθελε να μπει με τίποτα μέσα. Αφού μας έβλεπε μια γιαγια στα αποδητήρια και μας ρώταγε αν ερχόμασταν πρώτη φορά. Να φανταστείς μπήκα και εγώ μέσα στην πισινα (στο κουβούκλιο εννωώ) κάθησα λίγο και μετά έφυγα. Ελπίζω αύριο να μην έχουμε τα ίδια!!!

Φαίη ελπίζω να πάνε όλα καλά και περαστικά στο Μαράκι

Σοφία καλή αρχή στην δουλειά

Γιώτα πως είναι ο Τάσος, θα τον στείλεις αύριο σταθμό τελικά; Και τα διδυμάκια μια χαρά, θρεφταράκια!!!

Ναταλία πως είναι ο Ηλιάς; Ελπίζω καλύτερα

Ειρήνη τι έγινε με την απεργία, έληξε;

Γλυκούλα να έχετε ένα ήσυχο βράδυ.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω ειμαι αυπνη ολο το βραδυ... Καθε μια ωρα με το ρολοϊ ελεγχα τη θερμοκρασια της Μαριας για να δω που βρισκομαστε.. Ευτυχως δεν εκανε πυρετο, μονο κατι δεκατα. Στις 6 το πρωι της εδωσα το αερολιν και μετα επεσα για υπνο χωρις αφυπνισεις καθε μια ωρα. Αισθανομουν και πιο σιγουρη γιατι εκεινη την ωρα γυρισε και ο Βασιλης απο τη δουλεια. Σηκωθηκαμε στις 10 παρα 20.. Πηγα να τη βγαλω απο την κουνια και η καημενη ηταν τιγκα στην ξεραμενη βλεννα.... Το ιδιο και το μαξιλαρι της και το σεντονι της αλλα και τα πυτζαμακια της! Την αλλαξα, την επλυνα, την εντυσα και ηπιαμε το γαλα ζεστο με μελακι αφου ηπιαμε τις σταγονες ζιρτεκ.. Τωρα κανει δεκατα παλι αλλα ενταξει, ολα υπο ελεγχο!

Παω να της αλλαξω στρωσιδια γιατι τα εχει κανει χαλια. Αλλα για να λεμε και τα καλα κι οχι μονο τα ασχημα, παρα το γεγονος πως δεν μπορουσε να ανασανει ολη τη νυχτα, εκατσε στην κουνια της και δεν ζητησε καν να βγει εξω! Ολο το βραδυ εκατσε στο δωματιο της!

Αλαζω σεντονια και τα λεμε αργοτερα!

Φιλια!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?τ αρρωστα μωρακια μας τι κανουν?ελπιζω να ναι ολα καλυτερα σημερα!

εμεις δε μειναμε στις μυξες δυστυχως ολο το βραδυ δε κοιμηθηκε οσο ορο κ physiomer κ αν εβαζα σε 5 λεπτα απ το κλαμα ξαναβουλωνε η μυτη της εβαλα κ βιβλια κατω απ τη κουνια της για να χει κλιση τιποτε τζιφος...κατα τις 6 τη πηραμε στο δικο μας κρεβατι εκαιγε ουτε θερμομετρο δε μπορουσα να της βαλω στα γρηγορα μια μετρηση πηρα 38,3 την αφησα με τον αντωνη και πηγα στη δουλεια(μη λειψω πρωτες μερες-τρομαρα μου!)του ειπα να παρει τον φιτσιαλο μηπως της δωσουμε τιποτε για το μπουκωμα.ελπιζω οταν γυρισω σπιτι να την βρω καλυτερα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα φαιη!μαζι γραφαμε!χαιρομαι πολυ που ειναι καλυτερα το μαρακι καλη αναρρωση να εχει!οι σταγονες που της δινετε ειναι για το συναχι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

......

οσο για εμας ημασταν μεσα στην γκρινια σημερα και δεν ηρεμουσε με τιποτααααααααα...και οταν τον βραδυ πηγα να τον ταισω σπαραξε στο κλαμα κατευθειαν χωρις λογο...του εδωσα ντεπον και πριν λιγο εφαγε επιτελους και κοιμηθηκε...δεν ξερω τι μπορει να επαθε...

Δόντια μήπως; Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα :)

... Η Ιφιγενεια εχει μεγαλωσει πολυ ...

όντως πολύ Φαίη μου. Στις ανώτερες καμπύλες από ύψος και βάρος είναι.
...

Μαρία ναι αύριο θα έρθουμε κολυμβητήριο. Την Δευτέρα έκανε μια γκρίνια ο Νικόλας δεν ήθελε να μπει με τίποτα μέσα. Αφού μας έβλεπε μια γιαγια στα αποδητήρια και μας ρώταγε αν ερχόμασταν πρώτη φορά. Να φανταστείς μπήκα και εγώ μέσα στην πισινα (στο κουβούκλιο εννωώ) κάθησα λίγο και μετά έφυγα. Ελπίζω αύριο να μην έχουμε τα ίδια!!!

Περνάνε φάσεις μωρέ. Δεν πιστεύω...καλά θα είναι σήμερα :D

καλημερα φαιη!μαζι γραφαμε!χαιρομαι πολυ που ειναι καλυτερα το μαρακι καλη αναρρωση να εχει!οι σταγονες που της δινετε ειναι για το συναχι?

Ναι Σοφία το zirtek είναι για το συνάχι. Έχει πιει πολλά μπουκάλια ο Ευριπίδης λόγω της αλλεργικής ρινίτιδας.

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά μέχρι στιγμής.

Φιλάκια και σε όλες και περαστικά στα αρρωστούλια μας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας,περαστικα σε ολα τα παιδακια.και εμεις μια απο τα ιδια ολοι νυχτα ο Ηλιας ειχε μπουκομενη τη μυτη του οποτε δεν μπορουσε να ανασαινει και ολο εκλαιγε.Ειμαι πολυ κουρασμενη και δεν βλεπω την ωρα να ερθει ο Τασος το απογευμα.Κουραγιο σε ολες μας και ευχομαι η ερχομενη νυχτα να ειναι καλυτερα για τα μωρακια μας.

l9Iop2.png

kalimera κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

εμεις ειχαμε καπως καλυτερο βραδυ χθες μου ειπε ο φιτσιαλος και της εβαλα λιγες σταγονες otrivin και κοιμηθηκε, αν και με διαλειματα.ολο τ απογευμα με ντεπον δεν επεφτε ο πυρετος καθολου σταθερα 38 και το βραδυ της εδωσα 2 φορες πονσταν.ευτυχως σημερα προς το παρον ειναι απυρετη εχει βραχνιασει ομως και οι μυξες καλα κρατουν.ισως την παω τη δευτερα να την δει αν κ μας ειπε αν πεσει ο πυρετος δε χρειαζεται να την παμε.ελπιζω να ειμαστε ακομα καλυτερα αυριο.λεω και τη δευτερα να την κρατησει σπιτι ο αντωνης κ απο τριτη να ξαναπαει παιδικο.θα δειξει.εντωμεταξυ αρρωστησε κ ο αντωνης(και κλασσικα επεσε στο κρεβατι λες κ ειναι του θανατα:lol:) ελπιζω να μην ειμαι η επομενη:confused:

να εχετε ενα ομορφο(αν και βροχερο) σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας καλες μου!

περαστικα σε ολα τα παιδακια.ευτυχως εμεις ειμαστε εξωαπο το club των ιωσεων,φαγαμε πορτα δοξα τω θεο.

ευτυχως χτες μας εκανε τηβ μετακομιση ενας γνωστος με φορτηγακι απο καταστημα επιπλων τσακα τσακα.οποτε τελος και μ'αυτο

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Έχει χώρο στο αναρρωτήριο για άλλον έναν;

Η Ιφιγένεια όλη νύχτα ξύπναγε ανά μία ώρα και είχε δέκατα (έως 37,3) Πήρα το πρωί το Φιτσιάλο και μου είπε να της δώσω αντιπυρετικό και να του πω πως θα πάει. Της έδωσα ντεπόν στις 10:30 και από τότε φαίνεται καλά. Θα δούμε :roll:

Ειρήνη καλορίζικοι στο νέο σπίτι!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις ουτε σημερα κοιμηθηκαμε καλα.. Η Μαρια δεν μπορει να ανασανει καλα και ετσι παλι σηκωνομουν καθε μια ωρα να την ηρεμησω. Ο Βασιλης δουλευε κι εχθες νυχτα (12 - 6 το πρωι -ειναι διπλο βραδυνο-) και απο την ωρα που ηρθε την ανελαβε εκεινος και το πηγε σερι μεχρι τις 2 που σηκωθηκα εγω. Δεν γινοταν αλλιως, νυσταζα του θανατα! Τωρα φαγαμε και αναλαμβανω εγω τη Μαρια για να κοιμηθει κι εκεινος λιγακι. Ευτυχως δεν δουλευει σημερα κι ετσι θα ξεκουραστει εντελως το βραδυ.

Κατα τα αλλα σχετικα καλα.. Ποναω λιγακι, εχω γινει πολυ ευερεθιστη και κλαιω με το παραμικρο.. Ανυπομονω για τα αποτελεσματα του παπ και πιο πολυ ανυπομονω να το βγαλω και να παρω στα χερια μου τα αποτελεσματα της βιοψιας.. Μονο τοτε θα ηρεμησω γιατι θα ξερω με τι εχω να κανω!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας!

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...