Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια.εμεις ακομα καμια αλλαγη.οσο οι φορτηγαντζηδες δεν σταματανε τις κινητοποιησεις τους και εμεις δεν φευγουμε.αντε να τελειωνει και αυτο.μολις ετοιμαστει το σπιτι (απο μονο του) θα σας καλεσωμε με τα παιδακια σας και οποιον αλλο θελετε για καφε γλυκο φαγητο και οτι αλλο θελετε.ελπιζω να μην σοκαριστουν οι συγκατοικοι της πολυκατοικιας με το παιδομαζωμα.

σοφακι μακαρι παρει τα πανω της η γλυκουλα σας.μακαρι να μην εχει αυτη την κοιλιοκακη.

μαρακι χτες δεν ειχε νυχτερινη βαρδια γιατι μας εκοψαν το τηλεφωνο λογο μεταφορας της συνδεσης.τωρα μπαινω απο το κινητο.αν δεν χρειαζεται καμια αλλη μανουλα τα κουπονακια τα θελω.τα χρησιμοποιω παντα σε συνδιασμο με προσφορες του carrefour και εχω γλιτωσει πολλααα χρηματα.εσυ μαρακι δεν χρησιμοποιεις λιμπερο στην ιφιγενεια?εγω αγοραζω απο ολες.δεν βλεπω καμια διαφορα.μονο οι παμπερς μου μυριζουν πολυ ασχημα.

γιωτουλα κουραγιο καλο μου.ευχουμε να περνεις δυναμη απο τα μικρουλια σας και να καταφερνεις να τα βγαζεις περα

φιλια σε ολες στα μικρουλια σας

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ βρε Γιώτα με τους άντρες σου!

...

μαρακι χτες δεν ειχε νυχτερινη βαρδια γιατι μας εκοψαν το τηλεφωνο λογο μεταφορας της συνδεσης.τωρα μπαινω απο το κινητο.αν δεν χρειαζεται καμια αλλη μανουλα τα κουπονακια τα θελω.τα χρησιμοποιω παντα σε συνδιασμο με προσφορες του carrefour και εχω γλιτωσει πολλααα χρηματα.εσυ μαρακι δεν χρησιμοποιεις λιμπερο στην ιφιγενεια?...

Ειρήνη εμένα οι Libero δεν με βόλεψαν. Μου φάνηκαν χοντροκομένες και επίσης έκαναν διαρροές. Εκτός αυτού η Ιφιγένεια είναι πολύ παστρικοθοδώρα και με το που θα καταλάβει ότι λερώθηκε πρέπει να αλλάξει. Οι μόνες πάνες που την ξεγελάνε είναι οι baby-dry των pampers. Χρησιμοποιώ λοιπόν pampers στον ύπνο και όταν βγαίνουμε έξω και Lidl μέσα στο σπίτι. Πότε μπορείς να σου δώσω τα κουπόνια;

Σοφία μπράβο στην Ελισάβετ! Εύχομαι οι επόμενες εξετάσεις της να βγουν άψογες :)

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον ειμαι πολυ χαρουμενη που παει καλα η ελισαβετ.

γιωτα καλη δυναμη ελπιζω να ειναι μια καλυτερη μερα η σημερινη.

ειρηνη υπομονη λιγο ακομα θα τελειωσουν οι κινητοποιησεις(ποσο ποια να το τραβηξουν αφου υποτιθεται ψηφιστηκε το νομοσχεδιο) και θα μπειτε στο καινουργι σπιτι σας.

εγω σας γραφω απ το γραφειο...εχω φρικαρει νιωθω σαν ψαρι εξω απ τα νερα του σαν σχολιαροπαιδο που παει πρωτη μερα σχολειο...εχουν αλλαξει πολλα εχει φυγει πολυς κοσμος που ηξερα(κ εμεσως πλην σαφως ο υπεθυνος μου ειπε οτι θα περασω καλα θα με περιποιηθουν αναλογως :twisted: μιας κ δεν υπαρχει επαρκες προσωπικο(ευτυχως ειναι 2-3 ατομα που ειχαμε καλες σχεσεις κ τουλαχιστον εχω καποιους να μιλαω) κ εγω δε νιωθω καθολου ανετα-βασικα μου ρχεται να πηδηχτω απ το παραθυρο:D.εκανα κ αιτηση να παω σε αλλη υπηρεσια-ευχηθειτε μου καλη τυχη χρειαζομαι τη θετικη σας ενεργεια!αυτα τα λιγα προς το παρον.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!

Σοφια μου ευχομαι να εξελιχθουν ολα οπως θες!!!!!!Καλη αρχη!!!!

Ευτυχως ο Τασος κοιμηθηκε την ωρα που ξυπνησαν τα διδυμα κ ετσι δεν πιεστηκα καθολου.....Το μεσημερι θα περασει η μαμα μου να τον παρει και θα τον φερει ο Βασιλης το βραδυ οπως θα γυρναει απο τη δουλλεια.Αυριο κανονικα σχολειο!

Καλυτερα που δεν ειχαμε σημερα σχολειο γιατι ειναι λιγο κρυωμενος ο Τασοος.Εχει βηχα και πολλες πολλες πρασινες μυξουλες....τρεχει συνεχεια η μυτη του.Ευτυχως δεν εχει πυρετο κ δεν ταλαιπωρειται......Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα να μπορεσει να παει σχολειο....να σιδερωσω και κανενα πλυνηριο...2 με περιμενουν!!!!!!!

Εντιτ Ξεχασα να σας γραψω...προχτες που καναμε εμβολιο ζυγιστηκαμε....Ο μεγαλος (ο Χρηστος)ειναι 5600 και ο μικρος (ο Θανος) ειναι 5700....

Βεβαια ο Τασος ηταν τοσο 53 ημερων,αλλα για 2 μηνων ειναι πολυ καλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ.ΚΑΛ Ο ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ.Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ.

ΜΑΡΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ -3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ PAMPERS ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΩ?

ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΦΑΙΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CAREFOUR ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Ναταλία ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά μήπως χρειάζεται κάρτα Carefour; Αν δεν χρειάζεται το θέλω, αν χρειάζεται κράτησέ το γιατί δεν έχω κάρτα.

etCDp3.png hk8kp3.png

...:D.εκανα κ αιτηση να παω σε αλλη υπηρεσια-ευχηθειτε μου καλη τυχη χρειαζομαι τη θετικη σας ενεργεια!αυτα τα λιγα προς το παρον.

σας φιλω ολες!

Σοφία εννοείται ότι έχει όλη τη θετική ενέργεια που μπορώ να σου στείλω!!!! Σου εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα θες :D:D:D:D:D

...

Καλυτερα που δεν ειχαμε σημερα σχολειο γιατι ειναι λιγο κρυωμενος ο Τασοος.Εχει βηχα και πολλες πολλες πρασινες μυξουλες....τρεχει συνεχεια η μυτη του.Ευτυχως δεν εχει πυρετο κ δεν ταλαιπωρειται......Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα να μπορεσει να παει σχολειο....να σιδερωσω και κανενα πλυνηριο...2 με περιμενουν!!!!!!!

Εντιτ Ξεχασα να σας γραψω...προχτες που καναμε εμβολιο ζυγιστηκαμε....Ο μεγαλος (ο Χρηστος)ειναι 5600 και ο μικρος (ο Θανος) ειναι 5700....

Βεβαια ο Τασος ηταν τοσο 53 ημερων,αλλα για 2 μηνων ειναι πολυ καλα!!!!!!

Περαστικά στον Τασούλη και μπράβο στα δίδυμα!! 5600 και 5700 :eek: Θρεφταράκια!!!! σε λίγο θα φτάσουν την Ιφιγένεια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Ναταλία ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά μήπως χρειάζεται κάρτα Carefour; Αν δεν χρειάζεται το θέλω, αν χρειάζεται κράτησέ το γιατί δεν έχω κάρτα.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ειμαι στη μαμα μου σημερα απο το πρωι, γιατι πηγα στο γυναικολογο.

Τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα, αλλα θα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα. Η υπερπλασια μεγαλωσε (πολυ). Αιμορραγει απο μονη της -μου εκανε κολποσκοπηση και μου εδειχνε ξεκαθαρα στην οθονη τα παντα- και στην εξεταση αιμορραγει ακοα περισσοτερο. Εκανα τεστ παπ και αναμενω τα αποτελεσματα την εβδομαδα που θα μας ερθει. Δυστυχως η κατασταση δεν σωζεται πλεον με εναν απλο καυτηριασμο (καλα να παθω αφου το αφησα τοσο καιρο), θελει αφαιρεση του μερους του τραχηλου και κρυοπηξια. Το οικονομικο το ρυθμισαμε, θα του το δωσω με δοσεις. Στο τελος της περιοδου θα κανω την επεμβαση με ολικη ναρκωση και στις 30 μερες θα με ξαναελεγξει. Αν δεν εχουμε βελτιωση θα προχωρησουμε σε θεραπευτικη αποξεση του τραχηλου και ελεγχο του ενδομητριου. Τουλαχιστον προλαβα τα χειροτερα, αλλα ειμαι λιγακι καπως.. :cry:

Η Μαρια ειναι λιγο αρρωστη σαν τον Τασουλη, εχει λιγο βηχα και πολλεεεεεεες μυξες.. Που τις βρισκει τοσες μυξες μου λετε? Κατα τα αλλα ειναι καλα, ειναι πολυ καλο παιδι και εχει ηρεμησει πολυ! Σε λιγο θα την σηκωσω, εχει ξαπλωσει με τη μαμα μου και δεν θελει να φυγει απο διπλα της, και θα παμε να δουμε αν εχει μπει η συνταξη της γιαγιας μου μηπως πληρωσω ετσι την cosmote και μου ανοιξει το ιντερνετ. Αν εχει μπει η συνταξη, θα εχω ιντερνετ απο σημερα το βραδυ κιολας, αλλιως απο αυριο.

Οπως θα ειδατε κιολας στο facebook δεν εχω ουτε κινητο. Αλλαξα νουμερο. Οποια το θελει ας μου στειλει πμ να της το δωσω.

Φιλια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη μου στειλε μου το τηλ σου οταν μπορεσεις...δεν αντεχω να μην το εχω.....

Οσο για την επεμβαση,ποιος θα εχει την Μαρια????Αν μπορω να βοηθησω σε κατι να μου πεις.Οτι χρειαστεις να μου πεις.Μηπως να φτιαξω κανενα φαι να εχετε για 2 μερες????

Να κανω παστιτσιο που φτουραει?Να φαει κ ο Βασιλης???????Οτι χρειαζεσαι πες μου....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτα μου σε ευχαριστω πολυ! Εχει κανονισει η μαμα μου να παρει αδεια εκεινες τις ημερες και θα την εχει εκεινη τη Μαρια. Τωρα θα κατσει, δεν θα κατσει ειναι αλλο θεμα αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω πολλα. Το πολυ - πολυ μολις τελειωσω απο το μαιευτηριο να την παρω κι εκεινη στο Λαγονησι μαζι μου ή να μεινω 2 μερες εγω Αγιο Δημητριο για να με βοηθαει. Θα δουμε! Σε ευχαριστω πολυ, αν χρειαστω κατι θα σου πω! :)

Παω να σου στειλω πμ με το τηλ. μου!

gM4vp2.png

Α! Ξεχασα να σας πω..

Η Μαρια μου σηκωσε πυρετο.... Περιμενω να ξυπνησει ο Βασιλης (δουλευει νυχτα σημερα 12 - 6 το πρωι) και θα παμε απο το Φιτσιαλο!

Για να δουμε.. :roll:

gM4vp2.png

Ειναι η εποχη των κρυωματων.....μετα απο τοσες μυξες ειπε να κανει κ λιγο πυρετο.

Περαστικουλια της και δως της ενα μεγαλο πολυ μεγαλο φιλι!!!!!Απ τον Τασο πες της.Αφου ειναι και οι δυο αρρωστοι δεν προκειται να κολλησει χειροτερα!!!!!

Το πηρα το πμ.....το εσβησα το αλλο νουμερο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...