Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι σε μια καφετερια στην Πατρα. Ο Βασιλης ηθελε να χαιρετησει τους δικους του φευγοντας και ειναι εκει με τη Μαρια. Εγω την εχω αραξει εδω και περιμενω να περασει η ωρα να ερθουν να με παρουν.

Εσεις ολα καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Εμείς πηγαίνουυμε 3-4 φορές το χρόνο. Όποτε είμαστε Λαγονήσι έχουμε στάνταρ επίσκεψη. Τα δελφίνια τα είδαν ο Διονύσης με τον Ευριπίδη τον Αύγουστο και ο Ευριπίδης ξαναπήγε προχθές την Παρασκευή με το σχολείο.

Περιμένουμε να δροσίσει λίγο ο καιρός για να πάμε και με την Ιφιγένεια.

Φαίη καλή επιστροφή και χρόνια πολλά στο Βασίλη (έστω και καθυστερημένα)

Ειρήνη υπομονή με τη μετακόμιση. Θα γίνει, που θα πάει.

Γλυκούλα το DVD, όπως λέει και η Σοφία, είναι μια παρηγοριά.

maria nd συνήλθε ο Νικόλας; εμείς σήμερα δεν θα πάμε κολυμβητήριο, γιατί έχουμε την κηδεία.

Σοφία πότε θα πας στο Φιτσιάλο; αυτή τη βδομάδα θα πάμε και μεις για εμβόλια.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι ευχαριστω για τις ευχες!

Κι εμεις θα παμε στο Φιτσιαλο αρχες Οκτωβρη ομως.. Εχουμε την 4η δοση της διφθεριτιδας - τετανου - κοκυτη.

gM4vp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΩ ΛΙΓΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

l9Iop2.png

μαρακι αυριο τ απογευμα μαλλον θα παμε μ εχει φαει η αγωνια.πηγα σημερα και στον γιατρο μου και μου συστησε μια παιδιατρο που πηγαινει αυτος το γιο του να παρω δευτερη γνωμη δε ξερω αν θα παω(εχω κ ενα θεματακι με τις γυναικες γιατρους δε τις θελω καθολου:oops:).εσεις ποτε λετε?ωραια θα ταν να συναντιομασταν!(οχι μονο στο ιατρειο γενικα.τι λετε κοριτσακια να κανονισουμε καμια συναντηση τωρα που εχει ακομα καλο καιρο?)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μακαρι βρε κοριτσια να εχετε δικιο και το βιντεο να ειναι καλυτερο και να εχω κατι γιατι αν και αυτο ειναι χαλια καηκαμε....

σημερα ειχαμε παει βολτα στη θαλασσα και ο μικρος ηταν μεσα στην χαρα και το κεφι και οποιο μικρο παιδακι εβλεπε ηθελε να το πιασει και του χαμογελουσε πολυ πλακα ειχε ο γλυκος μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειμαστε Λαγονησι πια! Μου κακοφαινεται λιγο αλλα θα μου περασει.. Δεν ξερω τι με επιασε και εκανα χειροτερα κι απο μωρο.. Με το που πατησαμε εδω το ποδι μας και μπηκαμε σπιτι, ξαπλωσα στο κρεβατι κι εκλαιγα με λυγμους... Τυχαινει κι εκεινη την ωρα και με παιρνει η γιαγιουλα μου τηλεφωνο να δει αν φτασαμε και με ακουσε χαλια... Αφου γυρισα και της ειπα "θελω να ερθεις να με παρεις ΤΩΡΑ!" :oops: Της εκανα ενα στομαχι σκ@τα της γυναικας και τελειωσε...

Μου λειπουν τα ξαδερφια μου, οι συγγενεις μου, τα μερη μου, η βοηθεια που μου εδωσαν απλοχερα ολες αυτες τις μερες και μετα η κουμπαρα μου, τα παιδια που δεν χορτασαμε να τα δουμε παρα μονο 2 μερες... Μου λειπουν ολα..

Τελος παντων... Θα μου περασει, ειναι επειδη αλλου ημουν το πρωι κι αλλου τωρα και μου τη βαραει!

Τωρα εχω επιδοθει στα πλυντηρια αν και δεν ειναι πολλα, μονο κατι στρωσιδια και 2 φορεματα δικα μου.. Ας ειναι καλα η γιαγιακα που τα επλενε ολα με το που τα βγαζαμε και τα σιδερωνε και κατευθειαν!

Αυτα απο εμας κοριτσακια!!

Φιλια πολλα - πολλα σε ολες και να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου να εχουμε καλο χειμωνα!!

gM4vp2.png

φαιη θα προσαρμοστεις παλι.ειναι δυσκολο οταν σκεφτεσαι οτι υπαρχει ενα μερος που ειναι ολοι σου οι αγαπημενοι ανθρωποι και εσυ εισαι μακρια.μακαρι να μετατεθει εκει ο αντρουλης σου και να πατε μονιμα πια.

γλυκουλα μαλλον εχεις παθει και εσυ τρελο ερωτα με το μικρουλη σου!!!ολες πεσαμε στην λουμπα!!

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη καλως ηρθες πισω.δυσκολη η επιστροφη σε νιωθω εγω κανω χειροτερα οταν φευγω απ τον τοπο διακοπων ακομα κ αν εχω παει για 2-3 μερες(φαντασου τωρα σκηνικο να μαστε με τον αντωνη στ αμαξι εγω να κλαιω κ μες τ αναφιλητα να του λεω να μου υποσχεθει οτι θα ξαναρθουμε συντομα πολυ συντομα-κ ολο καθυστερω την οριστικη αποχωρηση να κανουμε αλλη μια βολτα να κατσουμε για ενα καφε εδω πριν φυγουμε κτλ...σκηνικα για γελια και για κλαματα:mrgreen:)ελπιζω να βρεις συντομα τους ρυθμους σου!καλο χειμωνα!

ελενη ευχομαι το βιντεο να σ αποζημιωσει για τις κακες φωτο.

εμεις ολοι καλα απ τις 7μιση εχω σηκωθει κ μ εχει πιασει τρελλη νυστα...να δω πως θα πηγαινω για δουλεια.μου φαινεται και το σπιτι τλειως αδειο χωρις την ελισαβετ μου λειπει πολυ!δε περναει η ωρα με τπτ.μαλλον θα παω να κανω καμια δουλεια να απασχοληθω με κατι.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη γιατί θες να φύγεις που θα πας; Αφού σ' αγαπώ και μ' αγαπάς

Φαίη μη με αφήνεις θα φαρμακωθώ. :lol:

Σοβαρά τώρα καταλαβαίνω ότι στο χωριό σου αισθάνεσαι αγάπη και στοργή από όλους αλλά αφού υπάρχει η προοπτική να πας μόνιμα ούτως ή άλλως, προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και μη μας σνομπάρεις ( πλάκα κάνω) και μας που σε περιμένουμε για να κανονίσουμε συνάντηση :D

Σοφία ο πρώτος καιρός είναι λίγο δύσκολος, μετά θα βρεις τους ρυθμούς σου.

Ναταλία χαίρομαι που είστε καλά και χαρά στο κουράγιο σου με δύο παιδιά!

Γιώτα, Μαρία, Γλυκούλα, Ειρήνη πως είστε εσείς;

Κατερίνα που χάθηκες; ελπίζω να είσαι καλά

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας...πως ειστε?εγω ημουν στο ληξιαρχειο να δηλωσω την βαπτιση...

φαιη λογικο ειναι να θελεις να εισαι εκει αφου ειναι ολοι σου οι συγγενεις...

οι υπολοιπες τι κανετε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και πάλι!

έχω κάτι κουπόνια για πάνες libero. Εγώ δεν τις χρησιμοποιώ, οπότε αν κάποια τα θέλει πείτε μου να σας τα δώσω. Λήγουν 20/12/2010 και είναι ένα των 5 ευρώ και τρία των 2 ευρώ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα στην παρέα!

(καλέ που εξαφανιστήκατε όλες; :roll: )

Μπήκα και εγώ να δω τα νέα της βραδινής βάρδιας...ερημιά.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

πηγαμε χθες τ απογευμα στο φιτσιαλο(θα σκαγα αν δε πηγαινα!) ευτυχως πηρε 3 ολοκληρα εκατοστα στο υψος κ βαρος αγγιξαμε τα 8 κιλα(7900 για την ακριβεια.)βεβαια εξακολουθουμε να ειμαστε οριακα εκτος καμπυλων αλλα το θεμα ειναι οτι πηρε υψος.(δε ξερω αλλα εγω εχω πειστει σχεδον οτι εχει κοιλιοκακη μιας κ φανηκε η διαφορα οταν κοψαμε τη γλουτενη) μας ειπε να της δωσουμε λιγο χρονο ακομα αφου περνει και δεκεμβρη θα μας γραψει εξετασεις να κανουμε(για θυροειδη ειπε αλλα αν ειναι να την τρυπησουν ας τα κανει ολα).καναμε και το εμβολιο πλανταξε στο κλαμα-κλασσικα-το επομενο ευτυχως αργει γεναρη τωρα.

περασαν κ οι μερες κ αυριο παω δουλεια:(-δε θελω!καλα καθομουν κ πληρωνομουν τοσο καιρο δε γινεται να μεινουν ετσι τα πραγματα?:lol:

γιωτα χαρουμενα μηνογενεθλια εγιναν κιολας 2 μηνων τα διδυμακια!να σου ζησουν!

οι υπολοιπες που ειστε χαμενες?τι ερημια ειναι αυτη?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Πως ειστε?Εγω ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης.....ευτυχως μολις κοιμηθηκανε και οι 4 αντρες μου....ειδικα οι 3 ολη μερα δε σταματησανε την γκρινια......ο Τασος κοιμηθηκε μονο 1 ωρα στο σχολειο και το μεσημερι στο σπιτι δεν μπορεσε να κοιμηθει αφου γκρινιαζανε συνεχεια τα διδυμα......ησυχασανε κατα τις 19 30 ενω ηταν ξυπνια απο τις 14 00!!!!

Ο Βασιλης γυρισε πτωμα αφου εδω και 1 εβδομαδα γυριζει στις 19 30....εγω κομματια,δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω γιατι ολοι θελουν κατι απο μενα!!!!!Δεν τους προλαβαινω,χωρια τα αλλαγματα....μονο ο Τασος ενεργηθηκε 2 φορες....μη σας πω για τα διδυμα!Ευτυχως ο Βασιλης δε θελει βοηθεια σ αυτο!!!!!!!

Αυριο εχουν σταση εργασιας και δε θα παει ο Τασος σχολειο,που σημαινει οτι μεχρι τις 20 00 που θα ερθει ο Βασιλης παλι θα καλοπερασω!!!!!!Και το κακο σε ολο αυτο ειναι οτι και την νυχτα ακομη δεν με αφηνουν να κοιμηθω!!!!!!

Τεσπα,ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλυτερα απο μενα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...